helincim evet avusturyada ev arkadasımın kisti vardı.yanlış hatırlamıyorsam dr tavsiye etti.biberiye aldı ordaki adı rosmarin.biberiyenin kan dolaşımına mütiş etkisi var.kan dolaşımını arttırdıgından yagı saca cilde selülitede iyi geliyor.ben bi ara 80lerden 60lara düşmüştüm.
edacım beni hastalarda bi diyetisyen salgını başladı başta hemşirem hepsi aynı diyetisyene gidiyorlar.cok sıkı diyet veriyor sabah 1 yumurtanın sadece beyazı mesela.geri alacaklarmı merak ediyorum.senin diyetisyen nerde.
banucum ya benim en büyük eksikliğim su ve spor ve bunlar cok gerekli.sen beni sollarsın ama olsun yinede seni takip etsem yeter.
banu hos geldin cnm..
Sevilay,ögretmenim canim benim,2 günde 1,5 kg verdiriyor Dogru,yani bana verdirmisti,ama yagdanmi dersen bende pek inanmiyorum,söyleki detoksu biraktiktan sonra,dikkat etmezsen geri alabiliyorsun..ben almamistim ama diger takimimda Alan olmustu
yagdan verdigin Zaman almasi daha zor oluyor
Himmmm haftay pzt ve sali yapim o zaman en azindan denemis olurum
Benim de iştahımı kapatıyor çikolata bir tarafta dursa nescafe bir taafta nescafeyi tercih ederim :)) o benim kurtarıcım :) ama dukandan dolayı biliyorum sütü çok fazla içince o gün dikkat etsemde +'da çıkıyorum tartıda içindeki laktozdanmış. Laktozsuz süt de marketlerde var mı bilmiyorum
Çikolata ve nescafe benim kankamdı. Çikolata bağımlı bir insandım. Hatta evde kek yaparım buram buram ağır çikolatalı kakaolu yerdim. Zaten bir dilim yiynce yetiyordu tabi durmayı başarabilseydim daha güzel olurdu.
Şu diyet bitince kilo koruma evresinde nasıl olacağımı çok merak ediyorum. Asıl o zaman diyetisyene ve buraya muhtaç olacağım. 55 kilo vermiş olacağım ve dukana göre 55*10= 550 gün 1,5 sene koruma diyeti yapmalıyım ki indiğim kilo otursun. Ama inanıyorum olacak.
Bu sabah birazda olsa verdigimi gorunce sewindim canim bende.. Tesekkurlerr
kızlar birazdan yola çıkacağız, haftasonu gelemeyeceğim yarın da yokum o ndenle kilo bildirimimi bugün yapayım.. inşallah araya kaynamaz..
bluebottle (58.3/57.7/0.6/ %1,02)
hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgiler
bende 15 kilo verirsem 150 günmü korumam lazım.. bilmiodum bak bunu eda .. çikolata ya karsı zaafım kalmadı benimde pek ama bazen kriz gelio işte ozaman bişiler yemeliyim oluo mantık
Canım hiç sorma eşimle tartıştık biraz gerçi ben sustum o 2 dk soylendi sustu çünkü haksı oldugunu bılıyonoldu mervecimm yaaa
Dünkü menüm
1 yumurta
domates-salatalık
1 dilim light peynir
4 zeytin
1,5 dilim kepek ekmek
Ara: 2 mandalina
Öğle:
2 kepçe domates çorbası
2,3 çatal et
salata
Ara: 2 mandalina
Ara 2 mandalina
Akşam
kabak çorbası
1dilim ekmek
ara: 1 nescafe şekerisz
ara: 2 mandalina
İçimde mandalina ağacı filizlendi yakında meyve verecek
Spor yok
su: 2,5 litre
çay: 2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
Noracım menün için soylıcek şafım yokSABAH
2 kase çorba
2 dilim çavdar ekmeği (çok üşüdüm sıcak bir çorba içeyim içim ısınsın dedim :))
ÖĞLE
1 kase çorba
3-4 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Ara: 1 elma
1 fincan nescafe
AKŞAM
Ton balıklı salata
Ara: 1 fincan nescafe
Spor: 15 dk pilates hareketleri
30 dk yürüyüş.
Nescafeye yine dadandımmGünlük 1 fincan hakkım var ama dün 2 fincan içtimm
Canm sen kendini masıl iyi hissedersen bi çizgiye koyabilecegini düşünüyorsan bi diyetisyene gitsabah:2 yumurta domates salatalık peynir
2 gün kurusu
1 avuc ceviz badem
ara:yeşil çay
öğle:tere yi yogurda kattım.içine zencefil zerdecal
keten tohumu çörek otu attım(kafiyeli oldu)
1portakal
ikindi:bi kaç badem
akşam:1 tabak pırasa
salata
yogurt
akşamı 5de yiyince 9 gibi krize girdim
ayva yedim en masum onu buldum
benim bi listem olsa iyi olacak,diyetisyene mi gitsem acaba ozaman kendimi oruc gibi hissedip dah düzgün besleniyorum.
