Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar iyi aksamlar teyzemdeydim ugrayamadim

Ay bizde denemistik bi gun sonra korktuk evden kactik

Biyere gitmesi iyide digete sadik kalinmiyo bugun etli ekmek yemek zorunda kaldim cocuklari uyutunca yarim saat yuruyucem

Kizlar gece kaynatmissiniz ya allah var acaba esleri gec vakte kadar nasil musade ediyo diye dusundum icimden

ahh kıyamam ne fena olmuş. kendini bilmez densiz çok. ama bizde bu ara kilo vermeye odaklandık algımız farklı çalışıyor belki başka zaman söyleseler alınmaz dikkat etmeyiz bile :) sen onlara laflarını yedirirsin merak etme. yanındayız

banucum bugün sabah diyetisyene gittim gecen cumartesiye göre 2600 vermişim üstelik 2200 yağdan.hemen kendimi alışverişeattım 2 etek bir elbise birde uzun hırka aldım .hepsi üzerime oturuyor ama bu gazla bol gelecekler inşallah.bende terziye daralttıracam.beğendiğim mağazada indirimi kaçırmadım.
Wasa benim favorimdir canım Sizlerede tavsiye ederim. Daha önceki bir diyetisyen tavsiyesiydi. Ara öğün gibi . 78 kalori üstelik :)

.
ben 10 yıl avustıryada yaşadım ordan hatirlıyorum wasayı severek yerdim türkiyedede varmiymiş
benım eltıde dıyor bana da daha aklımı peynır ekmekle yemedım eltıyle ıs yerı acacak kadar

ay hiç sorma ayna düşmenimiz oldu

benım kılonun ellısı kollarda toplanmıs sınırsın sumocuyum
benimde basen sorunum var belden yukarıyı gören kilomu anlamaz.

Bacım bnde oyleyım
Yha
Bnm kemklerım çok ince
Bir gr et fazla olsun acayıp kotu duruyoo
evet resminden anladım gecen diyecektim sen tipik karadeniz kızısın ince kemikli

amanınnn çocuklar cok tehlikeli bu konuda.kaset gibiler nerde kopyalayıp yayınlayacakları belli olmuyor.

teşekkür ederim

canım benim.densiz patavatsız cok.biz 3 eltiyiz.2miz önceden arkadas ve meslektaş.diğerini aramıza alamadık bir türlü.ister istemez komplekse girdi.bunun içinde bende buldugu zayıf nokta kilo ne zaman bir araya gelsek yaka silktirecek kadar rencide ediyor.sabrediyorum.bir sefer yanımdan gececek dediki cek o koca k.nı.ay ne utandımmmm.benim asla ağzıma alamayacagım seyler.sustum konusmadım bir süre onunla anladı hatasını.

Bugunku menum ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu yogurt kuru
Kahvalti 1 haslanms yumrt.sekerdiz cay.domates kirmizi tatli biber.4 zeytin.2 dilim cavdar ekmegi.biraz peymir.2 cay kasigi pekmez

Ara az sekerli turk kahvesi
OGle kv in cani tavuk durum doner istedi.benbenim ekmegimin icini bosalttim bol maydanozlu domatesli tavuk doner yedim.1 brd ayran

İkindi 1 kupa kis cayi ihlamur vs
1 form cay
1 besiniyerde

Aksam yarim saat once yogurt kuru
2 yemk kasigi makrna 1 kase yogurt bolca salata

Kaynim bizden habersiz gidip kunefe yaptirmis 21 de cok az yedim
Yatana kadar 3 lt olur suyum
45 dk kizimla yuruyus

Kelebekolcm rica etsrm diyetisyeninin verdigi listeyi yine payladirmisin bizimle
tabiki canım.

sabah kalkınca 2 bardak ılık su

3 yaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle içine 3 kuru kayısı

ara: yeşil çay

öğle
3 tane yumurta büyüklüğünde köfte
salata
1 yk çörek otu katılmıs yogurt

ara:3 kuru kayısı
1 f,ncan sıcak su

ara:1 meyve
yeşil çay

akşam:2 haşlanmıs yumurta
salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay.

Kaptancim nette ayran asi detoksunu arastirdm farkli farkli tarifler cikti karsima senin bahsettigin tarif hangisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…