Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dunku menum
Ac karnina 1 tatli kasigi corek otu.3 gunkurusu.yogurt kuru
Kahvalti 1 yumurta ve 2 domatesle az yagli menemen .sekersiz cay 2 dili tam bugday ekmegi
Ara 1 fincn turk kahvesi 1 form cay
OGLe. 10 findi 10 antep fistigi tuzsuz.1 mandalina
İKindi 2 yesil cay 1 limonlu zencefil 1 form cay
AKsam 1 kase yayla corbasi 1 domates 1 biber dolmasi 3 kasik cacik
19 da 2 bardak ihlamurlu falan kis cayi
2 lt su

Canım benim menülerimi biliyorsun. Seninle kilolarımız hemen hemen aynı. Fakat diyetisyen kişiye özel diyet veriyor. Mesela ben eğer bu hafta yağdan veremezsem hemen ona göre diyet veriyor vs. Az çok görüyorsun ben hiç aç kalmıyorum. Bazen detokslarda zorlanıyorum o kadar. Diyet mantığından değil yani. Ve fark ettiğin üzere spor neredeyse yapmıyorum haftada 2,3 gün ancak yarım saat yürüyüş yapabiliyorum.
Gaziosmanpaşa avrupa şafak hastanesi. muayene ücreti 70 lira. Mesela bu hafta 70 lira ödeyeceğim haftaya ödemeyeceğim. Ayda 140 lira oluyor. Dilersen git. Gerçekten memnun olmazsam asla önermem. Çünkü daha öncede diyetisyen maceralarım olmuş ve fiyaskoyla sonuçlanmıştı.

Çikolata ve nescafe benim kankamdı. Çikolata bağımlı bir insandım. Hatta evde kek yaparım buram buram ağır çikolatalı kakaolu yerdim. Zaten bir dilim yiynce yetiyordu tabi durmayı başarabilseydim daha güzel olurdu.

Şu diyet bitince kilo koruma evresinde nasıl olacağımı çok merak ediyorum. Asıl o zaman diyetisyene ve buraya muhtaç olacağım. 55 kilo vermiş olacağım ve dukana göre 55*10= 550 gün 1,5 sene koruma diyeti yapmalıyım ki indiğim kilo otursun. Ama inanıyorum olacak.

bende 15 kilo verirsem 150 günmü korumam lazım.. bilmiodum bak bunu eda .. çikolata ya karsı zaafım kalmadı benimde pek ama bazen kriz gelio işte ozaman bişiler yemeliyim oluo mantık

ah eda diyetisyene gitmek konusunda içim hiç rahat değil.dünyada okadar aç insan varken benim gibi sağlıklıbir insanın nefsine hakim olamayıp birde üstüne para vererek kilo vermeye çalışması beni çokk rahatsız ediyor.bu benim şahsi rahatsızlıgım.senin en azında ,nsülin direncine sebebolabilecek rahatsızlıkların var.ama benim tek engelim nefsim.oyüzden gitmek istemedim.ama gitmeye karar verirsem şafak bize yakın.aklıma yazdım bakarsın orda karsılasırız.

canım Allah kabul etsin.. Allah a emanet ol. Bizdende selam götür

bende 15 kilo verirsem 150 günmü korumam lazım.. bilmiodum bak bunu eda .. çikolata ya karsı zaafım kalmadı benimde pek ama bazen kriz gelio işte ozaman bişiler yemeliyim oluo mantık

Canım aşırı kriz geldiğinde muhtemelen bir şekilde aç kalmışsındır. Öyle açlık gelince yoğurt ve meyve yemek en güzel. Yada meyve+ fındık / ceviz falan.

