- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
listen tam bana göre greyfurtuda ananasıda cokkk severim.benim diyetisyen ara öğün aktivya verdi bende anaslaı yogurt yaptım kendime.hatta kivide kattım hem şekersiz hem dogal.Bu haftaki menüm (detoks)
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
bimlerde oluyor caglacım.varmı sizin orda bim.Ananas; tropik meyvelerden biridir. Oldukça lezzetli ve sulu bir meyve olan ananasın pek çok faydası bulunmaktadır. Demir, kalsiyum, A, B ve C vitaminleri yanı sıra, vücudun su tutmasına engel olan maddeler içerir. Bağışıklık sistemini de destekleyen ananas aynı zamanda diyetleriniz için de ideal bir meyvedir. Tansiyonu ve kandaki yağ oranını düşürür. Beyne giden kan yollarını temizleyerek, kan dolaşımını fazlalaştırır.
way arkadas esim nerden bulcam ananası dıo ya
hiç sorma okuldan kaçan işe gitmek istemeyen.ben bile kendime şaşıyorum çağlacım.eşimede dedim bitirelim bu durumu.baktım canı sıkılınca sabrı çocuklara cok kalmıyor.herşey yavrularım için onun içi rahat olsun cocuklarımda rahat olsun.hakkını yemeyeyim eşim mantıklı sakin biri en büyük sorun dışardan müdahale.herkes hastaa dımı rapor almaya gelenler falan sanada ustuste gelıo geldımı canım ya maasallah sabırlısın
yapalım tabi.seve seve.Yaseminnn doktorcum.
Biliyorum evde işler iyi değil ama benimle rakip olur musun? Listeler yarışıyor yarışması yapalım mı
Olduğu kadar
evet waar idahakine bimdende alabilirz .. ya su dısardakiler dısarda kalsa ama bizim ewliliğimizin ilk yılında baktık olmuo sureklı kavga artık dısarda bırakmaya calısıoruzkızlar gercekten güzel bir grubumuz var Allah nazardan saklasın.zayıflamak için en büyük morali burda buluyoruz.destekleriniz için teşekkür ederim.walla hani derler ya benim hayatım hikaye.benim yapımda yönetmek karsı gelmek yok aslında ipler tamamen eşimin elinde.ama dısardan okadar zıt görünüyorki evde cocuk bakıyorya sankiben onu sürekli eziyorum çalışan benim diye.neyse böyle olmadıgını oda Allahta biliyor.bu son olaylardan sonrada karar verdim kimse hakkında yorum yapmayacagım hiçbirşey görüldüğü gibi olmuyor.
listen tam bana göre greyfurtuda ananasıda cokkk severim.benim diyetisyen ara öğün aktivya verdi bende anaslaı yogurt yaptım kendime.hatta kivide kattım hem şekersiz hem dogal.
bimlerde oluyor caglacım.varmı sizin orda bim.
hiç sorma okuldan kaçan işe gitmek istemeyen.ben bile kendime şaşıyorum çağlacım.eşimede dedim bitirelim bu durumu.baktım canı sıkılınca sabrı çocuklara cok kalmıyor.herşey yavrularım için onun içi rahat olsun cocuklarımda rahat olsun.hakkını yemeyeyim eşim mantıklı sakin biri en büyük sorun dışardan müdahale.
yapalım tabi.seve seve.
ben gecen hafta sadece 700gr yağdan vermişim.spor olmayınca.öğün atladım düzensiz beslendim malum cocuklar hastaydı.
bu haftaki listem
sabah 2 bardak su
kahvaltıeynir el ayası kadar
1 dilim ekmek
bol yeşillik
ara:yeşil çay
öğle
5yk sebze yemeği
salata
komposto(şekersiz ev yapımı ananas kivi ve erik le yaptım kabızlık söz konusu oldugundan verdi)
ara:kiraz saplı form çayı
yeşil çay
ara:1 aktivya
akşam
5yk sebze yemeği haftada 4 gün 100 gr kırmızı et
bol salata
ara:kiraz saplı form çay
yeşil çay
bu kiraz saplı çayı hiççç sevmedim cok aromatik ve reglimi arttırdı sanki.acayip regl oldum streste etkilim muhakkak.dün gece bi kalktım yürüyemedim.
bencede cok fazla içme çağlacım.arada değişmek lazım.ben o sallama çaylarada güvenmiyorum.yeşil çayı kutuda çaykur alıyorum diğerlerinide aktardan.
ya bende aktarlara güwenmiorumnezaman topladılar nasıl kuruttular bunları dusunuorum daha güwenebilceim bi aktar bulamadım
off haklısın.bugün bir hastamda dedi aktardan bişey almam o pis çuvallarda felan.
