Oncelikle cook tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin esim sonunda ise basladi.. Geceye gitti simdi.. Menulerime geceyim
Ctesi sinav gunu
Sabah
Yogurt kuru
Yarim simit
Ogle
Yogurt kuru
Tavuk sote
1dilim ekmek
Diyet kola
Aksam
3kofte
2 dilim ekmek
Ara
Latte
Spor yok
Su 2lt
Pazar sinav gunu
Sabah
Yarim simit
Ogle
Yarim simit
Ayran
Kahve
Aksam
Sehriye corbasi
1dilim ekmek
Salata
Spor yok
Su 2lt
Ptrsi
Sabah
1dilim ekmek
Peynir
Cay
Ara ilac zamaniydi
1 dilim ekmek
4 zeytin
Ogle
Sehriye corbasi
1 dilim ekmek
Aksam
Mercimek corbasi
1dilim ekmek
3 kasik pilav
Spor yok
Su 2lt
Sali
Sabah
1dilim ekmek
Peynir
Sekersiz cay
Ara ilac zamani
1 kase corba
Yarim ekmek
Ogle
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Aksam
1tabak fasulye
3kasik pilav
Salata
Spor yok su 2lt
Iyi aksamlar kizlar..
az önce oturmus,sakin sakin calikusuna bakiyordum..birden kücük kizimin sesine kostum..yavrum hem kusuyor,hemde altina kaciriyordu
iyilesmisti halbuki,birden ne oldu anlamadim..sabahtan beri ne yediyse cikardi..birde ishal olmus..yarin doktora götürecegim..
simdi yatagini temizledim ama temizlenecek gibi degil,camlari actim koku ciksin diye..haliyi silerim yarin artik..
off cok kötü oldum birden
Menümü paylaşayım hemen:
Sabah ılık su
Tost (eşim beyaz ekmekle yapmıştı bozulmasın diye yarısını yedim)
Süt
Dut
Leblebi (karıştırdım 1 avuç kadar)
Mercimek Çorba
Barbunya
3 kurukayısı
Activia
Yayla Çorba
Beykoz kebabı ( patlıcanlar ızgara edildi kızartmadım)
Salata
Su yaklaşık 2 lt
Spor 1 saat aeropilates
Yeşilçay 1 fincan
Ihlamur 1 fincan
Canım Öğle hem mercimek hem barbunya olmamış. İkisinden birini tercih edip yanına salata yoğurt vs tercih etmelisin.
Akşam yine çorba+salata+ yoğurt 1 dilim ekmek yada kebap + salata yiyip bırakmalıydın.
Bu şekilde kilo almazsın ama vermezsinde...
takımın çocukları kırılıyor.2gündür 3 numaranın ateşini düşüremedim.mikroplar cok direnc kazanmıs.duşa sokuyorum fitil veriyorum.eminimki viral direncli bir enfeksiyon birazdan aletlerimi toplayıp süt iznine gidecem gözden kaçırdıgım birşey varmı diye bakacagım,olmassa tahlil için hastaneye götürürüm.
helincim seninde kuzuna gecmiş olsun.
Hem mercimek hem barbunya ikisi çok bence.Miktarlarini az tutarsa verebilir canim
takımın çocukları kırılıyor.2gündür 3 numaranın ateşini düşüremedim.mikroplar cok direnc kazanmıs.duşa sokuyorum fitil veriyorum.eminimki viral direncli bir enfeksiyon birazdan aletlerimi toplayıp süt iznine gidecem gözden kaçırdıgım birşey varmı diye bakacagım,olmassa tahlil için hastaneye götürürüm.
helincim seninde kuzuna gecmiş olsun.
Günaydın herkese
Dünkü menüm
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmek
1 dilim light peynir
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
Ara: 2 mandalina
Öğle:
Yarım kase şehriyeli tavuk çorbası
6 tane fındıktan biraz daha büyük köfte (patates yemeyinin içindekileri yedim)
1 kase salata
yarım kase yoğurt
Ara: 1 elma
Ara : 2 mandalina 10 tane fındık
Ara: 10 tane fındık
Akşam
Yağsız pişmiş taze fasülye
Az yağlı yeşil salata
Spor: Yok
Su: 1,5 litre
ÇAy:
2 bardak ısırgan otu
1 bardak yeşilçay
Ohh yorumlarimi yapip menumude yazarim diyorsun cozdum seni salata ve yogurtla karnini sisirip aralarlafa takviye yapiyorsunbenim oglen icin malesef oyle bi lüksüm yok isyeri menusu malum evden yapip gelsem bana kalmaz bizim isyerindekiler yapmayi değil baskasinin yaptigini yemeyi pek severde ama sabah kalktim aksam yemegimi yaptim :)
Valla alışkanlık önce geçmişi okuyorum yorumları yapıyorum sonra bugüne dönüyorum
Vala benim menülerimi diyetisyen veriyor. O ne derse o ama olayı çözdüm ben. menülerde neredeyse 0 yağ kullanıyorum. Olay protein+ sebze ile beslenmek karbonhidrattan uzak durmak otomatik kilo veriyorsun. Vücut et ve yoğurttaki yağları yakınca vücuttan yakmaya başlıyor.
