Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim ara öğünlü diyetteki haftalara benziyor:) maydonoz suyu ve ananas.. ya acaba ben de arada böyle bi hafta mı yapsam napsam:)

Arada şişlik varsa hemen yapmak lazım. Ben kurbandan beri düzenli olamadığımdan detokslar havada uçuyor. Ama arada bir yapmak gerek. Vücudu sarsmak gerek Ben bu menüleri yapınca genelde 1,5 kilonun üstünde veriyorum.

Hic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))
Canım ekmek yok diye üzülme. Salatanın sınırı yok istersen kocaman 2 kase salata ye Salata her daim serbest.

Kahvaltı candır. Atlamamak lazım. Tebrik ediyorum seni. Aferin sana

Yine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem

Umarum kaçırmam değil kaçırmayacağım demelisin. Kendinden emin ol. Kaçırmamak için elinden geleni yap.

Canım bursadada real market vardır. Migrostada olur diye tahmin ediyorum. Ama real markette kesin var.

9.bardağa başlıyorum, veee şekersiz türk kahvem geldi onu içiyorum:) hadi birer kahve alın da bana katılın:)
Afiyet olsun canim
tebrik ederim canim..süpersin süper
Hic ekmek yook maydonoz suyu warr pofff:)) bende yapsammki bu hafta bunu eda ya azcik detoks yapaim gerci sali baslayabilirim bugun gecti ay ekmeksiz dururmuyumki yaa:))
Canim senin sorunun kendinde..ekmeksiz durabiliyorum diye sartla beynini lütfen,bir seyi 40 defa söylersen olurmus..her ekmege elini uzattiginda,sen hedefime 1 adim uzaklastiriyorsun beni de,ben sensizde durabiliyorum de..Bak bakalim nasil duruyorsun onsuz
Afiyet olsun canim süper
Eger veremezsen bende üzülürüm inanki..takima yeni katildin canim,gayretli olman lazim..unutma aldigin kilo yanliz seni degil,tüm takimi etkiliyor
Ikiside süpre..kacamaksiz yine
Ne güzel yapmissin mervisim..biz ses etmedikce sanki herseyi cekmeye mecburmusuz gibi görüyorlar
canim ben 2-3 kupalik demliyorum..2 tatli kasigi biberiyenin üzerine kaynar suyu bosaltip 10 dk demlemeye birakiyorum..limonlara icebilirsin süzüp
Ara sıra olur diyorum kaptan Afiyet olsun...

Tunaydinn kizlaaar menuyu yazaim

Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay

Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata

Aksam
İspanak
Yogurt

Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik

Yesilcay
Biberiye cayi
Afiyet olsun canim
Tünaydın Çağlacım hg akşam ekmek yememişsin bravooo tatlımm vazgeçtin sonunda

Balk ya m Omega-3 m kullanmal - Osman MFTOLU - Hrriyet YAZARLAR

kızlar bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim
Hemen bakiyorum banucugum
Canimsin ya..üzülme lütfen..baska birseye sinirlenip,senden cikarmis olabilir...sabret canim,eminimki esinde hatasini anlayip özür dileyecektir
Canim sporda ekle lütfen..vücudun sarkar yoksa
Gunaydin hanimlar 40 dak yani 4km yuruyusumu yapim bir lt suyumu ictim 1saat utu simdide az kalorili bol enerjili kahvaltimi yapicam
Süpersin dilekcigim..
Canim sen mesajlarini saymismiydin
Hadi hayirlisi ayfercigim..insallah hamissindir
Canim ben hamileyken gögüslerim cok hassasti..insallah seninkide ondandir
Blue canim allah kabul etsin..
maalesef burda dokunulmazlik islemiyor canim,yaptigin kacamak icin 20 dk ek spor alalim sendenKolay gelsin
Rafaelloyu bende cok severim ama hem hindistan cevizi,hem beyaz ciko,hemde gofret bir arada,birde findik..cok kalorili cokk,o yüzden almiyorum

Sule haftasonu kacamagin icin 20 dk ek sporda sana

Mervisim canim benim,canim benim,seni ben pek cok severim
Es mes anlamam ben,kacamak yaomissin..iyilesir iyilesmez 30 dk ek sporda senden alalim..
Yapan yaptim diye yazsin lütfen,yoksa faiz biner üstüne

hasta okadar yogunki ..evde yogun işte yogun
Canim benim,sen kafani bosalt,gerisini bosver gitsin
Canim her yerde satiliyor ananas artik..pazardan aldigimi biliyorum tr ye gittigimdeHemde soyup veriyorlardi
Büyük market yokmu yaninizda,mutlaka vardir orda
Yine yogun bir gun esimin dogum gunu pasta yapicam pazari marketi halletyim kaynimlarla arkadaslarimiz gelecek umarim cok kacirmam dikkat edicem
Canim 1 ince dilim pasta harici yaptigin kacamaga ceza veririm,pesin söylim

