banu hos geldin cnm..
sahgül seni altta gördüm,nasilsin..göremedim bu gün..eger musaitsen bu Cuma liste hazirlama sirasini sana vermek istiyorum
Sevilay,ögretmenim canim benim,2 günde 1,5 kg verdiriyor Dogru,yani bana verdirmisti,ama yagdanmi dersen bende pek inanmiyorum,söyleki detoksu biraktiktan sonra,dikkat etmezsen geri alabiliyorsun..ben almamistim ama diger takimimda Alan olmustu
yagdan verdigin Zaman almasi daha zor oluyor...
iyi aksamlar edacigim..
merve cnm arkadasin cok güzel vermis,darisi bizim basimiza
dünkü menüm
sabah 11:00 = 1 yumurta, 2 dlm kızarmış ekmek,5 zeytin,peynir, 2 bardak çay
öğlen : yoğurtlu karışım
akşam 18:00 = bir kase mercimek çorbası
fırında karnıbahar, salata,yoğurt
yaklaşık 1,5 litre su
20 dk trombolin, 50 mekik
hadi yaa onundamı faydası war?bende ilk fırsatta biberiye almak istiyorum onunla gecmişte 2 kere iyikilo vermiştim.
oda var annemde cağlacım.annemde yok yok.cok yıpratmıs kendini gencliğinde.avusturyada bir arkadasta çikolata kisti vardı.biberiye önerdiler.eczanede satılıyor orda,eczacı sakın cok içme zaten zayıfsın zayıflarsın demiş.bizde deneyelim dedik işe yaradı.ama ben emzirdiğim için içmek istemedim.4-5 gündür emzirmiyorum sütüm çok azdı zaten,kızım emmek istemedi.artık içebilirim.
gayet güzel menu canım.. trambolin ses cıkarıomu? birde boyun kactı
oda var annemde cağlacım.annemde yok yok.cok yıpratmıs kendini gencliğinde.avusturyada bir arkadasta çikolata kisti vardı.biberiye önerdiler.eczanede satılıyor orda,eczacı sakın cok içme zaten zayıfsın zayıflarsın demiş.bizde deneyelim dedik işe yaradı.ama ben emzirdiğim için içmek istemedim.4-5 gündür emzirmiyorum sütüm çok azdı zaten,kızım emmek istemedi.artık içebilirim.
sağol canım, ses değilde biraz gıcırtı oluyoboyum 158
hmm senlede yakınmısız:)sağol canım, ses değilde biraz gıcırtı oluyoboyum 158
Canm cok geçmiş olsun
Allah annene acil şifalar versin
Biberiyeyi bende kullanıyorum
Bnde pko oldugu için adet agrılarım cok oluyo o yusden kullanıyorum
Ama zayıflatıcı etkiside var gerçekten
İdrara cok cıkartıyor ayriyeten tam bi adet söktürücü
Hatta migreb için bi komsum kullanıyor doktoru onermiş
Cok faydalı bir bitki anlıcanız
Caglacım sana 14. Takımdayken cok önermiştim ama unutmussun sanırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?