hanımlar bu haftasonu misafirim vardı,
perşembe akşamki yemek neyseki salata ağırlıklıydı, diyetimi neredeyse bozmak zorunda kalmadım diyebilirim. sadece gelen diğer misafir ev yapımı çok güzel bir ekmek getirmişti, yarım dilimden az onu tattım, bir de yemek sonunda kabak tatlısı vardı ondan yedim, ama şekeri vs çok azdı..
aynı gece misafirimiz geldi yatılı. sabaha güzel bi kahvaltı hazırladım,trden gelen yufkayla börek yapmıştım, kendim de en ufağından yedim bi tane, ama onun dışında ekmek yemedim..
ama sonrasında haftasonu olduğu için biraz bozdum diyeti..aslında eskisine göre hiçbişey yemiş sayılmam ama işte bozdum bi şekilde..
az kilo verdiğim için iki ileri bi geri gittiğim için kilo veremeyeceğim psikolojisine girdim çok kötü.. 57.7yi bu 2. veya 3. görüşüm. haftaya yine 58.3 çıkacakmışım gibi geliyor. elimde değil, yani uzun sürede veremeyince böyle oldum. nerede hata yapıyorum bulamıyorum da..
dün eşim de rahatszlandı, tüm gün yattı evde. ben de hem ev işleri hem çocuğun gönlünün eylenmesi işleriyle baya yoruldum, akşam çocuk uyuyunca oturdum biraz,dizi falan seyrettim, 1 gibi çok acıktım, dedimki en iyisi günler de kısayken bi kaç gün niyetleneyim çok borcum var, sahur yaptım, çok az ekmek peynir zeytin vs ile.. bu 2 hafta ardarda niyetlenmeyi düşünüyorum. ama karatayın
önerdiği şekilde yapacağım sahuru vs..
sana da günaydın arkadaşımgünaayyddııın ıyı pazarlar herkeslereeeee
Bu hafta hedefim 74 reglimde bitti hafta ici hamurisi yiyecegim bi durumda yok gun gibi verebilirim bir kilo
Zayiflamakla alakasiz ama bizimle alakali biz kadiniz cunku
Kizlar ya dun aksam test negatif cikti coluklu cocuklu takim arkadaslarim (bekarlar sizede sonra ben akil vercem) eczanedeki gebelik testinde ne zaman cikti gebeliginiz yardimmm nolur 18 i batimdi uff stresten mi gelmiyo ki
sağol canım benimo pastaları yemeseydin demekki daha fazla verecektin
ok bebik bana uyar bu haftada kapışıyoruz ama benim regli hafta iyi değerlendir
bu arada canım çok sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah
maşallah cok uyumlu paylaşımı bol bir takım olduk.Allah bozmasın:118::129::109:
kızlar çok mutluyum ya 69 gördüm sonundaa, şimdiye kadar sanki boşuna aç kalıyomuşum gibi hissediyordum psikolojik olarakama artık emeğimin karşılığını aldığımı hissettim
bu arada doktorcum bu keten tohumlu yoğurt mucizeymiş her öğlen yedim senin listeye tam olmasa da uymaya çalıştım demek tam uysam daha çok vericem, bu haftada aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorum
Kızlar regl olmuşummmniye bu kadar sevındım :) reglken bu kadar cıktıysam reglden sonra 1 kg eksık cıkarım sanırımm :)
Kendimi takimin su memuru ilan ettim suuuuuuuuu var mi icen hadi bakim.benimki 1.5 lt oldu
Kızlar ben cok kötü oldum bu saate kadar kusma ve ishalle cebelleşiyorum eşimi cagırdım doktora gidicem bakalım nolcak ögleye kadar bişiyim yoktu sporumu yapmıştım cok güsel sonra bi bas dönmesi cumburlop wc ye off karnımın ortasında bi agrı war cok köötüyümm
kızlar geçmişi okuyamadım k. bakmayın lütfen.
size iyi hafta sonları görüşürüz.
