Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım o zaman motivasyonunu yüksek tutuyorsun. Zararlı yiyecekler yok. emzirmekte bittiyse kendini hafif zorla bakalım. Sen eşinden çekiniyorsun ben herkesten çekinir olmuştum. DEfalarca erkek arkadaşım niye benim yanımda nasıl beni seviyor benden başka bir çıkarımı var gibi paranoyak bile olmuştum. Yani seni anlıyorum. Ama yapamayacağın bir şey değil. Başarabilirsin.
İnş eşin derslerini verirde bir daha gitmez. Daha kolay bu zamanları atlatırsın. Başarabilirsin sadece buna inanmalısın.

Kızlar sabahtan beri adam gibi bişi yiyemedim
Sabah
6 ceviz yedim
Bir yeşilçay içtim
Öglen
3 dilim ekmekle peynir zeytin yeşilçay
Böle sitresli olunca napcam nereye saldırcam bilemiyorum
Hiç bişi yemek istemiyor canm ama ac kalırsanaksam bişi yicem diye atıştırıyorumm

Edacom kesinlikle haklisin cnm diyetteyim modundan cikmadigimiz surece zayiflayamiyoruz son uc aydir bunu anladim sadece saglikli besleniyorum demek en guzeli ins basari hikayenide okuruz tatlim cok icten bir dille yaziyorsun ve hepimizin yasadiklarindan kesitler sunuyorsun pek cok kisinin senden ilham alacagina eminim Yasemincim esinle yanyana gelmeye neden cekiniyorsunki unutma sen uc tane saglikli bebis verdin esine bu kilolar durduk yere gelmedi aksine kendinle gurur duymalisin tatlim sen yeterki azimli kararli ol hepimiz yanindayiz

Yasemincim biz zaten ilk eşimiz için zayıflamak istiyoruz dimi zayıf olalım aman adam bizden zayıf aman sole aman bole
Walla dogrusu soylemek gerekırse bnde ole diyodum bi aralar
Baktım düşündüm taşındım
Dedim ben saglıklı olmak için zayıflıyorum (pko ve astım)
Ben iyiyysem herkes iyi

Ole dwgıl mıdır ama
Biz iyi olursak saglıklı olursak herkes iyi oluyo
Ewı cekıp cevıren
Eşini cocuklarını cwkıp cevıren kadın degıl m i
Boşwer bence eşim sole bn boleyım
Tmm onuda düşn ama en son onu düşün
İlk önce sen kendini düşün
Unutma canm canım sen iyiysen ve varsan
Herkes iyi ve var

Mervisim sakin tatlim ne yemeklere saldir ne de ac kalarak metabolizmani yavaslatma hani bizim mervisimizin enfes salatalari yap bi tane kendine sonrada ac yarismaya calis tatlim toparla kendini

Teyzemle pazara gidiyoruz aksama gorusuruz kizlar cepten yazinca hatalarim oluyor affefin lutfen cici bakin kendinize

Mervisim sakin tatlim ne yemeklere saldir ne de ac kalarak metabolizmani yavaslatma hani bizim mervisimizin enfes salatalari yap bi tane kendine sonrada ac yarismaya calis tatlim toparla kendini

Ooff kız swetem ne bilim bacımm

yok mervecim ben eşim için istemiyorum.zaten bana kilo verecen dese küserim ona.versem eminim oda mutlu olur.çok mantıklı biri sanki o benden büyük,ben biraz ona göre cocuk ruhluyum.diğer dogumlarımdan sonra gaza gelip şok diyetler felan yapmak istedim o durdurdu beni 2 günde almadıgın kiloları 2 günde vermessin yavas yavas sağlıkla ver telkini yaptı.
Ben ilk önce kendim için istiyorum.zayıf olmanın ne demek oldugunu nasıl bir rahatlık oldugunu biliyorum.önce beden sonra ruh sağlığı için.birde artık biliyorsunuz tesettürlüyüm ben onada cok önem veriyorum kilo onu bile etkilyor hatlar tamamen meydanda.tüyy kadar hafif günleri cok özledim.

mervecim üzme kendini insan olay anında daralıyor ama sonra keşke bu kadar üzülmeseydim diyor.yıpratma kendini.hiç kimse 4 4 lük değil.oyüzden herkes herkesle sorun yaşayabilir.gelir gecer.

eda ben inanıyorum senin bigün 50leri görecegine.burda 7. gurupta bir arkadas 105den 55e düşmüştü.ben yaşadıgı sürece cok şahit olmamadım ama ozaman 7.gruba girdiğimde 58 felandı 55le mezun oldu.bende gecmişi okumustum.düzenli bir şekilde azimle diyetine ve sporuna uymus vermişti.

