Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mmmm bence çok güzel bir menü :)) bu arada trombolin i çok merak ediyorum acaba bel fıtığı olanlar rahat kullanabilir mi ??

Tebrik ediyorum Dr cum Allah kolaylık versin biz yoğunuz falan diyoruz ama maşallah senin iş yoğunluğuna birde bir sürü telaşlar girmiş. Eltine hayırlı sağlıklı sıhhati bir doğum diliyorum. Benim hiç eltim yok keşke görümce olmasaydıda kaynım eltim olsaydı diyorum bazen
Aaa yeşilçay migren mi tetikliyor ? Benim her ay bir günüm kayıptır. Migrenim tuttuğu andan itibaren ertesi gün akşama kadar hiç bir şey hatırlamıyorum ilacını almamak için direniyorum çünkü o daha çok eklem ağrısı ve halsizlik yapıyor bende. Bu aralar yeşilçayı düzenli içiyorum sürekli ama hafif başarılarım vardı belki bu yüzdendir

Son düzenleme:

Çok güzel tebrikler :) bana en zor geleni şu fındık fıstığı cevizi bademi sayılı yemek

Sakın yapmaaaa... Benim çocuklar çok merak ediyorlardı donut U .. Geçenlerde yapıtımda inanılmaz kalorisi yüksek olmalı (

Sormayı hep unutuyorum neden aç karna çörekotu? Merak ettim :26:

akşama lahana sarması yapıyor annem dehsette yapar walla.bakalım bu sınavı gecebilecezmi.öğlenki köftemi haşlanmıs lahanaya sarıp yedim.bir nevi diyete uyarak nefsimi körelttim.

Walla süpersiniz!! Bende akşam bir arkadaşın doğum günü için toplandık en sevdiğim pasta üstelik gözümün önündeydi ve bir lokma bile yemedim. Önce 1 çatal alsam bir şey olmaz dedim ama sonra tut Şule nefsini diye direndim . Çok şükür zararsız atlattım bu günü

Geçmiş olsun canım.migren zor. etrafımda görüyorum çocuğunun günlük hayatını etkiliyor. Bir arkadaşım daha sinirli agresif oluyor.

Evet benide ayda 1 yoklar migren. Ama bıraktığı halsizlik ve ağırlık 2 günde zor geçiyor . Rabbim kimsenin başına vermesin cidden çok sıkıntılı bir durum .. Gerçi bunada çok şükür daha nice rahatsızlıklar var sonuçta ....

İşte ben diyorum daha da bişey diyemiyorum. Diyemiyorum çünkü ruh halini anlıyorum. Bir ara -yemekten hiç ama hiç zevk almadığım - cipsleri bile yerken buldum kendimi. Hele yediğim leblebi ve fındığın haddi hesabı yok. Ee ne oldu bana oldu 1 yılda 15 kilo.. Lütfen topalrla kendini sakın buradan kopma sık sık oku yaz . Burada güzel bir enerji var en azından bana çok iyi geliyor )

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım . Şikayet geçmişini dinleyerekde teşhis koyuyorlar tabii bazen. Bazen tahliller bir rahatsızlığın yokluğunu gösterirken hastanın anlattıklarıyla Dr lar tedavi uyguluyorlar. Bana da mantıklı geliyor :)

Gün içinde hiç içmediğim kadar Türk kahvesi içince gece yarısı olur hala uyku gelmez işte neyse sabah uyanabildiğim sürece çok problem yok . Yoğun bir gün oldu o yüzden fazla aranıza katılamadım. Gece telafi etmişmdir inşallah !
Pazartesi menümü yazayım:
Sabah ılık su
1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek

3 kurukayısı
Az kuru dut

Havuç çorbası
Fırın tavuk
Salata
Ayran

Leblebi 1 avuç
Fındık 8-9 tane kadar

Öğlenki ekmeğimi çok az kaşar ile tost yaptırdım

Bezelye yemeği
1/2 kase yeşil mercimek çorba

Bu arada akşam bir arkadaşımın dg için toplandık ve pasta yemedim. Dünde arkadaşıma oturmaya gittik orada da hiçbirşeyi yemedim :))

Spor: yine hareketli bir iş günü oldu.
Su: 2,5 lt
Yeşil çay 2 kupa
Ihlamur papatya

Son düzenleme:
Kizlar cok hastayimm ankarada beta mikrobu salgini varmis bogazim berbat atrs ve kirginlik var puff

Merve o donut u yeme bacim sen sakin yanina uy

Kelebekcim azmin superr

Kaptancim yarismaya katilmissin tebrikler de yemekleri burda paylasmak iyi bir fikir mi saldirmayalim ekranlara

Dun ki menum

Sabah
1, 5 dilim ekmek karisik tahilli
2 kk peynir suzme
1 fincan kahve

Ara
4 eti form light cubuk kraker

Ogle
Sogan ekmek

Ara
Eti form misir patlagi 3 adrt

Aksam
2 kozlenmis kirmizi biber Yoğurtlu
1 dilim ekmek

Su: 2 lt
Cay: 7 li cay ve uc bbardak acik sekersiz cay
Spor: yok

Sucum : cok karbonhidratli bir gun oldu

Gunaydin hanimlar bugun misafirim gelecek hazirlik yapicam spor yapamadim aksamaAllahkerim

Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk

Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde

Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk

Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde

Gecmis olsun bende saglam yattim hasta kalktim bogaz burun fena . Kaskip ne canim :26:

Sogan ekmegin miktari nekadardi
Supersin iradene hayran kaldim
Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm

Cok gecmis olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…