:)) hadi yaa paketlilerdende hepsini almıyorum ya korkuyorum zate ne bulursam kullanıyorum :))
benim diyetisyen öyle wermişti 1 veya 2 yıl önce gittiğimde
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve
Bugün ki menüyü yazayım ve kalkıp işlerimi halledip yatmalıyım yarın hem yoğun olacak hemde spor var 😄
Sabah 08:30
Ilık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek
Süt
Zencefilli çayı
Öğle 12:30
Avuç içi kadar tavuk prenses :)) prensesi soyup yedim ben. Üzerinde garnitür ve beşemal sos vardı
4-5 kaşık kadar erişte
15:00 Peynirli sandviç(50 grekmek/az kaşar)
18:30 1 kahve fincanı keblebi
20:00 1 kase çorba
Bol yeşillikli peynirli salata
2lt su
1 yeşil çay
20 dk bisiklet
Not. Aslında çok leblebi yemem ama elimin altında olunca acıktıkça atıştırıyorum . Çok şükür bugün bitti artık almam ☺️
Alkisliuorum seni biz bu isi cozduk Allahin izniykekızlar bugün öğlen, sabah çok sağlam kahvaltı yapmayınca acıktım tabi. önce eşimle fast fooda mı gitsek dedik ama hayır dedim vicdanen çok rahatsız olacağımı bildiğim için gitmedim evde fasulye vardı ondan yedim yoğurtla beraber.. gidip yemiş olsaydım 10 dk bi lezzet alacaktım belki, ama sonrası kilo ve vicdan azabı olacaktı..efferim bana:)))
Kahvalti luksum benim ekmeksizde hic bir lezzet alamam bir dilim bile yetercanım aslında hiç zor olmuyor. ben kahvaltıda ekmek yerine kuruyemiş yeneceğini duyunca nasıl yaa demiştim, öyle şey olur mu demiştim :)) ama haftalardır ekmek yemiyorum. sadece şu ara verdiğim hafta yiyeyim dedim ama yiyemedim:)
Canim benim,sen kafani bosalt,gerisini bosver gitsin
Canim her yerde satiliyor ananas artik..pazardan aldigimi biliyorum tr ye gittigimdeHemde soyup veriyorlardi
Büyük market yokmu yaninizda,mutlaka vardir orda
Canim 1 ince dilim pasta harici yaptigin kacamaga ceza veririm,pesin söylim
Ayyildz arkadasim brnce kizlar bizdn bahsediyolar. Unuttun mu biz cumaya kadar 1 kilo icin yarisiyoz ya
Ac karnina 4 gunkurusu.1 tatli ks corek otu.yogurt kuru.1 kupa besi biyerde
Kahvlti sekersiz cay.2 dilim cavdar.biraz peynir.1 yumrtali omlet.domates yesil biber.3 zeytin
Ogle 1 tabak yagsiz tuzsuz bol.buruksel lahanli salata
İkindi 1 ceviz.2 form cay.3 kupa tarcinli yesil cay.1 kupa ihlamur
Aksam. Yarim saat once yogurt kuru
Haslanmis brokoli salatasi.kucuk bi tabak ali nazik yogurdunun uzerine firinlanmus kofte koydum 3 kofte idi.yarim su brd portakal suyu
19. Da 1 kupa besi biyrde cayi
3 lt su
Ya mutluyken soz vermicem bidaha:)) esim ne istediysem hepsini almis diye gel sana manti yapcam dedim hamuruda fazla tutmusum tum apartmana yetcek kadar cikti ama belim koptu yaa
Ben de varımmbeni de alınnn
Ac karnina 4 gunkurusu.1 tatli ks corek otu.yogurt kuru.1 kupa besi biyerde
Kahvlti sekersiz cay.2 dilim cavdar.biraz peynir.1 yumrtali omlet.domates yesil biber.3 zeytin
Ogle 1 tabak yagsiz tuzsuz bol.buruksel lahanli salata
İkindi 1 ceviz.2 form cay.3 kupa tarcinli yesil cay.1 kupa ihlamur
Aksam. Yarim saat once yogurt kuru
Haslanmis brokoli salatasi.kucuk bi tabak ali nazik yogurdunun uzerine firinlanmus kofte koydum 3 kofte idi.yarim su brd portakal suyu
19. Da 1 kupa besi biyrde cayi
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?