Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar hanmlar ben dılek 5. takımdaydım belkı ordayım bılmıyorum 3. takımın yarısmacısı olmak ıstıyorum ızın verırsenız sistem nasıl bılmıyorum cumayımı beklemelıyım
Iyi aksamlar cnm...5.takim yenien kuruluyordu..sorunmu var:26:

cnm üye alimini durdurduk..üye sayimiz doldu smdilik..
bence yeni üye alarak takimi ayakta tutabilirsiniz..isterseniz size misafir geliriz arada,takim toparlanana kadar

ben sıkısırım kenara cok yer kaplamam soz

evet cnm kolaydır ben onu kireç suyuna yatırırm bekletirim ve fazla su koymadan kısık ateşte pişiririm cam gibi olur
aa kireç suyumu ilk defa duyuorumm
Bnim kizlara layla corbasi der

banucugum menün harika yine..

caglacigim bencee ekmegi azalt...aksam yiyeceksen sabah 1 l ye veya ögln yeme bence

ev isi spor sayilmiyor

bence sayılmalı kolumu ile kaldıramıorum:)
ya ekmeği azaltamıorum ben ama 65e inersem 1 dilime indiririm bi kaçamaksız menulerime doneyimde

bence yeni üye alarak takimi ayakta tutabilirsiniz..isterseniz size misafir geliriz arada,takim toparlanana kadar

evet iyi fikir bizd egidelim sizde bize gelin yalnız hissettiğinizde olmazmı

pegasuscugum acıkcası ben çok umutla baslamıstım sırf sıteye gurup yarısları ıcın uye oldum okudugum zaman bazı takımları akdıflerdı mesala sız bende cok heyecanladım hırsla acıkcası gazla ben zayıflıyabııyorum toparlama suresını bekleyecek sabrım yok hanı eskı uyesı olsam vefa der kaırım ama bu sekılde olmuyor

aa kireç suyumu ilk defa duyuorumm

bence sayılmalı kolumu ile kaldıramıorum:)
ya ekmeği azaltamıorum ben ama 65e inersem 1 dilime indiririm bi kaçamaksız menulerime doneyimde

evet canım sönmüş kireç suyuna yatırırım aynı yöntemle ham incir reçelide yaparımmmm süper olur pardon ya biz diyetteyiz

hepinize iyi geceler yarın grşrz inş

evet iyi fikir bizd egidelim sizde bize gelin yalnız hissettiğinizde olmazmı

olmuyo mesala ben takım ıcınde aynı hırsta oldugum kısıyle bırebır yarısmak gunluk kontrol edılmek ve kontrol etmek gurubuma sorumluluktan sporumdan vazgecmemek ıstıyorum acıkcası benım takım ruhuna ıhtıyacım var

kızlar ne derler bu duruma bagdata pırınce gıderken evdekı bulgurdandımı oldum ahanda kaldım ortada 5. takımda almaz sımdı benı neyse gıdıyım dıyım gıdısım sız odu ama donusum muhtesem olacak dıye kuyrugu dık tutmak lazım saka bı yanı ne olur bacılarım ALLAH RIZASI ıcn bı el atın su garıbana yazıktır suan 77 kıloyum 80 olursam vebalı sızındır amma bir 65 olayım bes vakıt duacınız olurummm

Kapışalim valla canım ben varım gaza geliriz hemde şimdiden gaza geldim zatenn

bacımm benım arkadaslarla gırdıgım ıddıada 8 kılo vermıslıgım vardır bir ay için odul olarakta kıyafet dolabımın bır bolumunu yenıletmısımdır dercem var bu konuda tamam kaptan ızın verırse kazanan takımda

k,k guzel bayanları ıygeceler .kaptanım okursan bu mesajımı marıfetlerım sayayım haftanın 5 gunu spor yaparım yesıl cay bıberıye zencefıl karısımı bıtkı cayımı ıcerım gunde 3lt su ıcebılırım kılo vermek ıcın gaza geleyım her aksam haslama yıyebılırım bu kadarlada bıtmedı herkes gunluk 5 msj yazarken ben 6 yazarım cuma gunu 8.30 kılo bıldırım yaparım benım gıbı yarısmacıyı bı alan pısman bıde almayan

cnm bunan 1 yil önce 4.takima yarisiyordum..takim olarak izine ayrilik motivasyon eksikliginen,sonra gelecegimiz tarihte gelimki 2 üye var ve onlarda kimse yok diye kapatmislar takimi..ben takimimi toparlicam dedim ve kilomu bile hesaplayamazken 4.takimi 2 arkaasimla yeniden kurdum ve ordan mezun olum.. bundan 2-3 ay öncede 3.takim kapanmak üzereyken kaptanligi devraldim..su ana masallah cok iyi bir ortamimiz var..yani ben eminimki 5.takim dahaa iyi olacak..
sende haklisin cnm ama ben olsaydim takimima sahp cikarim:26:

cnm ama sen böyle söylersen üzülüyorum..toparlanmak üzere olan bir takimdan üye almakta icime sinmiyor acikcasi

bu olur ist,pretty e kabul ediyorsa kazanan bize,kaybeden demek istemedigimden 2.kazananda 5.takima gecer

Canm o bnm yha degiştirdim nicki isim soyiaim yazıyo diye
Tekrardan hoşgeldin canm bnm
Nasılsın bu sefer pes etmek yok ama bn dwmiştim dimi ewliligin ilk ayları canm a cicime kaptırır alırız kıloları adamlar yerlerinde sayar kadınlar aldıkca alır : neyse bu kılolar eerilcwk hilalcm sana tam destek hep destek olucaz hadı bakalım

cnm 5.takima cok ayip olacak sonra,gaza getirme beni
az önce baktimda 1 kisilik yerimiz varmis daha ama dedigim gibi 5.takima haksizlik ediyormusum gibi hissediyorum

Kız kaptan 15 kişi oldukmj masallh subhanallah yha
Ayy bn bı yırulmuşum sanki uyuya kalmışım yemkten sonra

Dısarısı bir fırtınalı bir soguk
Allhım dısarda kalnlara yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…