Bnm ki 112 tane
Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil
Canim bence 35 mesaj bir üye icin cok degil...
Is yerinde yogunluktan zaman bulamadigindan bence 1 sans daha verilebilir diyorum..
Sonucta keyfi gelmemezlik yapmamissin..
Canim lütfen bundan sonra yogun olacagin zaman bir mesajla belirt..sonra zor durumda kalma
Canim cok gecmisolsun...cok üzüldüm
Rica ederim canim benim
Caglacigim 2. sari kartta diskalifiye edilirsin,lütfen daha dikkatli ol ve 35 mesaj yazmaya bak
Bende simdi geldim,mc donalds a gittik cocuklarla..orda yemedim,acim o yüzden hemen mutfaga gidip biseyler hazirlamam lazim..
iyi aksamlar hepinize,aksam gelirim..
Banucugum nerde kizlar,haberi olan varmi..pek gecmiste yapamadim,yazdimi birsey
Bnm ki 112 tane
Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil
Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen
İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.
Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadımayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.
Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum
Not: Bu da bana ders olsun((
Günaydinnn
mervecigim cok gecmisolsun canim..simdi nasilsin
Kizlar herkes mesajalrini saysin lütfen..
bu hafat misafirim gelecek ,k.validede kalirsa gelebilirim ama bende kalirsa gelemeyebilirim..haberiniz olsun,topigi bos birakmayalim
sabah
2 dl ekmek,peynir,1 yumurta beyazi,salata
öglen
1 mandalina,2 kurabiye(arabadaydik,bir akrabamnizin 10 yasindaki kizi ameliyat olmus,onu ziyarete gidiyorduk,yolda onu yiyebildim)
Aksam
2 kasik piprinc,3 kasik türlü,yesil salata,yarim kase yogurt..misafirlikte ne varsa kendime göre ayarlamaya calistim
su
hesaplamadim ama fazla yoktur
spor yok
öpüyorum hepinizi
Kizlar gunaydin ve iyi geceler
Dun geceden beri surunuyorum esimin atesi duamedi serumlar buzlar yeni geldik eve iyilesip iyilesip hasta oluyoruz saka gibi kizlar menuleri yazamadim ama bi aksilik yok suanda bunu bilin hadi bize iyi geceler
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 340. ETAP SONUC LİSTELERİ
13 ARALIK /20 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................3. TAKIM
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan.............gubsej.................2,03%
İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,97%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............sulofe .....................1,95%
Eki Görüntüle 903486 Eki Görüntüle 903487 Eki Görüntüle 903488
Tebrik ediyorum...harikasinizzz
Sulecigim süpersinEki Görüntüle 903489
Bügünki menümüde yazayım hemen
Sabah
(Tartıldıktan sonra aş erdim resmen evde duran gözlemeye)
Gözlemeyi 4 e bölüp 2 parçasına beyaz peynir sarıp yedim
Süt
Öğle
Mercimek çorba 1 kase
Avuçici büyüklüğünde tavuk ızgara
Salata
Ara
Türk kahvesi az şekerli
Akşam
(Çok açıktım ) 1 kase yeşil mercimek çorbası
2 tabak pırasa
1 dilim ekmek
Bugün sürekli kendimi aç hissettimara öğün yapmadım ondan galiba
Su 2 lt
Spor 1 saat aeropilates
kimseler yoook
menumu yazaım bende esim medceziri izlerken:)
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
peynır
yumurta
sekersız cay
oğle
sehriye corbası
1 dilim ekmek
salata
ara
3 kayısı
aksam
3 kofte
2 kasık ulgur pılavı
yogurt
salata
su:2lt
spor:leslie 2 mile
haftasonunuz coook güzel gecsin kızlarr..
