Kızz ne güsel işte boşwer sende git istedigini al valla bnde romantizim meraklsıyım adama bazen diyom azcık yontulda gel diye
sakalasıyoruz yani ama
Aman yha bizde cok istıyoruz bazen bnce bna saygısı sewgısı cocuklarına ailesine sefkatı merhameti dogrulugu dürüstlüğü ve en önmlsi dini bütün olsun oaraymış pulmuş hediyeymiş bunlar ikinci planda
Kız biara bu eşi ve eşinin ailesi topikini okuyordum psikolojim bızulduydu he
Adamı deniyodu
Bi ara gece bunu hafif uyandırır gibi yapıp ben kimim adım ne falan dedim
Adam bana selahattin dedi
Simdilik baba parasi yiyor ama cok degil,20 sene sonra okulunu bitirip,mezun olurDünür oluruz walla
Oglumuz ne işle mesgul efemmm
koptum cnm su anda,selehattinmi
Simdilik baba parasi yiyor ama cok degil,20 sene sonra okulunu bitirip,mezun olur
kizimizi sikintiya sokmayiz yani
Telefonla savasiyor cnm banu simdi,harfleri ariyordurHiç gülecegim yoktu aksam aksam yahutövbetövbe
Swetm nerdesin canım bnm
Ahh mervem ahhh seni birakmicaktim ben :) en son sen 67 ben 68 dim .. bundan sonra yok yarindan itibaren adam akıllı beslencem kiz bi ara cikolata yemekten basima agrilar gidiodu. . Ben yiyecegimi yedim alacagimi aldim. Kiz benim cocuk süte kalkio ya ben sut almayi unutmusum :) bi biberon var ins sabahi ederiz guzel guzel stres yaptim .. neyse. Ben suanda yorganin altindan yazıyorum :) :) heyecanlıyım da :) :) he mervisim ve kizlar size hedef tablomdan bahsedeyim. Laf olsun hesabi iste... kendime 4 aylik bi plan yaptim bu arada günlük tutuyorum. Diyet günlüğü. Herneyse 3 hedefim var kademe kademe :) hedef 1 yilbasina kadar hedefim 70 olmak 5 kilo vermek yani... hedef 2 :) sevgililer günü sevgililer gününe 65 olmak agirdan aliyorum saglikli olsun die. Hedef 3 bir nisanda da 59 olmak inşallah. . Yazdim cizdim. Insallah 59 u gorursem var mi benden zayifi uleynnn derim yani. ... hadi ne yapak yatak :) Öpücükler kızlarCanm hoşgeldin tekrardan gerçekten cok sewindim
Bu arada kızşar biz 14. Takımdan tanısıyoruz cagla ve edada tanır
Ama biz ayriyetende telden görüsüyoruz
Kendisi cok güsel bi bayan özellikle boyu uzun oldugu için 75 kılo fazla durmuyo ama helal olsun yınede zayıflayacagım diyo
Canm sewıyorum seni tesekkür ederim
Bnmkıyle barıştık
Bir demet çicege bi kac lafa kandım kız swett
Ama dedim eşşek gibi anırcan walla o zaman barışmam cocugumu aglattın oyusden daha cok kızgınım sana diyee
Adam baktım ai ai ai geliyo peşimden
Yahu mubarek tmm özrdiliyosun iyisin hoşsun da ee bastan özürdilicek seyler yapmasana
Neyse ole bole barıstık zaten bızde fazla sürmezde
Yınede burnunu sürtmek lazım
Erkegın nazı nuzu cekılmıyo
Benmkıde kovalamayı sewıyo ee napalım nabza göre serbett
Kızımada oyuncak almıs cok sewdı kızım aglayan gulen mama dede baba anne diyen bi bebek aldı karakızım onu bi sewdiki aksam gitmiş yatmış odasına yere ayagına koymuş yastıgı üzerine bebegi e e e yapıyo
Görünce bi agladım döndüm kıbleye actım elimi dedim
Rabbbimmm allahım sana binlerce kez şükürler olsun
Neyse onu bıraktım 1 saat sonra ses yok yawrum bebişini kucaklayıp uyumuşşş
Aglattı kızım bni aksam aksam
sanada iyi geceler cnm..insallah herkes vermistir..bu hafta 1.olmaliyizMervis2 super tatlim benimde bir nisan son gun hedefim icin ins badaririz tatlim bak kaptancim nasilda biliyo bogustugumu Bu arada iyigeceler hepinize yarin tartida yuzumuzun gulmesi dilegiyle
Iyi geceler cnmİyi geceler kizlar
28 dakika önce ·
Kız 18 yaşında, çıkmış evlenme programına "eşimle mutlu bir hayat geçirmek istiyorum" diyo. Canım sen yorgana nevresim geçirebiliyor musun?
1 saat önce ·
Yok balkanlardan gelen, yok sibiryadan gelen soğuk hava dalgası, ulan kendimize ait bi soğuk hava dalgamız bile yok o bile ithal.
Bu iyiydi.
1 saat önce ·
Gündüz;
- Cin mi? AhahhahahhhahDDD
Gece;
- ALLAH'IM SEN BÜYÜKSÜN YA RABBiM..
Oturup kendi kendine ağlamak normal iken , kendi kendine gülmeye delilik diyorlar.
Telefon çalınca oturduğu yerden konuşamayıp, mutlaka ayağa kalkıp gezerek konusanlar olarak parti kursak % 10 barajı kesin geçeriz
bir keresinden bir olayı tam 6 farklı arkadaşımdan aramızda kalsın diye dinledim
Islak mendil paketinden tek mendil almayı başardığım gün dünyayı ele geçirme planları yapmaya başlayacağım.
cok güldüm cnm..Ahh kuzlar yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu
Canlarım ben yarın erknden eczaneye gidip tartılcam hadi baklaım
Herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum
Bugun noraaa sahgul sekerkız yoktu gözümden kacmadı
İnş iyidirlr hepsi
Mervişim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?