Yasemin'in uzulme canim benim anlayacak hatasini a sen taviz verme ohh ne güzel is hem uc cocuk hemde nerdesin bile diyeme yok oyle dunya valla sen kendini hic uzme onun burnu surtsun

İnşallah vardir bebis kaptancim yoksada sabir diyecegiz :)

harikasınnn. Bu ara banada geliyor o hiss sık sık

edacım real vardı kapadılar manava bakcak olmadı mıgrosta falan wardı almıstı gecen yıl fazla tukettıgımız bısey deıl:)

dagda oturuorum kaptan ben eczane bile yok bikeresınde agrılarım tutmustu bu takıma gelmeden onceydı esim arabada bulamamıs yarım saat yurumustu gece bana eczane bulmak ıcın sonra taksı bulmustuda 1 saate donmustu ewe yoksa dayanamıcaktım.. ama esim tam merkezde o bulur ooralardan herhald ama soyleyeyım kestırsın bız kesememıstık cunku duzgunce edaa yarından ıtıbaren detoks yapıorum bendeee

bence de piskolojik bu şeyler.. ben de eft diye bir duygu yönetme yöntemi var, kızgınlık, öfke, mutsuzluk hatta baş ağrısına iyi gelen bir yöntem. bir nevi meditasyon.. onunla "kilo veriyorum sağlıklı şekilde zayıflıyorum" telkini vereceğim kendime :)

sağolun canlar desteğiniz için
inanın önce fastfoodlar sonra da sizin burda işaretleriniz gözümün önüne geldi.. iyi ki varsınız size hesap vermem gerekmese belki de aman ye gitsin boşver derdim..
canım tarif için sağolasın
eyvah kaptana yakalandık tamam kaptancım bu akşam 15 dk ip atlayayım evde ip bulabilirsem sonra 5 dk da mekik çekerim oohh süper olur

Allah kabul etsin canım keşke bende tutsam, hazır günler kısa bir sürü borcum var üstelik

nerde yasiyorsun canim sen öyle

Canim soymak zor oluyorsa önce dilimle,sonra dilimlerde soymak daha kolay olur

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canım keşke bende tutsam, hazır günler kısa bir sürü borcum var üstelik

ben de hep erteliyorum o kadar çok ki borcum hesabını da bilmiyorum
bi oturup hesap yapsam tahmini, iyi olacak aslında..
genelde her ramazan kafadan bi 10 gün gider, adetim sapıtır ve uzun sürer:)
bir de emzirdiğim seneden 1 ay var, neyse düşündükçe daraldım

dün kalkabilsem tutacaktım da uyuyakalmışım

nerde yasiyorsun canim sen öyle

Canim soymak zor oluyorsa önce dilimle,sonra dilimlerde soymak daha kolay olur
uludag yolunda kaptancım yaa resimlerini ataımmı cok güzel manzaramız war amaa:))

bende tutmak ıstıorum canım en azından ptesı persembe ama sonra diorum sen yememek için tutuosun kendi kendime diyet için yapıomusum gibi gelio değil aslında ay bilemiorm seytan weswesesımı bu

Cnm supermis menun ananasin detoksla ilgisi ne peli

bencede şeytan :))))

eşinin dg kutlu olsun nice güzel sağlık mutlu huzurlu birlikte bir ömür diliyorum. Kaptanımın izin verdiği 1 dilim parça pastayıda keyfini çıkararak yee arkadaşım. Şimdiden afiyet olsun.

yaa ekmek hiç yok yani.. :26:

ananasa bayılırım ben. Eski bir diyetimde (ne çok diyetsyen ve diyet programı girmiş benimde hayatıma yaaaa) sabah aç karna 2 ince dilim ananas ve su vardı yarım saat sonrada kahvaltı yapıyordum. harika oluyordu..

hasta okadar yogunki ..evde yogun işte yogun
kolay gelsin şekerim. Benim iş yerim sakin bugün toplantılar var herkes orda :)

Eger veremezsen bende üzülürüm inanki..takima yeni katildin canim,gayretli olman lazim..unutma aldigin kilo yanliz seni degil,tüm takimi etkiliyor

Sule haftasonu kacamagin icin 20 dk ek sporda sana

:18::18: ben daha bir dikkat ederim artık bu korkuyla . Sporumu o halde bu akşam hemen yapıyorum. 20 dk bisiklet

Kesmesi aslında çok kolay keşfettiğimden beri markette temizletmiyorum. Üst ve alt kısmından karpuz kavun keser gibi daire çıkar. Dik şekilde tezgaha koy ve önce ortadan ikiye so0nrada onları dilim dilim kes. Kabuklarınıda yine aynen karpuzdaki gibi kes çıkar hatta kabukları dikkatlice sık suyunuda al :)

aynı wesweseler benimde kalbime düşüyor inan ama inşallah bu perşembe tutmaya çalışayım. Bir başlarsamdevamı gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…