enim ewde gecicek esim mesaide bende bundan faydalanıp ewi toparlayayım iyiceee
bugünkü menüm
sabah :2 yumurta, 2 dlm tb ekmek, 6 tane zeytin, 1 kupa kayısılı form çay
öğle : 1 kase yoğurt keten tohumlu, 1 mandalina
akşam : 7 tane sarma ( kıyma yoğunluklu yaptım içine bulgur koydum),salata,yoğurt, 3 kaşık pırasa
1 lt su ama yatana kadar içerim daha
sporda çok yapmak istiyorum ancak karnım çok ağrıyo regli geliyooo
şimdide çayımı yaptım içiyorummm:126:
mervişim nasıl oldun canım merak ettim:26:
kızlar geçmişi okuyamadım k. bakmayın lütfen.
size iyi hafta sonları görüşürüz.
keten tohumunu bende merak ettimm
kızlar çok mutluyum ya 69 gördüm sonundaa, şimdiye kadar sanki boşuna aç kalıyomuşum gibi hissediyordum psikolojik olarakama artık emeğimin karşılığını aldığımı hissettim
bu arada doktorcum bu keten tohumlu yoğurt mucizeymiş her öğlen yedim senin listeye tam olmasa da uymaya çalıştım demek tam uysam daha çok vericem, bu haftada aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorum
maşallah cok uyumlu paylaşımı bol bir takım olduk.Allah bozmasın:118::129::109:
Gamzeyi ideolum sectim her hafta uc kg versem ocagin 15 de mezunum kizlar ona gore
herkese hayırlı cumalar..kabızlığa ve ödeme rağmen 1 kilo eksikgelince moral oldu.diyetisyenin dediklerini tam yapamadım malum hastalıklarla gecti bu hafta.öğün atladım çörek otunu kuru kayısıyı unuttum.suyu gereken kadar içemedim.spora zaten yok.yinede hiç fena değil.
**3.TAKIM 340.ETAP***MESAJ SAYILARI
NoRaaa:
sekerkiz67:
sahgull:
bluebootle:
Sweetdimple26::26: zorla sınırı geçmişim bi an ödüm koptu
pegasus07:
Valkyrie89 : 60
mrv5534: 112
kelebekolacam :
sevilay80:54
cglaa16 : 18 [\b]sarı kartmı aldım ben
erigim:107
ayulduzz:
sulofe:
Canım arkadaşımmkalbin çok temiz aşktan olsa gerek gerçi henüz aşık olmadım ama şu an biriyle konuşuyorum heyecanım ondan sanırım :) ayy ben aşık olunca hiç yemek yiyemiyorum aşık olursam görün halimi
-0,84 için özür dilerim arkadaşlar
Hoşbuldum canım teşekkür ederimYeni resimler var ama henüz hazırlayamadım. O resimlerde henüz son hallerim yok. İnşallah başarı hikayemi yazdığım topiğe ekleyeceğim. Sizleri motive edebiliyorsam ne mutlu bana
Selam kızlar
Bu adam bni öldürecek
Bu kadar ..................................
...................
Bi insan olamaz yha
Ben ortalugı yumusatmayacakuşıyorum
Bi tarafı kalkıyo illa sürtcen burnunu
İlla essek gibi anırtcan
Yahu bnm derdım bna yetıyo bu erkegın naz yapması ne pis cekılmez bişi
Ne ıllet bişi yha ya rab düşmanıma verme
......
İçimden saydırıyorum walla cok sinirliyim yha
Allhın odunu
Off kızlar k. Bakmayın
Menüm
Sabah
Has yumurta
2 dılım çeçil pey
3 zeytın
Domates yarım
Maydanoz roka tere bolca
2 dılım ekmk
Ögle
Yok kızım hala kısuyor halszlık falan yok
İshalde yok ates de yok bi tek kusma midesi bulanıyo kusuyo
Yasemin yardımmm???
