günaydinlar kizlarr
yediklerimi yazayim,ne olur ne olmaz..pc cökebilir yine
sabah
1 dl ekmek,1 c.k bal,1 c.k tereyagi,1 dl peynir,salata türü
öglen
mantarli böbrek sote,ayran
aksam
2 kasik domatesli makarna,1 parca izgara tavuk,salata
su
3 lt
spor
lessie 1 ml,10 dk tifanny,50 mekik
ben kahvaltiya gittim,gelirim sonra..öpüyorum kocaman
unutmadan mervecigim yarin musaitsen listeyi sen hazirlarmisin cnm..kestane kebap,acele cevap lütfen
Gunaydin kaptancim noracim edacimm hg nizz ben iyiyim sukur anneannem iyi degil:-( ins duzelir ama drlar eve goturun diyorlar allahtan umit kesilmez tabii yasemincim stres yapma canimm stres yaparsan emin ol trtiya yansir aaa biz senle yaristaydik dimi bak simdi hatirladim
sabah:2 yumurta domates salatalık peynir
2 gün kurusu
1 avuc ceviz badem
ara:yeşil çay
öğle:tere yi yogurda kattım.içine zencefil zerdecal
keten tohumu çörek otu attım(kafiyeli oldu)
1portakal
ikindi:bi kaç badem
akşam:1 tabak pırasa
salata
yogurt
akşamı 5de yiyince 9 gibi krize girdim
ayva yedim en masum onu buldum
benim bi listem olsa iyi olacak,diyetisyene mi gitsem acaba ozaman kendimi oruc gibi hissedip dah düzgün besleniyorum.
SABAH
2 kase çorba
2 dilim çavdar ekmeği (çok üşüdüm sıcak bir çorba içeyim içim ısınsın dedim :))
ÖĞLE
1 kase çorba
3-4 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Ara: 1 elma
1 fincan nescafe
AKŞAM
Ton balıklı salata
Ara: 1 fincan nescafe
Spor: 15 dk pilates hareketleri
30 dk yürüyüş.
Nescafeye yine dadandımmGünlük 1 fincan hakkım var ama dün 2 fincan içtimm
edacım bana 2 kilo mandalinayı verseler bir seferde yerim.okadar cok severim.gecmişte cok yaptım onu.birde nar.oğluma hamileyken bi oturusta 3 nar yediğimi bilriim hemde ekşi olandan.3 aylık hamileyken kız kardeşime gitmiştim aydında narlar dalında yeni olmustu pazara inmeden dalından koparım bir karton narı 3-4 günde yemiştim.
Her yerde mandalinalar görüyorum
Gunaydin kaptancim noracim edacimm hg nizz ben iyiyim sukur anneannem iyi degil:-( ins duzelir ama drlar eve goturun diyorlar allahtan umit kesilmez tabii yasemincim stres yapma canimm stres yaparsan emin ol trtiya yansir aaa biz senle yaristaydik dimi bak simdi hatirladim
Gunaydin kizlaaarrr
Bende yazayim menumu
Kalktigimda
Maydanoz suyu limonlu
Sabah
2dilim kizarmis ekmek
1 parca peynir
1 yumurta
2 zeytin
Ara
Yesilcay
Ogle
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
Ara
Yesilcay
Aksam
2dilim ekmek
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Spor 3mil leslie
Su 2lt
Optuuuum
Güzel menü olmuş çağlacım. İnş böyle devam edersen vereceksin
Afiyet olsun kuzucum. Bende nescafeye dadandım. Maalesef uykusuzluktan nescafesiz duramıyorum.
kızlar selam
ben malesef dün öğleden sonra ciddi bir açlık krizine girdim, hiç böyle olmamıştım diyetin başından beri, muhtemelen ilaçtan kaynaklandı.. yada kahvaltıda az mı yedim bilemiyorum. dayandım dayandım ama akşam yemeğinden sonra bile geçmedi, naptıysam başedemedim, su içtim lahana salatası yaptım yine de geçmedi, lahana salatası yaptım ki karnımı doyursun.. yok.. sonra
baktım pek iyiye gitmiyorum halsizleştim vs ve malesef karbonhidratlı bişeyler yemek zorunda kaldımyedikten sonra kendime geldim.. akşam bozuldu diyetim yani.. ama inanın elimden geleni yaptım.. canım da sıkıldı, ama yapacak bişey yok, mecburiyet halindeyim.. üstelik yarın inşallah gideceğiz ve yolculuk 900 kmye yakın sürecek, yolda yiyecek hiçbişey yok o nedenle yeme düzenim de bir şekilde bozulacak.. önümüzdeki hafta inşallah bugünleri telafi edeceğim spor vs ile.. zaten şu ilacı bırakırsam ve adet de olursam düzenim yerine gelir diye düşünüyorum..
vücudum hafif şişti sanki, bolca su içiyorum ki vücudum su tutmasın. az kaldı cuma bırakacağım ilacı.. bi yandan da gittikçe heyecanlanıyorum yarın akşam yola çıkacağız:)
dün tartıldım 57.7 çıktım, kahvaltı sonrası hemde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?