Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım çok sağol,gerçekten öyle, ilaçlar bi yanı düzeltiyor öbür yanı bozuyor, ben ağrı kesici dahil alamıyorum yani inancım da yok, Allah gerektirmesin ama zaten böyle düşününce faydası da olmaz gibi geliyor..bi süre daha dayanıcam, tetikleyen şeylerden uzak durarak uykuma dikkat ederek bi süre kendim çabalayayım yine olursa ve dayanamazsam başlarım.. burdaki doktorlara da hiç güvenim yok malesef..

Valla diyetisyen öyle diyince sayarak yiyorsun.
Bir de kendini doyma duygusuna odaklayınca yiyemiyorsun zaten.

Bu sayma olayini dilek gibi bende basaramadim . Edacim misal kavrulmamis badem aldim aralarda yerim saglikli saikli diye 100gr aldim ya hano on taneden en az 5 gun gitmesi lazim işte o ontane bi bakmisim akşam dibini bulmus bademden eser yok

evet canım burada o kadar çok donut satan yer var ki.. zaten her taraf ya fast food ya da böyle zararlı şeyler:) ben geleli 4 aya geliyor 1 kere bile yemedim donut:)

Geçmiş olsun Akşam yemeğin süper
Küçük bir tavsiyem olacak. Bu eti formlar falan filan çok tüketilmemeli. Hazır paketlenmiş işlenmiş her türlü gıdadan uzak durmak lazım. Meyve ye arkadaşım.

canım menün yine tam karatay.. canım senin de sindirim sorunun oluyor mu? dikkat ettim de mesela kaçamak yaptğım günlerde daha rahat wcye çıkıyordum, dikkat ettiğim zamanlar daha çok zorlanıyorum.. o kadar su, spor, bitki çayı, salataya rağmen neden böyle oluyor anlam veremiyorum.. zayıflasam da tartıda yansımayacak.. çörek otu işe yarar mı ki?

Tavsiyen basim ustune meyve attim bugun cantama çıkarken eti formun misir patlagi inanilmaz tok tutuyor ustune su icince ondan yiyordum ama dun yag kokusu aldim tiksindim bugunde eti form yerine meyve aldim yanıma

Bugun gorumcemler gelecek yemek yapacam hamurisini hayatimdan cikariuorum yavas yavas

Önemli olan onları yapıp alıp evinin baş köşeyi koyup yememeyi başarmak. Misafirlerinden hamurişini esirgeme.
Şaka şaka sen hamurişi yapmayarak hem kendine hem misafirine iyilik yapıyorsun.

Canım yemeklerden olabilir. Benim sebze yemekleriyle aram çok iyi değildir. Bu hafta baklagil ve sebzeler vardı ama pek yemedim.
Karnıbahar brokoli(geçen gün annem yapmış beğendim) patlıcan, taze fasülye bir kaç tanesi daha o kadar diyerlerini yemem.
Ondan zor geliyor sebze menüleri. Yediklerinden sıkılınca dediğin olabilyor. Birde diyet sıkıyor ama sen abartma lütfen. Verdiklerini geri alma. Bak yakında istediğin kiloya inip koruma diyeti yapacaksın.

Bu sayma olayini dilek gibi bende basaramadim . Edacim misal kavrulmamis badem aldim aralarda yerim saglikli saikli diye 100gr aldim ya hano on taneden en az 5 gun gitmesi lazim işte o ontane bi bakmisim akşam dibini bulmus bademden eser yok

Ben ilk diyete başladım diyetisyen fındık verdi. Anaa noluyoruz ne fındığı hani o yağdı dedim. Ee hani yıllarca tvlerde yumurta yemeyin et yemeğin tereyağ yemeyin dediler. Şimdi faydalı diyorlar. Millet olarak ev bütçesi kırmızı et yemek için düşük kalıyor. onu yeme bunu yeme diye diye hamurişi fast food bilmem ne herşeyi yer olduk. Hata bizde değil onlarda dermişim. Boğazımızı tutamadıysak bu da onların suçu değil. Gerçi kilolu hiç kimse zevkinden kilolu değil.

Günaydin canlarim

Nasilsiniz kizlar,ben uykusuzum

dün yediklerimi yazayim önce,sonrada uyumaya calisacagim...1 saat uykuyla zombi gibi geziyorum etrafta

sabah

2 dl ekmekle,beyaz peynirli,domates ve yesillikli tost

ögle

5 yaprak sarma,2 mercimekli köfte

aksam
haslanmis tavuklu salata

su
2 lt
spor
yok

edacım seni burada görmek güzel, menün de gayet güzel, zaten profesyonel elden verildiği için sen de bozmadığın için yorumsuz:)

merve kızz tam eferin akşam yememişsin diyecektim ki sabah kalkıp yapmışsın ne diim ben sana afiyet olsun diim bari :))) inşallah bi an önce erir gider:) evde nasıl yapıyorsun tarif var demek, ben hiç yapmadım bilmem de, kolaysa misafir gelince yapayım, bikaç haftaya komşuları alacam hoşgeldin'e gelecekler bana..

Önemli olan onları yapıp alıp evinin baş köşeyi koyup yememeyi başarmak. Misafirlerinden hamurişini esirgeme.
Şaka şaka sen hamurişi yapmayarak hem kendine hem misafirine iyilik yapıyorsun.
Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana

kızlar ben de menümü yazayım:

sabah:

1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
4-5 zeytin,
1 dilim peynir (tulum),
yarım çay bardağı badem

arada: (karşı komşum misafir almıştı beni de ısrarla çağırınca gitmek zorunda kaldım)

2 mercimek köftesi
salata
1 içli köfte
2 yaprak sarma

akşam:
et sote
bol salata
yoğurt
yarım mercimek köfte

inanın gezmede 10dan fazla çeşit vardı, saydım sadece tuzlular 8 çeşitti ben bunlarla yırttım:) inanın tebrik edilesi bir irade gösterdim zaten karataya uygun bunlar, o nedenle de suçluluk duymadım..
tam yırttım derken akşam komşum kocaman bir tabak yapıp göndermez mi, ama bakın yine kendime uygun olanından sadece yarım mercimek köfte yedim tatlılara vs bakmadım bile..

spor: leslie 3 mile + 75 mekik + karışık bacak vs hareketleri
su: 2,5 lt su + 3 yeşil çay + 1 siyah çay + 1 beyaz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…