Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

allah kolaylık versin arkadaşım.işini rast getirsin

kızlar ya hani biribirimiz için dua ediyoruz ya bu benim çok hoşuma gidiyo.Efendimiz en keskin duanın müminlerin birbirini görmeden habersiz edilen dua oldg.söylüyo.hepimiz birbirimizi görmeden dua ediyoruz ya bu harika bişey aklıma bi fikir geldi .birbirimize istediğimiz kiloya hayırlı bi şekilde ulaşmayı da dua edebiliriz şimdiden amiiiiiiiiin

Herkeslere merhaba!!!
Kızlar dün hem yoğun bir gündü hemde bilgisayarımı işte unuttuğum telefonumda şarjı bittiği için hiç aranıza katılamadım arada sırada -telefonumun şarjı bitmeden önce - bir kaç yazıyı görüp beğenebildim sadece.. Aklım burda kaldı ama. Ben şimdi önce dünkü menümü paylaşayım ardından da geçmiş yapayım.
Cuma günü annelerde yemediğim mantıyı yemeyi planladığım için öğünlerini dengelemeye çalıştım . İnşallah başarılı olmuşumdur. Akşamınada bir arkadaşa davetliydik ve orada hiçbirşeyi yemedim neler neler vardı üstelik
Sabah 10:00
domates
Salatalık
1/2 pors peynir
1/2 yumurta beyazı
1 dilim ekmek

Tüm gün dışardaydım hem su içmeyi unuttum hemde ara ve öğle yemeği yiyemedim

Akşam 17:00
1 kade çorba
1 porsiyondan biraz az mantı
Salata

Belki yarım muz (daha az olabilir)
Fondü vardı birkaç dilimi bitter çikolata ya batırdım.

Spor gün 3-4 saat kızılaydaki işlerimi halletmek için dolaştım
Su 1,5 lt
Çay

Yanlış birşey var mı kızlar?

Kesinlikle stres... Benim hem kardeşim hemde tanıdığım 3 farklı arkadaşım çok bebek istediler tedaviler tüp bebek denemeleri derken yok olmuyor artık diye o stresden uzaklaştıklarında 4 ü de anne oldu. Zamanı vardır bekle Rabbim hayırlısını versin. Vakti vardır :))

Haftaya atak yapıcaz demekki bende geçen hafta içinde atlattım rahatladım.

maşallah cok uyumlu paylaşımı bol bir takım olduk.Allah bozmasın:118::129::109:

Evet yaaa bende çok mutluyum burda olmaktan diğer takımlara bakıyorum Arada da çok zayıf geliyor :))

Bende mi uygulasam acaba?

Kızlar regl olmuşummm niye bu kadar sevındım :) reglken bu kadar cıktıysam reglden sonra 1 kg eksık cıkarım sanırımm :)

İnşallah ....

Kendimi takimin su memuru ilan ettim suuuuuuuuu var mi icen hadi bakim.benimki 1.5 lt oldu

Sayın memurem lütfen sık sık hatırlat sen .. Unutanlar var aramızda ... Kim acaba??

Şimdi nasıl oldun canım yaaa??

kızlar geçmişi okuyamadım k. bakmayın lütfen.
size iyi hafta sonları görüşürüz.

Pazartesi görüşürüz canım :))

Kizlar varmisinz haftaya yine 1.ve ilk 3de bizden olsun ayyy nazara gelmeyelim sakin

Hadiii harika olur hemde :))

Sulecim tebrik ederim herkesi tebrik ederim superiz kizlar cagla seni ozellikle tebrik ederim donusun guzel oldu devamini dilerim

Teşekkür ederim canım hepimizin başarısı bu. Ben tek başıma 100 gr bile veremem. Sizlerin motivasyonuyla oldu :)

teşekkür ederim kaptanım

Liste vardı bir tane ben ona sayıp yazmıştım kaptanım ama yine buraya yazayım 95

Valla sulem bebekten umudu kestimde regl gelse bari o kadar sistim ki anlatamam hastaliktan birsey dr yedigim yok ama karnim davul gibi :)

kizlar cok bakamadim gecmise ama msj sayimi yazmistim unuttum sşimdi yuzkusurdu :)

Noraa icin evett diyorum normal de aktif biri ama msj neden az cikmis ki :26:

Merve tekrar gecmis olsun .

