Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:86:

bende temizliğimi yaptım dip köşee şimdide sporumu yapıcam 15 dk zıplarım artık bide 50 mekik cezam var bu arada yoğurdumu çıkarayım ısınsın duşumuda alır yerim

akşamada kabak yemeği yapıcam

Aaaa zopami elime ip gezesim var hafta sonu demek izin demek degil once bu gikri kafamizdan atim tmm esimizle ailemizle bir arada olmak ee malum yiyip icmek guzel ama diplere sobra gitmeye ne gerek var . Tum diptekiler size benden gelsin bu sarki

Yeni bi beden yeni vucut
Yeni giyecek kiyafet lazim
Yeni bi liste hersey elimde işte
Kendime yeni bir ben lazimmmmmm aaaaaa aaaaa

Sertab in sarkisinin sekli biraz degisti ama olsun

Somurtmak aglamak yok yediyseniz bedel odeme vakti yakinmak kimseye birsey getirmez hadi kaldirin popisleri

İnş kalıcı değildir. göbeğim iyice inmişti hala inik duruyor ama kesin almışımdır.

cnm daha cok spor yapmaya calış daha cok dıkkat et ama boyle olumsuz olma bende aynı durumdaydım gecen hafta baska bıseylere morelım bozulup herbıseyler yemıştım ama ne oldu kendıme zarar onumuze bakalım artık hadı kalk bi su iç

Hah soyle

tatlım bende bır beden kucuk bı kıyafet aldım ve yılbasında gıyıcem dusun yanı ama dar duruyo suan sporla dıyetle ugrasıcam

Kizlar sogan ekmek yedim oglen :18:

Menude pilav ve etlu nihut vardi ohh dedim pilavi yemem etli nohuttanda bide corba yedin mi tmm

Neyse altim bi kepce corba 6 yk kadarda nohut

Ordan biri ayy dedi corbadan biso cikti haydaaa neyse nohut yeyim diye catali bi attim ki kurt

Biz gulsek mi aglasak mi ik daki arkadas kurdun fotosunu cekiyor delil olsun diye neyse kaldik ac abla getirdi sogani biber doktuk limon siktik bir dilim ekmekle malesef beyaz ekmek sogan yedim ee baktik kimse yemezken bizim muhasebedeki arkadas yedi yuttu butun nohutu biz baktik dedik maşallah yedin tiksinmedin ben nohutlari tek tek secip yedim corbayi yemedim corbadan cikti ya kurt dedi herkesi aldi bir kahkaha kiz corbadan cikan kildi nohuttan cikan kurt : simdide sogan kokusu gitson diye ugras naneli seker dis fircala

Kızlar haydı su içelimmm

Bnm 1 lt bitti 2. Lt geçtim bilee
Bel egzersiZi 30 -ardan 2 ser set spor yaptım
Kürümü yedim anca öglen yemegimi yicem yalnız
Sabah güçlü bi kahvaltı yaptım acıkmadım ondan galiba

oo süpersin canım dur bend ekendıme bı karısık cay yapayım

Etli nohut yemiş arkadasınız afiyet olsun
Canım karanfil alın agzınızda gezdirin naneli sekerden daha etkılı

Edacım üzülme canım ani psikoljik bi durum bnce senin ki hemen düElecegine eminim

Noracım okadar güzel ve cok yol katetmişssin ki sıkılman normal ama sen durmassın bnce dewam et cnm
Etek fikri süper motivasyonun artar

Ohh ben daha 1/2 lt anca ictim ogleden once havalardan galiba pek icemiyorum bide acayip bir siskinlik sanirim bu ay yine regl olcam siskinligim stresim ve standart sivilcemde cikti gelecekse gelsin gelneyecekse dokuz ay helmesin kirmizilar neyse kismet bu ayda olmazsa bi sonraki aya kadar en az 4 kg gitmeli

okadar cok hasta geliyorki cok yoruldum suda içemedim.şöyle ara verselerde çay eşiliğinde size takılsam

slm kızlar ..
yoğun ve yorucu bir haftasonundan sonra aranızdayım :) Cumartesi günü yine biraz biraz takip edebildim ama pazar hepten koptum. Çok yoğun bir pazar oldu. Çocukalrın banyosunu bile dün gece 10 gibi falan yaptırabildim. Bu aralar acayip bir ağırlık var üzerinde, zaman kullanımı ile ilgili problem yaşıyorum. Herşey sarkıyor yaa ertesi günü ya daha sonraki bir zaman dilimine. Umarım bu hafta başlayacağım sporla daha zinde olucam:))

bir dilim ekmekten nolcak canım yakarsın akşama kadar ıyyyy şirkettenmi geliyor yemek :111:

yaa bende aynı durumdayım hay allah.. neyseki ben daha hala listede değilim şiş çıksam bile en azından ortalamayı etkilemiycem sanırım değilmi?
su içme durumu da aynen yaa anca 1/2 lt olmuştur.. ama çay çok içtim. (Papatya, yeşil çay falan)

bende sporumu yaptım duşumu aldım, 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim bir kasede çorba içtim geldimm
ama su içmem lazım Allahım içemiyorum

bu arada banyoya girmeden tartıldım 70.8 hafta sonu etkilememiş, şu dört gün çok dikkat etmem lazım

oooh ne gusel etkılememeış hafta sonu :) ben cuma gununu cok merak edıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…