Kim sikti canini mervecigim..cnm bende takimda kimse yok diye oyun oynuyordum,sonrada kapattim.sen gelmissin görmedim:26:
galiba,gizliden bakiyorlar
günaydin cnm..cuma sendromumu var yoksa sende
günaydin cnmcigim,sen nasilsin...
kacamak yoksa sorun degil cnm
anneannen nasil oldu:26:
cnm kac zamqanda Kac kilo vermistin mesela
gecmisolsun cnm
avusturyada ezcacimi demis zayiflarsin diye:44:
bende kizlsrimi 3-4 ay anca emzirdim,oglumdada sütüm kesilmesin diye habire yedim,sonuc ortada
cnm o zaman seni haftaya görevlendirelim,isimizi sansa birakmayalim..bu hafta mervecigim musaitse o hazirlasin,sende haftaya hazirlarsin
cnm öglen neden yok,trampolinede alistin galiba..cok faydali,bak nasil sikilasacaksin
bu arada enler yarismasinda oy vermissin bana,tesekkür ederim cnm..nevreste aday göstermis beni
afiyet olsun cnm,bence süper..
gecmisolsun cnm ya,canin sikkindi acaba ondanmi basina vurdu
Bitanem ben müsaitimde telefondan nasıl olacak bilmiyorum ki şimdi baslarım yapamam onun için riske atmim ben seni ama bu hafta bi kendi capımda deneme yapım becerip yapabılırsem söz haftaya be yaparım canımgünaydinlar kizlarr
yediklerimi yazayim,ne olur ne olmaz..pc cökebilir yine
sabah
1 dl ekmek,1 c.k bal,1 c.k tereyagi,1 dl peynir,salata türü
öglen
mantarli böbrek sote,ayran
aksam
2 kasik domatesli makarna,1 parca izgara tavuk,salata
su
3 lt
spor
lessie 1 ml,10 dk tifanny,50 mekik
ben kahvaltiya gittim,gelirim sonra..öpüyorum kocaman
unutmadan mervecigim yarin musaitsen listeyi sen hazirlarmisin cnm..kestane kebap,acele cevap lütfen
Canm benm menün gayet güselGunaydin kizlaaarrr
Bende yazayim menumu
Kalktigimda
Maydanoz suyu limonlu
Sabah
2dilim kizarmis ekmek
1 parca peynir
1 yumurta
2 zeytin
Ara
Yesilcay
Ogle
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
Ara
Yesilcay
Aksam
2dilim ekmek
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Spor 3mil leslie
Su 2lt
Optuuuum
Canm bnm hayırlı yolculuklar gule gule gıdıp gel inşkızlar birazdan yola çıkacağız, haftasonu gelemeyeceğim yarın da yokum o ndenle kilo bildirimimi bugün yapayım.. inşallah araya kaynamaz..
Dunku menum
Ac karnina 1 tatli kasigi corek otu.3 gunkurusu.yogurt kuru
Kahvalti 1 yumurta ve 2 domatesle az yagli menemen .sekersiz cay 2 dili tam bugday ekmegi
Ara 1 fincn turk kahvesi 1 form cay
OGLe. 10 findi 10 antep fistigi tuzsuz.1 mandalina
İKindi 2 yesil cay 1 limonlu zencefil 1 form cay
AKsam 1 kase yayla corbasi 1 domates 1 biber dolmasi 3 kasik cacik
19 da 2 bardak ihlamurlu falan kis cayi
2 lt su
olur öyle kvgalar gürültüler canını sıkmaya degmez.. aynen aksam benim sorunum zateeCanım hiç sorma eşimle tartıştık biraz gerçi ben sustum o 2 dk soylendi sustu çünkü haksı oldugunu bılıyo
Eger konussaydım kotu şeyler olacaktı
Cok canm sıkkın valla allahın öküzü
Ayy kızlar k. Bakmayın
Sabah kapattım kapımı kahvaltı hazırlamadım ugurlamadım bile
Kendine gelsin okuz haddini bilcek
menün gayet güzel canım
Noracım menün için soylıcek şafım yok
Nescafede oyle olur arada se ddengelersin canm onu artık
Canm sen kendini masıl iyi hissedersen bi çizgiye koyabilecegini düşünüyorsan bi diyetisyene git
Senin performansına göre bi diyet verirler muhakkak
Bitanem ben müsaitimde telefondan nasıl olacak bilmiyorum ki şimdi baslarım yapamam onun için riske atmim ben seni ama bu hafta bi kendi capımda deneme yapım becerip yapabılırsem söz haftaya be yaparım canım
Canm benm menün gayet güsel
Ama ekmkleri aksam azalt canım bnm
Canm bnm hayırlı yolculuklar gule gule gıdıp gel inş
Kıloda vermişsin süpersin canm
Hmm aksam menüsü cok hosuma gitti canım
ah eda diyetisyene gitmek konusunda içim hiç rahat değil.dünyada okadar aç insan varken benim gibi sağlıklıbir insanın nefsine hakim olamayıp birde üstüne para vererek kilo vermeye çalışması beni çokk rahatsız ediyor.bu benim şahsi rahatsızlıgım.senin en azında ,nsülin direncine sebebolabilecek rahatsızlıkların var.ama benim tek engelim nefsim.oyüzden gitmek istemedim.ama gitmeye karar verirsem şafak bize yakın.aklıma yazdım bakarsın orda karsılasırız.