Sana katılıyorum canm benim ben 75 78 kılolarda belli olmasın diye ferace aldım 3 beden battalın küçüğü yani anca oldu düşün bide bnde basen göbek popo hepsi vardı
Örtsün diye aldım hatlar belli olmuyo ama onu gıyınce daha bi kılolu gozukuyodum şimdi ferace yerlerde sürünüyo o baska bir mesele de
Ne güsel bak eşinde destek oluyo sa ne güsel
mervecim üzme kendini insan olay anında daralıyor ama sonra keşke bu kadar üzülmeseydim diyor.yıpratma kendini.hiç kimse 4 4 lük değil.oyüzden herkes herkesle sorun yaşayabilir.gelir gecer.
Ewet canm gelip geçiyo
Aslında küçük bişide anlamıyorum niye bu kadar sinirlendigini
Bence bana bi kastı yok bu aralar kendi ailesinin maddi problemleri var eşim dahıl bütün abileri falan stresli
İiyiyde canm bn mi zor duruma düsürdüm
En gıcık olduum sey işin stresini yada baska biraeyin stresini gelip ewe yansıtmak

Bende sustum okendi hatasını anlayıp gelicek bu aksam ama soracam ona and içtim

eşin içinde senin içinde zor durum umarım atlatırsınız.sen yinede empati kurmaya çalış.benimki çok merhametli çok mantıklıdır amma karadenizli olmanın verdiği anlık dalgalanmalar ikizler olmanın verdiği sabırsızlıkla birleşince bizde fırtına anidan bastırıp aniden söner.

Caglacim yarinki kilonu merak ediyom dogrusu maydanoz suyu icin

yahu kızlar hergün su nöbetçisimi olsa bizi tüm gün su için su içtiniz mi diye sürekli msj atsa

Caglacim yarinki kilonu merak ediyom dogrusu maydanoz suyu icin

canım okadar cok deil ama yinede faydasını gordum gercı daha baslayalı 3 gun oldu gecen haftadan baslasaydım belki dahada etkili olurdu.. haftaya da dewam etmeyi planlıorum canım haftaya bakarız:)

hemen çağlacım hemen..sende iç tamammı en az 2.5 ltreye tamamla.

hemen çağlacım hemen..sende iç tamammı en az 2.5 ltreye tamamla.

ya ben bugun daha 1 lt içtim hakikaten:) dur alayım bende yanıma. ay nası bigün bugun ya oğlumu babannesi aldı esim işyerindeki bowling turnuvasına gitti.. benim yerimden kalkcak halim yok spor yapaydım iyidi:))

Guzel mervecim suan sakinlesmissindir ve daha iyidindir eminim.uzulme her. Evde var son 2 gundur ben de kotuydum.kizim dusmustu ve yuzu cizilmisti tartisma sebebi bu yani.esimin ince noktasidir kizim.cocuk istedusecek kalkacak bunu anlatamiyorum .bugun cok iyiyiz ama.bizde de esim laf saydi ben o an sustm ve cok agladim.ama ertesi gun her zaman yaptigim seyi ysptim mektup yazdim.sabah cebine gizlice koydum.ben sinirliyken duygularimi ifade edemem soylemem gerekenleri soyleyemem.esim akrep burcudur. O an basedemem.ama sonunda kazanancogu zaman ben olurum.yazmayi veya mesaj atmayi deneyebilirsin arkafasim

Kız senin kide karadenizli ha bunların topunu hamsi tavasında cevireyim emi
Nereliydin sen ve eşin

Ben giresunluyum eşim samsunlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…