Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm güzeller evime kavuştum şükür tabiii yine gidicez hemen bakayım geçmişe

Hiçkimsenin senin moralini bozmasına izin verme canım zayıf yanlarını bildikleri an en hassas noktandan vurmaya çalışır insanlar kimseyi takma kilolar gidince açık hesapları kaparsın

yağdan gitmesi süper haber tatlım çok sevindim senin adına güle güle giy yeni cicilerini gerçi bikaç ay sonra bol gelecek olsun

afiyetolsun cnm listede değişim yaparak ve ev temizliğiyle erimiştir o merak etme

güzel menü şekercim

geçmiş olsun bluecum yeni birşey öğrendim hemen paylaşayım eczanelerde nane yağı varmış cnm baş ağrısı başlarken sürekli koklarsan migren dahil geçiyormuş aktardan değil yalnız eczaneden alınacakmış bende bulabilirsem alacağım ayda iki kez başağrısı delirtiyor benide

yeni cicilerini güle güle kullan tatlım minik değişiklikler bile insanı mutlu edyor çok iyi yapmışsın cnm

çok kararlı gördüm ayfercim seni maşallahın var canım
Merak etmeyin onlar gider gitmez dip bucak hafta sonu temizligii yaptim bence sindirmisimdir 2 kofteyi

mercimek köftesi fazla cıs sayılmaz cnmcım çoktan erimiştir temizlikle

öple biraz fazla geldi gözümüze dilekcim pilav sanırım fazla olmuş diğerleri yeterdi dikkat et bitanem

oooo neler görüyorum sahgülümm çiğköfte ye bitanem marulla ama dürümsüz su böreğini sabah yemişsin ceza vermeye kıyamadım

Hedefine çok az kaldı Mervişim bence izne ayrılman doğru bir karar değil sen yine dersine çalış akşamları uğra veya kafanı dağıtmak için anneciğine geçmiş olsun cnm çok iyi bilirim o böbrek derdini kesinlikle tuz salça hiç kullanmayın yemeklerinde

Sevgili Edacım noldu bitanem böyle senki pek çok şeyle mücadele etmiş birisin bu sınavların iyi geçmemiş olabilir ama bütün sınavlar bitmedi sonuçta sen istersen başarırsın hani hep pozitif düşünecektik ne oldu varmı öyle hemen pes etmek
ne olur vazgeçme bizim motivasyonumuz sen olmayınca bozulur biz neden buradayız zor günlerimizde birbirimizi bırakmak içinmi hayır birbirimize destek olmak için ne olur izne ayrılma bitanem seni çok seviyoruz unutma

kaçamak yapmadığına eminim kaptancım bende çok özlüyorum hepinizi çok alışmışım

tekrar geçmiş olsun cnm az önce yazmıştım onu da dene istersen inş bu hafta tartı yüzüne güler kuruyemişi azaltman iyi fikir bende kayısıyı biraz azalttım

Esim bana plates topu almis hemde pembe:) kizlar kullanan faydasini goren varmi biraz internetten arastiriyim

toplu hareketleri düzenli yaparsan faydasını görürsün cnm setler halinde yap toplu hareketleri güle güle kullan

yarım saat jilian bravo şekercimmmm
Bacim surekli yapilan bisey olmayinca bulmisken yiyim dedim bir tanede nefsi koreltmeye yetermi

Dilekcim o nefsine soyle ikinciye elin uzaninca bizi getirsin aklina zoparim bakk[/QUOTE]
:129::129:

bayıldım bu yoruma
evet bel oyuntusu hıc yok cnm tıfanny dah guzel vucut olarak

evet tiffany bacıma benden 10 point

bunların hepsi olacak yasemincim tek engelimiz zaman biraz sabretmek lazım tatlım köfteyi bende depoluyorum köfte balık içli köfte kurtarıcım oluyor evde cıslı yemekler olduğu zaman

Tatlı Edam benim hayat hepimizi yoruyor bitanemmmm herşey güllük gülistanlık olmuyor her zaman canım zaten öyle olsa sanırım bizler yine mutsuz oluruz hayatın tümü büyük bir mücadeleden ibaret bu mücadeleyi zaman zaman pes etmek istesekte mutlaka kazanacağız hayat herşeye rağmen güzel canım benim

Havalrdanmı nedir hepimiz zorlanıyoruz toparla kendini bakim noracımmmm ne güzel spora yazıldın diyetle birlikte çabucak vereceksin kilolarını kötü düşüncelerini hemennn at üzerinden pozitif düşüncelere yönel yemke yemeyi güzelleştir kendine ne bilim yeni bir yemek tabağı al sırf kendin içn yemeğini süsleyerek koy cıs olmayan yeni yemekleri keşfet ama sakın depresyona girmeeeeee lütfennnn

mini etek fikri süperrr aferim işte böyle

ohhh ellerine sağlık sahgülüm dün sen geldin aklıma modacı gülşah trombolinle 21 kilo vermiş zıplamaya devam ttalım
günde 10 dk zıpladım diyor ben onun yalancısıyım

gülimmi ağlıyimmi bilemedim şansınıza biri kurtlu biri saçlı keşke evden götürebilsen içine sine sine yesen

