Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
Kizlar yani ask olsun her gece siz olurdunuz ben olamazdim simdi varim eeeeee ahsen kacar ..
bugunkü menüm
sabah: 2 tane haşlanmış yumurta, 1 dlm tb ekmek
domates,salatalık, 1 kupa çay
öğlen: 1 kase çorba, 1 kase keten tohumlu yoğurt
akşam: 1 tabak kabak yemeği, 2 kaşık kurufasulye, yarım dlm ekmek
1,5 lt su yatana kadar 2 olur
1 kupa karışık bitki çayı
spor: 12 dk trombolin, 50 mekik (cezam)
birazdan soda içicem belki bitanede hurma yerim meyve olandan
cok yogun geçiyor günler.kayıvalidemler geldi.eltim doğum yaptı.eltim 17 yıllık arkadasım meslektaşım hamileydi acil doguma gitmiş.gittiği hastanenin az ilerinsdeki magazadaymısız bizde cok büyük tevafuk oldu.gittim yanına.kayınvalidemler trabzondan geldi 4 ay buralardalar 3 ogulları var.şuan annemle babam hala bende oyüzden bende kalmıyorlar.sonra bendede kalırlar.bugün yemege geldiler.ve ben diyetimi bozmadım.eşim diyorki bu kadarını tahmin etmiyordum.
bluecum dogumkontrol ilaçları hormon ilaçları migreni tetikler.sen biberiyeyi bi dene yeşil çaydan kahveden siyah çaydan çikolatadan uzak dur.onlar tetikler.
iyi aksamlar kizlar..
yemek yarismasina katilacagim,bu gün onlari hazirlamakla gecti gelemedim,kusura bakmayin
birazdan fotolari yükleyip konumu acarim
Evet kızlar
kendimi toparlamaya çalışıyorum. sorunlarıma çözüm bulmaya çalışıyorum.
bugün kaçamaksız geçirdim. sağ salim atlatırsam güzel olacak.
Bugünkü menüm
Sabah
yarım domates
1 dilim light peynir
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
ara: 1 elma
Öğle:
et sote(yarım porsiyon çok olur diye yemedim yarısını)
Salata
yarım kase yoğurt
Ara: 1 elma
10 tane fındık
ara: 1 elma
akşam
yarım kase domatesli şehriye çorbası
salata
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara: 9 : 30 da yiyeceğim 1 elma
Su: 2 litre
2 bardak ısırganotu
2 bardak yeşilçay
Spor yok
Slm kızlar nasılsınız bügun cok sessiziz hepimiz)))
Masallahımız var
Bugün aksama kadar basım sancılandı neden anlamadım böle sanki beynimi elektrık carpıyo gidiyo
Stresten mi üşüttüm mü anlamadım
Neyse kızlar bugun öglende simit peynir cay bunları yedim canım istedi
Canm su andada donut istiyo pudra şekerli ama
Bluem orada cok wardır donut dimi
Biz ordayken sabah kahvaltıda muhakkak olurdu cok sewerim ve bi aklım yap bi aklım sakın uapma diyo
MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
8 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
yarım portakal
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
ızgara balık
1 tarhana çor.
salata
1 dilim helva
SPOR:
200 ip atlama 50 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil
takviye olarak omega 3
MENÜM bugünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
lorlu yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye çayı
86zeytin
2 y.k göçmen sosu
ÖĞLE :
tarçınlı elma
AKŞAM:
3 ad köfte
1 kase yoğurt
salata
SPOR:
150 ip atlama 50 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
akşama lahana sarması yapıyor annem dehsette yapar walla.bakalım bu sınavı gecebilecezmi.öğlenki köftemi haşlanmıs lahanaya sarıp yedim.bir nevi diyete uyarak nefsimi körelttim.
bende temizliğimi yaptım dip köşeeşimdide sporumu yapıcam 15 dk zıplarım artık bide 50 mekik cezam var bu arada yoğurdumu çıkarayım ısınsın duşumuda alır yerim
akşamada kabak yemeği yapıcam
Geçmiş olsun canım.migren zor. etrafımda görüyorum çocuğunun günlük hayatını etkiliyor. Bir arkadaşım daha sinirli agresif oluyor.