Aksam 18:25 civarı
As corbası yarım por
Köy tawugu ( kv kesmiş göndermiş kışın corbası ii olur dedi)
Dört saatte pişirdim bormal tencerede
Düdklüye almadım keske alsaydım
Neyse birde bol salata
Su:1 lt hiç aklıma gelmedi sag sol silmkten camasır yıkayıp asmaktan
Spor: işte onu yaptım tfanny 11 dk video
Yha kızlar belimdeki kaba etler kalöam basıl acıyo
:))))
Ayulduz ben çizelge yapamam cepten giriyorum canm
Kaptan liste bana demişsin ama yardım gerekir biliyorsun
Kizlar bugun ilk kez yemek yemekten zevk almadan istemeyerk zorla yedim .bu benim icin buyuk basari.sabah okula gecmeden bi hocahanima davetliydim.aksam aradim yalvardim bisey yapma.ben sadece kahve icicem tabagi reddecim dedim. Sabah kahvemi ictim.tam kalkicm cay ve yaninda pasta tabagi.en az 3' dk valla yalvardim.yemicm diye reddettim babaannesi ve annesi azcik yebari dedilr mecbur kaldim.elmali pastadan sadece1 lokma.irmikli tavuk gogsunden 3 catal kadar.
Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum
hanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan
tatlım dedem kalp krızı gecırdı ızın aldım oyuzden gıremedım kac gundur
Msj sayim 80 lerde peki saymaya cumartesidenmi cumadan basliyoruz
Bugun hasta ziyaretine gittim yeni girdim eve sizler ne yaptiniz bi bakiyim
ben cumadan başlıyorum canım mesaj bildiriminden sonra başlıyorum
Siveetcigim hosgeldin gozunaydin anneannenin iyiolmasina cok sevindim
MENÜM Cuma
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan tarçın çayı
3 kayısı
2 dilim peynir
1 domates
2 lop yumurta
ÖĞLE :
1 kase tarçınlı ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 işkembe çor.
1 por kereviz
salata
SPOR
200 ip atlama 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3
MENÜM bugünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
2 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
2 dilim karnabahar mücveri fırında
1 bardak ayran
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Sabah diyetisyende randevum var eda demisti diyetisyen nesfit verince barsaklarim tutuluyor az veriyorum diye banada o oldu sanirim karnim davul gibi.yarin diycem nesfit vermesin
Bacim menuler super bir saat kosubandinda yuruyebiliyorsan helal sana ben tas catlasi 40 dak sonra kina geliuor ben corekotinu salatama katip yiyorumogutulmemislerini faydasi olurmu
Menum sabah iki kayisi su
Kahvalti bol yesillik peynir iki uc catal salamli yumurta birbucuk dilim ekmek t.b zeytin
Ogle cay uc kurabiye
Aksam salata yogurt bir tabak patesli havuclu haslama et bir dilim ekmek
Ara kuruyemis 30 gr neskafe
2,5lt su spor bebeler erken uyursa yuruyus
tatlım şarküteri ürünlerine karşıyım sucuk olabilir fakat salam sosis kullanma kahvaltında bence
haşlamanın patatesini ve havucunu ayırıp yeseydin patates nişasta havuç ise pişince direk şekere dönüşüyor bilgin olsun bitanem
kurabiye yerine1 por meyve daha sağlıklı olurdu kanımca
tşkler tatlım hızlı tempoda başlarsan çabuk yorulursun en az 4.5 te başla nabzın düştükçe artır 6,5 ta bitiriyorum ben ayrıca dizi veya film izliyorum koşu bandındayken o yüzden vakit çabuk geçiyor tatlım çörekotu açkarnına alınınca zayıflatıyor tok karnına alınırsa kilo aldırıyor salataya eklersen aç karnına almadığın için kilo aldırmasın :26:
sen sabahları 1 tatlı kaşığı ya çğne yada öğüterek yut en güzeli
Ben besle basliyorum biraz isindiktan sonra 6 devam ediyorum bazen 8kosup bir dakka gibi 6 iniyorum ben duzenli yapinca cok faydasini goruyorum kosubandinin
yavaş tempoda başla canım yavaş yavaş artır ne kadar çok yürürsen ilk 20 dk dan sonra o kadar çok yağ yakarsın benim en az 1 saat genelde daha çok yürümeye çalışıyorum yavaşta olsa yürümeye devam et en az 1 saat yapmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?