Canım hiç sorma eşimle tartıştık biraz gerçi ben sustum o 2 dk soylendi sustu çünkü haksı oldugunu bılıyo
Eger konussaydım kotu şeyler olacaktı
Cok canm sıkkın valla allahın öküzü
Ayy kızlar k. Bakmayın
Sabah kapattım kapımı kahvaltı hazırlamadım ugurlamadım bile
Kendine gelsin okuz haddini bilcek
menün gayet güzel canım
Noracım menün için soylıcek şafım yok
Nescafede oyle olur arada se ddengelersin canm onu artık
Canm sen kendini masıl iyi hissedersen bi çizgiye koyabilecegini düşünüyorsan bi diyetisyene git
Senin performansına göre bi diyet verirler muhakkak
Bitanem ben müsaitimde telefondan nasıl olacak bilmiyorum ki şimdi baslarım yapamam onun için riske atmim ben seni ama bu hafta bi kendi capımda deneme yapım becerip yapabılırsem söz haftaya be yaparım canım
Canm benm menün gayet güsel
Ama ekmkleri aksam azalt canım bnm
Canm bnm hayırlı yolculuklar gule gule gıdıp gel inş
Kıloda vermişsin süpersin canm
Hmm aksam menüsü cok hosuma gitti canım
kızlar birazdan yola çıkacağız, haftasonu gelemeyeceğim yarın da yokum o ndenle kilo bildirimimi bugün yapayım.. inşallah araya kaynamaz..
Sıkma canını canım. Evlilik hakkında yorum yapamacağım. Çünkü kendi ailemi pek "aile" olarak görmediğimden evlilik hakkında pek parlak fikirlere sahip değilim.
Doktorcum bunu en iyi senin bilmen gerek diye düşünüyorum.
Ne olursa olsun nefsiminizin zayıflığından dolayı kilo aldıysak ki ben psikojik durumlardan dolayı kilo aldım bu da sıkıntıya düştükçe duygusal açlığımı falan filan bu şekilde gidermemden oldu. Hiç bir sebebin dahi olmazsa sen şuan zayıflamaya çalışan bir bireysin. Kilolu olmak her ne olursa olsun bir hastalıktır. Bunu böyle kabul et. Ben hastayım ve iyileşmem lazım de. Diyetisyende senin ilacın. Ha gitmek zorunda mısın elbette değilsin. Buradaki arkadaşlar diyetisyene gitmeden de zayıflıyor. Diyetisyene gitmemdeki sebepler uzman gözetiminde olmak ve pes etmemek.
Para vererek kilo vermek konusunda haklısın bende rahatsız oluyorum. Kendimce zayıflayamazsam daha çok kilo alırım ve kilo alırken yediğim abur cuburlar diyetisyene verdiğimden çokta az kalmaz diye düşünüyorum. Ben sürekli dışarıda olan bir insanım. Bir ara evde yemek yemezdim o derece. Şimdi dışarda yemek yemiyorum. İnanır mısın yol parası falan olmazsa haftada 5 lira harcamıyorum. Bütün param cebimde kaldı.
Sende bunun tek seferlik olduğunu kendini inandır. Zayıflayınca bir daha kilo almayacaksın almamak için elinden geleni yapacaksın. Bu da hayatındaki bir dönem sonuçta. Bilmiyorum belkide bazen kendimi çok iyi kandırıyorum. Düşünüyorum daha iyisi olabilir miydi ben 108 kilodan şuan bu kiloya geldiysem azmim diyetisyenim ve sizler sayesinde tüm motivasyonum gitse bile motive olmak için elimden geleni yapacağım. Şuan düşünüyorum. Alamadığım giyemediğim bir sürü kıyafet var. Güzel giyinmeyi öyle çok istiyorum ki. Artık hayallerimden vazgeçemem diyorum.
Herşeyden önemlisi hayallerime ulaşmak için bir şeylerden fedakarlık etmem gerektiğini öğrendim. Fedakarlık yoksa olmuyor.
Lütfen diyetisyene gitmezsen bile kendini pozitif düşünmeye sevk et. Kötü şeyler yemeyeceğim de kendine. Zor bir hayatın var ama erteleyerek pişman olma. Ben çok erteledim. En güzel yıllarımda 2 . sınıf obez olarak gezdim. Dibe vurdukca daha çok düştüm. Aslında kendimden öyle çok nefret etmişim ki son 5 yılıma dair bir kaç tane fotografım dışında fotom yok. bildiğin hayatımın 5 yılını yok etmişim. 2 gündür bunun acısını yaşıyorum.
Ay çok yazdım. Yeter
Canımm yaa ne güzel yazmışsın, gerçekten çok motive edici yazın, hepimiz aynı şeyleri yaşamışızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?