Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Noracigima bir sans daha verilebilir kaptan daha dikkatli olur bende sayicamda pc basina gicemiyorum cocuklardan tel zor oluyor simdi sayar bildiririm

Bnm ki 112 tane

Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil

Cok gecmis olsun canim neden olmuski acaba

Msj sayim 80 lerde peki saymaya cumartesidenmi cumadan basliyoruz

İyi akşamlar sevgili takımım nihayet evimdeyim şükürki artık gitmeyeceğim anneannem normala döndü

bu hafta pek giremedim ne olur özürlerimi kabul edin

hg kaptancım sondan başlıyim cevaplamaya kolay gelsin yemekten sonra görüşürüz

Bnm ki 112 tane

Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil

Çok geçmiş olsun Mervişimm bol bol dinlen cnm gıdana dikkat et artık

iş yoğunluğundan dolayı girememişsin cnm bir şansı hakediyorsun bence de

2 kurabiyecikten bişey olmaz canımcım akşam dengelemişsin zaten müsait olsan sporunu yapardın

Kizlar gunaydin ve iyi geceler

Dun geceden beri surunuyorum esimin atesi duamedi serumlar buzlar yeni geldik eve iyilesip iyilesip hasta oluyoruz saka gibi kizlar menuleri yazamadim ama bi aksilik yok suanda bunu bilin hadi bize iyi geceler

offff canım benim ya sen hasta eşin hasta hepinize allah şifa versin

:118::118::119::124: süperrrr biz harika bir takımız

şulecimmm tebrikler bitanemmmm

gözlemeyi sabah yeöişsin sporlada bi güzel yakmışsın cnmm işyerinde yoğurt bulundurman iyi fikir

iyi haftasonları tatlım bu hafta süper gitmiş kilolar devamını bekliyoruz bitanem

regl dönemlerinde yapılan sporla daha çok kalori yakıyormuşuz sahggülüm tabiii o dermanı bulabilirsek

kızlar geçmişi okuyamadım k. bakmayın lütfen.
size iyi hafta sonları görüşürüz.

iyi haftasonları tatlımmm

keten tohumunu bende merak ettimm

keten tohumunu öğüterek taze taze kullanın kızlar o zaman faydası çok oluyor

inşallah bitanemmmm şeytanın bacağını kırdın devamı mutlaka gelecektir cnm

maşallah cok uyumlu paylaşımı bol bir takım olduk.Allah bozmasın:118::129::109:

Aminnnn maşallah kırkbinkere

Gamzeyi ideolum sectim her hafta uc kg versem ocagin 15 de mezunum kizlar ona gore

inş bitanem istediğin hedefe kısa sürede ulaşırsın ama bizi bırakmamak şartıyla okişmi

Gayet güzel gidiyorsun cnmmm hiç verememekten iyidir

Oooooooo gamzemmmm çok sevindim senin adına hayırlısı olsun canım senin kıymetini bilen seni üzmeyecek biridir umarımm herşey gönlünce olsun tatlım

-0,84 için özür dilerim arkadaşlar

tatlım ne özürü biz bir takımız haftaya güzel bir sonuç alacağına eminim cnm

Tbrikler Ebrucum darısı başımıza inş hepimiz için güzel bir motivasyon örneğisin

sinirlenme Mervişimm haklısın ama sabretmek lazım cnm köy tavuğumuuu afiyetolsun tatlım

az kalsın çıkaracaktım deyince bende çok birşey yedin sandım ahsencimm

Hanimlar kocaman bi aferin istiyorum arkaslarim geldi cocuklarla beraber yiyeyilim diye pizza yaptik ben yemedim haslanmis karnabahar yedim yarin tarti gunum var yiyemem dedim yemedigim icin cok mutluyum

kocamannnnn aferim sanaaa

Karataydan menun olmana senden çok ben seviniyorum blucummm

tatlım dedem kalp krızı gecırdı ızın aldım oyuzden gıremedım kac gundur

çok geçmiş olsun şekercim rabbim acil şifalar versin

Siveetcigim hosgeldin gozunaydin anneannenin iyiolmasina cok sevindim

MENÜM Cuma
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan tarçın çayı
3 kayısı
2 dilim peynir
1 domates
2 lop yumurta

