Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ooo super iki mervemiz oldu araniza mesaj atip dilek tutalim yok tatlim alismam zor evime kavusursam super olacak

Amin canm. Tabi artik cikolatalra elveda ... yarindan itibaren guzel bi diyete başlıyorum. Ben bugün temizlik yaptim cok yoruldum yatip dinleneyim yarin görüşürüz iyi geceler kizlar

tamam cnm,o zaman haftaya listeyi sen hazirlarsin
suda tamam..yarin iyi bir sonuc bekliyorum senden
Menu ve spor enfes kaptancimmm caglacim ekmek 6 dilim olmus tatlim dikkat et ne olurr
tesekkürler cnm
Valla ole kaptancim dokunmatik ben a ya dokunuyorum bakiyorum s cikmis cildirin durumu yani
bende hic beceremem telden,allah yardimcin olsun
tesekkür ederim cnm
Ay kızlar gamzenin kılosunu merak ediyorum resmen valla kendimi unuttum
bende merak ediyorum,nasil olsa yine bireyselde birinci olur..o bellide ne kadar verir acaba
Nerdesiniz nerdesniniz nerdesiniz
burdayim cnm,oyun oynuyordum
rica ederim cnm..tekrar hosgeldin..cnm cikolarin hepsini topla,komsu cocuklara dagit en iyisi
daha önce takimlara girmismiydin,girdiysen hangi takimda yarismistin:44:

Hosbulduk canm benim. Bu arada adim MERVE ..bu arada bende telden giriyorum. Insan alisio yaza yaza.. ben bu parmaklarla yaziosam size zor olmasa gerek:)
Canm hoşgeldin tekrardan gerçekten cok sewindim
Bu arada kızşar biz 14. Takımdan tanısıyoruz cagla ve edada tanır
Ama biz ayriyetende telden görüsüyoruz
Kendisi cok güsel bi bayan özellikle boyu uzun oldugu için 75 kılo fazla durmuyo ama helal olsun yınede zayıflayacagım diyo

Canm sewıyorum seni tesekkür ederim

Bnmkıyle barıştık
Bir demet çicege bi kac lafa kandım kız swett
Ama dedim eşşek gibi anırcan walla o zaman barışmam cocugumu aglattın oyusden daha cok kızgınım sana diyee
Adam baktım ai ai ai geliyo peşimden
Yahu mubarek tmm özrdiliyosun iyisin hoşsun da ee bastan özürdilicek seyler yapmasana

Neyse ole bole barıstık zaten bızde fazla sürmezde
Yınede burnunu sürtmek lazım
Erkegın nazı nuzu cekılmıyo
Benmkıde kovalamayı sewıyo ee napalım nabza göre serbett
Kızımada oyuncak almıs cok sewdı kızım aglayan gulen mama dede baba anne diyen bi bebek aldı karakızım onu bi sewdiki aksam gitmiş yatmış odasına yere ayagına koymuş yastıgı üzerine bebegi e e e yapıyo
Görünce bi agladım döndüm kıbleye actım elimi dedim
Rabbbimmm allahım sana binlerce kez şükürler olsun
Neyse onu bıraktım 1 saat sonra ses yok yawrum bebişini kucaklayıp uyumuşşş
Aglattı kızım bni aksam aksam

Ayyy cnm prensesim su dunyada cocuklarri sevindirmrk gibisi yok ne mutlu olmus bi ara opuver yerime mervisim ama esinde isteyerek yapmamistir sikintilarindan bahsetmistin insan bu durumlarda hep en cok sevdigini uzer ne guzel tatliya baglandi bak cok sevindim

ohh ne güzel barismissiniz cnmm..enistede gönlünü almasini biliyor..
öteki seye cok güldüm cnm,adami ne hale sokmussun

kiz cocuklari ayri güzel oluyor cnm..nazi,cilvesi,bakisi bile baska oluyor
kac yasindaydi cnm senin prenses

bu arada söylemeden edemeyecegim,11 yillik evliyim nerdeyse benim adam bana hic cicek almadi daha
neymis efendim,o ciceklerden güzelmisim ben..uyanik benimki anacigim,bende safim hemen kaniyorum

