- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Cnm yarin sabah mutlaka tartilacksindr sabah gr fazla cikmamakbicin dikkaatttttSabah
1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
Ara
1 kupa sutlu kahve
Ogle
1 kepce yogurt corbasi
salata
Ispanak yemegi
Ara
1 kuyu sut 200 ml
Aksam
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Salata
Su:2 lt
1 kupa 7 li cay
Bugun
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi pekmez
Ogle
Tavuklu salata
Aksam
Uff anneme yemege gidiyorum fazla kacormadan atlatmam lazim bugun sabah tarti beni mutlu rtti ins cumaya kadarda faha da mutlu olutum
maşşallah canım ya ben içemiyorum okadarKizlar 2 lt suyum oldu yatana kadar 3 lt olur ins
Kv cigimin cani ogle yemeginden sonra ikindi vakti mercimek koftesi cekti.tabi yapildi.zoraki yedim.kizlar valla 2 tane parmak buyuklugunde yedim yemek zorunda kaldim
baş ağrılarım devam ediyor kızlar, doktora gideceğim bugün ya da yarın.. doktor cevap verirse bu akşam gideceğim. artık çok sıkıldım gözlerim mi bozuk acaba diyorum, belki de ondan ağrıyordur..
dün ikeaya gittim yine, evimde ufak tefek deişikliklerle güzelleştirme çalışmalarım devam ediyor:) tablolar çerçeveler aldım, koltuklara minderler aldım. bir de kendim yapacağım şeyler var, hobi niyetine tablo yapıyorum el işiyle.. sonra bardaklar aldım misafirlerim için, kendime çok güzel bir kupa aldım yeşil çay için:) saksı aldım, banyomun duş perdesini değiştirdim vs.. işte böyle şeyler:) ama çok mutlu oluyorum evde değişiklikler yapınca:)
Sabah
1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
Ara
1 kupa sutlu kahve
Ogle
1 kepce yogurt corbasi
salata
Ispanak yemegi
Ara
1 kuyu sut 200 ml
Aksam
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Salata
1 kupa 7 li cay
Bugun
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi pekmez
Ogle
Tavuklu salata
Aksam
Uff anneme yemege gidiyorum fazla kacormadan atlatmam lazim bugun sabah tarti beni mutlu rtti ins cumaya kadarda faha da mutlu olutum
Misafir varken diyet yapmak zor oluyr tebrik ederim seniKizlar kv ler 15.30 da gittiler. Az hasarla kendi kilo acimdan yanlis anlamayin siyirdim haftasonunu galiba anlatcm
Pazar olunca cocuklar es kimsenin vakti olmuyordurKizlar nerdesiniz sitede sadece ben varim yahu
İkiden ne olacakKv cigimin cani ogle yemeginden sonra ikindi vakti mercimek koftesi cekti.tabi yapildi.zoraki yedim.kizlar valla 2 tane parmak buyuklugunde yedim yemek zorunda kaldim
Merak etmeyin onlar gider gitmez dip bucak hafta sonu temizligii yaptim bence sindirmisimdir 2 kofteyi
Ciddimisin sagol ya ben yine ceza vetirsiiz diye korkuyodum. Bugun Temizik yapti artik ayri bi spor yapck halim yokmaşşallah canım ya ben içemiyorum okadar
canım nolcak ki mercimek köftesinden bişey olmaz en masumu
Annemdede 6 yk et soteSabah
1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
Ara
1 kupa sutlu kahve
Ogle
1 kepce yogurt corbasi
salata
Ispanak yemegi
Ara
1 kuyu sut 200 ml
Aksam
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Salata
1 kupa 7 li cay
Bugun
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi pekmez
Ogle
Tavuklu salata
Aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?