Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım nerelerdesin ya merak ettik hoşgeldin annesi rahatsızmış hastanedeymiş falan takımına öyle yazmıs ama bende anlamadım geçen hafta çok tepki çekti belkide ondan günahını almayım

Su merveyi iyice merak ettim kacibci takimdaydi canim

Ahh kızlar ahh sormayın o zamn daha 18 im düşünün
Neye yanayım kafAma yawa yedigimrmi
Yakışıklı cocuklar rezıl oldugumamı
Wwalla varya o geceyı hiç unutamam

Sulem gunaydin canim su yediklerinin porsiyonunuda yazsan olur mu tavuk sarmada ne kadar asagi yukarida olsa miktar . Ayrica gayet guxel bi menu olmus benim bu hafta en az 1, 5 kg vermem lazim ya

Doğru evet yazsam daha iyi anlaşılır değil mi? Tavuk sarma yemekhanede çıktı büyük bir göğüs parça kadardı ben onun içini çıkardım çünkü havuç bezelye patates vardı . Sadece fırınlarmış tavuk yemiş oldum. Yemeklerin sosundan yada yanında çıhan garnitürden hiç almıyorum. 2 et ölçüsünde yemiş oldum.
İnşallah vericez kuzum hep birlikte

Son düzenleme:
Ahh kızlar ahh sormayın o zamn daha 18 im düşünün
Neye yanayım kafAma yawa yedigimrmi
Yakışıklı cocuklar rezıl oldugumamı
Wwalla varya o geceyı hiç unutamam

Sayende super bi cumartesi ye basladim hatta gulunce yanimdaki arkadasta okudu affina siginarak beraber okuduk

Kız cagla kür kacgündür ses cıkarmıyodu bu sabah bi kalktım wc ye 5 dk cıkamadım bacım
Ohh ohh rahatladım valla
Durmak yok canm küre dewam
Walla içbili yapmasa tok tutuyo yemekte pek bişi yiyesim gelmiyo :))))

Sayende super bi cumartesi ye basladim hatta gulunce yanimdaki arkadasta okudu affina siginarak beraber okuduk

Ahh canm ah boswer oludun nerden bilcek tanıcak bni
Ayfercim bide annem sen git yüzümü silmeye calış kızz anne göz kalemi cıkarmı ıslak mendille göz kalemi yaglı gibiya bnde ole az uz sürmemişim ki way arkadas yüzüm carsMpa pazarı gibiydi hepten bit pazarına döndü neyse ordan bi kız kremle pamuk eerdi silidm
:)))))

Iyi yapmissin canim zaten yemeklerin cigu calorisi suyuna gecoyor havucta benim diyetisyen sebze degil meyve gibi gor kalorisi yulsek demisti . En guzelini yapnissin menune alkis

Ahh canim o bide islak mendille iyice dagilmistir tam bir samata etraftakilere benim annem olsa alttan cimcigi basmusti sebek su hale bak demisti.

Ahahaha evet gamze sabahtan beri sana guldugumden hersey merve gibi suan bana

Böcek işine ne diyosun
Bole bi konusma duymadım bide anlasılmıyo dıye ole normal konusuyolar ama otobuste herkes duyuo
Bnm adama bi aksam dedm
Canm biim odada böcek war öldürsen yha
Bnm hödük diyo ki mervecim ne böcegi sen silip süpürmüyon mu odayı böcek mi olur orda

Anlaatıım sonra diyo ki Allahım seni iyi etsin nerden aklına geliyo diyo
Gülüştük
Ama böcek möcwk olmedi yani

Ahh canim o bide islak mendille iyice dagilmistir tam bir samata etraftakilere benim annem olsa alttan cimcigi basmusti sebek su hale bak demisti.

