- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
hasta okadar yogunki ..evde yogun işte yogun
benim ara öğünlü diyetteki haftalara benziyor:) maydonoz suyu ve ananas.. ya acaba ben de arada böyle bi hafta mı yapsam napsam:)
Canım ekmek yok diye üzülme. Salatanın sınırı yok istersen kocaman 2 kase salata yeHic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))
kızlar bugün öğlen, sabah çok sağlam kahvaltı yapmayınca acıktım tabi. önce eşimle fast fooda mı gitsek dedik ama hayır dedim vicdanen çok rahatsız olacağımı bildiğim için gitmedim evde fasulye vardı ondan yedim yoğurtla beraber.. gidip yemiş olsaydım 10 dk bi lezzet alacaktım belki, ama sonrası kilo ve vicdan azabı olacaktı..efferim bana:)))
Yine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem
Ananas; tropik meyvelerden biridir. Oldukça lezzetli ve sulu bir meyve olan ananasın pek çok faydası bulunmaktadır. Demir, kalsiyum, A, B ve C vitaminleri yanı sıra, vücudun su tutmasına engel olan maddeler içerir. Bağışıklık sistemini de destekleyen ananas aynı zamanda diyetleriniz için de ideal bir meyvedir. Tansiyonu ve kandaki yağ oranını düşürür. Beyne giden kan yollarını temizleyerek, kan dolaşımını fazlalaştırır.
way arkadas esim nerden bulcam ananası dıo ya
Afiyet olsun canim9.bardağa başlıyorum, veee şekersiz türk kahvem geldi onu içiyorum:) hadi birer kahve alın da bana katılın:)
tebrik ederim canim..süpersin süperkızlar bugün öğlen, sabah çok sağlam kahvaltı yapmayınca acıktım tabi. önce eşimle fast fooda mı gitsek dedik ama hayır dedim vicdanen çok rahatsız olacağımı bildiğim için gitmedim evde fasulye vardı ondan yedim yoğurtla beraber.. gidip yemiş olsaydım 10 dk bi lezzet alacaktım belki, ama sonrası kilo ve vicdan azabı olacaktı..efferim bana:)))
Canim senin sorunun kendinde..ekmeksiz durabiliyorum diye sartla beynini lütfen,bir seyi 40 defa söylersen olurmus..her ekmege elini uzattiginda,sen hedefime 1 adim uzaklastiriyorsun beni de,ben sensizde durabiliyorum de..Bak bakalim nasil duruyorsun onsuzHic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))
Afiyet olsun canim süperBu haftaki menüm (detoks)
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
Eger veremezsen bende üzülürüm inanki..takima yeni katildin canim,gayretli olman lazim..unutma aldigin kilo yanliz seni degil,tüm takimi etkiliyoryaaa olmamış mı ekmek yemeyip yağ almayıp mantı yemek mantıklı gibi gelmişti
fondü müüü yok canımmm nerden çıkartıyorsun
offf yaaa eger bu hafta kilo veremezsem inanılmaz üzülürüm :44:
Ikiside süpre..kacamaksiz yineC.tesi menüm
Sabah10:00)
Kepek ekmekten peynirli domatesli sandwiç
Öğle: (14:00) 120 gr tavuk
1 dilim ekmek
Akşam (19:00)
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Pazar10:00)
Sade omlet
2 dilim beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kadar kahvaltılık domates sosu
2 dilim ekmek
1 Zeytin
Ara: 1 adet muz
Akşam17:00)
Kocaman bir kase salata
3 tane küçük tavuk şiş (150 gr var yok)
Ara:
1 bardak greyfurt suyu
Ne güzel yapmissin mervisim..biz ses etmedikce sanki herseyi cekmeye mecburmusuz gibi görüyorlarYasemincim inanmıcaksın aynı şey bnm başıma kurban bayramında geldi
Kızım cok hasta oldu kendi annemde kaldım mecburen neyse aksam aradım cocuk hastalandı gelmiyomusun diye onunda yanında ablası abisi warmış pat suratma kapattı teli geldi çocugu hast götürdük ewe geldik surat 5 karıs
Yok neymiş nıye soruyosun nerdesin niye diyosun öle bi kötü oldum ki aldım telefonu aradım ablasını abisini
Dedim bn size küfür mü ettim saygısızlıkmı yaptım siz bnm durumumu biliyosunuz biliyoruz falan dediler yok şöle yok böle
Dedim bu geldi bana afra tafra yapıyo cok mu hos yha dedim aaa bnm ki kaldı öyle
Walla bnlar bizi köle görüyo ama öle degil
Yasemincim sinirini bozma gülüm we si dur sakın morelini bızma sen sabret gelsin senden özürdilesin
Ohh arkadas yha herkes kendi hayatını yasaxacak biz coluk cocuk yetmiyo bide abisi ablası tawrı
Aaaaa cok sinir oldum
Senin nasıl zor günler geçirdigini biz biliyoruz lütfen üzülme
Ya Allah Ya muhammet
Ya Sabır Ya Selamet
canim ben 2-3 kupalik demliyorum..2 tatli kasigi biberiyenin üzerine kaynar suyu bosaltip 10 dk demlemeye birakiyorum..limonlara icebilirsin süzüpson cümleye bayıldım
canım banunun da dediği gibi ekmek yemeseydin tam karatay olacakmış kahvaltın:)
ben de 2.sürahinin bitmesini bekliyordum bitince yazayım dedim
haydi kızlar ben 8.bardağa geçtim
canım gayet güzel tebriklerekmeği akşam yemediğin çok güzel olmuş.. biberiye çayını nasıl içiyorsun? ben de biberiye buldum markette, ama ot şeklinde, suya atıp demlemek mi gerek?