Kizlar varmisinz haftaya yine 1.ve ilk 3de bizden olsun ayyy nazara gelmeyelim sakin
Sulecim tebrik ederim herkesi tebrik ederim superiz kizlar cagla seni ozellikle tebrik ederim donusun guzel oldu devamini dilerim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 340. ETAP SONUC LİSTELERİ
13 ARALIK /20 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................3. TAKIM
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan.............gubsej.................2,03%
İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,97%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............sulofe .....................1,95%
Eki Görüntüle 903486 Eki Görüntüle 903487 Eki Görüntüle 903488
Tebrik ediyorum...harikasinizzz
Sulecigim süpersinEki Görüntüle 903489
Günaydinnn
mervecigim cok gecmisolsun canim..simdi nasilsin
Kizlar herkes mesajalrini saysin lütfen..
bu hafat misafirim gelecek ,k.validede kalirsa gelebilirim ama bende kalirsa gelemeyebilirim..haberiniz olsun,topigi bos birakmayalim
sabah
2 dl ekmek,peynir,1 yumurta beyazi,salata
öglen
1 mandalina,2 kurabiye(arabadaydik,bir akrabamnizin 10 yasindaki kizi ameliyat olmus,onu ziyarete gidiyorduk,yolda onu yiyebildim)
Aksam
2 kasik piprinc,3 kasik türlü,yesil salata,yarim kase yogurt..misafirlikte ne varsa kendime göre ayarlamaya calistim
su
hesaplamadim ama fazla yoktur
spor yok
öpüyorum hepinizi
Kesinlikle stres... Benim hem kardeşim hemde tanıdığım 3 farklı arkadaşım çok bebek istediler tedaviler tüp bebek denemeleri derken yok olmuyor artık diye o stresden uzaklaştıklarında 4 ü de anne oldu. Zamanı vardır bekle Rabbim hayırlısını versin. Vakti vardır :))
Kizlar gunaydin ve iyi geceler
Dun geceden beri surunuyorum esimin atesi duamedi serumlar buzlar yeni geldik eve iyilesip iyilesip hasta oluyoruz saka gibi kizlar menuleri yazamadim ama bi aksilik yok suanda bunu bilin hadi bize iyi geceler
Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen
İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.
Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadımayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.
Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum
Not: Bu da bana ders olsun((
Bnm ki 112 tane
Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil
Bu hafta hedefim 74 reglimde bitti hafta ici hamurisi yiyecegim bi durumda yok gun gibi verebilirim bir kilo
Kizlar saliya kadar olmayabilirim,yarin gelecek misafirim..duruma göre gelmezsem haberiniz olsun canlarim...
hastalar iyilessin,sikintisi olanlar feraha kavussun,cocuk isteyenler hamis olsunhepimiz citircik olalim birde..iyi geceler,öptüm hepinizi
Sanda iyi pazarlar tatlımgünaayyddııın ıyı pazarlar herkeslereeeee
kızlar ya hani biribirimiz için dua ediyoruz ya bu benim çok hoşuma gidiyo.Efendimiz en keskin duanın müminlerin birbirini görmeden habersiz edilen dua oldg.söylüyo.hepimiz birbirimizi görmeden dua ediyoruz ya bu harika bişey aklıma bi fikir geldi .birbirimize istediğimiz kiloya hayırlı bi şekilde ulaşmayı da dua edebiliriz şimdiden amiiiiiiiiin
Valla sulem bebekten umudu kestimde regl gelse bari o kadar sistim ki anlatamam hastaliktan birsey dr yedigim yok ama karnim davul gibi :)
Fondu olmasa dha iyiydu canim neyse bu haftanin kacamagi yapilmis odul olsun ucubculugune diyelimHerkeslere merhaba!!!
Kızlar dün hem yoğun bir gündü hemde bilgisayarımı işte unuttuğum telefonumda şarjı bittiği için hiç aranıza katılamadım arada sırada -telefonumun şarjı bitmeden önce - bir kaç yazıyı görüp beğenebildim sadece.. Aklım burda kaldı ama. Ben şimdi önce dünkü menümü paylaşayım ardından da geçmiş yapayım.
Cuma günü annelerde yemediğim mantıyı yemeyi planladığım için öğünlerini dengelemeye çalıştım . İnşallah başarılı olmuşumdur. Akşamınada bir arkadaşa davetliydik ve orada hiçbirşeyi yemedim neler neler vardı üstelik
Sabah 10:00
domates
Salatalık
1/2 pors peynir
1/2 yumurta beyazı
1 dilim ekmek
Tüm gün dışardaydım hem su içmeyi unuttum hemde ara ve öğle yemeği yiyemedim
Akşam 17:00
1 kade çorba
1 porsiyondan biraz az mantı
Salata
Belki yarım muz (daha az olabilir)
Fondü vardı birkaç dilimi bitter çikolata ya batırdım.