Selam kızlar,
H.sonu maalesef ki ben de cozuttum bir türlü istikrar tutturamadım, spora da yazıldım su 5 kg'ı spor+diyetle 1 ayda rahat veririm ama şu kaçamaklar da olmasabazen yeter artık diyet yaptığın kendını sıktığın bırak diyeti miyeti böyle kal bunu koru bari diye düşünüyorum bazen de o giremedğim 38 beden kıyafetleri, facebookta fiziklerine özendiğim kızlar aklıma geliyor çok hırslanıyorum zaten ben de son 1 senedir çok kötü birşey oluştu, bir anım bir anımı tutmuyor, tam hevesleniyorum tamam diyorum bu kez olacak yarım saat sonra bütün hevesim kaçıyor hep kötü düşünceler geliyor aklıma sonra dibe batıyorum tabıı biri beni zorluyor mu yemek ıcın dünden razı gibi hemen yenılıyorum (( hayır demeyi bilmiyorum yemek konusunda 1 kere desem 2.ye diyemiyrum
Anlayacağınız dipteyim, sondayım, depresyondayımm :) yemek yiyorum ama mutlu değilim birşey yerken nerdeyse ağlıcam
kızlar dün doktora gittim, migren teşhisi koydu. öğleden sonra başlayan baş ağrım hala geçmedi. 6 ay boyunca bir ilaç kullanmamı istedi. bu kadar çabuk teşhis konulmasına şaşırdım açıkcası tahlil yok eeg yok vs, doktorcum sana da danışayım, migren için tahlil vs gerekir mi? tek taraflı uzun süren ağrı deyince, ışık ve sese duyarlılık da olunca bu teşhisi koymak normal dedi kardeşim.. ilaca o kadar tepkili biriyim ki akşam aldık geldik adına bile bakmadım henüz. ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. önce 1 hafta boyunca günde 1, sonra günde 2 tane alacakmışım. adamların ingilizceleri de aşırı lehçeli olunca tam olarak ne dediğini bile anlamak zor oluyor. ama ağrılardan bıktım usandım gerçekten..stres yapma diyor, he yapmiim de nasıl yapmıcam bilemiyorum:) çünkü hlimden memnunum, bi sıkıntım taktığım bişeyim yok.. neyse bakalım..
sabah da 6 buçukta uyandım, dön dön uyuyamadım ve kalktım leslie 3 mile yaptım. sonra da mekik vs, birkaç hareket yaptım.. karatay kahvaltımı da yapıp işe geldim. kendimi çok iyi hissediyorum. baş ağrım var ama alıştım artık..
1 çay bardağı kuruyemişi bir miktar azaltmaya karar verdim, neticede çok kilolu olanlar da ben de aynı miktarda yersem olmaz diye düşündüm. vermem gereken 5 kilo civarı kilo var, onun için biraz daha dişimi sıkayım... onun dışında da işte her gün spor yapacağım bakalım bu hafta bi değişiklik oalcak mı tartıda:)
Gunaydin hanimlar bugun misafirim gelecek hazirlik yapicam spor yapamadim aksamaAllahkerim
Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk
Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde
Sogan ekmegin miktari nekadardiKizlar cok hastayimm ankarada beta mikrobu salgini varmis bogazim berbat atrs ve kirginlik var puff
Merve o donut u yeme bacim sen sakin yanina uy
Kelebekcim azmin superr
Kaptancim yarismaya katilmissin tebrikler de yemekleri burda paylasmak iyi bir fikir mi saldirmayalim ekranlara
Dun ki menum
Sabah
1, 5 dilim ekmek karisik tahilli
2 kk peynir suzme
1 fincan kahve
Ara
4 eti form light cubuk kraker
Ogle
Sogan ekmek
Ara
Eti form misir patlagi 3 adrt
Aksam
2 kozlenmis kirmizi biber Yoğurtlu
1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Cay: 7 li cay ve uc bbardak acik sekersiz cay
Spor: yok
Sucum : cok karbonhidratli bir gun oldu
Supersin iradene hayran kaldimGün içinde hiç içmediğim kadar Türk kahvesi içince gece yarısı olur hala uyku gelmez işteneyse sabah uyanabildiğim sürece çok problem yok . Yoğun bir gün oldu o yüzden fazla aranıza katılamadım. Gece telafi etmişmdir inşallah !
Pazartesi menümü yazayım:
Sabah ılık su
1 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
3 kurukayısı
Az kuru dut
Havuç çorbası
Fırın tavuk
Salata
Ayran
Leblebi 1 avuç
Fındık 8-9 tane kadar
Öğlenki ekmeğimi çok az kaşar ile tost yaptırdım
Bezelye yemeği
1/2 kase yeşil mercimek çorba
Bu arada akşam bir arkadaşımın dg için toplandık ve pasta yemedim. Dünde arkadaşıma oturmaya gittik orada da hiçbirşeyi yemedim :))
Spor: yine hareketli bir iş günü oldu.
Su: 2,5 lt
Yeşil çay 2 kupa
Ihlamur papatya
Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?