Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

koptum cnm su anda,selehattinmi

koptum cnm su anda,selehattinmi

He kızz eşi ve eşinin ailesinde bi kadın yazmış eşi buna geceleyin baska kadının ismii ni soylemiş ama uykusunda yani
Bi gece kadın bunu hafif uyandırır gibi yapıp askım ben geldim ben kiimim adım ne gibi sacma sorular sormus oda baska kadının ismini vermiş
Bende hmn etkılendim ve denedim
Adamı uyandırıp dedim bn kımım bak ben geldim falan
Selahatın gel gel dedi
Sonrada sordum kim diye selahatın kım seni aradı gecen aksam uyuyordun dedim
Müşterisiymiş buna sipariş vermişte cumaya yetişcekmiş falan filan
Adama desem ki ben seni denedim me düşünür hakkkıöda

Hiç gülecegim yoktu aksam aksam yahu tövbetövbe
Swetm nerdesin canım bnm

Kızlar bn kacar
Biraz size msj atayım bakalım bulabılecekmıyım
Azcık gülün diye

Ahh mervem ahhh seni birakmicaktim ben :) en son sen 67 ben 68 dim .. bundan sonra yok yarindan itibaren adam akıllı beslencem kiz bi ara cikolata yemekten basima agrilar gidiodu. . Ben yiyecegimi yedim alacagimi aldim. Kiz benim cocuk süte kalkio ya ben sut almayi unutmusum :) bi biberon var ins sabahi ederiz guzel guzel stres yaptim .. neyse. Ben suanda yorganin altindan yazıyorum :) :) heyecanlıyım da :) :) he mervisim ve kizlar size hedef tablomdan bahsedeyim. Laf olsun hesabi iste... kendime 4 aylik bi plan yaptim bu arada günlük tutuyorum. Diyet günlüğü. Herneyse 3 hedefim var kademe kademe :) hedef 1 yilbasina kadar hedefim 70 olmak 5 kilo vermek yani... hedef 2 :) sevgililer günü sevgililer gününe 65 olmak agirdan aliyorum saglikli olsun die. Hedef 3 bir nisanda da 59 olmak inşallah. . Yazdim cizdim. Insallah 59 u gorursem var mi benden zayifi uleynnn derim yani. ... hadi ne yapak yatak :) Öpücükler kızlar

Mervisim burdayim tatlimda yeniliyim derken forumdan cikiyorum ya sabirr selahattinmi superdiii alemsin hakikaten

Mervis2 super tatlim benimde bir nisan son gun hedefim icin ins badaririz tatlim bak kaptancim nasilda biliyo bogustugumu Bu arada iyigeceler hepinize yarin tartida yuzumuzun gulmesi dilegiyle

Mervis2 super tatlim benimde bir nisan son gun hedefim icin ins badaririz tatlim bak kaptancim nasilda biliyo bogustugumu Bu arada iyigeceler hepinize yarin tartida yuzumuzun gulmesi dilegiyle
sanada iyi geceler cnm..insallah herkes vermistir..bu hafta 1.olmaliyiz

28 dakika önce ·
Kız 18 yaşında, çıkmış evlenme programına "eşimle mutlu bir hayat geçirmek istiyorum" diyo. Canım sen yorgana nevresim geçirebiliyor musun?

1 saat önce ·
Yok balkanlardan gelen, yok sibiryadan gelen soğuk hava dalgası, ulan kendimize ait bi soğuk hava dalgamız bile yok o bile ithal.

Bu iyiydi.
1 saat önce ·
Gündüz;
- Cin mi? Ahahhahahhhah DDD

Gece;
- ALLAH'IM SEN BÜYÜKSÜN YA RABBiM..

Oturup kendi kendine ağlamak normal iken , kendi kendine gülmeye delilik diyorlar.

Telefon çalınca oturduğu yerden konuşamayıp, mutlaka ayağa kalkıp gezerek konusanlar olarak parti kursak % 10 barajı kesin geçeriz

bir keresinden bir olayı tam 6 farklı arkadaşımdan aramızda kalsın diye dinledim

Islak mendil paketinden tek mendil almayı başardığım gün dünyayı ele geçirme planları yapmaya başlayacağım.

Ahh kuzlar yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu

Canlarım ben yarın erknden eczaneye gidip tartılcam hadi baklaım
Herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum

Bugun noraaa sahgul sekerkız yoktu gözümden kacmadı
İnş iyidirlr hepsi

Mervişim iyi geceler

***3.TAKIM 338.ETAP***
MESAJ SAYILARI

NoRaaa:
sekerkiz67:
sahgull:
bluebootle:
Sweetdimple:
pegasus07:
Valkyrie89 :
Humeyrasağlam :
kelebekolacam :
sevilay80:
cglaa16 :

cok güldüm cnm..
eczanedemi tartiliyorsun:44:
***3.TAKIM 338.ETAP***
MESAJ SAYILARI

NoRaaa:
sekerkiz67:
sahgull:
bluebootle:
Sweetdimple:
pegasus07: 46
Valkyrie89 :
Humeyrasağlam :
kelebekolacam :
sevilay80:
cglaa16 :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…