Mesela 2 kilo verdin. 55 ken 53 olunca vücut 53 ü ancak 20 günde sabitler diyor syn dukan . Mesela şok diyetlerdeki en büyük sıkıntılardan biri bu . Hatun tatile gidecek. Hemen bir şok diyet 5 kilo veriyor. Sonra tatile gidiyor yiyor içiyor sonra 7 kilo almış olarak geri dönüyor.
Mantıken düşününce bir anda vücut kıtlığa giriyor buna alışıyor sen bir anda gördüğün herşeyi yemeye başlayıncada kıtlık yaşayan vücut yediklerinin hepsini depoluyor. O yüzden diyetisyenlerin ve diyet yapanların en büyük başarısızlığı diyet bittikten sonra eski alışkanlıklara aşırı ve aniden tekrar başlanması. Kısaca zayıf adam 1 çikolata yerken kilo almazken diyetten çıkan adam direkt depolar gibi mantık çıkıyor( eğer yakacak özel bir şey yapmazsa)

Son düzenleyen: Moderatör:
noldu mervecimm yaaa
Canım hiç sorma eşimle tartıştık biraz gerçi ben sustum o 2 dk soylendi sustu çünkü haksı oldugunu bılıyo
Eger konussaydım kotu şeyler olacaktı
Cok canm sıkkın valla allahın öküzü
Ayy kızlar k. Bakmayın
Sabah kapattım kapımı kahvaltı hazırlamadım ugurlamadım bile
Kendine gelsin okuz haddini bilcek

menün gayet güzel canım
Noracım menün için soylıcek şafım yok
Nescafede oyle olur arada se ddengelersin canm onu artık
Canm sen kendini masıl iyi hissedersen bi çizgiye koyabilecegini düşünüyorsan bi diyetisyene git
Senin performansına göre bi diyet verirler muhakkak

Bitanem ben müsaitimde telefondan nasıl olacak bilmiyorum ki şimdi baslarım yapamam onun için riske atmim ben seni ama bu hafta bi kendi capımda deneme yapım becerip yapabılırsem söz haftaya be yaparım canım
Canm benm menün gayet güsel
Ama ekmkleri aksam azalt canım bnm
Canm bnm hayırlı yolculuklar gule gule gıdıp gel inş
Kıloda vermişsin süpersin canm

Hmm aksam menüsü cok hosuma gitti canım

olur öyle kvgalar gürültüler canını sıkmaya degmez.. aynen aksam benim sorunum zatee

Doktorcum bunu en iyi senin bilmen gerek diye düşünüyorum.
Ne olursa olsun nefsiminizin zayıflığından dolayı kilo aldıysak ki ben psikojik durumlardan dolayı kilo aldım bu da sıkıntıya düştükçe duygusal açlığımı falan filan bu şekilde gidermemden oldu. Hiç bir sebebin dahi olmazsa sen şuan zayıflamaya çalışan bir bireysin. Kilolu olmak her ne olursa olsun bir hastalıktır. Bunu böyle kabul et. Ben hastayım ve iyileşmem lazım de. Diyetisyende senin ilacın. Ha gitmek zorunda mısın elbette değilsin. Buradaki arkadaşlar diyetisyene gitmeden de zayıflıyor. Diyetisyene gitmemdeki sebepler uzman gözetiminde olmak ve pes etmemek.
Para vererek kilo vermek konusunda haklısın bende rahatsız oluyorum. Kendimce zayıflayamazsam daha çok kilo alırım ve kilo alırken yediğim abur cuburlar diyetisyene verdiğimden çokta az kalmaz diye düşünüyorum. Ben sürekli dışarıda olan bir insanım. Bir ara evde yemek yemezdim o derece. Şimdi dışarda yemek yemiyorum. İnanır mısın yol parası falan olmazsa haftada 5 lira harcamıyorum. Bütün param cebimde kaldı.

Sende bunun tek seferlik olduğunu kendini inandır. Zayıflayınca bir daha kilo almayacaksın almamak için elinden geleni yapacaksın. Bu da hayatındaki bir dönem sonuçta. Bilmiyorum belkide bazen kendimi çok iyi kandırıyorum. Düşünüyorum daha iyisi olabilir miydi ben 108 kilodan şuan bu kiloya geldiysem azmim diyetisyenim ve sizler sayesinde tüm motivasyonum gitse bile motive olmak için elimden geleni yapacağım. Şuan düşünüyorum. Alamadığım giyemediğim bir sürü kıyafet var. Güzel giyinmeyi öyle çok istiyorum ki. Artık hayallerimden vazgeçemem diyorum.