Bana gelince hala yatak dosek durumundayim bide hala regl bekliyorum bence gripten oda etkilendi

Kizlar gunaydin ve iyi geceler

Dun geceden beri surunuyorum esimin atesi duamedi serumlar buzlar yeni geldik eve iyilesip iyilesip hasta oluyoruz saka gibi kizlar menuleri yazamadim ama bi aksilik yok suanda bunu bilin hadi bize iyi geceler

Evet yaa arka arkaya iyice direnciniz azaldı demekki karıkoca .. Çok geçmiş olsun canım

Bence de 1 şans daha verilsin:)) hepimizin başına aynı şeyler geliyor. Amacımız belli ve zaten istediğimiz için buradayız :))

Bnm ki 112 tane

Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil

Mervejim Allah şifa versin bolca dinlenin toparlanın bekliyoruz seni

Bu hafta hedefim 74 reglimde bitti hafta ici hamurisi yiyecegim bi durumda yok gun gibi verebilirim bir kilo

İnşallah 74 üç göreceksin sen bacım :))

Bizimde çekmemize gerek var mı kaptanım ?
Ve inşallah bir gün bende görcem:))

Allah kolaylık versin :))

günaayyddııın ıyı pazarlar herkeslereeeee
Sanda iyi pazarlar tatlım

Amiiin diyeyim ben hemen :)

Valla sulem bebekten umudu kestimde regl gelse bari o kadar sistim ki anlatamam hastaliktan birsey dr yedigim yok ama karnim davul gibi :)

Çok iyi anlıyorum bede polikistikover var bir olurum bir olmam inanılmaz şiştik yapan birşey.. Rahatlarsın biran önce canım..

Fondu olmasa dha iyiydu canim neyse bu haftanin kacamagi yapilmis odul olsun ucubculugune diyelim

Kizlar beb ha menu yazamiyo rum malesef birsey yiyemiyorum yedigimide cikariyorum . Uff iyilesmek istiyorum artik tam iyilestim derken yeniden sekil degistirdi

s.a hanımlar haftasonu nasıl gecıyor anlamıyorum gecte kalkınca daha cocukları yıkıyıcam utu camısır off off

Selam hanımlar
Nasılsınız hepinize geçmiş oşsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Hasta olan arkadaslarada şifalar diliyorum
Hepinize geçmi olsun inş canlarım
Hastalık ewde geziyo eşim yatak döşek
Kızım yine istifar etti
Eşimin midesi buanıyo karnı agrıyo
Ben desen midem agzımda
Bakalım sonumuz hayrola:/
Kac gündür menümüdw yazamıyorum kaptancım dökülüyoruz :))
Ay gülesim geldi sinirlerim hopladı
Ya şafi şifa ver cümlemize
NORACIGIMA BİR ŞANS VERİLMELİ BENCE

rabbım ıcımızde evlat ısteyenlere saglıklı hayırlı evlatla,es ısteyenlere hem bu dunya hem ahıret ıcın hayırlı esler,eslerıyle sıkıntılı olanlara hz alı hz fatma anamızın muhebbetını,zayıflamak ıstıenlere yanı hepımıze rabbım en kısa zamanda muradlarımıza kavusmamızı nasıp etsın
hımmmmmmmmm hadi yarışalım ne dersin var mısın
sabah tartıldım cuma accık kaçırdığım için 72.3 haftaya cuma hedefim 71 inşallah
sevıloaycıgım benımle yarıs buyuk hata edıyorsun benım derecelerım vardır bebegım ona gore ozaman ozellıkle menulerını takıpteyım
bacı ıradenıfodu ne kı

Bitki cayima bir hafta ara vermistim tekrar basliyorum bu aksam

Fondu olmasa dha iyiydu canim neyse bu haftanin kacamagi yapilmis odul olsun ucubculugune diyelim
Yaa kaçamak mı olmuş ben daha önce bir diyetisyenim çikolataya dayanamıyorum diye akşamları sürün yanına minik bir kare yememe izin veriyordu diye yedim yoksa yemezdim
Kizlar beb ha menu yazamiyo rum malesef birsey yiyemiyorum yedigimide cikariyorum . Uff iyilesmek istiyorum artik tam iyilestim derken yeniden sekil degistirdi

Hay Allah yaa dikkat et yoğurt çorbası ye belki mideni tutar
s.a hanımlar haftasonu nasıl gecıyor anlamıyorum gecte kalkınca daha cocukları yıkıyıcam utu camısır off off
Bitmiyor kiii.. Ama çocukları bugün sabahtan yıkadım en azından o iş çıktı aradan

Aminnn. Herkes hasta
Rabbim hepimize şifa versin .

Bitki cayima bir hafta ara vermistim tekrar basliyorum bu aksam

Afiyet olsun canım . Çikolata fondü yapmıştı arkadaşım bitter çikolatayı eritip mevsim meyveleri ile birlikte ikram etti. Çikolata bir mum ısısında erirken ince çatallarda, dilimlenmiş meyveleri çikolataya batırıp yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…