hmm istanbulda olsaydım ende senin diyetisyene giderdimm walla:))
Canım protein ağırlıklı beslenmelisin.
Olmazsa her öğününde protein al. Yada aralarda sütlü kahve falan iç. Protein ağırlı beslenirsen acıkmazsın.
Valkyrie'ye katılıyorum ben de meyve yiyeceğime günde 1 fincan sütlü kahve içiyorum iştahımı tamamen kapatıyor aslında bı ara bırakmıştım ama iştahımı kapattığından çok iyi oluyor meyve benim iştahımı daha da açıyor :)
cnm 2 kasik yogurt ye,ayran ic veya süt ic tarcinli acikirsan..yemekten kacin aksamlari,sivi tüket,inan tartidaki farki gördükten sonra zamanla acikmazsindaya edacım aksamları cok acıkıorum ben ya ilk basladıgımda bitter cikolata almıstım dayanamıcak gibi oldummu atıodum bi parca agzıma yavas yavas eritiodum onun sayesınde werdim 6 kiloyu
hos buldum cnm..hemenceceik cevapladim geldimhooosgeldin kaptaaan:) bekliorum:)
nerdesin cnm sen?hmm istanbulda olsaydım ende senin diyetisyene giderdimm walla:))
Meyve de sadece elma ve muz tokluk hissi veriyor. Ama meyvenin şöyle bir artısı var. Çikolata ve şekerli gıdalardan uzaklaştığımda meyve ilaç gibi geldi. Şeker ihtiyacımı böyle gidermiş oluyorum.
cok gecmisolsun cnm..insallah iyilesirsinde bebelerini kucaklarsin ileride
hayirdir cnm,senin sikintin niye:26:
Canım meyve çekti şimdi :) gidip bir elma yiyeyım
Kaptancim ayranli kur iyiymis ya bakim yarin yapabilirsrm deneyeyim bi de 2 gun de mi 1.5 kg falan gidiyo cok degil mi
diyet dostu yoğurtdiyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor. Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor.
Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! Abd'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Tennessee üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan dr. Michael zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.
cnm 2 kasik yogurt ye,ayran ic veya süt ic tarcinli acikirsan..yemekten kacin aksamlari,sivi tüket,inan tartidaki farki gördükten sonra zamanla acikmazsinda
hos buldum cnm..hemenceceik cevapladim geldim
nerdesin cnm sen?
Slm guzeller teyzemdeyiz merak etmeyin eve ne zaman doneriz bilmiyorum opuyorum hepinizi haber verim dedim
Bursadayım ama taa uludagın eteklerinde oturuorumm..
ya su tarcınlı sutu bu aksam deneyeyimm bakalımm
İyi akşamlar kızlar. Kendinize iyi bakın.
Eeet canm yogurdun özellikle göbekyagını erıttıgını cook yerde duydumdiyet dostu yoğurt
Canm tarcınlı süt hem tok tutar hem metobolizmanın hızlanmadına yardımcı olurBursadayım ama taa uludagın eteklerinde oturuorumm..
ya su tarcınlı sutu bu aksam deneyeyimm bakalımm
İyi akşamlar kızlar. Kendinize iyi bakın.
İyi akşamlar canım, 5'te mi bitiyordu sizin mesai?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?