Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Keske evde olsam zaman sikintisi cok zor sanada maşallah canim . Bende pazar sabah 63.8 ciktim cumadan sonra 300 gr iki gunde gitmis tabi yine wc ye cikamadim belki daha fazla gitmistir de bugun tartidan korktum cok sisim

akşama lahana sarması yapıyor annem dehsette yapar walla.bakalım bu sınavı gecebilecezmi.öğlenki köftemi haşlanmıs lahanaya sarıp yedim.bir nevi diyete uyarak nefsimi körelttim.

süpersin doktorum, beni çok motive ediyorsun..köfteleri ben de oğlum için marketten gelince hemen yapıp buzluğa atıyorum sonrasında çok zor geliyor, ama ben pişirmeden atıyorum 2 kere ısı almasın diye..şubat 15e daha 2 ay var sen daha ilk haftada 2,5 kilo verdin, 10 kilo çok rahat gider.. keşke spor da yapabilsen..

ayy çok hoşsun :) aynen bende bugün bir bluz beğendim ama kollarım bile sığmadı çok mutsuz oldum. Ama acayip hırs yaptım Haziran a kadar giyemediğim herşeyi giycem

canım peki ilaç kullanımını destekliyor musun? 6 ay boyunca düzenli ilaç kullanmak içime hiç sinmedi. diyorum ki bi süre daha dayanayım, belki de şu ilacın yüzündendir, hala etkisi devam ediyordur, nasılsa ilaçlar duruyor, baktım olmuyor başlarım..

biberiye nasıl bi şey ben hiç kullanmadım? çayı mı var? bilsem bile burda biraz zor bulurum

Oooo hemen depresyona girmisiz. Yahu muslumanher daim umitvar olckti noluyo arkadasim istediklerin yine getcklesir sen iste yeterki.rabbim vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi dimi

olsun canım hepimiz bazen aynı bu hisleri yaşıyoruz ve karamsarlığa kapılıyoruz.. olur böyle.. sadece normal olduğunu ve geçeceğini düşün, en azından sana destek olur bu düşünce.. canını sıkma geçmişe bakma, bunca kilo verdin uzun bi yoldasın kolay mı..sonunda bir başarı hikayen olacak, incecik olacaksın istediklerini giyebileceksin.. bunları düşünerek motive ol..

Geçmiş olsun canım.migren zor. etrafımda görüyorum çocuğunun günlük hayatını etkiliyor. Bir arkadaşım daha sinirli agresif oluyor.

aynen ya tahammülü azaltıyor, beynin içinde sivrisinek dolaşır gibi bi ağrı :) ses ışık vs daha zorlaştırıyor, o anda sadece karanlık sessiz bi ortamda uyumak istiyor insan başka hiçbişey yapmadan..

Jillian erkek gibi. eğer onun yaptığı sporla onun gibi olacaksam kilolu olmayı tercih ederim

haha aynen ben de öyle düşündüm...
hede hödö konuşuyor omuzlar geride falan:))

benim de 8 bardak falan oldu.. 1 yeşilçay, 2 siyah çay içtim..

spor olarak ne yapıyosun mervecim? leslieyi bıraktın dimi?

benim de 8 bardak falan oldu.. 1 yeşilçay, 2 siyah çay içtim..

spor olarak ne yapıyosun mervecim? leslieyi bıraktın dimi?

Ewet canm ama baslıcam bu aralr

Buaraca bluemcum cook gecmiş olsun biberiyenin çayı oluyo bas agrısına migrene cok iyi geldigini duydim ve bi ablamda kullanıyo aslında günde en az b kupa içiyor ve 1 sene içinde görünebilen bi kıloda verdi canım

Spor olarak bu hafta 15 dk ısınma dan sonra kendim bel bacak basen göbek egzersizleri yapıcam 1 saartlık
Bir dahakı haftadan itibaren leslie

Sen nasıl oldun şimdi ilaçları kullanmaya basladın mı bu aralar bendede tek taraflı bi bas agrısı var kasımıın üstü alnımın yanları böle birden sancı giriyomış gibi gün içinde 5 dk olsa ugruyo bakalım

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah, ilaç kullanımı konusunda endişelenmekte haklısın canım, bende geçen sene geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı 1 sene düzenli bi ilaç kullandım okadar çok yan etkisi varki anlatamam özellikle gözlere bu yüzden 4 ayda bir görme alını yaptırıyorum ama şu son 3 aydır içmiyorum kendımı ıyı hıssedıyorum neden içeyimki diye düşünüyorum , yani sende istersen şikayetlerin azalana kadar kullan sonra yavaş yavaş kesersin yada başka bi doktora daha görün güven vermediyse

Evet kızlar
kendimi toparlamaya çalışıyorum. sorunlarıma çözüm bulmaya çalışıyorum.
bugün kaçamaksız geçirdim. sağ salim atlatırsam güzel olacak.
Bugünkü menüm

Sabah
yarım domates
1 dilim light peynir
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek

ara: 1 elma

Öğle:
et sote(yarım porsiyon çok olur diye yemedim yarısını )
Salata
yarım kase yoğurt

Ara: 1 elma

10 tane fındık

ara: 1 elma

akşam

yarım kase domatesli şehriye çorbası
salata
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara: 9 : 30 da yiyeceğim 1 elma

Su: 2 litre
2 bardak ısırganotu
2 bardak yeşilçay
Spor yok

Slm kızlar nasılsınız bügun cok sessiziz hepimiz )))
Masallahımız var
Bugün aksama kadar basım sancılandı neden anlamadım böle sanki beynimi elektrık carpıyo gidiyo
Stresten mi üşüttüm mü anlamadım
Neyse kızlar bugun öglende simit peynir cay bunları yedim canım istedi
Canm su andada donut istiyo pudra şekerli ama
Bluem orada cok wardır donut dimi
Biz ordayken sabah kahvaltıda muhakkak olurdu cok sewerim ve bi aklım yap bi aklım sakın uapma diyo

süper canım ben eminim kendini en kısa zamanda toparlıycana

bi günde iki kaçamak yok tatlım onuda başka zaman yersin

evet ya çok sessizzz ben olmayınca sayfalarca kaynatıyosunuz amaaa bugun kimse yokk, nirdesinizzz

İyiaksmlar kizlar bugun cok yogundum ugrayamadim dip kose ev temizlik yaptim pazara gittim bi bacilarima bakiyim sonrada yemegimi yapicam

Arkdasim bu duzenle kararlikla kesin verirsin

MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
8 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
yarım portakal

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
ızgara balık
1 tarhana çor.
salata
1 dilim helva

SPOR:
200 ip atlama 50 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil
takviye olarak omega 3

MENÜM bugünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
lorlu yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye çayı
86zeytin
2 y.k göçmen sosu
ÖĞLE :
tarçınlı elma
AKŞAM:
3 ad köfte
1 kase yoğurt
salata
SPOR:
150 ip atlama 50 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

bugunkü menüm

sabah:
2 tane haşlanmış yumurta, 1 dlm tb ekmek
domates,salatalık, 1 kupa çay

öğlen: 1 kase çorba, 1 kase keten tohumlu yoğurt

akşam: 1 tabak kabak yemeği, 2 kaşık kurufasulye, yarım dlm ekmek

1,5 lt su yatana kadar 2 olur
1 kupa karışık bitki çayı
spor: 12 dk trombolin, 50 mekik (cezam)

birazdan soda içicem belki bitanede hurma yerim meyve olandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…