Ara sıra olur diyorum kaptanAfiyet olsun...
Afiyet olsun canimTunaydinn kizlaaar menuyu yazaim
Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay
Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata
Aksam
İspanak
Yogurt
Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik
Yesilcay
Biberiye cayi
Hemen bakiyorum banucugumTünaydın Çağlacım hg akşam ekmek yememişsinbravooo tatlımm vazgeçtin sonunda
Balk ya m Omega-3 m kullanmal - Osman MFTOLU - Hrriyet YAZARLAR
kızlar bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim
Canimsin ya..üzülme lütfen..baska birseye sinirlenip,senden cikarmis olabilir...sabret canim,eminimki esinde hatasini anlayip özür dileyecektirkafam cok bozuk.kendimi preste gibi hissediyorum.eşimden ayrı aylarca hasret binbir türlü zorluk cektim ona gelecek hertürlü lafı sineye cektim hep savundum ama şimdi o bana anlayış göstermekte zorlanıyor.gecen beni 3 cocukla evde yanlız bıraktı cocuklar hasta enjeksiyon saati geldi tutacak kimse yokki yapayım cok daraldım telde nerdesin sen diye sesi mi yükselttim vay efendim senmisin bana sesini yükselten abisi felann varmıs yanında rezil olmus.yahu hakeret etmedim küfretmedim.tam regl zamanım hormonlar bir yandan eşim bir yandan daha bir sürü şey varda neysseee.yaptıgım onca fedakarlıgı Allah rızası için diye düşünmesem fırtına cıkarırdım ama ya sabırr.ben üzerime düşeni yapıyorum hemde fazlasıyla anlamayanlar utansın anlayamayanlar.
Canim sporda ekle lütfen..vücudun sarkar yoksapazar menüsü
sabah11-13:00 kadar biraz uzun yavaş yavaş bir kahvaltı oldu. Aslında masada neler neler vardı da ben bakıp bakıp nefis terbiyesi yaptım )
Bir parça burgu peynir
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 patates ile omlet
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek
1 portakal dilmlenmiş
Ara 1 avuç leblebi
Akşam
tavuklu salata (Tavuk az koydum üzerine sabah çok protein aldığımiçin)
ayran
su 2lt
1 yaseminli yeşil çay
1 zencefilli çay
spor yok (Ev işi yaptım çok yoruldum.Bisiklet bana ben ona baktım uzun süre.Sonra kalkıp tozunu aldım)
Süpersin dilekcigim..Gunaydin hanimlar 40 dak yani 4km yuruyusumu yapim bir lt suyumu ictim 1saat utu simdide az kalorili bol enerjili kahvaltimi yapicam
Hadi hayirlisi ayfercigim..insallah hamissindirOhh ohh ask sarhoslugu super valla cok guzel hedefler bunlar. Ben nasil olduysa kilo almis cikiyorum oysa yediklerim midemde bile durmadi regl olamadim ondan mi bilmiyorum ama gaza gelmem lazim bugun kan testi yaptircam bosa zaman harcamayim varsa var yoksa spora devamm . Adina cok mutlu oldum
Canim ben hamileyken gögüslerim cok hassasti..insallah seninkide ondandirAyy bu erkekler hep ayni ne gelse basimiza diyetten biliyolar benimkide o yagli bu boyle dersen iste kalirsin ortadadiyor sanki kendi hasta degil di
Yok mervecim nerde ruyalarima girdi ruyamda regl olmusum sabah bi uyandim ped aldim ( 5 gundur regl beklentisine pedle geziyom bos bos) aa gittim yine birşey yok umutlansam mi umutlanmasam mi bilemedim benim ilkide 8 gunde silik cikmisti gec dollenme ondan mi cikmiyor mercimegim yoksa havalardan mi boyle olfum bilemedim bide dunden beri afedersiniz bir gigus agrosi dokunamiyorum yatarken nile aciyo sastim kaldim valls
Blue canim allah kabul etsin..kızlar menümü yazayım:
sahur: zeytin, peynir, domates, çeyrek pizza (lavaş üzerine kaşar ve mantar)(biliyorum cıss ama ertesi gün niyetli olacağım için yedim ekmeği çok çok inceydi) ve malesef 3 parça çikolatagelen misafir getirmişti, rafaello, çok severim malesef dayanamadım.. işte haftasonu kaçamaklarım bunlardı..
