Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin kizlaaarrr
Bende yazayim menumu

Kalktigimda
Maydanoz suyu limonlu
Sabah
2dilim kizarmis ekmek
1 parca peynir
1 yumurta
2 zeytin

Ara
Yesilcay

Ogle
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt

Ara
Yesilcay

Aksam
2dilim ekmek
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Spor 3mil leslie
Su 2lt

Optuuuum

Günaydın kaptancım
güzel menü Afiyet olsun.

Canımcımm sen de hoşgeldinn üzüldüm gerçekten Allah şifa verir inşallah. sen nasılsın?

Günaydın doktorcum menün güzel.
Diyetisyene gideceksen benim diyetisyene git istersen sana yakın parasal olarak seni zorlamazsa tabii .

Afiyet olsun kuzucum. Bende nescafeye dadandım. Maalesef uykusuzluktan nescafesiz duramıyorum.

Annem pazardan almış. Tatlı tatlı bende başka meyve almadım. Nar çok severim ama onları ayıklayacak vaktim yok

Bende kaptanla yaristaydim yaa kaptan nasi gidioo:) bu haftaki hedefimiz neydi benim bu hafta 0.8 olsun ama haftaya 1.2 insallah bu pasta beni mahfetti

Cook gecmis olsun Rabbim sifa versun insallah

Hoşbulduk Sende hoşgeldin..
geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. İnş iyileşir.

Güzel menü olmuş çağlacım. İnş böyle devam edersen vereceksin

Hb Noracimmm iyiyim sukurrr aminnn tatlim caglacim hg cnm nescafeye hayir kizlarr kaptancim bizde oy verelim nerdeyse ben bi bakim

Afiyet olsun kuzucum. Bende nescafeye dadandım. Maalesef uykusuzluktan nescafesiz duramıyorum.

Benim de iştahımı kapatıyor çikolata bir tarafta dursa nescafe bir taafta nescafeyi tercih ederim :)) o benim kurtarıcım :) ama dukandan dolayı biliyorum sütü çok fazla içince o gün dikkat etsemde +'da çıkıyorum tartıda içindeki laktozdanmış. Laktozsuz süt de marketlerde var mı bilmiyorum

Caglacim azda olsa vermene sevindim cnm tskler iyi dileklerin icin edacim nari iikye bol tahta kasikla arkasina vur hepsi duser tskler iyi dileklerin icin amin diyelim

Cikayim bi camasir asayim dedim parmaklarim uyustu yaa:) kurutma makinasi istiorum ben :) herseyin kolayligii war artik o yuzden obez nufus artiomus hareket yokki

helincim evet avusturyada ev arkadasımın kisti vardı.yanlış hatırlamıyorsam dr tavsiye etti.biberiye aldı ordaki adı rosmarin.biberiyenin kan dolaşımına mütiş etkisi var.kan dolaşımını arttırdıgından yagı saca cilde selülitede iyi geliyor.ben bi ara 80lerden 60lara düşmüştüm.

edacım beni hastalarda bi diyetisyen salgını başladı başta hemşirem hepsi aynı diyetisyene gidiyorlar.cok sıkı diyet veriyor sabah 1 yumurtanın sadece beyazı mesela.geri alacaklarmı merak ediyorum.senin diyetisyen nerde.

banucum ya benim en büyük eksikliğim su ve spor ve bunlar cok gerekli.sen beni sollarsın ama olsun yinede seni takip etsem yeter.

okadar değişken bir hayatım varki düzen tutmuyor.bi eşim geliyor bi annemler geliyor şimdi annemlerle eşim var.ev işlerini kim yapıyor belli değil.kadın çağırıyorum bazen ama düzenli olamıyor.ev dolu zaten.şimdide kayınvalidem gelecek.3 eltiyiz kesin bende kalır.sonucta eşimin ailesi başımın üstünde yerleri var ama çalışınca zor oluyor.kendimi hiççç rahat hissetmiyorum.kendi kendime kalamadım buda benim hayatımın sorunu.

Allah yuzunu guldursun emi yazdiklarini okurken herhalde 70 ustu kilosu diye dusundum ne57 mi.boyunu bilmiyorum ama.bana benim icin 57 zirve gibi geliyo

kızlar birazdan yola çıkacağız, haftasonu gelemeyeceğim yarın da yokum o ndenle kilo bildirimimi bugün yapayım.. inşallah araya kaynamaz..

bluebottle (58.3/57.7/0.6/ %1,02)

hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…