Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Saol erigim
Günaydın kızlar basılsınız
Bn kahvaltımı yaptım
Mutfagımı odalarımı topladım
Şu anda yeşilçay içiyofum
Buyrun beraber içelim

Günaydın canim cok hizlisin kahvaltida yapilmis ohh maşallah . Bende yeni ise geldim ayilmaya çalışıyorum bi kahve iceyim gel yesilcayci eslik et

Hafta sonu kazali gecmis sanirim . Cigkofte o kadar zararli bir sey degil sonucta durumun oicine 3 tane filan koyuyorlar da keske ikinci durumu yemek yerine marulla filan yeseydin hafta sonundan oturu zaten ogunlerde sasmis cumartesi aksamini pazar kahvaltindaki su boregoni begenmedim helede o su boregi pastane yapimiysa icindeki yagi en iyi ben bilirim ( kocam pastaci malum )

Günaydın kızlar.
Ben çok yaramaz bir kızım

Sınavlarım pek iyi geçmedi. Sınavda soruları okurken bile içim sıkıldı. Zorlasam bir şeyler çıkardı falan ama zorlamak bile gelmedi içimden. Kitap okumaktan ders çalışmaktan nefret ettim.
Perşembe cuma diyet namına bir kurala bile uymadım.
C.tesi pazar sınavların berbat geçmesiyle iyice moralim bozuldu psikolojik olarak çöktüm.
Ve direkt tatlı çikolaya yöneldim. Sanırsam 1,2 kilo almışımdır.
Yani 1,5 aydır zorla verdiğim bir kaç kiloyuda geri almış olabilirim. Korkudan tartıya çıkamıyorum.
Bütün negatif duygularımın esiriyim şuan. Çok ama çok mutsuzum. Bildiğiniz herşeye karşı nefret doluyum.
işe gelmekten nefret ettim havanın böyle soğuk olmasından ofisin soğuk olmasından nefret ediyorum. Akşam kursa gitmek istemiyorum. Şuan resmen yaşamak istemiyorum o derece.

Kaptancım beni lütfen izinli yaz. Kendimi toparlamam lazım.
Bu şekilde kimsenin motivasyonunu bozmka istemiyorum.

çiğköfteyi ekmeksiz yeseydin çok sorun olmazdı ama 2 dürüm çok olmuş sanki biraz
su böreği hiç olmamış
benden sana 50 mekik ceza

Saol erigim
Günaydın kızlar basılsınız
Bn kahvaltımı yaptım
Mutfagımı odalarımı topladım
Şu anda yeşilçay içiyofum
Buyrun beraber içelim

ben de yeşil çay içiyorum afiyet olsun:)

canım çok normal, insanın canı sıkılınca kendini mutlu edecek şeyler arıyor, yemek bunların başında geliyor hele de çikolata..hele bi de adet dönemin yakınsa çok normal.. bence öyle 1 kilo vs almamışsndır, o kadar çabuk geri gelmez..
birazcık olumlu düşünmeye çalış, biliyorum klişe gelecek ama mesela şükretmen için var olan şeyleri sıralasan canını sıkan şeylerin yanında kocaman bir liste olur, mesela işin var, işsiz kaç baba var evladına ekmek götüremeyecek bu akşam.. sonra soğuk ama suriyeyi düşnüüyırum ben napıyolar acaba diye, artık bir ülkeleri yok evleri akrabaları herşeyleri yok oldu.. bir hiç yüzünden.. bunları düşününce üzüntülerimiz boş geliyor açıkcası..
bence gitme burada kal ki hem toparla hem de bizler bunun için bir aradayız, birbirimize destek olmak için..

Bu sekilde gidersen dondugunde daha cok kg ile helip yine takini fusureceksin misal ben gecen hafta aynini yaptim dun aldigin kg bu hafta icinde sikarak verebilirsin hepimiz duaeriz hepimiz ucunu kaciririz hayatin ama onemli olan pes etmemek bence kalmalisin

Günaydinnnnnnnnnn

mutlu haftalar citirlar

haftasonu pek ugrayamadim..cocukalr evde oldumu pek gelemiyorum kosusturmaktan,birde alisveris,dus derken yataga kendimi atiyorum ancak

Nasilsiniz görüsmeyeli,özledim hepinizi,gelin bir daha sarilayim

doktorcugum tebrik ediyorum,bireysel 3. olmussun

gecmise bakamadim,kacirdigim bisey yoktur insallah:18:

hemen dün yediklerimi yazayim,kacamaksiz bir haftasonu gecirdim..insallah tartiyla aramizi düzeltiriz bu hafta

sabah
1 dl ekmek,1 yumurta,domates,salatalik,biber

öglen
1 kase yayla corbasi,izgara hindi

aksam
1 kase yayla corbasi,közlenmis patlican salatasi

diger günleri unuttum ama kacamak yoktu dedigim gibi...