ÖĞLE :
1 kase tarçınlı ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 işkembe çor.
1 por kereviz
salata

SPOR
200 ip atlama 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3

MENÜM bugünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
2 dilim karnabahar mücveri fırında
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Bacim menuler super bir saat kosubandinda yuruyebiliyorsan helal sana ben tas catlasi 40 dak sonra kina geliuor ben corekotinu salatama katip yiyorumogutulmemislerini faydasi olurmu

Menum sabah iki kayisi su
Kahvalti bol yesillik peynir iki uc catal salamli yumurta birbucuk dilim ekmek t.b zeytin
Ogle cay uc kurabiye
Aksam salata yogurt bir tabak patesli havuclu haslama et bir dilim ekmek
Ara kuruyemis 30 gr neskafe
2,5lt su spor bebeler erken uyursa yuruyus

Sabah diyetisyende randevum var eda demisti diyetisyen nesfit verince barsaklarim tutuluyor az veriyorum diye banada o oldu sanirim karnim davul gibi.yarin diycem nesfit vermesin

Bende oglen yiyorum yemek olmayinca tok tutuyor bunye farki demekki

Bacim menuler super bir saat kosubandinda yuruyebiliyorsan helal sana ben tas catlasi 40 dak sonra kina geliuor ben corekotinu salatama katip yiyorumogutulmemislerini faydasi olurmu

tşkler tatlım hızlı tempoda başlarsan çabuk yorulursun en az 4.5 te başla nabzın düştükçe artır 6,5 ta bitiriyorum ben ayrıca dizi veya film izliyorum koşu bandındayken o yüzden vakit çabuk geçiyor tatlım çörekotu açkarnına alınınca zayıflatıyor tok karnına alınırsa kilo aldırıyor salataya eklersen aç karnına almadığın için kilo aldırmasın :26:

sen sabahları 1 tatlı kaşığı ya çğne yada öğüterek yut en güzeli

Son düzenleme:

tatlım şarküteri ürünlerine karşıyım sucuk olabilir fakat salam sosis kullanma kahvaltında bence
haşlamanın patatesini ve havucunu ayırıp yeseydin patates nişasta havuç ise pişince direk şekere dönüşüyor bilgin olsun bitanem
kurabiye yerine1 por meyve daha sağlıklı olurdu kanımca

Canim kurabiye ikram ettiler ogle yemiyinci yiyim didim tamam canim dsha dikkat edicem corekotunu ac karna deniyim yarindan itibaren

Ben besle basliyorum biraz isindiktan sonra 6 devam ediyorum bazen 8kosup bir dakka gibi 6 iniyorum ben duzenli yapinca cok faydasini goruyorum kosubandinin

Ben besle basliyorum biraz isindiktan sonra 6 devam ediyorum bazen 8kosup bir dakka gibi 6 iniyorum ben duzenli yapinca cok faydasini goruyorum kosubandinin

yavaş tempoda başla canım yavaş yavaş artır ne kadar çok yürürsen ilk 20 dk dan sonra o kadar çok yağ yakarsın benim en az 1 saat genelde daha çok yürümeye çalışıyorum yavaşta olsa yürümeye devam et en az 1 saat yapmaya çalış

Disarda yurumeyi seviyorum bir saat bir bucuk saat ama kosubandi televizyonda izlesem sikioru bende uc km veya t4 km tamamliyinca birakiyorum

Bu hafta hedefim 74 reglimde bitti hafta ici hamurisi yiyecegim bi durumda yok gun gibi verebilirim bir kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…