Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mücverin harcının içine çok az yağ ekleyip fırın tepsisine yağlı kağıt Serip tümünü tepsiye döküp öylede pişirebilrisin !!!

Mücverin harcının içine çok az yağ ekleyip fırın tepsisine yağlı kağıt Serip tümünü tepsiye döküp öylede pişirebilrisin !!!

Onu ben denemek istiorum canim ya tadi nasil oluo esim zaten sewmio kabak mucveri ben yerim ona ispanak mucver yaparim

Evveett çok keyifle tarifler paylaştığım bir blogum var. Her zaman beklerim cısss yiyecekler olduğu kadar sağlıklı yiyeceklerde var hem :))
Ay inşallah yaaa kk keşfinden bu tarafa daha önümü görüyorum kendime bir zamanda belirledim 1 Haziran....

Onu ben denemek istiorum canim ya tadi nasil oluo esim zaten sewmio kabak mucveri ben yerim ona ispanak mucver yaparim

Tadı gayet güzel oluyor. Benim kocam sebze sevmez pek o bile yiyor. Börek lezzetinde hafif bir lezzet . Hatta bazen ben içine çörekotuda katıyorum çok yakışıyor

Iyi aksamlar kizlar..
az önce oturmus,sakin sakin calikusuna bakiyordum..birden kücük kizimin sesine kostum..yavrum hem kusuyor,hemde altina kaciriyordu

iyilesmisti halbuki,birden ne oldu anlamadim..sabahtan beri ne yediyse cikardi..birde ishal olmus..yarin doktora götürecegim..

simdi yatagini temizledim ama temizlenecek gibi degil,camlari actim koku ciksin diye..haliyi silerim yarin artik..
off cok kötü oldum birden

oyyyyy kıyamam prensese mikropmu kaptı acaba cnm :26:geçmiş olsun

bakayım internetten ben tam tarifine yapayım bu hafta iiyiken:)

oyyyyy kıyamam prensese mikropmu kaptı acaba cnm :26:geçmiş olsun
Bilmiyorumki cnm..gecen hafta 1 gün oyle hastaydi,sonra iyilesmisti..Uyumadan önce sütünü icti,karnim agriyor dedi..bende biraz öfeledim karnini,sonra geldimki kücügü uyutim..yine geldi,cok agriyor diye..bende yatagina gir,kardesini uyutup geliyorum dedim..gittimki uyumus...gecti sandim
Kreste disari cikariyorlar buz gibi havada..ben ceketin aktina hrika giydiriyorum sabahlari giderken,öglen cikarirken giydirmiyorlar..esim dün kizmis,cocugun hirkasini giydirmemisler diye..yok bizimki biraz dik basliymis,o yüzden giydirmemisler..cok kizginim valla

Menümü paylaşayım hemen:
Sabah ılık su
Tost (eşim beyaz ekmekle yapmıştı bozulmasın diye yarısını yedim)
Süt

Dut
Leblebi (karıştırdım 1 avuç kadar)

Mercimek Çorba
Barbunya

3 kurukayısı
Activia

Yayla Çorba
Beykoz kebabı ( patlıcanlar ızgara edildi kızartmadım)
Salata

Su yaklaşık 2 lt
Spor 1 saat aeropilates
Yeşilçay 1 fincan
Ihlamur 1 fincan

Hay Allah yaa. Çok can sıkıcı çok iyi anlıyorum seni. Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun kuzucuğada :2:

Cok gecmis olsun canim ya inşallah kotu birsey cikmaz usutmustur sadece mikrop olmasinda

Haklısın canim yilda iki kere hasta olur off off yani . Aksamds nr salata ne birsey muzu alıp yattim valla

Ahh be Şule m su porsiyon larda yazilsa ya simdi esinin tostuvne kadardi ki ne kadarini yedin dimi :26: yada kebap bir mi yarim mi

Evet gunaydin kizlar bol enerjik sahglikli bir gun olssun herkese su hastaliklar evlerimizi terk rtsin mumkun oldugunca gecmisi yanitladim kusurum varsa affola

Güzel ama az bir menü olmuş. Açlık krizi geldi mi ?

Sabahları yumurtayı yağsız yapmalısın bence. Güzel menü

Yaş pasta
Börek
Meyve suyu
Öğle olmamış hemde hiç biri kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ceza vermek lazım gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…