iftar: 1 hurma,1 porsiyon kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt, kocaman bir kase salata
sonrasında: 1 şekersiz türk kahvesi
su: iftardan sonra 8 bardak su içtim, hemen hemen 2 lt oluyor. anca bu kadar içebildim.
spor: yok malesef..
hava o kadar soğuk ki dışarda dolaşamıyoruz, bilseydim türkiyeden kabanlarımızı getirirdim, 15 gün için de kaban masrafı yapmam açıkcası.. hırkalarla idare ediyorum.. dışarda yürüyüşe başlarsam belki daha iyi olur.. of kızlar ya sporu bi türlü hayatıma oturtamadım..
Bitki cayima bir hafta ara vermistim tekrar basliyorum bu aksam
Canim benim,sen kafani bosalt,gerisini bosver gitsinhasta okadar yogunki ..evde yogun işte yogun
Canim her yerde satiliyor ananas artik..pazardan aldigimi biliyorum tr ye gittigimdeAnanas; tropik meyvelerden biridir. Oldukça lezzetli ve sulu bir meyve olan ananasın pek çok faydası bulunmaktadır. Demir, kalsiyum, A, B ve C vitaminleri yanı sıra, vücudun su tutmasına engel olan maddeler içerir. Bağışıklık sistemini de destekleyen ananas aynı zamanda diyetleriniz için de ideal bir meyvedir. Tansiyonu ve kandaki yağ oranını düşürür. Beyne giden kan yollarını temizleyerek, kan dolaşımını fazlalaştırır.
Canim 1 ince dilim pasta harici yaptigin kacamaga ceza veririm,pesin söylimYine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem
kızlar bugün öğlen, sabah çok sağlam kahvaltı yapmayınca acıktım tabi. önce eşimle fast fooda mı gitsek dedik ama hayır dedim vicdanen çok rahatsız olacağımı bildiğim için gitmedim evde fasulye vardı ondan yedim yoğurtla beraber.. gidip yemiş olsaydım 10 dk bi lezzet alacaktım belki, ama sonrası kilo ve vicdan azabı olacaktı..efferim bana:)))
edacım real vardı kapadılar manava bakcak olmadı mıgrosta falan wardı almıstı gecen yıl fazla tukettıgımız bısey deıl:)Arada şişlik varsa hemen yapmak lazım. Ben kurbandan beri düzenli olamadığımdan detokslar havada uçuyor. Ama arada bir yapmak gerek. Vücudu sarsmak gerek Ben bu menüleri yapınca genelde 1,5 kilonun üstünde veriyorum.
Canım ekmek yok diye üzülme. Salatanın sınırı yok istersen kocaman 2 kase salata yeSalata her daim serbest.
Kahvaltı candır. Atlamamak lazım. Tebrik ediyorum seni. Aferin sana
Umarum kaçırmam değil kaçırmayacağım demelisin. Kendinden emin ol. Kaçırmamak için elinden geleni yap.
Canım bursadada real market vardır. Migrostada olur diye tahmin ediyorum. Ama real markette kesin var.
Canim benim,sen kafani bosalt,gerisini bosver gitsin
Canim her yerde satiliyor ananas artik..pazardan aldigimi biliyorum tr ye gittigimdeHemde soyup veriyorlardi
Büyük market yokmu yaninizda,mutlaka vardir orda
Canim 1 ince dilim pasta harici yaptigin kacamaga ceza veririm,pesin söylim
Güzel menü. Patatesin az olduğunu ve az yağlı piştiğini ümit ediyoruz.
ben katılıorum canım ama yesilçayla karandilli tarcınlı:) benimde 1lt bitti suyumu dolduraım tekrar..
ya aslında ekmek bagımlılıgından kurtulurum esime aldıraım malzemelerı bugun yarından tezı yok baslayayım yılbasına hedefim 65 ti yalan olmasın yaaa
Arada şişlik varsa hemen yapmak lazım. Ben kurbandan beri düzenli olamadığımdan detokslar havada uçuyor. Ama arada bir yapmak gerek. Vücudu sarsmak gerek Ben bu menüleri yapınca genelde 1,5 kilonun üstünde veriyorum.
