Canim sandvich zeytinli derken nasil bir buyuklukte
50 gr lık kepek ekmekler var küçük yuvarlak. (2 dilim) zeytin de 5 adet.
Aslında daha önce de yazdığım gibi evden hazırlayıp işe getirsem harika olacakta yapamayınca Artık dün öğle yemeğinde yemekhanede yemediğim ekmeğe dolaptan bulabildiğim zeytinleri koyup yedim. böyle bir sandviç yada birşeyler yemeyince eve inanılmaz aç gidiyorum
kaptancım cuma psikologa gidiyorum inşallah içimdekileri çözeyim bi gazla basladım bırakasım yok acıkcası ama kızlar ara ver biraz diolar .. kalmak istiyorum yogurt kürünede basladım..
mervecim işe yarıo gercektn tok tutuo ya son 10 kilo yaa verebilsem keske..
Aaa benim arkadasim ip atliyarak zayifladi spor niyetine tavsiye edilir
benimde bir arkadaşımın eşi (kocası Yani) ip atlayarak 2 ayda 15 kilo verdi. Ama o kadar enteresan ki adını hatırlamıyorum yaptığı sporun ama ip bir kere dönerken o 2 kez zıplıyordu. Bende bel fıtığı var boyun fıtığı var düzleşme var daha da sayartımhastalıklarıda neysezıplamam imkansız :84:
dünkü menüm:
2dilim organik tam bugday
1 yumurta
yeşillik
ara:yeşil çay
öğlen:
yağsız salata içine 3 kaşık kuru fasulye
hazırda bi tek o vardı
ketentohumlu salata
ara:3 gün kurusu ılıksu eşiliğinde
akşamatlıcan közleme(dün karnı bahar yedim)
1 kase dereotlu cacık
sıvımı ölçemiyorum ama en az2,5 olmustur
biberiye
zencefil
yeşil çay içtim
spora niyetlendim ama malum cocuklar hasta bizim beyde abisine takıldı,oğluşum akşam 6da uyuyakaldı 9a kadar küçük kızla uğraştım 9da oglum kalktı en son herkesi yatırdıgımda 12 olmustu.babamızda anca geldi.sporun eksikliğinin cezasnı baskulde göreceğim biliyorum,ama elden bişey gelmiyor.evdeki hesap hiç çarşıya uymuyor.
Tabi ki arada birseyler yenilmeli yoksa aksam cildiriyoruz
Hemn içiyoruz canım:))
Caglacım nasılsın canım kürü sabah yaptın mı
Nasılsınız kızlar
Ben uyumusum kalktım saat 10 da ew işimi bitirdim şimdi kendime bi yeşilçay yaptım içicem
Buyrun sizde beraber içelim yeşilçayımızz
merhaba canım ohh işleri de bitirmişsin, bizim de yarın haftasonu başlıyor ben de kendimi iyi hissedersem evimi güzelce temizlicem inş.
senin kızın nasıl oldu?
Canm bnm kız sabaha kader ateşliydi 39 39.5 sabah 6 da kalktı sirkeli suyu doldurdum küvetinin içine sabah ole soktum içine suyu cok sever oynadı ıılk suydu biraz acıldı cocugum
Ateşten kalktıgında gözlerinin etrafı kıpkırmızıydı
Bi huysuzlugu yok şimdi
İçerde oyun oynuyor ama ates var 38 gibi düşüyo yawas tawas
İşin kötüsü bndede bi bas agrısı var ki sorma sabaha kadar uyuyamadım sabahta 1 saat uyumusum kalktım sankı basımın üzerinden kamyon gecmiş
Neyse bn ole bole katlanırım cocuguma bişi olmasın
Sabim soleyemıyoda derdini gece uykusunda sayıklıyo ateşten nenni nenni diye anne diyemiyoda nenni diyo bana
Sabah kadar agladım gizli gizli
Anne olmak nasıl bişi yarabbim ;(
geçmiş olsun canım benim kuzu da burnu doluyor neyseki ateş vs çıkmadı inşallah böyle atlatırız geçer, gece uyumadan burnunu temizleyeyim rahat uyusun dedim, Allahım temizlemez olaydım, ağladı olay çıktı resmen ve kustu ama nasıl, midesindeki herşeyi çıkardı, gece gece baya temizlik çıktı bana, sonra tekrar süt verdim uyudu sabaha kadar hırıl hırıl uyudu..ara ara kucağıma aldım ki dik yatsın daha rahat nefes alsın..
sana da bulaştı demek geçmiş olsun..
Hemn içiyoruz canım:))
Caglacım nasılsın canım kürü sabah yaptın mı
Nasılsınız kızlar
Ben uyumusum kalktım saat 10 da ew işimi bitirdim şimdi kendime bi yeşilçay yaptım içicem
Buyrun sizde beraber içelim yeşilçayımızz
Canm bnm kız sabaha kader ateşliydi 39 39.5 sabah 6 da kalktı sirkeli suyu doldurdum küvetinin içine sabah ole soktum içine suyu cok sever oynadı ıılk suydu biraz acıldı cocugum
Ateşten kalktıgında gözlerinin etrafı kıpkırmızıydı
Bi huysuzlugu yok şimdi
İçerde oyun oynuyor ama ates var 38 gibi düşüyo yawas tawas
İşin kötüsü bndede bi bas agrısı var ki sorma sabaha kadar uyuyamadım sabahta 1 saat uyumusum kalktım sankı basımın üzerinden kamyon gecmiş
Neyse bn ole bole katlanırım cocuguma bişi olmasın
Sabim soleyemıyoda derdini gece uykusunda sayıklıyo ateşten nenni nenni diye anne diyemiyoda nenni diyo bana
Sabah kadar agladım gizli gizli
Anne olmak nasıl bişi yarabbim ;(
geçmiş olsun canım benim kuzu da burnu doluyor neyseki ateş vs çıkmadı inşallah böyle atlatırız geçer, gece uyumadan burnunu temizleyeyim rahat uyusun dedim, Allahım temizlemez olaydım, ağladı olay çıktı resmen ve kustu ama nasıl, midesindeki herşeyi çıkardı, gece gece baya temizlik çıktı bana, sonra tekrar süt verdim uyudu sabaha kadar hırıl hırıl uyudu..ara ara kucağıma aldım ki dik yatsın daha rahat nefes alsın..
sana da bulaştı demek geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?