Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağlıklı bir menü ve sporla neden veremeyesin tatlım zayıflama kararını zaten vermişsin en önemlisi bu bence hep birlikte dikkate ederek veririz moralini sakın bozma tatlım

Inşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara ulasiriz

@kelebekolcm
canım ben tam takıma alınacakken memlekete gitmiştim geldigimde takımda eski disiplini görememiştim o yüzden takıma katılmadim...
baktım eski arkadaşlar da buraya gelmiş bende hemencik geldim :)

Pretty hilal sen degılmıisn canm
Nasılsn hoşgeldın
Kılo aldın dımı konusmuştuk senınle
Amn bişi olmaz demeler bu seferde yıyelim sonra yok demeler abur cuburlar
Gelsin kılolar gelsın kılolar

Ay canım bu mesajını yeni gördüm tanıyamadim ama seni yoksa sen hümeyrasağlam olan merve misin
bu arada o merveyi çok merak ediyorum çok istikrarliydi ne yaptı verdi mi kilolari aynı kilodaydik o veriyodu ben aldım

59 oldu canım o:)) solladı bizi:))

Bnim kizlara layla corbasi der

banucugum menün harika yine..

caglacigim bencee ekmegi azalt...aksam yiyeceksen sabah 1 l ye veya ögln yeme bence

ev isi spor sayilmiyor

şu kabak tatlısını yapmak ne kadar kolaymıs yaa benim tatlılarla aram olmadıgı için yapmıyordum ama kocam cok sewioor aradı aksama kabak tatlısı yapsana dedi koy sekeri suyu kaynat okadaaan:)))

şu kabak tatlısını yapmak ne kadar kolaymıs yaa benim tatlılarla aram olmadıgı için yapmıyordum ama kocam cok sewioor aradı aksama kabak tatlısı yapsana dedi koy sekeri suyu kaynat okadaaan:)))

evet cnm kolaydır ben onu kireç suyuna yatırırm bekletirim ve fazla su koymadan kısık ateşte pişiririm cam gibi olur

iyi akşamlar hanmlar ben dılek 5. takımdaydım belkı ordayım bılmıyorum 3. takımın yarısmacısı olmak ıstıyorum ızın verırsenız sistem nasıl bılmıyorum cumayımı beklemelıyım

demekki bir tek ben demiyormuşum

tşkler kaptancım son bardak suyumuda içtim şükürrrr
Afiyet olsun cnm benim
evet cnm cok kolayir gercektene..
bene gecen sene o kilolarayim,simi ise bu kiloa

iyi akşamlar hanmlar ben dılek 5. takımdaydım belkı ordayım bılmıyorum 3. takımın yarısmacısı olmak ıstıyorum ızın verırsenız sistem nasıl bılmıyorum cumayımı beklemelıyım

hoşgeldin canım iyi akşamlar kaptanımız gelince seni bilgilendirir birtanem takım limiti doldu sanırım ama kaptanımızı bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…