Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cok dogru bir karar vermissin cnm..anlatmak insani rahatlatiyor..
cnm ben bu konuda kal veya kalma diyemeyecegim,seni etkilemek istemiyorum..sen kendini nasil rahat hissedeceksen öyle yap..ne karar verirsen ver arkasinda dur cnm..yani birakirsan aman diyip kendini salma,kalirsanda yapamiyorum diyip umutsuzluga kapilma

iyi geceler cnm

tamam kaptancım cuma sabahı bildiricem inşallah ben kilomla beraber..

harikasın canım bide spora başlarsan süper olacak

iyi akşamlar tatlım iyiyiz şüükür bravo azmine hayranımm

Gunaydin kizlar haydi Bismillah dükkanı acmaya geldim bu saatte bi leslie yapilir canim ne varmis ki saatte 05:40 tesekkur ederim canim azmetmezsem olmuyor daha once denedim

uff süper bir menü olmuş seninde gönlünden geçenler olsun canım

evet kızlar slim in 6 öncesi ve sonrası ikisindede diyetteydim :)
son halimde bide içimde tayt var ama ayağımda babet :) aydere gitmiştikte dondummm

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet devami

Ara (16:30)
1 bardak sut kakaolu
1 mandalina
Aksam(19:00)
1 kepce tarhana
5 yk bezelye
1 mandalina

Su:3, 2 lt
Spor: aksam yapilmayan spor sabahin köründe yapıldı :)

Kaptancim gecmis olsun salgin mi var butun cocuklar hasta onlarin hasta olmasi da ayni problem yazik eriyip bitiyorlar

Herkese günaydın kızlar
Güzel bi gün mutlu huzurlu bi gün yasamamız dileklerimle

Canm hakkında hayırlısı
Kk konusunda bn seni biliyorum sen bizi bırakırsan salcan kendını isterden yılbasına kadar dene yok olmadı dersen ixne ayrıl cnm
Gunaydin kizlar haydi Bismillah dükkanı acmaya geldim bu saatte bi leslie yapilir canim ne varmis ki saatte 05:40 tesekkur ederim canim azmetmezsem olmuyor daha once denedim
Canm ne dükkanı merak ettim acıkcası
evet kızlar slim in 6 öncesi ve sonrası ikisindede diyetteydim :)
son halimde bide içimde tayt var ama ayağımda babet :) aydere gitmiştikte dondummm
Telden oldugu için göremdim cnm kızların yorumlarına bakıcam
Evet devami

Ara (16:30)
1 bardak sut kakaolu
1 mandalina
Aksam(19:00)
1 kepce tarhana
5 yk bezelye
1 mandalina

Su:3, 2 lt
Spor: aksam yapilmayan spor sabahin köründe yapıldı :)

Sabahın körü deme kız )
Sabah aydınlıktır
Sabah karanlıgı bıle huzurdur csnm bnm
Senin kalktıgın o saatlerde melrkler yeryüzünde oluyo
Namaz vakti geliyo
Cnm eriğim bni yanlış anlama cnm
Bna cok sewdıgım muhterem bi hocsm demişti
Sabahın körü demek iyibi tabir degıl dıye
Sende bil istedim

Kaptancim gecmis olsun salgin mi var butun cocuklar hasta onlarin hasta olmasi da ayni problem yazik eriyip bitiyorlar

Canim Günaydın dukkan derken takimin sayfasini kastedmistim
Dogrudur canim haklısın yillardir kullanilir dsbahin korunde diye ama hic boyle dusunmemistim evet ankarada 05:55 de okuyor ezan bende bilirimbki bu daatlerde edilen dualarda kabul olur benim ne dilediginde belli zaten
Bende gun icinde telden giriyorum bilorim zorlugunu

Tebrik ediyorum. Bide çok geçmiş olsun

çok sağol canım teşekkür ederim

canım güzel bence, başarılar

canım merdiven kalp atışlarını aşırı artırır hızlı hızlı yaparsan, dizlere de zarar veriyormuş bak sweet demiş, sen en iyisi pilates vs gibi yada slim 6 gibi yeni bişeyler dene, sonra leslie yi özleyince geri dönersin

gayet güzel çok süper bi menü olmuş tatlım tebrikler maşallah, çağla bence de gitme canım burda hiç değilse serbest bırakmazsın tamamen..

