Bana gicik gien bir kaptan var cnm,gelebilir yani..umutluyum bu konudaohhh maşallah bende müzikle ders çalışmaya bayılırdımmm bravo tatlım su işini çözdün hakikaten
iyi akşamlar kaptancım hginş itiraz gelmez:26:
sağlıklı bir menü ve sporla neden veremeyesin tatlım zayıflama kararını zaten vermişsin en önemlisi bu bence hep birlikte dikkate ederek veririz moralini sakın bozma tatlım
Bana gicik gien bir kaptan var cnm,gelebilir yani..umutluyum bu konuda
hg tatlımmm yayla çorbasına layla derim ben hoşuma gidiyor
tamam spordan sayalımda o ekmekler ne öyle şekerr tam bir skandalllne güzel azaltmıştınn
yazim cnm..atik kaptanlara kaldi sonuckimden bahsettiğini biliyorum cnm inş olumlu cvp gelir
benimde hosuma gitti:)
aksamı azalttım canım ya:)
o bir dilimdende vazgeçiver cnm yogurdu artırırsan aramazsın inanki
ben ekmeksiz yiyememki yemek:) corba içersem yemicem ama söz:) yogurt kürüne baslıcam inş zate yarın bakalımm
hadi bakalım her gün çorba yap o zaman sende kışın iyi olur hem sıcak sıcak
Pretty hilal sen degılmıisn canm
Nasılsn hoşgeldın
Kılo aldın dımı konusmuştuk senınle
Amn bişi olmaz demeler bu seferde yıyelim sonra yok demeler abur cuburlar
Gelsin kılolar gelsın kılolar
evet yaaa layla corbasımı yapsaaam yarınaa:)))
Ay canım bu mesajını yeni gördüm tanıyamadim ama seni yoksa sen hümeyrasağlam olan merve misin
bu arada o merveyi çok merak ediyorum çok istikrarliydi ne yaptı verdi mi kilolari aynı kilodaydik o veriyodu ben aldım
Bnim kizlara layla corbasi der
banucugum menün harika yine..
caglacigim bencee ekmegi azalt...aksam yiyeceksen sabah 1 l ye veya ögln yeme bence
ev isi spor sayilmiyor
şu kabak tatlısını yapmak ne kadar kolaymıs yaa benim tatlılarla aram olmadıgı için yapmıyordum ama kocam cok sewioor aradı aksama kabak tatlısı yapsana dedi koy sekeri suyu kaynat okadaaan:)))
59 oldu canım o:)) solladı bizi:))
Afiyet olsun cnm benimdemekki bir tek ben demiyormuşum
tşkler kaptancım son bardak suyumuda içtim şükürrrr
evet cnm cok kolayir gercektene..şu kabak tatlısını yapmak ne kadar kolaymıs yaa benim tatlılarla aram olmadıgı için yapmıyordum ama kocam cok sewioor aradı aksama kabak tatlısı yapsana dedi koy sekeri suyu kaynat okadaaan:)))
bene gecen sene o kilolarayim,simi ise bu kiloaHay maşallah canım yaa valla helal olsun çok istekliydi :) benim bi arkadaşimda geçen sene bu takımda birlikte diyet yapıyoduk benden fazlaydi kilosu beni öyle solladıki şuanda 55- 56 kilo o hiç almadi ben aldım başımı gidiyorummm
iyi akşamlar hanmlar ben dılek 5. takımdaydım belkı ordayım bılmıyorum 3. takımın yarısmacısı olmak ıstıyorum ızın verırsenız sistem nasıl bılmıyorum cumayımı beklemelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?