Kahvaltı candır. Atlamamak lazım. Tebrik ediyorum seni. Aferin sana
Canım bursadada real market vardır. Migrostada olur diye tahmin ediyorum. Ama real markette kesin var.
tebrik ederim canim..süpersin süper
canim ben 2-3 kupalik demliyorum..2 tatli kasigi biberiyenin üzerine kaynar suyu bosaltip 10 dk demlemeye birakiyorum..limonlara icebilirsin süzüp
Blue canim allah kabul etsin..
maalesef burda dokunulmazlik islemiyor canim,yaptigin kacamak icin 20 dk ek spor alalim sendenKolay gelsin
Rafaelloyu bende cok severim ama hem hindistan cevizi,hem beyaz ciko,hemde gofret bir arada,birde findik..cok kalorili cokk,o yüzden almiyorum
Allah kabul etsin canım keşke bende tutsam, hazır günler kısa bir sürü borcum var üstelikkızlar menümü yazayım:
sahur: zeytin, peynir, domates, çeyrek pizza (lavaş üzerine kaşar ve mantar)(biliyorum cıss ama ertesi gün niyetli olacağım için yedim ekmeği çok çok inceydi) ve malesef 3 parça çikolatagelen misafir getirmişti, rafaello, çok severim malesef dayanamadım.. işte haftasonu kaçamaklarım bunlardı..
iftar: 1 hurma,1 porsiyon kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt, kocaman bir kase salata
sonrasında: 1 şekersiz türk kahvesi
su: iftardan sonra 8 bardak su içtim, hemen hemen 2 lt oluyor. anca bu kadar içebildim.
spor: yok malesef..
hava o kadar soğuk ki dışarda dolaşamıyoruz, bilseydim türkiyeden kabanlarımızı getirirdim, 15 gün için de kaban masrafı yapmam açıkcası.. hırkalarla idare ediyorum.. dışarda yürüyüşe başlarsam belki daha iyi olur.. of kızlar ya sporu bi türlü hayatıma oturtamadım..
nerde yasiyorsun canim sen öyleedacım real vardı kapadılar manava bakcak olmadı mıgrosta falan wardı almıstı gecen yıl fazla tukettıgımız bısey deıl:)
dagda oturuorum kaptan ben eczane bile yokbikeresınde agrılarım tutmustu bu takıma gelmeden onceydı esim arabada bulamamıs yarım saat yurumustu gece bana eczane bulmak ıcın sonra taksı bulmustuda 1 saate donmustu ewe yoksa dayanamıcaktım.. ama esim tam merkezde o bulur ooralardan herhald ama soyleyeyım kestırsın bız kesememıstık cunku duzgunce edaa yarından ıtıbaren detoks yapıorum bendeee
bence de piskolojik bu şeyler.. ben de eft diye bir duygu yönetme yöntemi var, kızgınlık, öfke, mutsuzluk hatta baş ağrısına iyi gelen bir yöntem. bir nevi meditasyon.. onunla "kilo veriyorum sağlıklı şekilde zayıflıyorum" telkini vereceğim kendime :)
Ise yarayacagini düsünüyorum canim..önce kendimizi inandirmaliyiz demi ama
sağolun canlar desteğiniz için
inanın önce fastfoodlar sonra da sizin burdaişaretleriniz gözümün önüne geldi.. iyi ki varsınız size hesap vermem gerekmese belki de aman ye gitsin boşver derdim..
canım tarif için sağolasın
Bende o isaretten tirsiyorum:18:
cis yiycegim zaman sanki herkes kaptan yemisse bizde yiyelim diyecek gibi geliyor..sonra verilmeyen kilolardan kendimi sorumlu tutmaktan korkup ellemiyorum hic biseye
Kolay gelsin canimeyvah kaptana yakalandıktamam kaptancım bu akşam 15 dk ip atlayayım evde ip bulabilirsem sonra 5 dk da mekik çekerim oohh süper olur Ip atlamak zor olmazmi 15 dk
Allah kabul etsin canım keşke bende tutsam, hazır günler kısa bir sürü borcum var üstelik
uludag yolunda kaptancım yaa resimlerini ataımmı cok güzel manzaramız war amaa:))nerde yasiyorsun canim sen öyle
Canim soymak zor oluyorsa önce dilimle,sonra dilimlerde soymak daha kolay olur
ben de hep erteliyorum o kadar çok ki borcum hesabını da bilmiyorum
bi oturup hesap yapsam tahmini, iyi olacak aslında..
