Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cnm supermis menun ananasin detoksla ilgisi ne peli

Ananas insanlar için adeta bir mucizedir. Çünkü içinde insan vücudu için gerekli olan vitaminlerin hepsi mevcuttur. Ayrıca mineral bakımından da oldukça zengindir ve 16 minerali ihtiva eder. Bu bakımdan faydaları da fazladır. İçerdiği su miktarı da fazla olduğundan zayıflamak isteyenler için fayda sağlar.

Ananas içerdiği protein mayası sayesinde yiyeceklerdeki proteini çözer. Özellikle etin sindirilmesinde etkilidir. Bu etkilerinden dolayı da sindirim sistemine doğrudan etki yapar ve mide çalışmasını hızlandırır. Bağırsakların temizlenmesini sağlar. İçerdiği bromelain enzimiyle bağışıklık sistemini kansere karşı harekete geçirir ve güçlendirir. Bu yüzden kanseri önlemede etkilidir. Ayrıca bu enzim sayesinde mide asidini düzenleyip ve kireçlenmenin önüne geçer. Kozmetik ürünlerde de sıkça kullanılır. Bunun nedeni içerdiği özlerle yağ yakıcı özelliğinin olmasıdır. Selülit tedavisine yardımcı olur ve idrar söktürür.

Vücutta ateş meydana geldiğinde ananas suyu içilmelidir. Yıllardan beri insanlar nezleye ve ateş yükselmesine karşı ananas suyunu kullanmışlardır. Çünkü içindeki protein mayası bu sorunlara birebirdir. Ayrıca boğaz iltihabını da önler. Kan dolaşımını hızlandırarak tansiyonu düzenler. Buna bağlı vücutta yağ birikiminin de önüne geçilmiş olunur. İnsanlardaki stresin önüne geçer. İçerdiği B vitamininin etkisiyle saçın parlamasına yardımcı olur ve cildi nemlendirir.

Ananas alırken bazı hususlara dikkat edilirse bu faydalardan tam manasıyla yararlanılmış olur. Ananas yaprağı koyu yeşil renktedir ve tazesini ayırt etmekte bu unsur dikkate alınmalıdır. Tam olarak olgunlaşmış ananas alınmalıdır. Olgunlaşmış ananasların dış rengi canlıdır ve bıçakla dışı soyulabilir. Uzmanlar ananasın aşırıya kaçılarak tüketilmesini uygun görmüyor. Kan sulandırıcı ilaç kullananlar, kan pıhtılaşmasında sorun yaşayanlar ananastan uzak durmalıdır. Tüketilirken ortasındaki sert kısım çıkarılmalıdır.

Yazar: Gürkan DEMİRCİ
Alıntıdır.

Greyfurdun Faydaları: Özellikle yemeklerden önce yenirse iştah açar. Hazmı kolaylaştırır. Mikrop öldürücü ve kabızlık gidericidir. Karaciğerin çalışmasına yardımcı olarak kanı temizler, vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı olur. Bağırsakların düzenli çalışmasına faydalıdır. İdrar söktürür. Uyarıcı bir meyve olan greyfurt bedensel ve zihinsel yorgunluğu gidermeye faydalıdır. Stresi azaltır. Kansere karşı koruyucudur. Göğüs hastalıklarına, damar sertliği ve varislere karşı faydalıdır. Dişetlerini korur ve dişeti kanamalarını durdurmaya yardımcı olur..

Greyfurt Nasıl Kullanılır? Greyfurdun, meyvesinin yanında suyu ve kabukları da kullanılır. Greyfurtun suyu taze sıkılmalı ve sade içilmelidir. Kabuklarından marmelât yapılabilir. Greyfurt suyuna batırılmış bir pamuk ile sarkık cilt silinirse cildi gerginleştirmeye yardımcı olur..

Yapılan bazı araştırmalarda, greyfurt meyvesinin ve suyunun kilo vermeyi kolaylaştırdığı belirlenmiştir. Greyfurt Diyeti olarak bilinen yöntemde, kişi normal diyetini uygulamasının yanında yemeklerden önce bir adet greyfurt yiyerek ya da 1 bardak greyfurt suyu içerek diyetini greyfurt ile desteklemektedir..

Alıntıdır.

:128::128::128:
eşim hazırladı kahvaltıyı akşam ki salatayı da o yaptı. Saolsun bu sefer çok destek oluyor bana. Onlar dürüm yediler ben salata

Ne güzel. İnş başaracaksın. Bende annemden destek alıyorum. Sağolsun nazım geçiyor. Ben zayıfladıkça mutlu oluyor. Şimdi o da gelecek benimle diyetisyene

Beraberiz canım. Kocana söyle eğer benim ki gibi 3 ara öğün yapacaksan 4 tane alsın. Günde 1 tane bitiyor
Sabah akşam 1,5 greyfurttan sen hesaplat kaç kilo eder

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın hastaneye gidicem elimde tahlıl yok kelebekolacamın msjını görünce anında sağlık ocağına gıtmek geldı aklıma zaten acelem vardı bırde daha fazla kalorı yakayım dıye acelem varmış gibi koşarak gittim koşu yapar gibi gitsem millet deli der sanırım :) 50 kalori yakmışımdır :)

ahh canımmm ya hiç sorma bide bizim mali müşavir ekim-kasım kar zararını da çıkarın diyor patron bir yandan birşey istiyor, dışarı işleri var bir de en iyi sen anlarsın zaten :)

Oldu biraz bekleseydi zaten geçici çalışmalarına başlardın tez vakitte. Dışarı işlerinden nefret ederim. Tabi altımda araba varsa neden olmasın. Eski iş yerimde gitmediğim devlet dairesi kalmadı Allah kolaylık versin kuzum. Bende kdvden sonra yoğunlaşacağım sanırım. :18::18: Sene sonundan nefret ediyorum.

