Iyi aksamlar cnm...5.takim yenien kuruluyordu..sorunmu var:26:iyi akşamlar hanmlar ben dılek 5. takımdaydım belkı ordayım bılmıyorum 3. takımın yarısmacısı olmak ıstıyorum ızın verırsenız sistem nasıl bılmıyorum cumayımı beklemelıyım
aa kireç suyumu ilk defa duyuorummevet cnm kolaydır ben onu kireç suyuna yatırırm bekletirim ve fazla su koymadan kısık ateşte pişiririm cam gibi olur
Bnim kizlara layla corbasi der
banucugum menün harika yine..
caglacigim bencee ekmegi azalt...aksam yiyeceksen sabah 1 l ye veya ögln yeme bence
ev isi spor sayilmiyor
Iyi aksamlar cnm...5.takim yenien kuruluyordu..sorunmu var:26:
cnm üye alimini durdurduk..üye sayimiz doldu smdilik..
bence yeni üye alarak takimi ayakta tutabilirsiniz..isterseniz size misafir geliriz arada,takim toparlanana kadar
Iyi aksamlar cnm...5.takim yenien kuruluyordu..sorunmu var:26:
cnm üye alimini durdurduk..üye sayimiz doldu smdilik..
bence yeni üye alarak takimi ayakta tutabilirsiniz..isterseniz size misafir geliriz arada,takim toparlanana kadar
aa kireç suyumu ilk defa duyuorumm
bence sayılmalı kolumu ile kaldıramıorum:)
ya ekmeği azaltamıorum ben ama 65e inersem 1 dilime indiririm bi kaçamaksız menulerime doneyimde
Takıma katılmayı kıl payı başarmışım 2 saat geç yazsam takıma ben alınmayacaktm heralde :)
cok tatlisin cnmben sıkısırım kenara cok yer kaplamam soz
ben sıkısırım kenara cok yer kaplamam soz
evet iyi fikir bizd egidelim sizde bize gelin yalnız hissettiğinizde olmazmı
bence kapısalım bacım bu hafta kım daha cok kılo verırse takıma alınsın
Kapışalim valla canım ben varım gaza geliriz hemde şimdiden gaza geldim zatenn
cnm bunan 1 yil önce 4.takima yarisiyordum..takim olarak izine ayrilik motivasyon eksikliginen,sonra gelecegimiz tarihte gelimki 2 üye var ve onlarda kimse yok diye kapatmislar takimi..ben takimimi toparlicam dedim ve kilomu bile hesaplayamazken 4.takimi 2 arkaasimla yeniden kurdum ve ordan mezun olum.. bundan 2-3 ay öncede 3.takim kapanmak üzereyken kaptanligi devraldim..su ana masallah cok iyi bir ortamimiz var..pegasuscugum acıkcası ben çok umutla baslamıstım sırf sıteye gurup yarısları ıcın uye oldum okudugum zaman bazı takımları akdıflerdı mesala sız bende cok heyecanladım hırsla acıkcası gazla ben zayıflıyabııyorum toparlama suresını bekleyecek sabrım yok hanı eskı uyesı olsam vefa der kaırım ama bu sekılde olmuyor
kızlar ne derler bu duruma bagdata pırınce gıderken evdekı bulgurdandımı oldum ahanda kaldım ortada 5. takımda almaz sımdı benı neyse gıdıyım dıyım gıdısım sız odu ama donusum muhtesem olacak dıye kuyrugu dık tutmak lazımsaka bı yanı ne olur bacılarım ALLAH RIZASI ıcn bı el atın su garıbana yazıktır suan 77 kıloyum 80 olursam vebalı sızındır amma bir 65 olayım bes vakıt duacınız olurummm
bu olur ist,pretty e kabul ediyorsa kazanan bize,kaybeden demek istemedigimden 2.kazananda 5.takima gecerbacımm benım arkadaslarla gırdıgım ıddıada 8 kılo vermıslıgım vardır bir ay için odul olarakta kıyafet dolabımın bır bolumunu yenıletmısımdır dercem var bu konuda tamam kaptan ızın verırse kazanan takımda
Ay canım bu mesajını yeni gördüm tanıyamadim ama seni yoksa sen hümeyrasağlam olan merve misin
bu arada o merveyi çok merak ediyorum çok istikrarliydi ne yaptı verdi mi kilolari aynı kilodaydik o veriyodu ben aldım
cnm 5.takima cok ayip olacak sonra,gaza getirme benik,k guzel bayanları ıygeceler .kaptanım okursan bu mesajımı marıfetlerım sayayım haftanın 5 gunu spor yaparım yesıl cay bıberıye zencefıl karısımı bıtkı cayımı ıcerım gunde 3lt su ıcebılırım kılo vermek ıcın gaza geleyım her aksam haslama yıyebılırım bu kadarlada bıtmedı herkes gunluk 5 msj yazarken ben 6 yazarım cuma gunu 8.30 kılo bıldırım yaparım benım gıbı yarısmacıyı bı alan pısman bıde almayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?