kahvaltidan sonra gelicem

kızlar dün doktora gittim, migren teşhisi koydu. öğleden sonra başlayan baş ağrım hala geçmedi. 6 ay boyunca bir ilaç kullanmamı istedi. bu kadar çabuk teşhis konulmasına şaşırdım açıkcası tahlil yok eeg yok vs, doktorcum sana da danışayım, migren için tahlil vs gerekir mi? tek taraflı uzun süren ağrı deyince, ışık ve sese duyarlılık da olunca bu teşhisi koymak normal dedi kardeşim.. ilaca o kadar tepkili biriyim ki akşam aldık geldik adına bile bakmadım henüz. ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. önce 1 hafta boyunca günde 1, sonra günde 2 tane alacakmışım. adamların ingilizceleri de aşırı lehçeli olunca tam olarak ne dediğini bile anlamak zor oluyor. ama ağrılardan bıktım usandım gerçekten..stres yapma diyor, he yapmiim de nasıl yapmıcam bilemiyorum:) çünkü hlimden memnunum, bi sıkıntım taktığım bişeyim yok.. neyse bakalım..

sabah da 6 buçukta uyandım, dön dön uyuyamadım ve kalktım leslie 3 mile yaptım. sonra da mekik vs, birkaç hareket yaptım.. karatay kahvaltımı da yapıp işe geldim. kendimi çok iyi hissediyorum. baş ağrım var ama alıştım artık..
1 çay bardağı kuruyemişi bir miktar azaltmaya karar verdim, neticede çok kilolu olanlar da ben de aynı miktarda yersem olmaz diye düşündüm. vermem gereken 5 kilo civarı kilo var, onun için biraz daha dişimi sıkayım... onun dışında da işte her gün spor yapacağım bakalım bu hafta bi değişiklik oalcak mı tartıda:)

Gunaydinlar ben yuruyusumu yaptim,1lt suyumuda ictim

günaydın kızlar...geçmişe göz gezdirdim cevap yazayım dedim ama süt izni vakti gelmiş 9:30-10:30 arası eve geciyorum dönüşte görüşürüz.

Canim cok gecmis olsun bu hafta tasiyalim takimimizi 1.

Canim migren bendede var ama bende ilac sevmeyenlerdenim cok siddetlenince malesef vucudum kusarak atiyor cunku midem filan bulaniyor belki kendime eziyet ediyorum ama ilac kullananiyirum onun yerinevmumkunse karanlikta sessiz ortamda uyuyarak atiyorum cok gecmis olsun evet stres yapma cok farki oluyor . Sabah sabahta maşallah in var

Esim bana plates topu almis hemde pembe:) kizlar kullanan faydasini goren varmi biraz internetten arastiriyim

eda cnm üzüldüm sinavinin kötü gecmesine...
artik olasn olmus cnm,sen canini siksanda geri dönüsü olmayacak..eger izinli yazildiginda kendini daha iyi hissedeceksen yazarim tabiki..
bana kalirsa bu hafta dikkat eder verirsin sen o fazlaligi,zaten onlar kalici degildir ama yinede dedigim gibi karar senin cnm
tamam mervecigim,senide seneye kadar izinli yazariz

annecigine cok gecmisolsun cnm..insallah saglikli haberlerini alirsiniz doktordan

ayfercigim senin yaziyi kisaca okudum,ne gereksiz insanlar var yahu..insan agzindan birsey cikarken 2 kere düsünmeli..terbiyesiz.Ben senin yerinde oolsam sen hic aynaya bakiyormusun derdim,beni kirani bende kirarim
sakin moral bozma canim benim,sen citircik oldugunda hasetinden ayak tirnaklarina kadar yiyecek o bak gör

blue cnm yeni esyalar almissin evine,güzel günlerde,güle güle kullan cnm

doktorcugum sende cicilerini güzel günlerde kullan

sevilay cnm 2 köfteyi yakmissindir,haftasonu o kadar esneklik olsun artik
cezani cekmissin cnm,tesekkür ederim

sahgül 2 cigköfte dürümmü gördüm benhemde aksam
cnm cok olmus,blue vermis cezani artik kolay gelsin...

birde ayulduz etli ekmek yemisti,hemde 2 tane..ona ceza verilmemis,insafami geldik yoksa
30 dk ek spor cnm cezan,aksam yapilan kacamaklara dayanamiyorum

baska kacamak yapan varmiydi,ben göremedim
cok gecmise gidemedim kusuruma bakmayin...
adam gelcek,kahvalti yok hala..hadi görüsürüz

cok gecmıs olsun cnm bende de ara ara cekılmez oluyo ama gıtmıyorum doktora ensemden berı gelıyo

Kaptan hafta sonu hasarsiz atlatmak cok zor

Aynen kaptancim daha once yaptim yine yapicsm catlasinlar patlasinlar bazi insanlar vardir konuştukça bogasin gelir bu onlardan iste laf soylesen laf soyler toplayim derken iyice batirir ben ona canli sonuc gostetecegim sabah simitleri pogacalari goturdulrr yine ohh yesinler yesinler

Kaptan yaaa tamam bu hafta yuruyusume platesle 15 dakka eklerim. Bugun dip kose temizlik yapacam zaten tartida eksi bir kilo gorme kulagimi cek:)

menüm:
sabah 2 dılım ekemk peynır zeytın
sekersız cay

öğlen
cok az pılav yanında pılıç roti bol yesıl salata

aksam:
4-5 kasık makarna salatası yogurtlu
haslanmış brokolı yogurtlu

ara
1 avuc fındık badem karısık
mandalına
nar

sıvı
1,5lt su
sekersız bol mıktarda cay
yesılcay 1 fıncan
karısık bıtkı cayı 1 fincan

spor:
yarım saat jıllıan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…