Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltimu yaptim bugun ev isi yemek pazar beni bekliyor

eveeet nerde kalmıstık

edacım Allah gönül genişliği versin tatlım.umarım bu dönemi atlatırsın.bizi negatif etkilemek olarak algılama gel bizimle paylaş.

mervecim sen izni hakettin ama sakınnn kilo alıp dönme.annene cok gecmiş olsun

bluecum demek migren dedi teorikte tetkiksiz tanı konmaz deselerde pratikte biz drlar koyuyoruz.bitkisel olarak biberiye iyi geliyormus demişlerdi kızlar hem yağ yakımınada destek dene istersen.Allah şifa versin kendini korumaya çalış.

hep yazacam unutuyorum merdiven çıkmak güzel bir spor değil basen kası yapıyor.

bu hafta listem daha kolay geldi bana.cumartesi kıyma aldım köfte yaptım yağsız tavada pişirdim 3er 3er poşetleyim dolaba kaldırdım.sabah zaten mısır gevreği ar akşamda 2 yumurta.doyurucu oluyor.şubat 15e en az 10 kilo hedefim.en azından eşimin kilosuna yaklaşsam ne iyi olur.

tatlım köfteyı sadece oglenlerımı yıceceksın bır hafta yoksa ogun degısterecekmısın?

Hayır yiyince mutlu olmadım aksine daha çok mutsuz oldum. Çünkü bilinç altıma yerleşmiş yedikçe daha kötü oldum. Çikolataları yerken midem kaldırmadı o kadar şekeri midem bulandı ama yedim. Doymak için açlıktan değil ama yedm. Öyle kötü oldum ki hafta sonu mide fesatı oldum resmen. Her zaman halime şükrettim hala ediyorum ama kurstaki insanları görünce kendimi kaybettim resmen. Bardağın boş tarafına baktım. Doluyu görmedim.

Kendimi çok güçsüz hissediorum.

Geçmiş olsun canım.migren zor. etrafımda görüyorum çocuğunun günlük hayatını etkiliyor. Bir arkadaşım daha sinirli agresif oluyor.

İnş kalıcı değildir. göbeğim iyice inmişti hala inik duruyor ama kesin almışımdır.

Öğlen pilav akşam makarna olmamış jillian kurtarmıştır inş

Belli bir şeyi yok ki hayat mücadelesi yorgunum biraz

Kendimi çok güçsüz hissediorum.

Öyle dusunme canim kendine gel simdi hayatini toplama zamani sikica giyin 30 dk da olsa temiz havada yuru ve gel ilik bi dus al bi kahve yap kendini simart :) sonra sen guclu olursan neler degisir gucauz olursan neler degisir bublari dusun . Dedim ya hepimizin sorunlari var hepimiz gucsuz olabiliyoruz makina degiliz ki hepimiz cildirip hepimiz aglayabilir hepimiz basarili yada basarisiz olabiliroz kalk bakim ayağa hadi gel tuttum elini kim yorumlar menuleri gidersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar,

H.sonu maalesef ki ben de cozuttum bir türlü istikrar tutturamadım, spora da yazıldım su 5 kg'ı spor+diyetle 1 ayda rahat veririm ama şu kaçamaklar da olmasa bazen yeter artık diyet yaptığın kendını sıktığın bırak diyeti miyeti böyle kal bunu koru bari diye düşünüyorum bazen de o giremedğim 38 beden kıyafetleri, facebookta fiziklerine özendiğim kızlar aklıma geliyor çok hırslanıyorum zaten ben de son 1 senedir çok kötü birşey oluştu, bir anım bir anımı tutmuyor, tam hevesleniyorum tamam diyorum bu kez olacak yarım saat sonra bütün hevesim kaçıyor hep kötü düşünceler geliyor aklıma sonra dibe batıyorum tabıı biri beni zorluyor mu yemek ıcın dünden razı gibi hemen yenılıyorum (( hayır demeyi bilmiyorum yemek konusunda 1 kere desem 2.ye diyemiyrum

Anlayacağınız dipteyim, sondayım, depresyondayımm :) yemek yiyorum ama mutlu değilim birşey yerken nerdeyse ağlıcam

Kız kaptan sen bni ocak ayında yaz iznli bu seneyı bıtıreyım
:))))))

Yarın belki gibip kendime 38 beden mini etek alırım onun içerisinde girmeye çalışmak belki biraz heveslendirir beni. Ofiste saklayayım arada denerim yada evde saklayayım yoksa annem görürse canımı okur olmuyorsa ne diye para veriyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…