bu hafta listem daha kolay geldi bana.cumartesi kıyma aldım köfte yaptım yağsız tavada pişirdim 3er 3er poşetleyim dolaba kaldırdım.sabah zaten mısır gevreği ar akşamda 2 yumurta.doyurucu oluyor.şubat 15e en az 10 kilo hedefim.en azından eşimin kilosuna yaklaşsam ne iyi olur.
Kahvaltimu yaptim bugun ev isi yemek pazar beni bekliyor
tatlım köfteyı sadece oglenlerımı yıceceksın bır hafta yoksa ogun degısterecekmısın?
listeyi aynen uygulamyı düşünüyorum.öğlenleri yiycem
çiğköfteyi ekmeksiz yeseydin çok sorun olmazdı ama 2 dürüm çok olmuş sanki biraz
su böreği hiç olmamış
benden sana 50 mekik ceza
ben de yeşil çay içiyorum afiyet olsun:)
canım çok normal, insanın canı sıkılınca kendini mutlu edecek şeyler arıyor, yemek bunların başında geliyor hele de çikolata..hele bi de adet dönemin yakınsa çok normal.. bence öyle 1 kilo vs almamışsndır, o kadar çabuk geri gelmez..
birazcık olumlu düşünmeye çalış, biliyorum klişe gelecek ama mesela şükretmen için var olan şeyleri sıralasan canını sıkan şeylerin yanında kocaman bir liste olur, mesela işin var, işsiz kaç baba var evladına ekmek götüremeyecek bu akşam.. sonra soğuk ama suriyeyi düşnüüyırum ben napıyolar acaba diye, artık bir ülkeleri yok evleri akrabaları herşeyleri yok oldu.. bir hiç yüzünden.. bunları düşününce üzüntülerimiz boş geliyor açıkcası..
bence gitme burada kal ki hem toparla hem de bizler bunun için bir aradayız, birbirimize destek olmak için..
Bu sekilde gidersen dondugunde daha cok kg ile helip yine takini fusureceksin misal ben gecen hafta aynini yaptim dun aldigin kg bu hafta icinde sikarak verebilirsin hepimiz duaeriz hepimiz ucunu kaciririz hayatin ama onemli olan pes etmemek bence kalmalisin
kızlar dün doktora gittim, migren teşhisi koydu. öğleden sonra başlayan baş ağrım hala geçmedi. 6 ay boyunca bir ilaç kullanmamı istedi. bu kadar çabuk teşhis konulmasına şaşırdım açıkcası tahlil yok eeg yok vs, doktorcum sana da danışayım, migren için tahlil vs gerekir mi? tek taraflı uzun süren ağrı deyince, ışık ve sese duyarlılık da olunca bu teşhisi koymak normal dedi kardeşim.. ilaca o kadar tepkili biriyim ki akşam aldık geldik adına bile bakmadım henüz. ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. önce 1 hafta boyunca günde 1, sonra günde 2 tane alacakmışım. adamların ingilizceleri de aşırı lehçeli olunca tam olarak ne dediğini bile anlamak zor oluyor. ama ağrılardan bıktım usandım gerçekten..stres yapma diyor, he yapmiim de nasıl yapmıcam bilemiyorum:) çünkü hlimden memnunum, bi sıkıntım taktığım bişeyim yok.. neyse bakalım..
sabah da 6 buçukta uyandım, dön dön uyuyamadım ve kalktım leslie 3 mile yaptım. sonra da mekik vs, birkaç hareket yaptım.. karatay kahvaltımı da yapıp işe geldim. kendimi çok iyi hissediyorum. baş ağrım var ama alıştım artık..
1 çay bardağı kuruyemişi bir miktar azaltmaya karar verdim, neticede çok kilolu olanlar da ben de aynı miktarda yersem olmaz diye düşündüm. vermem gereken 5 kilo civarı kilo var, onun için biraz daha dişimi sıkayım... onun dışında da işte her gün spor yapacağım bakalım bu hafta bi değişiklik oalcak mı tartıda:)
günaydın kızlar...geçmişe göz gezdirdim cevap yazayım dedim ama süt izni vakti gelmiş 9:30-10:30 arası eve geciyorum dönüşte görüşürüz.
eda cnm üzüldüm sinavinin kötü gecmesine...
artik olasn olmus cnm,sen canini siksanda geri dönüsü olmayacak..eger izinli yazildiginda kendini daha iyi hissedeceksen yazarim tabiki..
bana kalirsa bu hafta dikkat eder verirsin sen o fazlaligi,zaten onlar kalici degildir ama yinede dedigim gibi karar senin cnm
menüm:
sabah 2 dılım ekemk peynır zeytın
sekersız cay
öğlen
cok az pılav yanında pılıç roti bol yesıl salata
aksam:
4-5 kasık makarna salatası yogurtlu
haslanmış brokolı yogurtlu
ara
1 avuc fındık badem karısık
mandalına
nar
sıvı
1,5lt su
sekersız bol mıktarda cay
yesılcay 1 fıncan
karısık bıtkı cayı 1 fincan
spor:
yarım saat jıllıan
kızlar bu jillian'ın beli hiç ince değil.. çok kaba bir vücudu var bayan gibi zarif değil..
eveeet nerde kalmıstık
edacım Allah gönül genişliği versin tatlım.umarım bu dönemi atlatırsın.bizi negatif etkilemek olarak algılama gel bizimle paylaş.
mervecim sen izni hakettin ama sakınnn kilo alıp dönme.annene cok gecmiş olsun
bluecum demek migren dedi teorikte tetkiksiz tanı konmaz deselerde pratikte biz drlar koyuyoruz.bitkisel olarak biberiye iyi geliyormus demişlerdi kızlar hem yağ yakımınada destek dene istersen.Allah şifa versin kendini korumaya çalış.
Kendimi çok güçsüz hissediorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?