Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahh kızlar nasılsınız nerdesiniz yasemincim msjıöı aldın mı

umarım hata yapmamısımdır.listeyi sonuc topikinden kopyalayıp düzenledim ama bir yandan ufaklık mızladı bir yandan abisi sızladı.babası ufaklıgı uyutuyor şimdi.
ellerine saglik cnm benim..hemen bakicam,dogrumu diye
listeyi hazırlarken farkettim grubun en ağırı benimya
aglama cnm ya,kalebek gibi olacaksin,hic üzülme
merhaba cnm,hos geldin...takimda yerimiz var,kendinden bahsedermisin biraz..bol paylasim yaparim dersen buyur birlikte zayiflayalim
cnm burda normal cikmasi sorun degilde,paylasim alaninda renkler diger takimlarinkiyle ayni olmali...
o zaman haftaya sen listeyi böyle hazirla,renklendirip paylasima tasimayida ben yapayim ne dersin

bütün üyelerin kilolarini toplayip,üye sayisina bölüyoruz..izinli,sabit ne yazarsa yazsin,bölmeye dahil olacak
Canm hoşgeldin nasılsın kaptanımız pegasus07 sana cvp verecektir canm
verdi bile...
Kızlar bı hafta kesin gamzeerdi 3.5 kolo verip yüzdesini 5. Küsür yapıp birinci olacaklar
ben daha fazla bekliyorum

Iyiyim tatlım diyet gunlugumu okudum demin . 68 e düşmüş um o gunler aklima geldi. Yine 75 kiloyla baslamistim diyete. Yine 75 im. Bu sefer sürekli olur inşallah

İnş canm yha cok sewındım tekrar dondugune
Bnce en iyisini yaptın

bugunku menum

kalktıgımda
maydanoz suyu limonlu
sabah
2 dılım kızarmıs ekmek
1 parca peynır
5 zeytın
sekersız cay

oğle
2 dılım ekmek
ıspanak
yarım kase yogurt

aksam
2 dılım ekmek
bugulama balık
salata

spor 2 mile leslie
su:2lt

ara yapamadım malesef oğlum yoktu bende resmen cökmüş bi şekildeydim yattım kalktım sureklı

Afiyet olsun cnm,her zamanki gibi harika..
hatasiz cnm..kolay gelsin sana yarin icin
afiyet olsun mervecigim..sabah yok,bu günlük görmeyelim ama

suyunuda ictiysen bence güzel

Afiyet olsun cnm..caglacigim ekmegi cok yiyorsun..aksam ekmek yemesen ve öglende 1 dl yesen,inanki tartida cok daha iyi sonuclar alacaksin..sporda var,masallah cnm

Bu pcden yazı renkleri nasıl degiştiriyorsunuz

Zordegik hosgeldin cnm aramiza yasemincim burda kilo miktari onemli degil tatlim hepimiz kilo verme amacindayiz hepimiz birgun cipcitir olacagiz sakin oyle dusunme Mervisim sen bu yazmayi cepten nasil beceriyorsun tatlim inan bi kelimeyi kac kez duzeltiyorum bu tuslara bebek parmagi lazim

bunlarda benim yediklerim..
sabah
2 dl ekmekle,mozzarella ve domatesli tost

öglen
2 kaseye yakin ezogelin,1 dl ekmek

aksam
1 tabak közlenmis patlican ve yogurt,1 parca izgara hindi gögsü

su
3 lt
spor
lesillie 3 ml,10 dk tifanny,50 mekik
1 kupa mate cayi,simdide 2 kupaya yakin besibiryerde yaptim,onu iciyorum

bebek parmagimi
cok güldüm cnm buna

tesekkürler cnm,sen nasilsin..cnm simdi gördüm yazdiklarini..bazen esiyor bu kocislere,hic canini sikma..
bak zaten gönlünü alma calismalarina baslamis bile
Canm olur neden olmasın ben bu şekilde yapar ortalamyı cıkarırım sen ğaylasım alanına koyarsın anlaştık ozaman
Canm buugun pek iiyi degildin herhalde
Ekmek konusunda ısrarcıyım

Afiyet olsun cnm,her zamanki gibi harika..

hatasiz cnm..kolay gelsin sana yarin icin

afiyet olsun mervecigim..sabah yok,bu günlük görmeyelim ama

suyunuda ictiysen bence güzel

Bitanem suyumu içtim
Ama yazmayı unutmusum 2 lt su içtim yatana kadar 2.5 3 olabılır yani

Tam bir kaptana yakışır menü
Menu ve spor enfes kaptancimmm caglacim ekmek 6 dilim olmus tatlim dikkat et ne olurr
Swetcem bnm
Dokunmatik telden yazıyorsun galiba
Aslında bn alıştım dokunmayıkten cok rahat yazıyorum
Pc gibi aynı aslında
Bilmiyorum alışık degilsin heralde gülüm klavyede yazmaktan olsa gerek bnde klavyede yazarken oluyo bndede aynısı

Ay kızlar gamzenin kılosunu merak ediyorum resmen valla kendimi unuttum

Teşekkürler kantancim benide araniza aldığınız için. Ben 25 yaşında 75 kilo ağırlığında 169 gibi boyunda 4 yillik evli ve 2.5 yaşında bir efenin annesyim. Yemek yemeği cok değil ama cikolata yemeyi cok severim gözüm dunyayi gormez. Alirim kilolari cikarim 75 lere sinra bi azim gelir bir hirs gelir anammmm korkarim kendimden bu benmiyim diye. Vel hasıl duserim 68 lere sonra giderim canm annemin evine aglaya aglaya verdigim kilolari alirim donerim evime. Hedefim artik 60 olmak . Ama ben inanıyorum kendime size bu takim inşallah ugurlu gelirde ustumuzdeki yuklerden kurtuluruz hepimiz ben diyetime yarın basliyorum ins. Cizelgemi de yarin tartilip yaparim. Artik ver elini leslie ... ne diyeyim Allah yardımcımız olsun kızlar. .

Hosbulduk canm benim. Bu arada adim MERVE ..bu arada bende telden giriyorum. Insan alisio yaza yaza.. ben bu parmaklarla yaziosam size zor olmasa gerek:)

Tekrar hg aramiza tatlim allah bagisladin oglusunu ins bu kez kalici olarak veririz tatlim ama cikolar biraz bizden uzak olsun tatlim Mervisim on parmak klavyem var pcde ama gel gorki cepte tek parmaga kaldik ben mesaj bile yazmam hic ama mecbur kaldik bir kere ama hep helal olsun mervise diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…