Yarın belki gibip kendime 38 beden mini etek alırım onun içerisinde girmeye çalışmak belki biraz heveslendirir beni. Ofiste saklayayım arada denerim yada evde saklayayım yoksa annem görürse canımı okurolmuyorsa ne diye para veriyorsun diye
Selam kızlar,
H.sonu maalesef ki ben de cozuttum bir türlü istikrar tutturamadım, spora da yazıldım su 5 kg'ı spor+diyetle 1 ayda rahat veririm ama şu kaçamaklar da olmasabazen yeter artık diyet yaptığın kendını sıktığın bırak diyeti miyeti böyle kal bunu koru bari diye düşünüyorum bazen de o giremedğim 38 beden kıyafetleri, facebookta fiziklerine özendiğim kızlar aklıma geliyor çok hırslanıyorum zaten ben de son 1 senedir çok kötü birşey oluştu, bir anım bir anımı tutmuyor, tam hevesleniyorum tamam diyorum bu kez olacak yarım saat sonra bütün hevesim kaçıyor hep kötü düşünceler geliyor aklıma sonra dibe batıyorum tabıı biri beni zorluyor mu yemek ıcın dünden razı gibi hemen yenılıyorum (( hayır demeyi bilmiyorum yemek konusunda 1 kere desem 2.ye diyemiyrum
Anlayacağınız dipteyim, sondayım, depresyondayımm :) yemek yiyorum ama mutlu değilim birşey yerken nerdeyse ağlıcam
İnş kalıcı değildir. göbeğim iyice inmişti hala inik duruyor ama kesin almışımdır.
Yarın belki gibip kendime 38 beden mini etek alırım onun içerisinde girmeye çalışmak belki biraz heveslendirir beni. Ofiste saklayayım arada denerim yada evde saklayayım yoksa annem görürse canımı okurolmuyorsa ne diye para veriyorsun diye
Kızlar haydı su içelimmm
Bnm 1 lt bitti 2. Lt geçtim bilee
Bel egzersiZi 30 -ardan 2 ser set spor yaptım
Kürümü yedim anca öglen yemegimi yicem yalnız
Sabah güçlü bi kahvaltı yaptım acıkmadım ondan galiba
Kizlar sogan ekmek yedim oglen :18:
Menude pilav ve etlu nihut vardi ohh dedim pilavi yemem etli nohuttanda bide corba yedin mi tmm
Neyse altim bi kepce corba 6 yk kadarda nohut
Ordan biri ayy dedi corbadan biso cikti haydaaa neyse nohut yeyim diye catali bi attim ki kurt
Biz gulsek mi aglasak mi ik daki arkadas kurdun fotosunu cekiyor delil olsun diye neyse kaldik ac abla getirdi sogani biber doktuk limon siktik bir dilim ekmekle malesef beyaz ekmek sogan yedim ee baktik kimse yemezken bizim muhasebedeki arkadas yedi yuttu butun nohutu biz baktik dedik maşallah yedin tiksinmedin ben nohutlari tek tek secip yedim corbayi yemedim corbadan cikti ya kurt dediherkesi aldi bir kahkaha kiz corbadan cikan kildi nohuttan cikan kurt : simdide sogan kokusu gitson diye ugras naneli seker dis fircala
Kızlar haydı su içelimmm
Bnm 1 lt bitti 2. Lt geçtim bilee
Bel egzersiZi 30 -ardan 2 ser set spor yaptım
Kürümü yedim anca öglen yemegimi yicem yalnız
Sabah güçlü bi kahvaltı yaptım acıkmadım ondan galiba
okadar cok hasta geliyorki cok yoruldum suda içemedim.şöyle ara verselerde çay eşiliğinde size takılsam
Kizlar sogan ekmek yedim oglen :18:
Menude pilav ve etlu nihut vardi ohh dedim pilavi yemem etli nohuttanda bide corba yedin mi tmm
Neyse altim bi kepce corba 6 yk kadarda nohut
Ordan biri ayy dedi corbadan biso cikti haydaaa neyse nohut yeyim diye catali bi attim ki kurt
Biz gulsek mi aglasak mi ik daki arkadas kurdun fotosunu cekiyor delil olsun diye neyse kaldik ac abla getirdi sogani biber doktuk limon siktik bir dilim ekmekle malesef beyaz ekmek sogan yedim ee baktik kimse yemezken bizim muhasebedeki arkadas yedi yuttu butun nohutu biz baktik dedik maşallah yedin tiksinmedin ben nohutlari tek tek secip yedim corbayi yemedim corbadan cikti ya kurt dediherkesi aldi bir kahkaha kiz corbadan cikan kildi nohuttan cikan kurt : simdide sogan kokusu gitson diye ugras naneli seker dis fircala
Ohhben daha 1/2 lt anca ictim ogleden once havalardan galiba pek icemiyorum bide acayip bir siskinlik sanirim bu ay yine regl olcam siskinligim stresim ve standart sivilcemde cikti gelecekse gelsin gelneyecekse dokuz ay helmesin kirmizilar neyse kismet bu ayda olmazsa bi sonraki aya kadar en az 4 kg gitmeli
bir dilim ekmekten nolcak canım yakarsın akşama kadarıyyyy şirkettenmi geliyor yemek :111:
bende sporumu yaptım duşumu aldım, 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim bir kasede çorba içtim geldimm
ama su içmem lazım Allahım içemiyorum
bu arada banyoya girmeden tartıldım 70.8 hafta sonu etkilememiş, şu dört gün çok dikkat etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?