Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aaa ciddi misin ? Kesin kadının yaptıkları lezzetli değildi kimsede beğenip yemedi o da sana kabahat buluyordur

Tırnaklarını boşuna yemişsin bence gayet güzel bir menü şulecimm

kaptancım naptın sen öncelikle kahvaltıyı es geçtiğin için kızdım 1 bardak süt içseydin en azından sonrada frenleyememişsin kendini neyseki 2 saat sporla yakmışsındır ceza iptal

Maşallah ışığı gören gelmiş sanki Çağlacım çok güzel yapmışsın pasta börek yerine
sağlıklı besinler süper olmuş

canım benim geciktiği zaman soğan kürü yapıyorum anında söktürüyor bi dene istersen

Dünyanın en güzel duygudu olsa gerek maşallah bitanem nazar edeceksin kendine

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba

Canımcım ara ara duraksamalar oluyor sakın moralini bozma kilo vermeye devam edeceksin elbette birazcık sabır

Harika menü Edacım patatesleri seçtiğin için ayrıca bir öpücük

Tatlım spor konusunda naçizane fikrimi söyleyeyim 40 dk dan fazlada olabilir yalnız şuna dikkat etmek gerekiyor vücudun herhangi bir yerinde karıncalanma kaşınma ve acı gibi bir hadise meydana gelirse spor bırakılmalı fakat ne kadar uzun süre yapılırsa o kadar faydalı diye düşünüyorum birdenbire kardiyo tarzına yüklenmek evet haklısın yanlış oluyor

Gitsen bi türlü gitmesen bi türlü bluecum gerçi iyi yapmışsın bak sayende kimse pasta yememişşş

Su karataya baslasam olay cozulecek galiba sorma bluecum esim makarna salatasi istedi malum bende makarnayi haslarken icinden aldim soslamadan tek avantajim saat 16:00 da yedim ogleden sonra izin almistim salebide yedide ictim

1 hafta dene tatlım inan bişey kaybetmezsinn

Misafirlerine afiyetolsun cnmmm ama sen pırasaya talimmm irade testinde başarılar

Helall sana gamzemmm güle güle giy kabanını canımm basen ağırlıklı çalışırsan onlarda gider sana güveniyoruz

tatlım vücudumuzdaki yağları yakan leptin diye bir hormon var bu hormon biz yemek yedikten 4 saat sonra yağları yakmaya başlıyor
ara öğün yapınca bu hormon devredışı kalıyor malesef o yüzden Karatayda ara öğün yok menüler arası ne kadar uzun olursa o kadar çok yağ yakılıyor menün arası 5 saat meselea1 saat yağ yakılıyor Edada çok güzel açıklamış bitanemşimdi okudum sen kendi bünyene göre ara öğün yapıp yapmamaya karar ver artık

kısceler yarın gıremıyorum nete malesef merak eden olursa bırde dedemı bu akşam amelıyata alıyorlar dua edın olurmu hayırlısıyla atlatsın

Allah şifa versin bitanemmm hayırlısıyla atlatır inş

Kizlar sucu geldi suuuuu hadi benimki 2 lt oldu

Maşallah ahsen 1 lt anca oldu yatana kadar biter inş kızlar bide su içmeyi hatırlatma programı varmış
tele indiriliyormuş günlük su içme ölçüsünden düşüyormuş unutanlar deneyebilir

Son düzenleme:
evet programın ismi water your body bende indirdim şimdi kilonuzu yazıyorsunuz günlük içmeniz gereken su miktarını hesaplıyor

Kızlar bugün bizim şirketin yılbaşı kutlaması var. Şirket zorunlu dedi ben olmaz gelemem kursum var dedim ve gitmiyorum.
Bugün onların bayramının 1. günü kabul ediliyor.Zorla cristması kutlatıyorlar. Her neyse ben de uzun zaman sonra yürüyüş yapacağım. Zincirlikuyudan mecidiyeköye bu soğukta yürüyeceğim.:18::18: Spor yapmış sayılırım sanırsam

Çizmeler diyorduk armut tip falan diyorduk.
Benim vücudum orantılı olduğundan kilomu göstermediğimi iddia ediyorlar.
80 küsür olmama imkan yokmuş muş muş

Bir de mini etekler ekleyelim oraya :)

Öyle dediklerinde daha bir hevesleniyor insan değil mi :) 70 küsürlere geldiğinde 60 küsür gösterdiğini söyleyecekler

Bir de mini etekler ekleyelim oraya :)

Öyle dediklerinde daha bir hevesleniyor insan değil mi :) 70 küsürlere geldiğinde 60 küsür gösterdiğini söyleyecekler

Ay inş öyle olur. 60 olunca kardeşim gibi olacağım. Zayıflarsan kıyafetlerimi giydiririm dedi. Ben mini etek giyebileceğimi sanmıyorum. Hiç giymedim desem doğru olur.
Seninde az kaldı. aldın mı kendine mini?

sayışmazmı hiç sayılır tabiki bide tempolu yürürsen süper bir spor

Neden giymeyesinkii zayıflayınca herşeyi giyeceğiz inş

Ben de pantolon giyemiyorumm :) etek ya da elbise giyiyorum dün aldım kendime mini etek ama çok mini değil çünkü baldırlar ortaya çıkıyor bu kez

Ben de kardeşime diyorum senin kıyafetlerin artık bana olur dıye yandık desene diyor

Ben de etek hiç giyemem özellikle kışın hep pantolon yazın elbiseyi severim ama
ne şanslısın kızkardeşinle değiş tokuş yaparsınız

Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…