Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Masallah masallah 19 kişi hee
Walla kaptan nerdesin bugun ortalıkta yok kımse. Canım cok sıkkın yha
İnanın varya dokunsanız aglıcam yha
Ne yapcamıda bılmıyorum
Aslında bılıyorumda bıldıgım seyı yaparsam kotu olcak ))

Hayyy allhım sen sabır ver ne hayırlı ise onu wer yarabbim yha

noldu mervecimm yaaa

Gunaydinnnn guzeller nasilsiniz menulerimi uc gundur paylasamadim ama hic cis yok iciniz rahat olsun her gun ip atliyorum ve 50 mekik cekiyorum teyzemdeyiz gercii hava guzel olsa sahada yururdum ama hava cok soguk neyse Yasemincim annene gecmis olsun cnm bluecum sana da hayirli yolculuklar tatlim gule gule git gel ins MErvisim tbrkler canim ellili rakamlari gormussun tatlim darisi basimiza bu arada seni gercekten tbrk ediyorum cepten yazmak bana gore iskence normalde ben mesaj bile hic cekmem ama mecbur kaldik bi kere kizlar biberiye yi bende kahvaltida arada iciyorum yogurt deseniz menulerimin vazgecilmezi gercekten faydali oluyor

Güzel menü.
Ama suyu az tutuyorsun canım. En az 2 litre olmalı. Su vücuttaki sarkmaları çatları vs önlemede önemli.

Kuzucum menün çok güzel. Biraz protein serpiştir aralar. Açlık krizi gelmesin. :26::26:

Annen için çok geçmiş olsun canım doktor.

Dünkü menüm

1 yumurta
domates-salatalık
1 dilim light peynir
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek

Ara: 2 mandalina

Öğle:
2 kepçe domates çorbası
2,3 çatal et
salata

Ara: 2 mandalina

Ara 2 mandalina

Akşam

kabak çorbası
1dilim ekmek

ara: 1 nescafe şekerisz

ara: 2 mandalina

İçimde mandalina ağacı filizlendi yakında meyve verecek

Spor yok
su: 2,5 litre
çay: 2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

banucum yarın tartı günümüz ondan telaşlandım.hayatımda sürekli yogunluk değişiklik bir türlü düzen oturtamadım.

SABAH
2 kase çorba
2 dilim çavdar ekmeği (çok üşüdüm sıcak bir çorba içeyim içim ısınsın dedim :))

ÖĞLE
1 kase çorba
3-4 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt

Ara: 1 elma
1 fincan nescafe

AKŞAM
Ton balıklı salata

Ara: 1 fincan nescafe

Spor: 15 dk pilates hareketleri
30 dk yürüyüş.

Nescafeye yine dadandımm Günlük 1 fincan hakkım var ama dün 2 fincan içtimm

sabah:2 yumurta domates salatalık peynir
2 gün kurusu
1 avuc ceviz badem

ara:yeşil çay

öğle:tere yi yogurda kattım.içine zencefil zerdecal
keten tohumu çörek otu attım(kafiyeli oldu)
1portakal

ikindi:bi kaç badem

akşam:1 tabak pırasa
salata
yogurt

akşamı 5de yiyince 9 gibi krize girdim
ayva yedim en masum onu buldum

benim bi listem olsa iyi olacak,diyetisyene mi gitsem acaba ozaman kendimi oruc gibi hissedip dah düzgün besleniyorum.

edacım bana 2 kilo mandalinayı verseler bir seferde yerim.okadar cok severim.gecmişte cok yaptım onu.birde nar.oğluma hamileyken bi oturusta 3 nar yediğimi bilriim hemde ekşi olandan.3 aylık hamileyken kız kardeşime gitmiştim aydında narlar dalında yeni olmustu pazara inmeden dalından koparım bir karton narı 3-4 günde yemiştim.

Kim sikti canini mervecigim..cnm bende takimda kimse yok diye oyun oynuyordum,sonrada kapattim.sen gelmissin görmedim:26:
birden gelip gidiolar herhalde
galiba,gizliden bakiyorlar
günaydınn..ay ne cabuk cuma geliyor ya.
günaydin cnm..cuma sendromumu var yoksa sende
günaydin cnmcigim,sen nasilsin...

kacamak yoksa sorun degil cnm
anneannen nasil oldu:26:
bende ilk fırsatta biberiye almak istiyorum onunla gecmişte 2 kere iyikilo vermiştim.
cnm kac zamqanda Kac kilo vermistin mesela
hadi yaa onundamı faydası war?
gecmiş olsun buarada yasemincimm bendede boyun düzleşmesi war bas dönmen ondandır dedi dr. Allah yardımcıısı olsun
gecmisolsun cnm
avusturyada ezcacimi demis zayiflarsin diye:44:
çay olarakmı içiosun onu .. bende emzirmek cok istedim ama kısmet olmadı maalesef içimde yaradır o yuzden..
bende kizlsrimi 3-4 ay anca emzirdim,oglumdada sütüm kesilmesin diye habire yedim,sonuc ortada
canım benim sıkıntılı biraz perşembe akşam il dışına çıkma ihtimalim var şuan vazgeçtim gibi ama net değil,evde olursam hazırlarım eğer olmazsam müsait olan biri paylaşır artık
cnm o zaman seni haftaya görevlendirelim,isimizi sansa birakmayalim..bu hafta mervecigim musaitse o hazirlasin,sende haftaya hazirlarsin
cnm öglen neden yok,trampolinede alistin galiba..cok faydali,bak nasil sikilasacaksin

bu arada enler yarismasinda oy vermissin bana,tesekkür ederim cnm..nevreste aday göstermis beni
afiyet olsun cnm,bence süper..
gecmisolsun cnm ya,canin sikkindi acaba ondanmi basina vurdu

Her yerde mandalinalar görüyorum

günaydinlar kizlarr

yediklerimi yazayim,ne olur ne olmaz..pc cökebilir yine

sabah
1 dl ekmek,1 c.k bal,1 c.k tereyagi,1 dl peynir,salata türü

öglen
mantarli böbrek sote,ayran

aksam
2 kasik domatesli makarna,1 parca izgara tavuk,salata

su
3 lt
spor
lessie 1 ml,10 dk tifanny,50 mekik

ben kahvaltiya gittim,gelirim sonra..öpüyorum kocaman

unutmadan mervecigim yarin musaitsen listeyi sen hazirlarmisin cnm..kestane kebap,acele cevap lütfen

Gunaydin kaptancim noracim edacimm hg nizz ben iyiyim sukur anneannem iyi degil:-( ins duzelir ama drlar eve goturun diyorlar allahtan umit kesilmez tabii yasemincim stres yapma canimm stres yaparsan emin ol trtiya yansir aaa biz senle yaristaydik dimi bak simdi hatirladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…