Kaptancım bnde kendımden umurluyum gecen hafta regl me ragmen 200 gr eksik çıktım
İnş bu hafta 1 kılo kesin eksik cıktım zaten hafta ortasında tartılmış 60 kılo cıkmıştım
Kızlar bugun 38 beden olan etegımı gıydım denemek için gıydıgım etek oldu fakat rahat olması için 50 leri görmm lazım bn o etegı sözümde almıştım 53 kıloydum biraz belimden düşüyodu
Hedefime az kaldı kızlar
44 46 bedenden kurtuldum
40 beden cok rahat oluyooooo

cok güzel bu cnm..5 lere az kaldi,kisacik zamanda rahatca girersin etegine

bende bu hafta 1 kg bekliyorum kendimden ama benim bünyeye pek güven olmuyor,1 hafta verip,diger hafta sapitiyor

Kız kaptan acayip sesli güldüm he

Güzel yöntemmiş
Aman valla odunluk yapmasında çicekte almasın istemiyorum walla

Bnm cimcimem 16 ayına girdi canm bu ayın 3 ünde 16 ayını doldurcak yani
Helincim bilmiyorum bu kızımı bapıcam
Gecen sabah ewi cektırıyorum koltukarı cektırmek için halı aparatını cıkardım bnmki almıs onu arkamdan halıyı çektiriyo gül gül gül karnıma agrılar girdi
Yeri sildigim bezi sen al kovanın içinden dırek parkeye koy hanmefendi guya yer siliyo her taraf yalap salap

Enistem cicek almamistir belki ama yerine baska hediyeler alarak mutlaka telafi etmistir helincim
Yok cnm,bizimki bildigin agac(bu kibarcasi)
özel günlerde bile kredi kartini verir,git istedigini al der..yahu ben aldiktan sonra ne anlami kaliyor derim,e ben anlamamki sen ne begenirsin der..yani hic o islerle alakasi yoktur
benim gibi romantizm meraklisi bir balik kadinina yapilirmi bu

Banucum sen bekardın dimi warya sole sewdıgım bi abim falam olsa ne bilîm birileri hemen seni istedirdim he
Cok sewdım seni
Bu arada anneannen tez zamanda saglıına kavusur inşş dualarımız onunla canm bnm

Önceleri cok sinirlenirdimde,bende gülüyorum artik..dedigin gibi cnm,huzur olsunda cicek,hediye gecici hepsi...

hamarat kiz masallah cnm,oglumami istesem ne yapsam

Banucum sen bekardın dimi warya sole sewdıgım bi abim falam olsa ne bilîm birileri hemen seni istedirdim he
Cok sewdım seni
Bu arada anneannen tez zamanda saglıına kavusur inşş dualarımız onunla canm bnm
Benim dayim var aslinda,yapsammi arayi

banucugum kizmadin demi,saka takiliyoruz:26:

Sagol cnm ins iyilesir bugun biraz daha iyi annemde teyzemde hemsire emeklisi cok guzel bakiyoruz hep teyzeme yuklenmek olmaz bize getirelim diyorum orayi kendi evi gibi hissediyor yapacak bisey yok biz tasiniyoruz

Kızz ne güsel işte boşwer sende git istedigini al valla bnde romantizim meraklsıyım adama bazen diyom azcık yontulda gel diye
sakalasıyoruz yani ama
Aman yha bizde cok istıyoruz bazen bnce bna saygısı sewgısı cocuklarına ailesine sefkatı merhameti dogrulugu dürüstlüğü ve en önmlsi dini bütün olsun oaraymış pulmuş hediyeymiş bunlar ikinci planda
Kız biara bu eşi ve eşinin ailesi topikini okuyordum psikolojim bızulduydu he

Adamı deniyodu
Bi ara gece bunu hafif uyandırır gibi yapıp ben kimim adım ne falan dedim
Adam bana selahattin dedi

Önceleri cok sinirlenirdimde,bende gülüyorum artik..dedigin gibi cnm,huzur olsunda cicek,hediye gecici hepsi...

hamarat kiz masallah cnm,oglumami istesem ne yapsam

Dünür oluruz walla
Oglumuz ne işle mesgul efemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…