Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Doktorum azminin karşısında egiliyorum valla cok motive edici

Günaydın kızlar Yarım saattir geçmişi oku oku bitmedi herkese az kalorili, bol sporlu bir gün olsun bugünn

Gunaydin kk nin citirlari mikemmel basladim gune kayisimi cevizimi yedim 40 dakikia yani 4km yurudum dusumu aldim ama cok aciktim simdi kahvaltimi yapicam

kızlar günaydınnn..
hemen dünkü menümü yazayım.

Sabah ılık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek ekmek

Öğle
1 kase çorba
haşlanmış tavuk

ara
sandviç zeytinli

ara
1 avuç dut
8-9 adet kadar yerfıstığı

akşam
kabak mücver (önceki günden çokaz vardı)
menemen (yumurtasız)
2 dilim kepek ekmek

çok açıktım 1/2 muz yedim

Canim sandvich zeytinli derken nasil bir buyuklukte

Tebrik ediyorum iradene hayran kaldim iste en buyuk hatam budur ammman 2,cataldan ne olur birdaha kimbilir mantiyi ne zaman gorurum :)diyorum ondan sonra tutabilene ask olsun

Su ve spor canim?

evet diyet dönemlerinde bende nefsim körelsin diye ucundan azıcık alayım ne olacak diyordum ama sonra anlıyor insan kilo vermek zorlaştıkça o 1 kaşık yemeğin bile kalorisi var

dünkü menüm:
2dilim organik tam bugday
1 yumurta
yeşillik

ara:yeşil çay

öğlen:
yağsız salata içine 3 kaşık kuru fasulye
hazırda bi tek o vardı
ketentohumlu salata

ara:3 gün kurusu ılıksu eşiliğinde

akşamatlıcan közleme(dün karnı bahar yedim)
1 kase dereotlu cacık

sıvımı ölçemiyorum ama en az2,5 olmustur
biberiye
zencefil
yeşil çay içtim
spora niyetlendim ama malum cocuklar hasta bizim beyde abisine takıldı,oğluşum akşam 6da uyuyakaldı 9a kadar küçük kızla uğraştım 9da oglum kalktı en son herkesi yatırdıgımda 12 olmustu.babamızda anca geldi.sporun eksikliğinin cezasnı baskulde göreceğim biliyorum,ama elden bişey gelmiyor.evdeki hesap hiç çarşıya uymuyor.

Su ve spor canim?

hmmmm unutmuşum.
su: 2lt iş yerindeyken tamamladım akşamda belki bi yarım lt daha olmuştur.
yeşil çay içtim
ıhlamur içtim
ama :18: spor yapmaya henüz başlayamadım yıllar süren hareketsizlikten sonra çok ağır geliyor. ama işyerinde pazartesiden beri yerimde çok oturmuyorum her evrağımı kendim takip edip birimlere falan çıkıp dolaşıyorum inanın benim için çok hareket şu an. pazartesi itibariylede aeropilatese başlıyoruz . Detayları bir ara yazarım.

Kizlar kusura bakmayın kalabalik olunca karistirmista olabilirim

Noraaa :
Sekersiz:
Sahgull :
Bluebootle:
Sweatdimple :
Pegasus:
Valkyrie:eda
Mrv:merve
Kelebekolcam:
Sevilay:sevilay
Cglaa:cagla
Sulofe:sule
Ayyildiz:dilek

ben yorum yapıp yanlış bişey söylemeyim çok acemiyim ama dereotlu cacığın kalsiyum açısından çok zengin olduğunu biliyorum. Bende bu ara yapsam iyi olur.

Kizlar kusura bakmayın kalabalik olunca karistirmista olabilirim

Noraaa :
Sekersiz:
Sahgull :
Bluebootle:
Sweatdimple :
Pegasus:
Kelebekolcam:

Gamze cnmm benim ismim :) yeni gelen arkadaşlar için yazayım 24 yaşındayım bekarım İstanbuldayım, bir firmada muhasebeye bakıyorum.

Noraaa :
Sekerkiz:
Sahgull :
Bluebootle:
Sweatdimple :
Pegasus:
Kelebekolcam:yasemin

Yanlis hatirlamiyorsan yasemindi isminiz bence boyle guzel bir menu tartida karsiligini verir.evet canim evdeki hesap carsiya uymuyor ama bugun bende karar verdim planli saatli goturecem yoksa ne eve ne cocuklara nede kendime yetisebiliyorum bir seferde iki isi birden goturmeyi dusunuyirum suan kahvaltimi yaparken bir taraftanda gecmisi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…