Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim sandvich zeytinli derken nasil bir buyuklukte

50 gr lık kepek ekmekler var küçük yuvarlak. (2 dilim) zeytin de 5 adet.
Aslında daha önce de yazdığım gibi evden hazırlayıp işe getirsem harika olacakta yapamayınca Artık dün öğle yemeğinde yemekhanede yemediğim ekmeğe dolaptan bulabildiğim zeytinleri koyup yedim. böyle bir sandviç yada birşeyler yemeyince eve inanılmaz aç gidiyorum

Aaa benim arkadasim ip atliyarak zayifladi spor niyetine tavsiye edilir

Tabi ki arada birseyler yenilmeli yoksa aksam cildiriyoruz

kararın için seni tebrik ediyorum çok kısa bir zamandır burdayım ama enerjisi çok yüksek bir grup ve bu senin kafanı dağıtmana yardımcı olacaktır. Psikolog fikri ise her zaman desteklediğim bir durumdur. Ben evliliğimi bu şekilde kurtardım ve daha sağlam bir temele oturttum. ama gideceğin kişi de önemli. iyice araştır mutlaka

Klima çalışıyor ama resmen içim titriyor bir türlü ısınamıyorummm (( Isınamayınca işte yapasım gelmiyorr nasıl geçecek bu kış yaa, hayatta en nefret ettiğim şey üşümek

Aaa benim arkadasim ip atliyarak zayifladi spor niyetine tavsiye edilir

benimde bir arkadaşımın eşi (kocası Yani) ip atlayarak 2 ayda 15 kilo verdi. Ama o kadar enteresan ki adını hatırlamıyorum yaptığı sporun ama ip bir kere dönerken o 2 kez zıplıyordu. Bende bel fıtığı var boyun fıtığı var düzleşme var daha da sayartımhastalıklarıda neyse zıplamam imkansız :84:

Bizim gibiler için ip atlamak çok zor kendi adıma konuşayım geçen yıl sporda denemiştim başım ağrıdı zıplamaktan bide yer sallanıyor sanki ben zıpladıkça

maşallah canım menün çok güzel inşallah başaracağız hepimiz..
spor da keşke imkanın olsa, ben de fırsat bulamıyorum. şu yatılı bakıcı işim olursa bundan sonra daha az yorulup kendime daha çok zaman ayırabilicem inşallah..

Tabi ki arada birseyler yenilmeli yoksa aksam cildiriyoruz

işte ben de karatayda bu çıldırma olayının olmamasına bayılıyorum:)
saatlerce acıkmıyorsun, ve ilginç bi şekilde elin ayağın titremiyor yemek öncesi.. çünkü insülinin dengeli oluyor karatayda.. bunu bildiğim için karbonhidrattan soğudum resmen.. yani ekmek ve türevi olanlardan..

sürahimi doldurmaya gidiyorum bugün henüz su içmeye başlamadım sayılır, 2 bardak su içtim ve 1 bardak yeşil çay içtim, 1 bardk da siyah çay:)

siz de birer bardak ılık su için bakim:))

Hemn içiyoruz canım:))

Caglacım nasılsın canım kürü sabah yaptın mı

Nasılsınız kızlar
Ben uyumusum kalktım saat 10 da ew işimi bitirdim şimdi kendime bi yeşilçay yaptım içicem
Buyrun sizde beraber içelim yeşilçayımızz

merhaba canım ohh işleri de bitirmişsin, bizim de yarın haftasonu başlıyor ben de kendimi iyi hissedersem evimi güzelce temizlicem inş.

senin kızın nasıl oldu?

Jıllıan usulu ıp atlasak
Hani ipsiz atlamış gıbı yapıyorya

merhaba canım ohh işleri de bitirmişsin, bizim de yarın haftasonu başlıyor ben de kendimi iyi hissedersem evimi güzelce temizlicem inş.

senin kızın nasıl oldu?

Canm bnm kız sabaha kader ateşliydi 39 39.5 sabah 6 da kalktı sirkeli suyu doldurdum küvetinin içine sabah ole soktum içine suyu cok sever oynadı ıılk suydu biraz acıldı cocugum
Ateşten kalktıgında gözlerinin etrafı kıpkırmızıydı
Bi huysuzlugu yok şimdi
İçerde oyun oynuyor ama ates var 38 gibi düşüyo yawas tawas
İşin kötüsü bndede bi bas agrısı var ki sorma sabaha kadar uyuyamadım sabahta 1 saat uyumusum kalktım sankı basımın üzerinden kamyon gecmiş
Neyse bn ole bole katlanırım cocuguma bişi olmasın
Sabim soleyemıyoda derdini gece uykusunda sayıklıyo ateşten nenni nenni diye anne diyemiyoda nenni diyo bana
Sabah kadar agladım gizli gizli
Anne olmak nasıl bişi yarabbim ;(

geçmiş olsun canım benim kuzu da burnu doluyor neyseki ateş vs çıkmadı inşallah böyle atlatırız geçer, gece uyumadan burnunu temizleyeyim rahat uyusun dedim, Allahım temizlemez olaydım, ağladı olay çıktı resmen ve kustu ama nasıl, midesindeki herşeyi çıkardı, gece gece baya temizlik çıktı bana, sonra tekrar süt verdim uyudu sabaha kadar hırıl hırıl uyudu..ara ara kucağıma aldım ki dik yatsın daha rahat nefes alsın..
sana da bulaştı demek geçmiş olsun..

Canım senin yawrunada Allah acil şifalar versin geçmiş olsun inş

Yaptimda yarim saat bekleyemedik canim yaa 20dk sonra falan yedik yemegi

Ay kiyamam ya eldende birsey gelmez hastalik bu : ( carcabuk iyilesir inşallah canim sabada gecmis olsun dikkat et kendine

aslında bana diyetisyen günlük 15 dk ip atla demişti sanırım zamanım olmadıgından en ısa sürede en fazla enerji ama ne yazıkki 1 kere bile yapamdım.acaba hasta hazır yokken kapıyı kilitleyip atlasammıasmyi sallarım walla.

Cokvgecmis olsun canim ne oluyor kuzucuklariniza boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…