Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayy gittim gezdim geldim diger takimlarda hafta sonu bol kacamakli gecmo kizlar fark atmak buyuk firsat :13:

Akşam yemeğimi yedim geldim.
Kocaman bir kase salata + zeytin yağlı fasülye. doymayacağım korkusuyla salata tabağını doldurmuşum

Akşam yemeğimi yedim geldim.
Kocaman bir kase salata + zeytin yağlı fasülye. doymayacağım korkusuyla salata tabağını doldurmuşum

bana da bir salata yapan olsada bu akşamı salata ile geçirsem. Maalesef öğlen erişte yedim yemekte doğru düzgün bir şey çıkmadı..eşimde aramış bu akşam hamburger yiyelim ama senle ben bir tane big mac paylaşırız dedi... sakın haaa asla yemem dedim hatta gitmem bile şimdi canım patates kızartması falan çeker aman amannnn

Ya mutluyken soz vermicem bidaha:)) esim ne istediysem hepsini almis diye gel sana manti yapcam dedim hamuruda fazla tutmusum tum apartmana yetcek kadar cikti ama belim koptu yaa

Kızlar ben de iyi akşamlar dileyeyim hepinize ve çıkayımm.

Yarın yine dışarda olucam işim biterse öğlen gelicem, görüşrüz

Yarismi var kiizlar beni unutmayin birici olursam tacimi isterom kaptan

Noraa yi saymayalim ama onun mrtada hizlanma istagta kesilme var malum asik hileli sonuç olur onun ki

Bacim sende noranin yapamiyacagini yap esitlenir meton ozaman ne diyemi merak ediyon cocuk calismalarigina yogunlas yarim saati 300 kalori harcatiyormus:)

Ac karnina 4 gunkurusu.1 tatli ks corek otu.yogurt kuru.1 kupa besi biyerde
Kahvlti sekersiz cay.2 dilim cavdar.biraz peynir.1 yumrtali omlet.domates yesil biber.3 zeytin

Ogle 1 tabak yagsiz tuzsuz bol.buruksel lahanli salata
İkindi 1 ceviz.2 form cay.3 kupa tarcinli yesil cay.1 kupa ihlamur
Aksam. Yarim saat once yogurt kuru
Haslanmis brokoli salatasi.kucuk bi tabak ali nazik yogurdunun uzerine firinlanmus kofte koydum 3 kofte idi.yarim su brd portakal suyu

19. Da 1 kupa besi biyrde cayi
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…