Herşeyden önemlisi hayallerime ulaşmak için bir şeylerden fedakarlık etmem gerektiğini öğrendim. Fedakarlık yoksa olmuyor.

Lütfen diyetisyene gitmezsen bile kendini pozitif düşünmeye sevk et. Kötü şeyler yemeyeceğim de kendine. Zor bir hayatın var ama erteleyerek pişman olma. Ben çok erteledim. En güzel yıllarımda 2 . sınıf obez olarak gezdim. Dibe vurdukca daha çok düştüm. Aslında kendimden öyle çok nefret etmişim ki son 5 yılıma dair bir kaç tane fotografım dışında fotom yok. bildiğin hayatımın 5 yılını yok etmişim. 2 gündür bunun acısını yaşıyorum.

Ay çok yazdım. Yeter

Sıkma canını canım. Evlilik hakkında yorum yapamacağım. Çünkü kendi ailemi pek "aile" olarak görmediğimden evlilik hakkında pek parlak fikirlere sahip değilim.

İyi yolculuklar canım. Çok güzel sonuç almışsın tebrikler.

Sıkma canını canım. Evlilik hakkında yorum yapamacağım. Çünkü kendi ailemi pek "aile" olarak görmediğimden evlilik hakkında pek parlak fikirlere sahip değilim.

canm bnm boşwer zaten bide bnm yüzmden sende aklıma

Aksama bişeyim kalmaz

Canımm yaa ne güzel yazmışsın, gerçekten çok motive edici yazın, hepimiz aynı şeyleri yaşamışızz

Kızlar yarını iple öekiyorumm
Bakalım sporumn sonucu ne olck

benim en büyük bahanem emzirmekti.oda artık yok.edacım aslında para meselesi sorun değil.diğer türlü cok daha kayıp haklısın ama içimdeki o parayı aclara ver sende ceneni tut diyor.kendime 2 hafta veriyorum.emzirmeyide bırakmısken eğer yürütemessem gidecegim diyetisyene.kilo her şekilde hastalık eşimle yanyana gelmeye çekinir oldum 72 kilo ve hemen hemen aynı boydayız benden 2 yaş küçük.

Yasemincim sakin diyetisyen konusunda sucluluk hissetme bak ne guzel Edacim uzun uzun aciklamis herseyden once senin sana muhtac uc tane bebisin var ve seninde bildigin gibi kilo butun hastaliklarin en buyuk etkeni seker sorinun zaten baslamis bende de vardi yendim sukur ama allah korusun zayiflamazsak pek cok hastalik cikabilir bu yuzden tatlim eger kendi cabalarinla basaramayacagini dusunuyorsan yardim almaktan cekinme ve suclulukta asla hissetme nasilki ben psikoguma iyi hissetsemde her ay gidiyorum cunku onlar uzman ne kadar makyaj yapsamda kendimi iyi gostermek icin bi kac kez basvurmustum bu yonteme ama onlar bakisimdan tek bir kelimemden durumumu aninda cozuyorlar o yuzden bende kendimi guvende hissediyorum ayni sistem olur seninde tatlim bu arada evet hletklisin yadamin malesef duzensiz bi annenler bi kv ler kolay degil ama sen nelerle mucadele etmis ve kazanmissin spor olayina birsey diyemem ama mutlaka su icmelisin cnm ne olur buna sartlandir kendini bunun bile cok etkisi oluyor Mervisim uzme ne olur kendini esin de pisman olmustur eminim sakin karsilik verip sonrafan pisman olacaginiz seyler soyleme susmak en guzel cezadir esinde senin gonlunu alacaktir eminim

Canımm yaa ne güzel yazmışsın, gerçekten çok motive edici yazın, hepimiz aynı şeyleri yaşamışızz

Ben daha neler yazarımda başarı hikayemde yazacağım. Bildiğim tek şey diyet yapıyorum diye düşünmemek gerektiği. 2013 senesi bana sağlıklı olmanın önemi ile ilgili çok büyük bir ders verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…