- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben Canan Karatay'ı okuduktan sonra ara menü yapmamaya çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorumm :44: Tam açıklayamıyorum blue sweet yardımmınız ricaaçıklmasını çok güzel yapmıştı kafama da yatmıştı.
Canımcım önceden bir büyüğü yok mu diyordukk, şimdi bir küçüğünü isticez artıkkben mı abartıyorum bılmıyorum ama o duygu bambaşkaymışş
bence bir beden küçük al daha zayıflıcaz ne de olsa
bende ben de ılk once gıdıp kendıme uzun cızme alıcam bırde kot alıcam
Uzun cizme benimde hayallerimi süslüyor. Erkek arkadaşım nefret ediyor ama yapçak bişi yok alınacak giyilecek heves gidecek
Ben Canan Karatay'ı okuduktan sonra ara menü yapmamaya çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorumm :44: Tam açıklayamıyorum blue sweet yardımmınız ricaaçıklmasını çok güzel yapmıştı kafama da yatmıştı.
ben hala uzun cızme konusunda takıntılıyımmçizmenın ust kısmı baldırlarımı cok kalın gosterıyor :) sankı ıncede cızme kalın gosterıyor :) baldırlara calısayım sporda sonra upuzun bır cızme alıcamm
Öğle bana çok geldi.
Ben 108 kilo ile başladım. En son c.tesi 83,7 kiloydum.
24,3 kilo verdim.
91 kilo olduğum hafta örnek menüm:
Sabah
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal Sil
1.00 x 1 Sebze Suyu 22 kcal
Ara
1.00 x 100gr Ananas (57 kcal)57 kcal Sil
Öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı 152 gr
Ara 1
1.00 x 100gr Ananas (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal Sil
Ara 2
2.00 x 100gr Ananas (57 kcal)114 kcal Sil
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
2.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)92 kcal Sil
Ara:
1.00 x 1 Sebze Suyu 22 kcal
O hafta yaptığım kilo bildirimi: Valkyrie89 : (91/89,9 /1,1 / 1,21 %)
Arkadaşın menüsü için kendi menülerime bakarak söylüyorum.
Çorba varsa yanında az yoğurt salata belki bir dilim ekmek
Et tavuk varsa yanına bol salata
sebze varsa yanına salata + biraz yoğurt belki bir dilim ekmek.
Benim diyetisyenim başından beri böyle.
Mesela ben dün çorba + ana yemek yiyerek çok yanlış yaptım. birini yiyip diğerini yememem gerekiyordu.
Tabi her zaman olmuyor.
Herkesin diyet sürecine yaklaşım açısı farklı. Ben biraz daha kuralcıyım. Profesyonel değilim yorumlarım profesyonel olamaz. Sadece yorum yapıyorum.
Lafın sadece sana değil.
Menü yorumlarımı beğenmeyen arkadaşlar belirtsinler bende menülerine yorum yapmayayım.
şimdi sporuma gidiyorumohhh süper çok mutlu oluyorum spor yaparken .. 1 saat sonra burdayım inş.
bi de şu var, önemli olan kilolardan bi şekilde kurtulmak mı, yoksa ilerde şeker hastalığını vs engellemek mi.. karatay yapanların kolesterol ve tansiyon ilaçlarını bırakmaları, insulinden kurtulmaları bence kilodan daha önemli.. karatay o yüzden güzel bana göre..
bir de kendime veremiyorum diyorum ama mesela okan bey var bitane, karatay yapan 140 kiloyken 90a düşen.. bu kadar kiloyu 2 yılda vermiş, hem de 5 gün pilates yaparak. 50 kilo 24 ay desen ay başına 2 kilo düşüyor, o bile bu şekilde vermişse benim 5 kilonun geç gitmesi normal diye düşünüyorum artık..
Edajım estagfirullah ne demek yorum beğenmemeküstelik gayet beğeniyor vede benim için uyarıcıda oluyor! Menüdeki sıkıntılarım işyerinde yemek yeme zorunluluğumdan doğuyor. Üstelik hastane diyetisyeninin verdiği listeden de hiç hoşlanmadım ama elimden geldiğince yağ ve karbonhidrata, aldığım proteine dikkat etmeye çalışıyorum. Diyetisyenin verdiği menü de ;
10 ekmek,tahıl
2 sebze
3 meyve
4 et ve
2 süt var..
bana 10 dilim ekmek çok geliyor ama bir başlangıç olur bu liste sonuçda dr yazdı başlayım deyip yaa bismillah dedim ama şimdi hembu liste sayesinde hemde sizlerin desteği ile daha iyi hissediyor daha kontrollü olabiliyorum yoksa şimdi var ya şu anda bu mesajı yazarken mutlaka bir çikolata yiyorolup aralarda sürekli bisküvi atıştırıyor gelsin pideler gitsin pizzalar modunda olurdum
kendi adıma ben memnunum tüm yorumlardan .
Ve hatta bu inançla yeniden eski diyetisyenime gidicem inşallah!! para mı ayarlayımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?