Annem gülmekten karnı agrımıs
Babam desen bana diyoki kızım sen niye ayten teyzeni korkutuyosun bilmiıyom mu kadın cok korkuyo
Dedim masallah. Elinde tawayla geziyo mubRek indirdi kafama
Babamın gözleri kanlanmış gülmekten
Nöb beyin cerrahı geldi mr bakcak
Adam bnm surata bakmaktan mr a bakamıyo saka mı bu dıyo
Wala saka yapcaktıkta afedersiniz kaka oldu dedim
Sonra elimle agzımı kapatıyom
Bi dil siyah bi diş beyaz aman dedim bide bunu görnesinler ama agrım var diye igne yaptılar ahamm o agrıyla off dedim dişimde gözüktü
Babam diyo kızım baska yerin kaldımı boyasın

Ben okuyunca anladim ee malum yeni cift onlar cok bocek oldurur ama koca desem bende anlamam gerci arkadas ojudu anlamadi niye ki bocek diyo bizde karar verdik arkadasla onveden muhabbet derdik simdi bocek diyecegiz . Calisinca cumartesi pazar bocek gunu

O bu degilde salyayi nasil ortbas etmissin zekana hayran kaldim

Yazik o servisteki hemsireler doktorlar omru boyunca unutmaz anlatir kitaplara dizilere konu olacak firlamaliklar bunlar az degilsin valla

Ayten teyzedeki cesarete bak tavayla dilenci puskurtecek de tava yanlis kafada patlamis bide korkmasa sana neyle saldirirdi acaba

Onu hiç sorma
Kadına korkuyo kprkuyo dedıler
Anam korkmasa pompalıyla püskürtürdü allah bılır

Günaydinlarrrrrrrr

haftasonunuz güzel gecsin kizlar..

sekerkiz hosgeldin cnm..nerelerdesin yahu,gözümüz yolda kaldi

cnm bu haftaki mesaj sayin,sen yoktun ben saydim 30...
1 sari kartin var,bir sari kart daha alirsan paylasim yetersizliginden diskalifiye olursun..lütfen daha fazla gelmeye calis...

erigim cnm isinmadan yapilan mekik bir ise yaramaz..en az 20 dk vücudunu isit,sonra mekik hareketlerine gec,yoksa sadece bel agrisi cekersin,göbege fayda etmez

bu gün alisveris var,kizimin müzigi var onu dibnlemeye gidcez...aksama gelebilirim..
öptüm hepinizi

Birgafta sonra kontrole gittim bankoya gıttım dedım doktor kacıncı katta kontrole geldim faln kız barkod nota baktı ordan zaten ne war ne yok gözüküyo bi yeri aradı bankonun yanında ikinvi acil kapı var acılde hemşire saglık memuru cıktı böle bakıyolar
Kız dedıkı acıle alayım sizi dikişinizi alcak arkadaslar
Doktorda 3. Kat surda surda faln
Gittim böle masum hanm kız moduna gırdım dedım yeterınce resıl oldum bari şimdi bi hırt cıkmasın
Hemşire ablanın teki geldi aldı dikişi
Dıyokı ahh be kızm neydi o halin batırmıştın kendini
Yani seni merak ediyoduk masallh güzelmişsinde diyo can sıkıntısından napcanı bılemedin diyo
Abla kız dedım cok mu komıktı
Walla merviş bilmiyorum artık gulmekten karnımıza agrı gırdı artık sen düşün dedim
Bnde dedım amn hep somurt somurt bnm sayemde gulmuşunuz işte dedim
Ama o hastaneye bi kac defa gittim kac senedir gidersemde hemen sorup cıkıyom acilin kapıdan gecmıyodum
:))))

Gunaydin kaptancim
Evet ama cezami yapmaliydim uzerimde bi kirginlik vardi dunden yapmazsam sozumde kalacakti iyikide yaomisim yoksa oda hopp iykuya kurban olurdu
Bide isinmadan ise yaramaz ama malum ben her ay dort gozle bebek bekliyorum mekik yerine baska cezalar alsam ceza durumlarimda misal popis degirmen tekeri gibi bende onunla ilgili hareketler olarak ceza alsam

Sana kolay gelsin yogun bi gun olcak galiba

Son düzenleyen: Moderatör:

Seni normal halde taniyabildiklerine sukret valla sizin komsu teyzede saglam vurmus dikis filan patlatmis yani
Ayin elemani yerine senin o halini assalar yeriydi sen istedigin kadar gecme onlar seni alt devrelerine bile anlatip gulmuslerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…