Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim bende dilek memnun oldum evlenipte kilo almiyan varmi acaba bende 10 kilo almistim

aynen özendim dün:) daha gelmedi kendisi ama o bişey olmamıs gibi arıo falan:)) rahat ya..

Gelince sakın ters davranma çağlacım gerginlik artmasın

kahvaltı olmamış bitanem kahvaltını krallar gibi yapmalısın güne başlangıç çok önemli pilav miktarınıda azalt cnm özellikle pirinç pilavı pirinç = şeker bulgur pilavını tercih et mümkünse makarnada akşam akşam olmamış bol su iç yatana kadar

yarın daha güzel bir menü hazırlarsın inş cnm su miktarını göremedim:26:

Bu yoğurtlu karışım nasıl birşey merak ettim ?

2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaş. zencefil
1 çay k. tarçın
1 çay kaş. zerdeçal tatlım
hepsini karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yutuyorsun tok tutuyor yalnız yüksek tansiyon hastalarına önerilmiyor

metabolizmayı hızlandırıyor

Arkadaşlaaar menümu eleştirebilirmisinizz

Sabah pogaca yerini kahvalti yapma sansin yokmu canim

İyigeceler hanimlar ben yatiyim sabah erken kalkiyorum

Sabah kalkar kalmaz işe gidiyorum canım kahvalti yapamıyorum bazen mecbur bi tane poğaça alıyorum ama pilav ve makarna hiç olmadı biliyorummm su çok ictim 2buçuk litre veya fazlasini içmişimdir

Sabah kalkar kalmaz işe gidiyorum canım kahvalti yapamıyorum bazen mecbur bi tane poğaça alıyorum ama pilav ve makarna hiç olmadı biliyorummm su çok ictim 2buçuk litre veya fazlasini içmişimdir

canımcım işe gittiğin için en azından 1 bardak süt içebilirsin biraz kuruyemiş ve bikaç kayısı yersen pogaçadan daha sağlıklı bir kahvaltı yapmış olursun tatlım

Telefon kafayı yedi alıntı yapıp cevaplamıyor.
Yoğurtlu karışıma bayıldım . Gayet güzel ve doyurucudur eminim.
Bende artık yatıyorum herkese iyi geceler :))

Telefon kafayı yedi alıntı yapıp cevaplamıyor.
Yoğurtlu karışıma bayıldım . Gayet güzel ve doyurucudur eminim.
Bende artık yatıyorum herkese iyi geceler :))

iyi geceler şulecimm görüşürüz yarın bende cepten gireceğim mecbur şimdiden tasası tuttu:44:

Iyi aksamlar kizlar..ben naca gelebildim..aksam yazdiktasn sonra 2 numara hastalandi..kusuyor yavrum durmadan..az önce fitil yaptim bulanti icin ama kizimin icinde bisey kalmadi artik yavrum, bos bos bulaniyor midesi

yania aldim simdi,kova elimde bekliyorum ne zaman kusacak diye

gecmisede bakamadim,kusura bakmayin...
mervecigim senin kuzunda rahatsizlanmis,klavyem yoktu yazamadim cnm..cok gecmisolsun..cnm 3 cocuk büyütmenin verdigi tecrübeyle söylüyorum,dis cikartan cocukta kusma ve ates normaldir..helede arka disleri cikariyorsa ki onlar en zor cikan dislerdir,sabaha kadar agridan uyumazlar..sana tavsiyem doktoruna söyle ates icin fitil veya surup yazsin..yaninda bulunsun,zorda kalirsan kullan..birde dis jeli al cnm,ezcaneye sor yinede nasil kullanacagini..damagi uyusturuyor ve cok aci cekmemesini sagliyor...
insallah hemen cikarirda kurtulursun cnm,cok zor gercekten dis zamani

kizlar cumaya kadar kizim iyilesirse ve gelen giden olmazsa pijama partisine katilirim..gelen olsada gecte olsa aranizda olurum

sulecigim nikimin üzerine tikla ve özel mesaj gönder yazan yere tikla,o zaman özel mesaj gönderirisin

cagla cnm kusura bakma seni soramadim,nasil oldunuz cnm..son kararini okuyamadim takimda kalacakmisin..gecmise bakamadim..
cnm aile ici sorun herkeste var..inan bende bazen öyle bunaliyorum ki aklima kötü kötü seyler geliyor..sonra kuzularima bakinca unutuyorum ve kendi kendime büyüttügümün farkina variyorum..
bosanmayi dile getirmek evliligi gercekten yipratir cnm..ayrica kimsem yok demissin,ailen yokmu cnm..arkanda durmazlarmi:26:
kimsen yoksa sen varsin hem..bence kendine güven,evliligini yoluna koymak istiyorsan önce kendinle ilgili sorunlarini hallet ki karsindakinin sana söyleyecek lafi kalmasin..ondan sonra esinin basinin etini yiyebilirsin

en iyisi ben gecmise bakmaya calisayim zamanim oldukca,yoksa kopuk kopuk oluyor

Caglacıgım kürü begendiğine sewindim
Yarın bastan basla sabahtan yani faydasını göreceksin

Hilalcim bi zararı yok canm istersen bir hFta denr bakalım gercekten tok tutuyo

Swetcem bugun gec geldin canm pek konusamadık

Sewılaycım bugun pek gözükmedinmi...

Yasemin öle gıcık oldum ki senin durumuna bu erkklerın gururu batsın
Bizmkılern abıleride oyle
Kadını dınlerse kılıbık
Walla bn yerı gelince diyorum
Eşimle iyi anlasıyorum birbirimize saygılıyız diye cekemıyosunuz

Kaptancım geçmiş olsun canım
Dedıklerını yaptım canm
Jelimde war gerektıgınde kullanıyorum
Şu anda basındayım ateş kontrolunu yapıyorum
İlaçlarını kullandık
Sıcak bi banyo yaptırdım cok rahatladı
Şu an bi elim kızımda bir elimle telden yorum yapıyorumm

Hilalcım artık bogca börek peynirli çörek makarna pilav sana yasakk

Ayulduzm canm bnm tembellik yok
Üstünü sıkıca gıyın ve koşş bebişimm

Eriğim artık inş resmn aramızdasın

Kızlar herkese iyi gecelerrrrrr öpüldünzz kızımı koklamak istıyorum

kaptancım cuma psikologa gidiyorum inşallah içimdekileri çözeyim bi gazla basladım bırakasım yok acıkcası ama kızlar ara ver biraz diolar .. kalmak istiyorum yogurt kürünede basladım..

mervecim işe yarıo gercektn tok tutuo ya son 10 kilo yaa verebilsem keske..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…