menümü yazıp kacayım kızlar kv gelcek, yarında kurstayım malum
sabah : 1 yumurtayı tereyağına kırdım ama kızartmadım kapağını kapatıp pişirdim
2 dlm t.b ekmek, 2 kupa kayısılı form çay
öğle : 1 kase çorba, yoğurtlu lahana salatası üzerine keten tohumu döktüm
akşam : yarım tabak kabak yemeği
eşim mücver istedi ona yağda kızarttım, kendimede yağsız tavada pişirdim 3 tane yedim
2 lt su
15 dk trombolin, 50 mekik
yatana kadar maden suyu ve çay içerim
Mücverin harcının içine çok az yağ ekleyip fırın tepsisine yağlı kağıt Serip tümünü tepsiye döküp öylede pişirebilrisin !!!
cok iyi yapmissin cnm..burdan koptugumuz anda aklimiz baska yerlere kayabiliyor
estafrullah cnm benim,olurmu öyle sey...senin ne kadar hamarat oldugunu bilmeyenlerde ögrenecek bu sayede
eger karar veremezsen yardimci oluruz
Aminn cnm
aklin yolu birdir
cnm zorluga hic bakmiyor inanki..sen her asamayi fotografla ve net anlat,gerisi diger arkadaslara kalmis
Yinede cok beklemissiniz cnm hastanede:26:Umarim sonuclar iyi cikmistir
Tesekkür ederim canim..yaparken doydum sanirim..tatliyla pek aram olmasada börege dayanamazdim,onu bile görmediysem bu is bitmistir benim icin
cnm ya keske diyetzten sonra toplanma imkanimiz olsa
Artik biliyoruz
senin yemek blogunmu var...
bende yemek topiklerinde aldim verdigim kilolari,ama artik irademi kontrol edebiliyorum sanirsam
Cnm son ana kadar kararliligin devam eder insallah..hepimiz mezun olcaz bak gör
Cnm harikasin..disarda bile yediklerine cok dikkat ediyorsun..süpersin süper
Onu ben denemek istiorum canim ya tadi nasil oluo esim zaten sewmio kabak mucveri ben yerim ona ispanak mucver yaparim
Onu ben denemek istiorum canim ya tadi nasil oluo esim zaten sewmio kabak mucveri ben yerim ona ispanak mucver yaparim
Iyi aksamlar kizlar..
az önce oturmus,sakin sakin calikusuna bakiyordum..birden kücük kizimin sesine kostum..yavrum hem kusuyor,hemde altina kaciriyordu
iyilesmisti halbuki,birden ne oldu anlamadim..sabahtan beri ne yediyse cikardi..birde ishal olmus..yarin doktora götürecegim..
simdi yatagini temizledim ama temizlenecek gibi degil,camlari actim koku ciksin diye..haliyi silerim yarin artik..
off cok kötü oldum birden
Bilmiyorumki cnm..gecen hafta 1 gün oyle hastaydi,sonra iyilesmisti..Uyumadan önce sütünü icti,karnim agriyor dedi..bende biraz öfeledim karnini,sonra geldimki kücügü uyutim..yine geldi,cok agriyor diye..bende yatagina gir,kardesini uyutup geliyorum dedim..gittimki uyumus...gecti sandimoyyyyy kıyamam prensese mikropmu kaptı acaba cnm :26:geçmiş olsun
bakayım internetten ben tam tarifine yapayım bu hafta iiyiken:)
Iyi aksamlar kizlar..
az önce oturmus,sakin sakin calikusuna bakiyordum..birden kücük kizimin sesine kostum..yavrum hem kusuyor,hemde altina kaciriyordu
iyilesmisti halbuki,birden ne oldu anlamadim..sabahtan beri ne yediyse cikardi..birde ishal olmus..yarin doktora götürecegim..
simdi yatagini temizledim ama temizlenecek gibi degil,camlari actim koku ciksin diye..haliyi silerim yarin artik..
Cok tesekkür ederim cnm..hemde nasil can sikiciHay Allah yaa. Çok can sıkıcı çok iyi anlıyorum seni. Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun kuzucuğada :2:
Iyi aksamlar kizlar..
cnm erkekler rüzgardan nem kaparlar..bir baslari agrisin agir hasta gibi yatarlar
kolay gelsin sana ,yat dinlen cnm,cabucak iyiles
Cok sevindim cnm annenin iyi olmasina
Afiyet olsun cnm..öglen fazla yemissin maalesef..karnibahari kizartma yerine haslama yeseydin keske
cnm aksam tavuklu salata veya yogurtlu biseyler yeseydin keske..hem doyardin
Menümü paylaşayım hemen:
Sabah ılık su
Tost (eşim beyaz ekmekle yapmıştı bozulmasın diye yarısını yedim)
Süt
Dut
Leblebi (karıştırdım 1 avuç kadar)
Mercimek Çorba
Barbunya
3 kurukayısı
Activia
Yayla Çorba
Beykoz kebabı ( patlıcanlar ızgara edildi kızartmadım)
Salata
Su yaklaşık 2 lt
Spor 1 saat aeropilates
Yeşilçay 1 fincan
Ihlamur 1 fincan
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTIhastanedeydik bu kadar oldu)
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan açık çay
3 kayısı
ÖĞLE :
1 meyveli yoğurt
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 por. kereviz
salata
SPOR:
sabah 5- öğleden sonra 3 e kadar hastanede koşturmaca
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
menümü yazıp kacayım kızlar kv gelcek, yarında kurstayım malum
sabah : 1 yumurtayı tereyağına kırdım ama kızartmadım kapağını kapatıp pişirdim
2 dlm t.b ekmek, 2 kupa kayısılı form çay
öğle : 1 kase çorba, yoğurtlu lahana salatası üzerine keten tohumu döktüm
akşam : yarım tabak kabak yemeği
eşim mücver istedi ona yağda kızarttım, kendimede yağsız tavada pişirdim 3 tane yedim
2 lt su
15 dk trombolin, 50 mekik
yatana kadar maden suyu ve çay içerim
Bugunku menum ac larnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu yogurt kuru
Kahvlti 2 kucuk yumrt ile omlet.sekersiz cay.
Domates yesilbiber.peymir.4 zeytin.2 dilim cavdar
Ara 1 besibiyerde
OGle ( bugn ogrencilrimle yerli yemis haftasini kutladik). 1 brd tan az meyve suyu
2 mini borek 1 ince dilim yas pasta
İKİndi 1 besibiyrde. 2 form cay. 2 tarcnli yesilcay
AKsam yarim saat once yogurt kuru
1 porsiyon firinda kabak mucver uzerine sarimsakli yogurt dokup yedim. 1 brdk portakal suyu
21.00 da 1 besibiyerde
2 lt den biraz fazla su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?