Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar hepinizden basta kendimden cooooook ozur diliyorum sabah tartildim kilo almis gorunuyorum.suan regl yim ama reglnin uzerine suc atmayayim bu hafta pek dikkat edemedim etmedim itiraf ediyorum .ama pes etmicem iste yenilmicem ben 73 olmak istemiyorum 60 olmaliyim ozaman ben ben olurum haftaya korkun benden harika bi sonucla karsinizdayim olmak zorundayim

Tuhh niye öyle oldu ki ama enerjini duaurmemen kendine cozum aramanda cok guzel

Tuhh niye öyle oldu ki ama enerjini duaurmemen kendine cozum aramanda cok guzel

bi geliyolarmış içerde doktor ip atlıyor
ben de bari ip atlayayım, evde boş yataklar var bizden öncekilerden kalan, oğlum her akşam bi yarım saat onlarda zıplıyor ben de ona katılayım bari
Cokvgecmis olsun canim ne oluyor kuzucuklariniza boyle

merve, blue çok geçmiş olsun canlarım çocuklarınıza, Rabbim şifa verir inşallah..

kızlar çok sağolun, mevsim işte, bizim de umrede oldu sanırım ama çokşükür ateşsiz sorunsuz atlatıyoruz sanırım.. inşallah mervenin kızı da bir an önce atlatır..

sevilay ben de fazla çıkabilirim ama benimki regl nedeniyle.. bu hafta hasta olmama rağmen dikkat ettim ben, hele son günlerde aksatmadım ama ben de spor yapamadım halsizlikten.. haftaya hem regl bitecek hem de sport nasip olursa benim de hedefim önümüzdeki hafta tartıda 56.5 görmek inşallah..

Iyi fikir hem oğlunla iyi vakit gecirirsin hemde zayiflarsin inşallah mervenin kaptanin seninki yaseminin cocuklarin hasta olmasi daha da zor

Iyi akşamlar kizlar nasilsiniz spor yapamadim kocam sagolsun ilgi istegi tuttu yine bende saati 6 ya kurdum kalkip lesliemi yapmaliyim dimi ihmale yer yok hepinizi cok öpüyorum iyi geceler

Masallah sabah 6 ha.benim ufaklik gece en az3 kez uyaninca ancak 7.30 gibi uyaniyom.ben de 7 de kalkmaya calisayim bakim yarim saatte sospor yapmaya calisayim.allhm nolck benim haim nefret ediyom ya spordan baslayinca cok guzel us baslamada

Ay O rakamlari bende gormeliyim. BluE canim senin isim neydi

Masallah sabah 6 ha.benim ufaklik gece en az3 kez uyaninca ancak 7.30 gibi uyaniyom.ben de 7 de kalkmaya calisayim bakim yarim saatte sospor yapmaya calisayim.allhm nolck benim haim nefret ediyom ya spordan baslayinca cok guzel us baslamada

5 te kalktim canim . Bulasik makinasini bosalttim cayi koydum spor yaptim dus aldim burada takildim yetistigi kadar okuyabildigimi okudum
Evet baslamak sorun oluyor qma basladin mida birakamiyorsun vucut istiyor

şuan kaçamak yapıyorum nescafe klasik içiyorum.benki günde 2 kere yanında türlü çikoyla içerdim 1 hafta olacak içmemişim bir koktuki burnuma.yeşil çaya başladım ya fırsat bulup ne siyah çay nede kahve içemedim.ama kahve benim aşkım.terkedemem kolay kolay.:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…