- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
bende sporumu yaptım duşumu aldım, 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim bir kasede çorba içtim geldimm
ama su içmem lazım Allahım içemiyorum
bu arada banyoya girmeden tartıldım 70.8 hafta sonu etkilememiş, şu dört gün çok dikkat etmem lazım
bu hafta listem daha kolay geldi bana.cumartesi kıyma aldım köfte yaptım yağsız tavada pişirdim 3er 3er poşetleyim dolaba kaldırdım.sabah zaten mısır gevreği ar akşamda 2 yumurta.doyurucu oluyor.şubat 15e en az 10 kilo hedefim.en azından eşimin kilosuna yaklaşsam ne iyi olur.
Yarın belki gibip kendime 38 beden mini etek alırım onun içerisinde girmeye çalışmak belki biraz heveslendirir beni. Ofiste saklayayım arada denerim yada evde saklayayım yoksa annem görürse canımı okurolmuyorsa ne diye para veriyorsun diye
eveeet nerde kalmıstık
edacım Allah gönül genişliği versin tatlım.umarım bu dönemi atlatırsın.bizi negatif etkilemek olarak algılama gel bizimle paylaş.
mervecim sen izni hakettin ama sakınnn kilo alıp dönme.annene cok gecmiş olsun
bluecum demek migren dedi teorikte tetkiksiz tanı konmaz deselerde pratikte biz drlar koyuyoruz.bitkisel olarak biberiye iyi geliyormus demişlerdi kızlar hem yağ yakımınada destek dene istersen.Allah şifa versin kendini korumaya çalış.
Oooo hemen depresyona girmisiz. Yahu muslumanher daim umitvar olckti noluyo arkadasim istediklerin yine getcklesir sen iste yeterki.rabbim vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi dimiGünaydın kızlar.
Ben çok yaramaz bir kızım
Sınavlarım pek iyi geçmedi. Sınavda soruları okurken bile içim sıkıldı. Zorlasam bir şeyler çıkardı falan ama zorlamak bile gelmedi içimden. Kitap okumaktan ders çalışmaktan nefret ettim.
Perşembe cuma diyet namına bir kurala bile uymadım.
C.tesi pazar sınavların berbat geçmesiyle iyice moralim bozuldu psikolojik olarak çöktüm.
Ve direkt tatlı çikolaya yöneldim. Sanırsam 1,2 kilo almışımdır.
Yani 1,5 aydır zorla verdiğim bir kaç kiloyuda geri almış olabilirim. Korkudan tartıya çıkamıyorum.
Bütün negatif duygularımın esiriyim şuan. Çok ama çok mutsuzum. Bildiğiniz herşeye karşı nefret doluyum.
işe gelmekten nefret ettim havanın böyle soğuk olmasından ofisin soğuk olmasından nefret ediyorum. Akşam kursa gitmek istemiyorum. Şuan resmen yaşamak istemiyorum o derece.
Kaptancım beni lütfen izinli yaz. Kendimi toparlamam lazım.
Bu şekilde kimsenin motivasyonunu bozmka istemiyorum.
Hayır yiyince mutlu olmadım aksine daha çok mutsuz oldum. Çünkü bilinç altıma yerleşmiş yedikçe daha kötü oldum. Çikolataları yerken midem kaldırmadı o kadar şekeri midem bulandı ama yedim. Doymak için açlıktan değil ama yedm. Öyle kötü oldum ki hafta sonu mide fesatı oldum resmen. Her zaman halime şükrettim hala ediyorum ama kurstaki insanları görünce kendimi kaybettim resmen. Bardağın boş tarafına baktım. Doluyu görmedim.
Geçmiş olsun canım.migren zor. etrafımda görüyorum çocuğunun günlük hayatını etkiliyor. Bir arkadaşım daha sinirli agresif oluyor.
Jillian erkek gibi. eğer onun yaptığı sporla onun gibi olacaksam kilolu olmayı tercih ederim
Kızlar haydı su içelimmm
Bnm 1 lt bitti 2. Lt geçtim bilee
Bel egzersiZi 30 -ardan 2 ser set spor yaptım
Kürümü yedim anca öglen yemegimi yicem yalnız
Sabah güçlü bi kahvaltı yaptım acıkmadım ondan galiba
benim de 8 bardak falan oldu.. 1 yeşilçay, 2 siyah çay içtim..
spor olarak ne yapıyosun mervecim? leslieyi bıraktın dimi?
canım peki ilaç kullanımını destekliyor musun? 6 ay boyunca düzenli ilaç kullanmak içime hiç sinmedi. diyorum ki bi süre daha dayanayım, belki de şu ilacın yüzündendir, hala etkisi devam ediyordur, nasılsa ilaçlar duruyor, baktım olmuyor başlarım..
biberiye nasıl bi şey ben hiç kullanmadım? çayı mı var? bilsem bile burda biraz zor bulurum
Evet kızlar
kendimi toparlamaya çalışıyorum. sorunlarıma çözüm bulmaya çalışıyorum.
bugün kaçamaksız geçirdim. sağ salim atlatırsam güzel olacak.
Bugünkü menüm
Sabah
yarım domates
1 dilim light peynir
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
ara: 1 elma
Öğle:
et sote(yarım porsiyon çok olur diye yemedim yarısını)
Salata
yarım kase yoğurt
Ara: 1 elma
10 tane fındık
ara: 1 elma
akşam
yarım kase domatesli şehriye çorbası
salata
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara: 9 : 30 da yiyeceğim 1 elma
Su: 2 litre
2 bardak ısırganotu
2 bardak yeşilçay
Spor yok
Slm kızlar nasılsınız bügun cok sessiziz hepimiz)))
Masallahımız var
Bugün aksama kadar basım sancılandı neden anlamadım böle sanki beynimi elektrık carpıyo gidiyo
Stresten mi üşüttüm mü anlamadım
Neyse kızlar bugun öglende simit peynir cay bunları yedim canım istedi
Canm su andada donut istiyo pudra şekerli ama
Bluem orada cok wardır donut dimi
Biz ordayken sabah kahvaltıda muhakkak olurdu cok sewerim ve bi aklım yap bi aklım sakın uapma diyo
bu hafta listem daha kolay geldi bana.cumartesi kıyma aldım köfte yaptım yağsız tavada pişirdim 3er 3er poşetleyim dolaba kaldırdım.sabah zaten mısır gevreği ar akşamda 2 yumurta.doyurucu oluyor.şubat 15e en az 10 kilo hedefim.en azından eşimin kilosuna yaklaşsam ne iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?