Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sporu ben de yazmamışım ama dün hem temizlik yaptım dipbucak, hem de 3 saate yakın mağaza gezdim valla süper spor oldu bence

baş ağrılarım devam ediyor kızlar, doktora gideceğim bugün ya da yarın.. doktor cevap verirse bu akşam gideceğim. artık çok sıkıldım gözlerim mi bozuk acaba diyorum, belki de ondan ağrıyordur..

dün ikeaya gittim yine, evimde ufak tefek deişikliklerle güzelleştirme çalışmalarım devam ediyor:) tablolar çerçeveler aldım, koltuklara minderler aldım. bir de kendim yapacağım şeyler var, hobi niyetine tablo yapıyorum el işiyle.. sonra bardaklar aldım misafirlerim için, kendime çok güzel bir kupa aldım yeşil çay için:) saksı aldım, banyomun duş perdesini değiştirdim vs.. işte böyle şeyler:) ama çok mutlu oluyorum evde değişiklikler yapınca:)

Sabah
1 yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir

Ara
1 kupa sutlu kahve

Ogle
1 kepce yogurt corbasi
salata
Ispanak yemegi
Ara
1 kuyu sut 200 ml

Aksam
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Salata

Su:2 lt
1 kupa 7 li cay

Bugun

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 tatli kasigi pekmez

Ogle
Tavuklu salata

Aksam
Uff anneme yemege gidiyorum fazla kacormadan atlatmam lazim bugun sabah tarti beni mutlu rtti ins cumaya kadarda faha da mutlu olutum

Cnm yarin sabah mutlaka tartilacksindr sabah gr fazla cikmamakbicin dikkaattttt

Kizlar kv ler 15.30 da gittiler. Az hasarla kendi kilo acimdan yanlis anlamayin siyirdim haftasonunu galiba anlatcm

Kv cigimin cani ogle yemeginden sonra ikindi vakti mercimek koftesi cekti.tabi yapildi.zoraki yedim.kizlar valla 2 tane parmak buyuklugunde yedim yemek zorunda kaldim

Merak etmeyin onlar gider gitmez dip bucak hafta sonu temizligii yaptim bence sindirmisimdir 2 kofteyi

Gecmis olsun canim yeni aldigin cicilerini gulu gule kulan mutlu olmayan kadin varmidir acaba bir bardakla bile mutlu olabiliyoruz

Verdigin kilonun motivasyonuyla cok kacirma sakin

Kizlar kv ler 15.30 da gittiler. Az hasarla kendi kilo acimdan yanlis anlamayin siyirdim haftasonunu galiba anlatcm
Misafir varken diyet yapmak zor oluyr tebrik ederim seni
Kizlar nerdesiniz sitede sadece ben varim yahu
Pazar olunca cocuklar es kimsenin vakti olmuyordur
Kv cigimin cani ogle yemeginden sonra ikindi vakti mercimek koftesi cekti.tabi yapildi.zoraki yedim.kizlar valla 2 tane parmak buyuklugunde yedim yemek zorunda kaldim
İkiden ne olacak
Merak etmeyin onlar gider gitmez dip bucak hafta sonu temizligii yaptim bence sindirmisimdir 2 kofteyi

Alkisliyorim seni

menu
kahvaltı 1 yumurta ve lorla yapılmış omlet 2 d ekmek 2 zeytın 1 t.k tereyag 1t.k tahınpekmez
ara 30 gr yerfıstıgı
ogle tarım porsıyon pılav 4dılım patetes 4 adet kofte yarım kase yogurt
ara yarım tabak pudıng bebelere yapmıstım
akşam bır tabak tavuk corbası 3 kasık kdar makarna ve yaprak sarma turp yogurt cın bıbır tursusu
su 3 lt spor yok
ıkı gundur karbonhıdratlı beslenıyorum mıktarlarına dıkkat etmeye calısıyorum haftasonu spor yapmıyorum vucudu alıstırmamak ıcınhafta ıcı daha dıkkat edıcem bırde bıtkılerım bıttı ıcemedım

cumartesi menüm

sabah 10:30 : 6 zeytin,biraz peynir, 2 dlm kızarmış ekmek
domates soslu biber, çay

ara: 2 ceviz, azcık pestil

akşam 16:30 : çiğköfte( 2 dürüm yedim):26: iki bardak ayran

1,5 lt su

pazar menüm

sabah 11:00 : 1 dlm tambuğday ekmek, domates, salatalık
1 yumurta, 1 dilim su böreği:26:, 2 bardak çay

akşam 17:30 : bir kase çorba,salata
fırında 1 tane çipura, 1 dlm tambuğday ekmek

1 lt su yatana kadar biraz daha içerim

bugun aktardan zencefil tozum bitmişti aldım bide keten tohumu aldım dövülmüş, dün yoğurdumuda kendim mayaladım biraz sulu oldu ama tadı güzel bu hafta yoğurt kürlerini aksatmıycam inşş

Kızlar bu hafta bnde kürümü suyumu sporumu aksatmıcam bakalım

Bu arada kaptan ben yılbasında senden izin istiyorum
2 hafta bi ders calışmam lazım
3 aydır burdayım ve bana hak verin biraz bunaldım
Sakın yanlış anlamyın sizden degil
Ama azcık bi kafamı dinleyim diyorum
Ders calışmam lazım ve buraya giremedigim zaman sorumluluk hissediyorum aklım burda kalıyo
Ders calışamıyorum
2. Haftacık bi izine ayrılayım
Bu aralar zaten hastane işim cıktı
K. Hastalıklarına gidicem pkom için
Annem rahatsız böbreklerinden 2 gündür iste doktora gitmiş 2 hafta sonraya randevu almış bn ilgilenmek istiyorum
Yani kısacası 2 haftalık izin iyi gelir bana inş görümceme gidicem oglu askerden geldi mevlüt olutucak yemek vericek ona yardım etcem

KAPTANCIM BİLGİLERİNİZE......

Annemdede 6 yk et sote
2 yk pilav
Bol salata

Mervescim cok gecmis olsun canim

Saol erigim
Günaydın kızlar basılsınız
Bn kahvaltımı yaptım
Mutfagımı odalarımı topladım
Şu anda yeşilçay içiyofum
Buyrun beraber içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…