Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hmm istanbulda olsaydım ende senin diyetisyene giderdimm walla:))

Canım dediğim gibi işin sırrı proteinde. Düzenli protein almalısın. Açıktığın yerde git salatalık ye. Diyetisyen bu salatalığın %90 % 95 'nin su olduğunu söyledi. İstersen otur 10 tane ye yeterki zararlı yeme dedi. Benim diyetisyen arada diyet yaparmış. (zayıf çıtı pıtı ihtiyacı yok ama nesine yapıyorsa) akşam tv izlerken acıkınca 4,5 tane birden yermiş. Salatalık kankamız olmalıymış.

Canım protein ağırlıklı beslenmelisin.
Olmazsa her öğününde protein al. Yada aralarda sütlü kahve falan iç. Protein ağırlı beslenirsen acıkmazsın.

Valkyrie'ye katılıyorum ben de meyve yiyeceğime günde 1 fincan sütlü kahve içiyorum iştahımı tamamen kapatıyor aslında bı ara bırakmıştım ama iştahımı kapattığından çok iyi oluyor meyve benim iştahımı daha da açıyor :)

Meyve de sadece elma ve muz tokluk hissi veriyor. Ama meyvenin şöyle bir artısı var. Çikolata ve şekerli gıdalardan uzaklaştığımda meyve ilaç gibi geldi. Şeker ihtiyacımı böyle gidermiş oluyorum.

ya edacım aksamları cok acıkıorum ben ya ilk basladıgımda bitter cikolata almıstım dayanamıcak gibi oldummu atıodum bi parca agzıma yavas yavas eritiodum onun sayesınde werdim 6 kiloyu
cnm 2 kasik yogurt ye,ayran ic veya süt ic tarcinli acikirsan..yemekten kacin aksamlari,sivi tüket,inan tartidaki farki gördükten sonra zamanla acikmazsinda

hooosgeldin kaptaaan:) bekliorum:)
hos buldum cnm..hemenceceik cevapladim geldim
hmm istanbulda olsaydım ende senin diyetisyene giderdimm walla:))
nerdesin cnm sen?

Kaptancim ayranli kur iyiymis ya bakim yarin yapabilirsrm deneyeyim bi de 2 gun de mi 1.5 kg falan gidiyo cok degil mi

cok gecmisolsun cnm..insallah iyilesirsinde bebelerini kucaklarsin ileride

hayirdir cnm,senin sikintin niye:26:

Teşekkür ederim kaptancım. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. İnş 1 kız 1 erkek durum iyi olursa 1 çocuk daha istiyorum. Biz kalabalık aileyiz kardeş iyidir diye düşünüyorum.

Slm guzeller teyzemdeyiz merak etmeyin eve ne zaman doneriz bilmiyorum opuyorum hepinizi haber verim dedim

diyet dostu yoğurt

cnm 2 kasik yogurt ye,ayran ic veya süt ic tarcinli acikirsan..yemekten kacin aksamlari,sivi tüket,inan tartidaki farki gördükten sonra zamanla acikmazsinda

hos buldum cnm..hemenceceik cevapladim geldim

nerdesin cnm sen?

Bursadayım ama taa uludagın eteklerinde oturuorumm..
ya su tarcınlı sutu bu aksam deneyeyimm bakalımm

Dene çağlacığım.
Proteinin sindirimi karbonhidrat ve yağlara göre zor olduğundan hem tok tutar hemde proteini yakmak için daha fazla kalori harcarız. Her yerden kardayız yani. Bak sen bir hafta böyle devam et. Bir de sabahları mutlaka 1 yumurta ye.

diyet dostu yoğurt
Eeet canm yogurdun özellikle göbekyagını erıttıgını cook yerde duydum
Gamzeerdi de yogurt kürü sayesinde gusel kılo verıyomuş düzenli olark kullanıyomuş masallh

Canm tarcınlı süt hem tok tutar hem metobolizmanın hızlanmadına yardımcı olur
Hemde tatlı istegını bastırır
Arladasımın dıyetısyeni tarcınlı sütü ara ögun olarak vermiş
Bide tarcınlı yeşilçay yag yakımında süper oluyo demişti arkadasım
6 ayda 22 kılo verdı arkadasım suan dıyetde degıl korumada ama dıyo kı tatlı krızm tutdumu hmn tarcınlı süt yapıyorum gecıyo merve dıyo
Bnde arada içiyorum menülerimde görüyosundur cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…