Spor gün 3-4 saat kızılaydaki işlerimi halletmek için dolaştım
Su 1,5 lt
Çay
Yanlış birşey var mı kızlar?
Kizlar beb ha menu yazamiyo rum malesef birsey yiyemiyorum yedigimide cikariyorum . Uff iyilesmek istiyorum artik tam iyilestim derken yeniden sekil degistirdi
rabbım ıcımızde evlat ısteyenlere saglıklı hayırlı evlatla,es ısteyenlere hem bu dunya hem ahıret ıcın hayırlı esler,eslerıyle sıkıntılı olanlara hz alı hz fatma anamızın muhebbetını,zayıflamak ıstıenlere yanı hepımıze rabbım en kısa zamanda muradlarımıza kavusmamızı nasıp etsınkızlar ya hani biribirimiz için dua ediyoruz ya bu benim çok hoşuma gidiyo.Efendimiz en keskin duanın müminlerin birbirini görmeden habersiz edilen dua oldg.söylüyo.hepimiz birbirimizi görmeden dua ediyoruz ya bu harika bişey aklıma bi fikir geldi .birbirimize istediğimiz kiloya hayırlı bi şekilde ulaşmayı da dua edebiliriz şimdiden amiiiiiiiiin
sevıloaycıgım benımle yarıs buyuk hata edıyorsun benım derecelerım vardır bebegım ona gorehımmmmmmmmm hadi yarışalım ne dersin var mısın
sabah tartıldım cuma accık kaçırdığım için 72.3 haftaya cuma hedefim 71 inşallah
bacı ıradenıHerkeslere merhaba!!!
Kızlar dün hem yoğun bir gündü hemde bilgisayarımı işte unuttuğum telefonumda şarjı bittiği için hiç aranıza katılamadım arada sırada -telefonumun şarjı bitmeden önce - bir kaç yazıyı görüp beğenebildim sadece.. Aklım burda kaldı ama. Ben şimdi önce dünkü menümü paylaşayım ardından da geçmiş yapayım.
Cuma günü annelerde yemediğim mantıyı yemeyi planladığım için öğünlerini dengelemeye çalıştım . İnşallah başarılı olmuşumdur. Akşamınada bir arkadaşa davetliydik ve orada hiçbirşeyi yemedim neler neler vardı üstelik
Sabah 10:00
domates
Salatalık
1/2 pors peynir
1/2 yumurta beyazı
1 dilim ekmek
Tüm gün dışardaydım hem su içmeyi unuttum hemde ara ve öğle yemeği yiyemedim
Akşam 17:00
1 kade çorba
1 porsiyondan biraz az mantı
Salata
Belki yarım muz (daha az olabilir)
Fondü vardı birkaç dilimi bitter çikolata ya batırdım.
Spor gün 3-4 saat kızılaydaki işlerimi halletmek için dolaştım
Su 1,5 lt
Çay
Yanlış birşey var mı kızlar?
Yaa kaçamak mı olmuş ben daha önce bir diyetisyenim çikolataya dayanamıyorum diye akşamları sürün yanına minik bir kare yememe izin veriyordu diye yedim yoksa yemezdimFondu olmasa dha iyiydu canim neyse bu haftanin kacamagi yapilmis odul olsun ucubculugune diyelim
Kizlar beb ha menu yazamiyo rum malesef birsey yiyemiyorum yedigimide cikariyorum . Uff iyilesmek istiyorum artik tam iyilestim derken yeniden sekil degistirdi
Bitmiyor kiii.. Ama çocukları bugün sabahtan yıkadım en azından o iş çıktı aradans.a hanımlar haftasonu nasıl gecıyor anlamıyorum gecte kalkınca daha cocukları yıkıyıcam utu camısır off off
Selam hanımlar
Nasılsınız hepinize geçmiş oşsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Hasta olan arkadaslarada şifalar diliyorum
Hepinize geçmi olsun inş canlarım
Hastalık ewde geziyo eşim yatak döşek
Kızım yine istifar etti
Eşimin midesi buanıyo karnı agrıyo
Ben desen midem agzımda
Bakalım sonumuz hayrola:/
Kac gündür menümüdw yazamıyorum kaptancım dökülüyoruz :))
Ay gülesim geldi sinirlerim hopladı
Ya şafi şifa ver cümlemize
NORACIGIMA BİR ŞANS VERİLMELİ BENCE
Bitki cayima bir hafta ara vermistim tekrar basliyorum bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?