genelde her ramazan kafadan bi 10 gün gider, adetim sapıtır ve uzun sürer:)
bir de emzirdiğim seneden 1 ay var, neyse düşündükçe daraldım
dün kalkabilsem tutacaktım da uyuyakalmışım
Cnm ya burdayim yettim gari okulda yogunuz da haydi hanimlar suuuuuuuuu bakHaydi kzlarrr su içelimmmm memurumuz gelene kadar benle idare edin
Bu haftaki menüm (detoks)
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
uludag yolunda kaptancım yaa resimlerini ataımmı cok güzel manzaramız war amaa:))
bende tutmak ıstıorum canım en azından ptesı persembe ama sonra diorum sen yememek için tutuosun kendi kendime diyet için yapıomusum gibi gelio değil aslında ay bilemiorm seytan weswesesımı bu
eşinin dg kutlu olsun nice güzel sağlık mutlu huzurlu birlikte bir ömür diliyorum. Kaptanımın izin verdiği 1 dilim parça pastayıda keyfini çıkararak yee arkadaşım. Şimdiden afiyet olsun.Yine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem
canım aslında hiç zor olmuyor. ben kahvaltıda ekmek yerine kuruyemiş yeneceğini duyunca nasıl yaa demiştim, öyle şey olur mu demiştim :)) ama haftalardır ekmek yemiyorum. sadece şu ara verdiğim hafta yiyeyim dedim ama yiyemedim:)
ananasa bayılırım ben. Eski bir diyetimde (ne çok diyetsyen ve diyet programı girmiş benimde hayatıma yaaaa) sabah aç karna 2 ince dilim ananas ve su vardı yarım saat sonrada kahvaltı yapıyordum. harika oluyordu..Ananas; tropik meyvelerden biridir. Oldukça lezzetli ve sulu bir meyve olan ananasın pek çok faydası bulunmaktadır. Demir, kalsiyum, A, B ve C vitaminleri yanı sıra, vücudun su tutmasına engel olan maddeler içerir. Bağışıklık sistemini de destekleyen ananas aynı zamanda diyetleriniz için de ideal bir meyvedir. Tansiyonu ve kandaki yağ oranını düşürür. Beyne giden kan yollarını temizleyerek, kan dolaşımını fazlalaştırır.
kolay gelsin şekerim. Benim iş yerim sakin bugün toplantılar var herkes orda :)hasta okadar yogunki ..evde yogun işte yogun
Eger veremezsen bende üzülürüm inanki..takima yeni katildin canim,gayretli olman lazim..unutma aldigin kilo yanliz seni degil,tüm takimi etkiliyor
Sule haftasonu kacamagin icin 20 dk ek sporda sana
Kesmesi aslında çok kolay keşfettiğimden beri markette temizletmiyorum. Üst ve alt kısmından karpuz kavun keser gibi daire çıkar. Dik şekilde tezgaha koy ve önce ortadan ikiye so0nrada onları dilim dilim kes. Kabuklarınıda yine aynen karpuzdaki gibi kes çıkar hatta kabukları dikkatlice sık suyunuda al :)edacım real vardı kapadılar manava bakcak olmadı mıgrosta falan wardı almıstı gecen yıl fazla tukettıgımız bısey deıl:)
dagda oturuorum kaptan ben eczane bile yokbikeresınde agrılarım tutmustu bu takıma gelmeden onceydı esim arabada bulamamıs yarım saat yurumustu gece bana eczane bulmak ıcın sonra taksı bulmustuda 1 saate donmustu ewe yoksa dayanamıcaktım.. ama esim tam merkezde o bulur ooralardan herhald ama soyleyeyım kestırsın bız kesememıstık cunku duzgunce edaa yarından ıtıbaren detoks yapıorum bendeee
aynı wesweseler benimde kalbime düşüyor inan ama inşallah bu perşembe tutmaya çalışayım. Bir başlarsamdevamı gelir belkiuludag yolunda kaptancım yaa resimlerini ataımmı cok güzel manzaramız war amaa:))
bende tutmak ıstıorum canım en azından ptesı persembe ama sonra diorum sen yememek için tutuosun kendi kendime diyet için yapıomusum gibi gelio değil aslında ay bilemiorm seytan weswesesımı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?