slm şulecimmmm evet bende bu aralar koptum inş bu hafta hep beraber güzel sonuçlar alırız

heh şöyle çok sevindim et sotenin yarısını bırakman bile süper harikasın

sabah yumurta 2 tane yemişsin bebişim ekmeğe gerek yoktuki spor muhteşemmmmm

menum sabah 3 cevız
kahvaltı 2dilim ekmek bir haslanmıs yumurta,3zeytın 50 gr lor bir tatlı kasıgı bal bır cay kasıgı tereyag maydonoz
ara kucuk greyfurt 30 gr kuruyemıs
ogle 1 haslanmıs yumurta, yarım kase pudıng reglımde
ara neskafe
akşam bir porsıyon corba yarım alabalık salata bir dilim ekmek 5,6 yaprak sarma
ara cay mandalına
spor 3,5 km yuruyus ,3,5 lt su

süpersın canım boyle devam et

bacım gecmıs oolsyn o yap dıyen nefsın canım nnefıs daıma kotulugu emreder sen aklına uy yapma

cok yogun geçiyor günler.kayıvalidemler geldi.eltim doğum yaptı.eltim 17 yıllık arkadasım meslektaşım hamileydi acil doguma gitmiş.gittiği hastanenin az ilerinsdeki magazadaymısız bizde cok büyük tevafuk oldu.gittim yanına.kayınvalidemler trabzondan geldi 4 ay buralardalar 3 ogulları var.şuan annemle babam hala bende oyüzden bende kalmıyorlar.sonra bendede kalırlar.bugün yemege geldiler.ve ben diyetimi bozmadım.eşim diyorki bu kadarını tahmin etmiyordum.
bluecum dogumkontrol ilaçları hormon ilaçları migreni tetikler.sen biberiyeyi bi dene yeşil çaydan kahveden siyah çaydan çikolatadan uzak dur.onlar tetikler.

bende kızıma çilekten yatak begendim sipariş verdim.çocuklar terfi edecek küçük kızım oğlumun yatagına oglum ablasının ablasıda yeni yataga ev cocuk kaynıyorikeayı bende begeniyorum yatagı ordan alacaktım aslındapratikoluyororanın ürünleri.kızlar aranızda yatak bilgisi olan varmı cocuklar için vizko yataklar cıkmıs yaysız.daha sağlıklıymıs.bilen eden varmı?

kızlar diyet listemi tekrar eklememi isteyen olmustu sanırım

bu hafta

sabah kalkınca 2 bardak ılık su

3 kaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle içine 3 kuru kayısı

ara: yeşil çay

öğle
3 tane yumurta büyüklüğünde köfte
salata
1 yk çörek otu katılmıs yogurt

ara:3 kuru kayısı
1 f,ncan sıcak su

ara:1 meyve
yeşil çay

akşam:2 haşlanmıs yumurta
salata

ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay.

geçen hafta
sabah: 2dilim organik tam bugday.
1 yumurta
haftada 3 kere 30gr peynir yarım yağlı
bol yeşillik
yeşil çay

ara: 2 fincan yeşil çay

öğle
2 kepçe çorba
salata
1 yk keten tohumlu 1 kase yogurt

ara:1 fincan sıcak su
3 kuru kayısı

ara:1 porsiyon meyve
yeşil çay

akşam:
1kepçe corba
4 yk sebze yemeği
1bardak ayran

ara: 2fincan yeşil çay

bu arada tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.kilo vermenin verdiği hazzı hiçbir yemek vermiyor kızlar.

iyi aksamlar kizlar..
yemek yarismasina katilacagim,bu gün onlari hazirlamakla gecti gelemedim,kusura bakmayin
birazdan fotolari yükleyip konumu acarim

Kizlar birini jillian mi dedi amaaaaan nasil bisey o.alistiysaniz sorun yok ama benim gibi spora yeni yeni alismaya basladiysaniz biraz yavas gidin derim

İnsallah cnm bizde azi m oldugu surece neden olmasin

Sabah
Herzaman ki kahvaltım
Ac karna kür

ArA
Yeşilçay

Yoğurt kürü
Ögle
Sımıt peynir
Cay
Ara
Yogurt kürü
Aksam
Kurufasulye
Tarhana birerporsiyon
2 dilm ekmk
Su:2 lt
Spor: 30 ardan 2 ser set bel egzersiİ

Cok hossun ya ama neden olmasin

Ac karnia 1 tatli ks corek otu 3 gunkurusu yogurt kuru
Kahvlti 1.5 yumrtli omlet.domts yesil biber.sekersiz cay. 2 dilm cavdar.peynir.3 zeytin.1 cay kasigi pekmz

Ara 1 besibiyerde
Ogle tarcinli 1 kase yogurt. 1 cibuk kepekli galeta

İkindi 1 besibiyerde.2 naneli yesilcay.1 form cay
Aksam yarimsaat once yogurt kuru
1 kase yogurtlu corba( yagsiz nohutlu dogmeli falan) yarim kase cacik. 2.5 ymk kasigi guvecte et sote yemekten sonra 1 besi biyerde

21.00 da 2 dilim avakado.6 tane uzum
30 dk spor.2 lt su

Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…