benim en büyük bahanem emzirmekti.oda artık yok.edacım aslında para meselesi sorun değil.diğer türlü cok daha kayıp haklısın ama içimdeki o parayı aclara ver sende ceneni tut diyor.kendime 2 hafta veriyorum.emzirmeyide bırakmısken eğer yürütemessem gidecegim diyetisyene.kilo her şekilde hastalık eşimle yanyana gelmeye çekinir oldum 72 kilo ve hemen hemen aynı boydayız benden 2 yaş küçük.
Mervisim sakin tatlim ne yemeklere saldir ne de ac kalarak metabolizmani yavaslatma hani bizim mervisimizin enfes salatalari yap bi tane kendine sonrada ac yarismaya calis tatlim toparla kendini
Sana katılıyorum canm benim ben 75 78 kılolarda belli olmasın diye ferace aldım 3 beden battalın küçüğü yani anca oldu düşün bide bnde basen göbek popo hepsi vardıyok mervecim ben eşim için istemiyorum.zaten bana kilo verecen dese küserim ona.versem eminim oda mutlu olur.çok mantıklı biri sanki o benden büyük,ben biraz ona göre cocuk ruhluyum.diğer dogumlarımdan sonra gaza gelip şok diyetler felan yapmak istedim o durdurdu beni 2 günde almadıgın kiloları 2 günde vermessin yavas yavas sağlıkla ver telkini yaptı.
Ben ilk önce kendim için istiyorum.zayıf olmanın ne demek oldugunu nasıl bir rahatlık oldugunu biliyorum.önce beden sonra ruh sağlığı için.birde artık biliyorsunuz tesettürlüyüm ben onada cok önem veriyorum kilo onu bile etkilyor hatlar tamamen meydanda.tüyy kadar hafif günleri cok özledim.
Ewet canm gelip geçiyomervecim üzme kendini insan olay anında daralıyor ama sonra keşke bu kadar üzülmeseydim diyor.yıpratma kendini.hiç kimse 4 4 lük değil.oyüzden herkes herkesle sorun yaşayabilir.gelir gecer.
Gunaydin kizlaaarrr
Bende yazayim menumu
Kalktigimda
Maydanoz suyu limonlu
Sabah
2dilim kizarmis ekmek
1 parca peynir
1 yumurta
2 zeytin
Ara
Yesilcay
Ogle
1 kase tarhana corbasi
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
Ara
Yesilcay
Aksam
2dilim ekmek
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Spor 3mil leslie
Su 2lt
Optuuuum
Caglacim yarinki kilonu merak ediyom dogrusu maydanoz suyu icin
yahu kızlar hergün su nöbetçisimi olsa bizi tüm gün su için su içtiniz mi diye sürekli msj atsa
hemen çağlacım hemen..sende iç tamammı en az 2.5 ltreye tamamla.
eşin içinde senin içinde zor durum umarım atlatırsınız.sen yinede empati kurmaya çalış.benimki çok merhametli çok mantıklıdır amma karadenizli olmanın verdiği anlık dalgalanmalar ikizler olmanın verdiği sabırsızlıkla birleşince bizde fırtına anidan bastırıp aniden söner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?