Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merak etme geçen 700 gittiyse bu hafta daha çok gider regl ken bende dehşet yağ yakımı oluyor ama su tuttuğumdan tartıya yansmıyor. Ne kadar çok yağ yakarsan o kadar iyi

Erişte muhtemelen yağ ile kavrulmuştur
Kaşar olmamış

Genel olarak az yiyorsun ama yanlış yiyorsun. :18:

Pasta için izin aldın bu nedenle güzel menü diyor ve geçiyoruz

Günaydın herkese
Bugün biraz yoğun bir gün olacak gözleriniz beni aramasın

Dünkü menüm
(06:50) Kalkış Maydanoz suyu

(07:10)Kahvaltı
1 bayrdak greyfurt suyu
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates yarım salata
1 haş.yumurta

(10:00)Ara: 2 dilim ananas

(12:00)Öğle:
Koca bir kase salata
2 tane köfte(köftelerin boyu büyüktü ondan adet olarak az)

(15:00)Ara: 2 dilim ananas

(17:30)Akşam : 1 kase salata
9 yk brokoli yemeği (ben yıllardır niye brokoli yememişim anlamadım gitti tadı güzelmiş )

(19:30) Ara: 2 dilim ananas

(21:30)Ara: 1 bardak greyfurt suyu

Günaydın ve superr valla biz senle yarisa mi girmistik yok canimm:18:

aynen katılıyorum, çokşükür bende de o şeker bağımlılığı yavaş yavaş geçiyor..
eskiden canım hiç meyve çekmezdi, şimdi tatlı bişey istersem meyve de istiyor canım..

bence günkurularının sayısı çok..kayısı oldukça kalorili..kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorsan kayısıyı bence azaltmalısın..
ve bitki çayları da çok fazla olmuş canım, günde 2 fincanı geçmeyin diyorlar. hem form çayı hem yeşil çay hem beşi bi yerde hem ıhlamur var senin listede..form çayını da 1 den fazla içme barsakların alışırsa sonra sıkıntı çekersin..

Alkisliuorum seni biz bu isi cozduk Allahin izniyke

Kahvalti luksum benim ekmeksizde hic bir lezzet alamam bir dilim bile yeter

valla benim eşim kadar ekmeğe düşkün olan var mıydı bilemiyorum:) ama o bile kahvaltıda ekmek yemiyor artık:) ceviz badem fındık öyle güzel doyuruyor ki ihtiyaç duymuyor insan. damak tadı olarak da tuhaf olmuyor, neticede evet kulağa değişik geliyor, ama bunun insan yapısında olan bir özellik değil bizim milletimizin alışkanlığı olarak düşünmek gerek, bi çok ülkede ekmek yenmiyor kahvaltıda..

Heyy gunaydin

Evet kan testi yaptırdım ve uzgunum hala benden kurtulamadini maalesef hamile degilim ama hala regl olmadim cat diye catliycam bugun dr gidiyorum ilac filan versin yoksa tartida cok lis sonuc bekliyo beni

Dun ki menum

Sabah
1 kase tutmac corbasi

Ara
1 elma

Ogle
1 kase tutmac corbasi

Ara
1 fincan kahvw
1 minis cikolata (bayram cikolatadi olur ya hani ecenin ondan)

Aksam
3 yk et sote

Ara
1 portakal

Su; 2 lt
Spor: 30 dk bantta yuruyus (zamanla artirmaliyim)

Kızlar eliptik biskitlet almayi dusunuyorum sizce nasil ben spor hicasina sordum basen ve tym vucut icin cok faydali dedi fikri olan yada kullanan var mi oturma yeri olmayanlardan alacagim :)

günaydın kızlarrrr

off gene çok saçma bi hafta geciriyorum evimin dışında olunca ne kadar dikkat etsemde diyetten eser kalmıyor
zaten regliden dolayı acayip şişim kızlar bu hafta kilo veremiycem sanırım hedefim + çıkmamak artık napalım

dünki menüm:

sabah: 1 bardak süt, yarım elma, 6-7 kuru üzüm, 1 avuç fındık badem karışımı

öğlen: 5 yk fasulye, 1 kase yoğurt

akşam: tavuk ızgara, bol salata, 1 kibrik kutusu kadar lavaş (sıcaktı dayanamadım:), 1 yk bulgur

akşam dışardaydık, türk restoranında, enfes tatlılar vardı ama almamayı başardım:) dün önce fast food sonra tatlı mücadelemin sonucunda çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim..
sonrasında oğlumu oyun parkına götürdüm yarım saat oynadık, dünki cezamı yapmış sayılırım sanırım
evegeldim ipim yoktu ip atlar gibi yapayım dedim, 15 dk devam etse insan harbiden çok yorulur..
ve paris hilton'un çantaları %70 indirime girmişti, müthiş ucuza güzel bi çanta aldım :)) 350 tl lik çanta 100e düşmüştü.. arada böyle güzel şeyler oluyor:)

-

canım kurtulmak ne demek, sadece sen hayırlısıyla evlat sahibi ol diye seviniriz biz
kahve adeti geciktiriyor bende, madem hamile değilsin, özgürce maydonoz suyu yapıp içebilirsin, adet söktürücü olarak. bitki çaylarını da artırabilirsin, yeşilçay da tetikliyormuş yasemin demişti..

hanımlar ben 4 bardak suyumu bitirdim bile, şimdi bir yeşil çay alacağım ve işlerime bakacağım..
görüşürüz

Nasil yapmislar cnm brokoliyi ya bende kokusundan hoslanmiorum

tatlım yedıgınız bırseymı dokunuyo acaba hepınız bırden hastalanmıssınız cok gecmıs olsun

Ara n yemek doru mu, yanl m? - Osman MFTOLU - Hrriyet

çok güzel bi yazı kızlar, ara öğün gerekli mi değil mi tartışmasına cevap olarak..
bence de kesinlikle kişiye göre değişiyor, ve ben mesela kendimi doğru tanımıyormuşum.. o bahsettiği insülin direnci beni hep aburcuburlara boğuyormuş meğerse.. acıktığımda bir kere bile meyve yesem hatta yemek yesem geçmezdi içimden.. yemek olsa bile.. ekmek arası şu bu, şekerli aburcuburlar isterdi canım..

Nasil yapmislar cnm brokoliyi ya bende kokusundan hoslanmiorum

brokoli salata içinde çok güzel oluyor, sadece 5 dk haşlıyorum ben, buharlı pişirici olsa en güzeli ama benim yok. sonra kuru soğanı yarım hilal şeklinde ama çok ince doğruyorum, domates, bazen havuç da ekliyorum, karıştırıyorum harika oluyor... bol nar ekişisi limon vs, seversen sirke de olur ben çok severim mesela

inanmayacaksınız ama ben bitter çikolata yemeden kabızlıgım gecmiyor.cumartesi 1-2 kaşık bitterli pudng yedim ertesi gün etkisini gösterdi.şimdi ne yapsam çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…