Benim diyetisyenim zaten söylüyor. Salatayı istediğin kadar yiyebilirsin dedi. Acıktıkça ye doymak için ye ama aç kalma diyor.Aralarda meyvede şeker ihtiyacını karşılıyor. Fındık ceviz falanda abartmadığın sürece yağ yakımını yardım ediyor. Çünkü yediğini yakarken yediğindeki yağdan daha fazla kalori harcıyorsun. hemde sinirimi sebze meyveye göre zor olduğundna tok kalıyorsun.
1 SÜT ÜRÜNLERİ
Kalsiyum kaynağı olan süt ürünleri yağ yakıcı besinlerin başında geliyor. Az yağlı süt, yoğurt ve ayran yağ yakımını yükseltiyor. Bu yüzden süt grubu besinlerden günde iki porsiyon tüketin.
2 ÜZÜM
Özellikle kırmızı üzüm, dut ve yerfıstığında bulunan antioksidan özelliği olan resveratrol maddesi, yağın çözülmesini sağlıyor. Bu nedenle diyet yapanların günde 1 yemek kaşığı bu tür gıdaları tüketmeleri öneriliyor.
3 HİNDİBA
Hindiba içinde damarlara pozitif etkisi bulunan ve hazmı kolaylaştıran çok özel keskin maddeler barındırıyor. Bu iki madde, vücuttaki asitlerin atılımında ve metabolizmanın düzenli çalışmasında önemli bir görev &uum
4 KIRMIZI BİBER
Kırmızı biber vücut ısısını artırarak yağ yakımını hızlandırıyor. İçindeki acı madde, kan dolaşımını hızlandırarak vücut ısısını arttırıyor. Vücut ısısı artınca, yağ yakımı da hızlanıyor.
5 KETEN TOHUMU
Keten tohumu, menopoz sonrası kadınlarda vücut yağlarının ve kilolarının azalmasını sağlıyor. Her gün kahvaltılık tahılınıza, yoğurdunuza ya da salata sosunuza bir yemek kaşığı keten tohumu
ekleyebilirsiniz.
6 LİFLİ GIDALAR
Lifli gıdalar vücutta yağ tutulmasını engelliyor. Marul, domates, ıspanak gibi sebze ve meyvelerde bolca bulunan lif, tokluk hissini artırdığı için vücutta fazla yağ tutulmasını engelliyor.
7 MAYDANOZ
Elma, soğan, kiraz, yabanmersini, pırasa, lahana, brokoli,domates, maydanoz, vişne, erik, ıspanak, yeşil çay ve turunçgillerde bulunan flavonoidlerin yağ yakma etkisi bulunuyor. Ayrıca bağışıklık sistemini koruyarak C vitamini emilimini arttırıyorlar. yeterlidir.
8 KURUYEMİŞ
Ceviz, badem ve fındık insulin direncini artırıyor. İçerdiği iyi yağlar, lif ve protein, kilo vermeye yardımcı oluyor. Yüksek lif oranları sayesinde bağırsak hareketlerini de artırıyorlar. Günde 10 adet fındık, 6-8 adet badem veya 2 adet ceviz tüketmek yeterlidir.
9 YEŞİL ÇAY
Sağlık deposu olan yeşilçay; içerdiği katesin metabolizmayı ve karaciğerin yaktığı yağ oranını hızlandırıyor. Günde 2-3 bardak yeşil çay içebilirsiniz.
teşekkür ederim kızlar.
uykusuzluk stres reglin yaklaşması negatif olarak etkiledi beni baskule bakmayacagım.diyetimi bozmadım sayılır(bi kaç fındık)bugün olmassa yarın etkisini gösterecektir.pes etmeye kilolarımla başbaşa kalmaya artık niyetim yok.korksunlar benden.
Ahh be Şule m su porsiyon larda yazilsa ya simdi esinin tostuvne kadardi ki ne kadarini yedin dimi :26: yada kebap bir mi yarim mi
bu arada kizlar yarisma icin konum acildi,oylama ocak ayinda...
link burda,sahgülcügüm gelmis,yorum yapmis sagolsun..sizide bekliyorum ama sakin caniniz istemesin..ben yaptigim halde yemedim,sizde istemeyin:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...inda-kol-boregi-gul-baklava.html#post33136386
yorumlarinizi merak ediyorum...
evimi toplayayim azcik,uyudugumdan daha kahvalti bile masada duruyor..biri gelse pasakli dicek adima
çok geçmiş olsun kaptancım, yazık çocuk kötü üşütmüş ki böyle iki taraflı etkilemiş... çok üzüldüm nasıl ağrımıştır karnı onun şimdi..Iyi aksamlar kizlar..
az önce oturmus,sakin sakin calikusuna bakiyordum..birden kücük kizimin sesine kostum..yavrum hem kusuyor,hemde altina kaciriyordu
iyilesmisti halbuki,birden ne oldu anlamadim..sabahtan beri ne yediyse cikardi..birde ishal olmus..yarin doktora götürecegim..
simdi yatagini temizledim ama temizlenecek gibi degil,camlari actim koku ciksin diye..haliyi silerim yarin artik..
off cok kötü oldum birden
ben karnabaharıda kabağıda böyle yapıyorum cnm çok lezetteli ve hafif oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?