Aşık oldun ya yerinde duramadığındandır o

Yok bizimkiler öyle cnmm, geçiciden önce durumu illa görelim diyorlar :) el mahkum hazırlıyoruz bizde :) bende kdv yi sabah bitirdim yarın son gün yarında dışarda olucam bu hafta yoğun geçecek bizler için belli :) Sanada kolay gelsin canımcımm

Gördüm cnm resmi,aksam pek belli olamis ama eminim cok güzeldir
Cnm ya burdayim yettim gari okulda yogunuz da haydi hanimlar suuuuuuuuu bak

Ceza yazari icmeyene benimki 2 olmk uzete
Ver cnm,sucu cezacisida sen ol
Kolay gelsin canim
TESEKKÜRLE CANIM SÜPER BILGILER BUNLAR
benimde 1,5 oldu. Hemen gidip yenisini alayım :)
Yarasin gulumEki Görüntüle 905752
Ne güzel. İnş başaracaksın. Bende annemden destek alıyorum. Sağolsun nazım geçiyor. Ben zayıfladıkça mutlu oluyor. Şimdi o da gelecek benimle diyetisyene
ne güzel canim,insanin yaninda destek olan birilerinin olmasi
ahh canımmm ya hiç sorma bide bizim mali müşavir ekim-kasım kar zararını da çıkarın diyor patron bir yandan birşey istiyor, dışarı işleri var bir de en iyi sen anlarsın zaten :)
Bende anliyorum
Beraberiz canım. Kocana söyle eğer benim ki gibi 3 ara öğün yapacaksan 4 tane alsın. Günde 1 tane bitiyor
Sabah akşam 1,5 greyfurttan sen hesaplat kaç kilo eder

Ohh ne güzel yapmissin canim

Ayyldiz rakibem nerdesin naptin bu saate kadr ciss var mi cisss ozendim yuriyusune bende yuruyus bandi yok valla sabhlari da ayaz var disarida cikamiyom ama ozel bi vakit ayiramasam da spora evde her isimi yaparken spor hareketleriyle yapiyon okulda ancak karnimi icime cekerek calistiriyom okadar

Son düzenleme:

Ben bizimıkileri çok ciddi almıyorum. Çünkü rapor hazırlıyoruz. Zarar çıkıyor. Yok onu çıkar onu ekle falan gerçek kar zarar yok. Tabi geçiciyi görünce gözler böyle Tam kdv yi hazırlıcam benden piyadaki tüm konsinye makinelerimizin maliyetini ve amortisman payını düşüp bugünkü değerini raporlamamı istedi. Bende yaptım mail attım. Bil bakalım ne olmuş. Kadın bakmadan mailimi silmiş. Ee ben niye yaptım raporu niye bugün kdv mi veremedim diyorum kendime ama havaya nasıl olsa çıkıcam işten çokta önemli değil hiç birşey

Ayyildz c nm beni cok fena gaza getirdin tesekkur ederim aslnda cumaya kadar 1 kili verirsem bunu sana degil kendime ispatlamis olcm seni degil kendi nefsimi yenmis olcm

Yaseminnn doktorcum.
Biliyorum evde işler iyi değil ama benimle rakip olur musun? Listeler yarışıyor yarışması yapalım mı
Olduğu kadar

Acıkıomusun eda ya hiç tatlı krızı geldımı

Canım ben uzun zamandır tatlı krizi yaşamıyorum. Bazen açlık krizi oluyor ama çok nadir. Mesela geçen hafta tatlı krizine girmedim. Tamamen psikolojik olarak kendimi rahatlatma çabasıydı çok yanlıştı. Yediğim çikolatadan zevk almadım. Hatta fazla şekerli geldiği için hafta sonu karnım ağrıdı. Tabi yiyip zevk almamakta çok kötü. Şunu anladım tatlı birşey yemek istersen gerçekten sevdiğin meyveyi yemelisin. Ben iflah olmaz çikolata manyağı çikoladan midem bulandı(fazla yediğim için) kısacası tatlı krizi bağımlılıkla alakalı. cidden bazen isteyebilir ama geneli bağımlılık buna inan. Yasaklı olana çekilmekten farksız. İnş bunu atlatırsın. doğal şeker alırsan vücuduna tatlıları gözün görmez. Ara sıra canın tatlı çekerse o krizden değil. Mesela canım şuan patates salatası istiyor gibi gibi... Psikolojik olarak bitirmen lazım. sana söylüyorum. Kendine 20 gün ver. Tatlı / çikolata yeme. :Meyve ye bak göre sende anlayacaksın. Yasemine sor , blue ya sor onlarda benim gibiydi. İnan geçiyor... Sigara alkol gibi bağımlılık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…