Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kizlar bana ne oluyor anlamiyorum..tam bir seyi düzene koyuyorum,bir sey bozuluyor..klavye aldim bu defa pc toptan gitti..az önce tam yaziyorken pc cöktü..acilmiyor..
simdi esimin pßc den yaziyorum..kaptan kacti demeyin bakin

kursunmu döktürsem,ne yapsam

kizlar bana ne oluyor anlamiyorum..tam bir seyi düzene koyuyorum,bir sey bozuluyor..klavye aldim bu defa pc toptan gitti..az önce tam yaziyorken pc cöktü..acilmiyor..
simdi esimin pßc den yaziyorum..kaptan kacti demeyin bakin

kursunmu döktürsem,ne yapsam

banu hos geldin cnm..

sahgül seni altta gördüm,nasilsin..göremedim bu gün..eger musaitsen bu Cuma liste hazirlama sirasini sana vermek istiyorum

Sevilay,ögretmenim canim benim,2 günde 1,5 kg verdiriyor Dogru,yani bana verdirmisti,ama yagdanmi dersen bende pek inanmiyorum,söyleki detoksu biraktiktan sonra,dikkat etmezsen geri alabiliyorsun..ben almamistim ama diger takimimda Alan olmustu
yagdan verdigin Zaman almasi daha zor oluyor...

iyi aksamlar edacigim..

merve cnm arkadasin cok güzel vermis,darisi bizim basimiza

canım benim sıkıntılı biraz perşembe akşam il dışına çıkma ihtimalim var şuan vazgeçtim gibi ama net değil,evde olursam hazırlarım eğer olmazsam müsait olan biri paylaşır artık

dünkü menüm

sabah 11:00 = 1 yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek,5 zeytin,peynir, 2 bardak çay

öğlen : yoğurtlu karışım

akşam 18:00 = bir kase mercimek çorbası
fırında karnıbahar, salata,yoğurt

yaklaşık 1,5 litre su
20 dk trombolin, 50 mekik

gayet güzel menu canım.. trambolin ses cıkarıomu? birde boyun kactı

Sabah
Lor peynirli domatesli tost kepek ekmli
Zeytin 3 tane
Yeşillik bolca
Cay 2 küçük

Ara
Tarcınlı yeşilçay

Ögle
Salata ve birkase yogurt

Ara
7 fındık
Elma cayı
Aksam
Tarhana corbası
Kuru fasulye
Salat boş yeşillikli ve limonluu

Aksam eşimle birer cay içeriz
Su:3 lt
Spor: leslie 2 mile
20 ser yarım mekik ve şınav
20 ser bel bacak egZersizi

Nefes efzersizine baslıcam iyice arastırıp spor yaparken nefesimi kontrol edemıyorum
İnş nefes egzersiziyle cok rahat nefes alıp verebilcem
Hemde kandakı olaıjen mıltarını cogaltıp kan dolasımını hızlandırmış olucam

Herkese ii aksamlar
Bugün başım cok agrıyor bir ayak masajı yapmam gerekıyo soguk suylada sok uygularsam rahatlarım ama bakalım

Swetcem merak etmiştim seni teyzendeymışsin görüsürüz canım

Yasemincim bugun yoktun
Sevilay sekerkız falanda fazla gırmedi ve sahgul sende aynı sekılde
Neyse kızlar herkese selamlar
Öpüldünüz

bu aralar annemi hastaneye taşıyorum.nöroloji beyin cerrahı fizik tedavi arasında mekik dokuduk.emar dopler felan çektirdik.annemde boyun bel fıtıgı menisküs yırtıgı ne ararsan var.birde baş dönmesi eklenince arastırdık ne var diye.kötü bişey cıkmadı cok sükür.fizik tedavi görecek.eşim evde cocuk bakıyor.az evvel 3ünü yıkadık 2si uyudu.kaç akşamdır derste çalışamıyorum.bugün nihayet fırsat buldum babam eşim maç seyrediyor.

bende ilk fırsatta biberiye almak istiyorum onunla gecmişte 2 kere iyikilo vermiştim.

bende ilk fırsatta biberiye almak istiyorum onunla gecmişte 2 kere iyikilo vermiştim.
hadi yaa onundamı faydası war?
gecmiş olsun buarada yasemincimm bendede boyun düzleşmesi war bas dönmen ondandır dedi dr. Allah yardımcıısı olsun

oda var annemde cağlacım.annemde yok yok.cok yıpratmıs kendini gencliğinde.avusturyada bir arkadasta çikolata kisti vardı.biberiye önerdiler.eczanede satılıyor orda,eczacı sakın cok içme zaten zayıfsın zayıflarsın demiş.bizde deneyelim dedik işe yaradı.ama ben emzirdiğim için içmek istemedim.4-5 gündür emzirmiyorum sütüm çok azdı zaten,kızım emmek istemedi.artık içebilirim.

çay olarakmı içiosun onu .. bende emzirmek cok istedim ama kısmet olmadı maalesef içimde yaradır o yuzden..

evet canım çay olarak içtim.1,5 ltlik şişem vardı ona yapıyordum gün içinde tüketiyordum sıcak soguk.

Canm cok geçmiş olsun
Allah annene acil şifalar versin

Biberiyeyi bende kullanıyorum
Bnde pko oldugu için adet agrılarım cok oluyo o yusden kullanıyorum
Ama zayıflatıcı etkiside var gerçekten
İdrara cok cıkartıyor ayriyeten tam bi adet söktürücü
Hatta migreb için bi komsum kullanıyor doktoru onermiş
Cok faydalı bir bitki anlıcanız

Caglacım sana 14. Takımdayken cok önermiştim ama unutmussun sanırım )

sağol canım, ses değilde biraz gıcırtı oluyo boyum 158
hmm senlede yakınmısız:)

evet hatırlamıorum mervecim yaa alayım barii ben gerci maydanoz suyuda içiorum acabaki ikisini biarada içersem bişi olurmu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…