maşallah sana doktorcum yaa evde hem tatlı hem mantı var ve dur demişsin helal
Allah azminin karşılığını mutlaka verecektir..

canım poğaça kesinlikle olmamış.. zerre faydası yok.. ben sabahları hem kendimi hem oğlumu hazırlıyorum ve işe gidiyorum. ama yumurtamı yemeden çıkmıyorum.. istenince aslında hepsi oluyor, bi 15 dk erken kalkmak bile yetiyor. yetmiyorsa mesela 1 bardak süt iç bir avuç kuru üzüm ye, ya da 3 4 kayısı, 2 hurma vs, ceviz badem ye, bunları işe götürebilir orada da yapabilirsin kahvaltını.. velhasılı kahvaltıyı es geçme.. akşamdan domates salatalık doğrayabilirsin, öyle de halledebilirsin..
sonra öğlen pilav var, akşam makarna var bunlar olmamış malesef...akşam brokoli tek başına bile yeterdi.. aç gelmişsin tabi işten, öğlen yediğin karbonhidratlar da seni iyice acıktırmış, buzluğunda her zaman köften olsun, mesela brokolinin yanına 3 köfte yeseydin oh mis gibi olurdu harika bi menü olurdu..
özetle anladığım kadarıyla çalıştığın için oluyor bunlar.. buzluğa bişiler atarak, akşamdan hazırlayarak vs pratiklik kazanabilirsin canım..

memnun oldum canım ben de s.arabistanda yaşıyorum 30 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var, çalışıyorum.
ben de geçen sene hatta tam da bugün diyete başlamıştım:) aslında amacım özel bi tarihe getirmek değildi ama tam 12.12.12de başlamışım:) evlendiğimde 52 kiloydum.. senin gibi evlendikten sonra kilo alıp bir anda 58e çıktım vermeye çalışırken hamile kaldım, aslında doğumda çok kilo almadım 15 kg aldım ama emzirme süresinde aşırı yemediğim halde veremedim bazılarında süt kilo tutarmış, emzirirken hep 67de kaldım, emzirme bitince bi anda 63,5 a düştüm ve aylarca sabit kaldı kilom.. yeter artık deyip diyete başladım ve 3 ayda 52ye geri döndüm... sonra işte malesef korum döneminde hiç dikkat etmeyince, 60a geri çıktım...buraya geldim önce ara öğünlü bi diyete başladım ama baktım yok gitmiyor, sanırım insülin direnci oluşmuş bende.. karatayda okuyunca inanamadım tam olarak beni anlatıyordu... kalıcı olarak kilo verebileceğim ve hayat tarzım olabilecek bi diyet olduğu için karataya başladım.. şimdilik memnunum kilolar önceki diyetim kadar hızlı gitmiyor ama o kadar hızlı geri gelmeyeceğine de eminim..

maşallah sana doktorcum yaa evde hem tatlı hem mantı var ve dur demişsin helal
Allah azminin karşılığını mutlaka verecektir..
eşiminde dikkatinden kaçmamış.ne kadar azimlisin diyor.adamın gözleri cam mavi mavi gözün nazaraı değer derler korktum walla

benim artık midem almıyor hazır gıdaları,böyle çok işlenmiş kremalı vs şeyler.kızlar kilo vermek istiyorsak yükte ağır kaloride hafif şeyler yememiz lazım .pohaca 4 dilim ekmek demek.ama kalorisi az diyede bazı şeyleri abartmamak lazım.diyetisyen bana akşam salata vermedi mideni cok doldurup genişletmesin dedi.midem küçülüyor.
eğer haftada 1 kilo ve üstü vermek istiyorsak 1 öğün bile makarna hamur işi tatlı yememiz lazım.sonra hayal kırıklığı oluyor bütün hafta dikkat ettik diye.dün içimden bir ses 2-3 çatal mantı al nefsin körelsin dedi.ama çok şükür kanmadım zamanında cokyedim.2-3 çatal onca dikkat ettiğim haftamı azda olsa sekteye uğratacak değmez walla.

kaptancım Allah şifa versin minik kuzuya.kusmasından korkmayın.bırakın kussun,bulantı ilacı tavsiye etmiyoruz biz iyileşme sürecini yavaşlatıyor.kustukca cocuklar içini boşaltıyor.birde 38in üstüne çıkmayan ateşten korkmayın cocugun savunma sistemidir ateş.hemen ateş düşürücü vermeyin önce duş aldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…