Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen ya bu kadar olur:) ben cocugu düşürüomusum 24 saat arkasında dolasmalıymısım ben sallamıorum artık yaa. zaten üzgün ve sinirliyken dile getiremiorum bende senin gibi yazıodum eşim okuduktan sonra her seferinde yine cok sacma düşünüosun diodu bıraktım artık:) kendimi ifade etmiorumm

en azından sende karadenizlisin.
ben ankaralıyım eşim trabzonlu.
herkese güzel bir akşam hafiffff bir sabah dilerim.akşama ders çalışmaya fırsatım olursa uğrarırımmm

Caglacim 3 yillik evliyim 3 yildir bu taktigi uyguluyorum.esim ilk once abartiyosun der ama sonucta benim dedigime gelir. Ya da orta yolu buluyoz. İste .

YENGEÇ BURCU
Biri Yengeç'in işlerini yapsa, diğeri Yengeçin kahve yapsa, öteki Yengeçin ayaklarına masaj yapsa ne güzel olur.

kadınlar kulubu yazmıs bugunku beni anlatmıs:))

Caglacim 3 yillik evliyim 3 yildir bu taktigi uyguluyorum.esim ilk once abartiyosun der ama sonucta benim dedigime gelir. Ya da orta yolu buluyoz. İste .

Canm bılmıyorum
Dedıgın taktıgı yapıyorum arada ewet sonuç gusel ama
Bu sefer bn bişi yapmıcam afedersınız essek gibi gelip özürdileyecek yok ole yagma
Ewet cocuk konusunda esımde cok hassas ama bu sefer cocugumun yanında o bagırdı aglattı kızımı onun içşnde ayrı bır özürdileyecek sewılaycım
Ewet her ewde oluyor bunlar ıfak tefek seyler ama yınede neden olsun ki güsel güsel geçinmek warken

Ahhhh bu erkeklerrr ahhh bu erkeklerrr
Kızlar mesaj sayımı sayayım boş boş durmayayım

Ahhh ahhh eşim aradı diyo ki ewe bişi lazım mı aşkım ben geliyorum diyo
İçimden dedım bi merdane al büyük ewdeki küçük işe yaramaz dıye
Bole alcam kırbacı vurdukca vurucam wurdukca vurucam

iyi aksamlar..nasilsiniz bakalim..
sporumu yapip geliyorum..
mervecigim sendemi yapamiyorsun listeyi,kim kaldi baska..
yasemin sen musaitsen sen al bari,elimde kaldi liste

İyi aksamlar guzeller mervisim bak gordunmu esin hatasini anlamis sende gitme ustune bugunku menumu yazim ama alt alta olmayacak sanirim sabah kladik karatay kahvaltisi oncesinde corek otu ogle yogury aksam portakalli kereviz yayla corbasi ve salata 2 lt su 2 yesilcay 1 biberiye kahve ve cay spor 50 mekik 200 ip atlama alisveris 1 saat

***3.TAKIM 338.ETAP***

NoRaaa(69,7/ / / %)
sekerkiz67(80/ / / %)
sahgull(71,7/ / / %)
bluebootle(58,3/ / / %)
Sweetdimple(81,4/ / / %)
pegasus07(69,1/ / / %)
Valkyrie89 : (84,5/ / / % )
Humeyrasağlam : (61,0/ / /% )
kelebekolacam : (86,9/ / / %)
sevilay8072,9/ / /% )
cglaa16 : (69,5/ / / % )

3.TAKIM ORTALAMASI%

umarım hata yapmamısımdır.listeyi sonuc topikinden kopyalayıp düzenledim ama bir yandan ufaklık mızladı bir yandan abisi sızladı.babası ufaklıgı uyutuyor şimdi.

Slm canlarım
Menüm
Sabah
Ceviz
Yeşilçay
Ögle
Peynir
Zeytin
3 dilim ekmek
Aksam
Mercimek corbası bir kepce
1 tane kürdan kebabı
Salata
Ve 1 ayran
Spor: leslie 2 mile
30 ar tane mekik sınav
30 ar tane bel bacak egzersizi
50 defa jıllan usulu ıp atladım

Bende bu hafta deneme yapayım bakalım nasıl olcak
KIZLAR BNM LİSTE KÖFTİDEN
YANİ GERCEK DEGİL LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN DENEME YAPIYORUM

Kızlar herkese merhabalar. Mervem sana da :) ben burdan takim kaptanimiza sesleniyorum :) beni gruba allir misniz. Biliyorum buradan alinmio ama burda biricik arkadasim adasim mervis var o yuzden bu takima girmeyi istiyorum . Acil cevap bekliyorum :) herkese selamlar saygilar kizlar :)

***3.TAKIM 338.ETAP***

NoRaaa(69,7/ / / %)
sekerkiz67(80/ / / %)
sahgull(71,7/ / / %)
bluebootle(58,3/ / / %)
Sweetdimple(81,4/ / / %)
pegasus07(69,1/ / / %)
Valkyrie89 : (84,5/ / / % )
Humeyrasağlam : (61,0/ / /% )
kelebekolacam : (86,9/ / / %)
sevilay8072,9/ / /% )
cglaa16 : (69,5/ / / % )

3.TAKIM ORTALAMASI%

Şimdi bunu kopyala yapıştır yaptım
Fakat su var
Benim yazılar koyu çıkmaz çünkü cepten giriyoruz

Ama bole olsada bişi olmaz herhalde

Takım ortalamasını yüzde olarak nasıl hesaplıyoruz
Kılo verenlerin yüzdesini hesaplayıp uye sayısına bölcez yada üye sayısına carpıp 100 e mi bölcem ram olarak orayı bılmıyorum

Canm hoşgeldin nasılsın kaptanımız pegasus07 sana cvp verecektir canm

Kızlar bı hafta kesin gamzeerdi 3.5 kolo verip yüzdesini 5. Küsür yapıp birinci olacaklar

Iyiyim tatlım diyet gunlugumu okudum demin . 68 e düşmüş um o gunler aklima geldi. Yine 75 kiloyla baslamistim diyete. Yine 75 im. Bu sefer sürekli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…