merve, blue çok geçmiş olsun canlarım çocuklarınıza, Rabbim şifa verir inşallah..
Kizlaar cok gecmis olsun yawrulariniza ya onlar hasta oldumu hayat duruo
Canm bnm kız sabaha kader ateşliydi 39 39.5 sabah 6 da kalktı sirkeli suyu doldurdum küvetinin içine sabah ole soktum içine suyu cok sever oynadı ıılk suydu biraz acıldı cocugum
Ateşten kalktıgında gözlerinin etrafı kıpkırmızıydı
Bi huysuzlugu yok şimdi
İçerde oyun oynuyor ama ates var 38 gibi düşüyo yawas tawas
İşin kötüsü bndede bi bas agrısı var ki sorma sabaha kadar uyuyamadım sabahta 1 saat uyumusum kalktım sankı basımın üzerinden kamyon gecmiş
Neyse bn ole bole katlanırım cocuguma bişi olmasın
Sabim soleyemıyoda derdini gece uykusunda sayıklıyo ateşten nenni nenni diye anne diyemiyoda nenni diyo bana
Sabah kadar agladım gizli gizli
Anne olmak nasıl bişi yarabbim ;(
Tuhh niye öyle oldu ki ama enerjini duaurmemen kendine cozum aramanda cok guzel
Caglacim keske arabistanda olsam ben ankaradayim canim ve suan arabistan sicagini ozledim. Arabistandaki ben degilim tatlim
slm kizlar...
nasilsiniz.gelemedim bu gün,büyügümü okula götürüp geliyorum..birazdan gecmise bakarim..
bayada kaynatmissiniz,nasil cikacaksam gecmisten bilemedim
dün yediklerim
sabah
2 dl tam bugdaya peynirli,domates ve tursulku tost
ögle
1 kase ezogelin,1 dl ekmek
aksam
1 tabak haslama,salata
su
2 den azcik cok
spor
30 dk tempolu yürüyüs
görüsürüz birazdan
kisaca baktim cnm..kaptancım havadan sudan kaynattık sayılır yorma kendini enerjini ve vaktini bence hasta kuzucuga sakla
cnm cok acikirsam yapiyorum ama acikmadanda yemek mantikli gelmiyor bana..:17
Kaptancim sen ara yapmiyormusun ? Ben arasiz duramam acikirim ; (
cnm cok acikirsam yapiyorum ama acikmadanda yemek mantikli gelmiyor bana..
dayanamiyorsan yap tabiki aralari,ben dayaniyorum..hatta sabahlari o kadar tok uyaniyorum ki öglene kadar hic bisey yemesem yemem
birde yilbasinda 65 ti hedefim,onu tutturmak icin cabaliyorum..
afiyet olsun sevilaycigimKizlar 1.5 lt suyum bitti
bravo cnm,kendini tutabilmek önemli gercektende..insallah yarin tartida sana gülümserGarip evdede ben acikmiyorum galiba calisirken gune erken basladigim icinbugun cok aciktim ama tuttum kendimi kaldi geriye aksam onuda atlattik mi allah kerim
yap cnm,tarti sonrasi sorun olmaz..abartmadan afiyetle yiyebilirsinKızlar yha yarın bildirmden sonra bi börek yapsam canım cok istiyo gercekten cok masum bi börekk böle tavuklu sebzeli nolurr fırında olacak
Kaptan izin warmı bir dilim lütfenn
Sadece cıss yufka yani hüüüüüüüü;(
2 dilimi gecmemek sartiyla kabul ediyorumBende bu börek işini oylamaya sunuyorummm
afiyet olsun sevilaycigim
bravo cnm,kendini tutabilmek önemli gercektende..insallah yarin tartida sana gülümser
ayfercigim sen kilonu hesaplamayi biliyormuydun..yarin listeye alinirsan kilonu kendin hesaplayip listeye eklemelisin
yap cnm,tarti sonrasi sorun olmaz..abartmadan afiyetle yiyebilirsin
afiyet olsun sevilaycigim
bravo cnm,kendini tutabilmek önemli gercektende..insallah yarin tartida sana gülümser
ayfercigim sen kilonu hesaplamayi biliyormuydun..yarin listeye alinirsan kilonu kendin hesaplayip listeye eklemelisin
yap cnm,tarti sonrasi sorun olmaz..abartmadan afiyetle yiyebilirsin
Bende bu börek işini oylamaya sunuyorummm
bende seni seviyorum cnmKaptan
Seni sewıyorummm mm
cnm izinden dönmüs gibi hesaplayacagiz..bildirimsiz ayrildigin icin 5 e bölünecek ortalaman...Evet kaptancim ben liste yapmayida kg hesaplamayida biliyorum ama şimdi ben 335 de ayrilmidtim ya yeni mi sayilacagim yoksa izin donusumu yani 339da dinmussem ve 335 de bildirimsiz ayrildim kg kaca biluncek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?