Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptan hafta sonu hasarsiz atlatmak cok zor

Ahh canim ben o kismi kacirmosim canim az hasarli atlatilmalu hafta sonuda sonucta etli ekmek yiyebilirsin ailecek yenmistirde iki fazla dusunsene herseyin ikincisi seni bi tik geri goturecek helede kacamak bisiyse eyvah eyvah bugun sabah ki yuruyusun anca onu karsiladi dersek bugun bi spor daha lazim

cok gecmıs olsun cnm bende de ara ara cekılmez oluyo ama gıtmıyorum doktora ensemden berı gelıyo

ya ne kadar çok migren var dimi ya,
erigim peki günlük ilaç önerdiler mi sana? hiç kullandın mı?
sekerkiz sen de ihmal etme git doktora.. ben açıkcası migren dışında bişi olur diye korkup gittim. kan değerlerime de keşke baksalardı ama bakmadılar.

[QUOTEigim;33116500]Ahh canim ben o kismi kacirmosim canim az hasarli atlatilmalu hafta sonuda sonucta etli ekmek yiyebilirsin ailecek yenmistirde iki fazla dusunsene herseyin ikincisi seni bi tik geri goturecek helede kacamak bisiyse eyvah eyvah bugun sabah ki yuruyusun anca onu karsiladi dersek bugun bi spor daha lazim [/QUOTE]

Bacim surekli yapilan bisey olmayinca bulmisken yiyim dedim bir tanede nefsi koreltmeye yetermi

İnan spor yapinca evdede daha hareketli oluyorum onceden evleri dip kose temizlemek gozumde buyurken simdi vizz geliyor

aynen cnm vucut cok hareketlı oluyo gune sporla baslayınca ama ben uykudan kafamı kaldıramadıgım ıcın yapamıyorum her akşsam 12yı bukluyo yatmamız 6 bucukta kalkıyorum ıse gelıyorum aslında bıras daha erken kalksamda yurusem super olucak yazın esımel yuryorduk sabahları ıs vaktıne kadar kosu bandında yurumeye calışıyım artık ya olmıycak boyle

Suyu cogalmaya calis canim

canım sporun çok güzel hiç denemedim görmedim ama jilian zor diye okudum.
suyu da artırmışsın ama 2 lt olsa daha güzel olur dimi yine de güzel bitki çayların vs de çok..
"ara" olarak yediklerini öğle ile akşam arası yeseydin muhteşem olurdu..ama yine de kıyafetini çok beğendim. BİZİMLESIN :)))

Bacim surekli yapilan bisey olmayinca bulmisken yiyim dedim bir tanede nefsi koreltmeye yetermi[/QUOTE]

tatlım zaten hep buyuzden yemıyomuyuz amaaan nasılsa yarın yok hergun mu yıyorum dıye alıyoruz kılocukları kendımden bılıyom:)

Yok canim ilac kullanmıyorum sadece ilk sene bi igne vermisti dayanilmiyacak olunca yaptiriyodum adini hatirlayamadim simdi baya oldu suandada ilac kullanmıyorum ben ilac kullanmayi pek sevmiyorum onun yerine nane kaynatip taze nane odaya koyuyor um cekiyorum siyah storu ( sirf migren icin aldim) ses cikamadan uyuyorum benim cozum bu tabi isteysem yandim cok izin alip gitmisligim var oyle

dogru soyluyosun cnm bazen dusunmuyo degılım bende ama ertelıyorum korkuyorum galıba :) bıde emara gıremıyorum ben

Bacim surekli yapilan bisey olmayinca bulmisken yiyim dedim bir tanede nefsi koreltmeye yetermi[/QUOTE]

Dilekcim o nefsine soyle ikinciye elin uzaninca bizi getirsin aklina zoparim bakk

evet tatlım oldukca zor canı cıkıyo ınsanın bır akşam jıllıan bır akşsam koşu bandı yapmayı dusunuyorum bakalım toparlanmam lazım artıkın dımı ama yılbası geldı bı kıyafet aldım ustumde daha guzel durması ıcı su ıkı hafta sporu artıracagım bakalım tesekkur ederım sızlere kabul ettıgın ıcın bacııımm:)))

Uffo jillian bacim ne zordur ve sekerkiz 30 dk yap.issin bravo yanmistir heryerin ohh ohh gitsin pis kilolar

merak ettim bi bakayım netten..
canım bi anda çok yüklenme kendine, sonra ertesi gün spor yapamayacak kadar yorulma yani:)
benim burda alışveriş yapasım hç gelmiyor, deneme kabini yok çünkü..

kızlar bu jillian'ın beli hiç ince değil.. çok kaba bir vücudu var bayan gibi zarif değil..

merak ettim bi bakayım netten..
canım bi anda çok yüklenme kendine, sonra ertesi gün spor yapamayacak kadar yorulma yani:)
benim burda alışveriş yapasım hç gelmiyor, deneme kabini yok çünkü..

yok cnm sabah cok rahat uyandım bıras kas agrısı oluyo okadar oda hamlıkta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…