Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım gıttım cok gusel konustuk gaza geldım:) ılk hafta spor vermedı ben duzensız beslenıyordum ılk etapta yemenı duzenlıycez dedı .3 ana 3 ara ogun ve ara ogunlerımde meyve ve mutlaka cevia yada yogurt verdı her ogun 2 dılım tam bugday ekmegı verdı 8yk sebze yemegı ve 3 kofte kadar et yada tavuk verdı sadece ızgara olucak ama bunlar kızartmalar uzak dur dedı boyle vee ınanmıycaksınız 32 kılo yag cıktı vıcık vıcık yaglıymısım oyle gorunce bı kendımden ttıksındım tamam kıloluyum dıyordum ama gozumle nerelere yag dagılımı olmuş gorunce daha da gaza geldım ıgrendım kendımden

Ben 108 kilo ile başladım. En son c.tesi 83,7 kiloydum.
24,3 kilo verdim.

91 kilo olduğum hafta örnek menüm:

Sabah
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal Sil
1.00 x 1 Sebze Suyu 22 kcal

Ara
1.00 x 100gr Ananas (57 kcal)57 kcal Sil

Öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı 152 gr

Ara 1
1.00 x 100gr Ananas (57 kcal)57 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal Sil

Ara 2
2.00 x 100gr Ananas (57 kcal)114 kcal Sil

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal Sil
2.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)92 kcal Sil

Ara:
1.00 x 1 Sebze Suyu 22 kcal

O hafta yaptığım kilo bildirimi: Valkyrie89 : (91/89,9 /1,1 / 1,21 %)

Arkadaşın menüsü için kendi menülerime bakarak söylüyorum.
Çorba varsa yanında az yoğurt salata belki bir dilim ekmek

Et tavuk varsa yanına bol salata

sebze varsa yanına salata + biraz yoğurt belki bir dilim ekmek.

Benim diyetisyenim başından beri böyle.

Mesela ben dün çorba + ana yemek yiyerek çok yanlış yaptım. birini yiyip diğerini yememem gerekiyordu.
Tabi her zaman olmuyor.
Herkesin diyet sürecine yaklaşım açısı farklı. Ben biraz daha kuralcıyım. Profesyonel değilim yorumlarım profesyonel olamaz. Sadece yorum yapıyorum.

Lafın sadece sana değil.

Menü yorumlarımı beğenmeyen arkadaşlar belirtsinler bende menülerine yorum yapmayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte benim diyetisyende aynı mantıkta :) Bence ilk hafta olduğu için ekmek o kadar fazla. benimde ilk hafta alışma sürecinde ekmeği çok verdi sonra bir daha görmedim.
Sen yine iyisin bendeki yağ 45 kg yakındı. geçen hafta 31,3 kg yağ olmuş:)

Menu yorumlarini begenmiyorum demedim canim ben fikrimi soyledim sende aciklamali olarak dile getirmissin iyi de yapmissin cunku bu sadece sulede neden olmadi dedigini anlamistir sahsen ben ilkinde olmadi dediginde neden olmadigi konuaunda kafamda soru isareti olusmustu. Sahsim adina yorumundan sikayetcide degilim ben suleye neden dedigin konusunda yorum yapmistim tabi ki sulenin affina siginarak

burda yeni gelenleri herkes sırayla yemeğe çağırıyor, sonrada gelen kişi yemeğe alıyor. bizi de şimdi aileler sırayla davet ediyorlar. ama işte komşular hakkındaki düşüncelerimi az çok biliyorsunuz:) neyse, nezaketen gittik elbette, sağolsun çok da özenmişti, güzel bi sofraydı, çok dikkat çekmeden ekmeğe pilava dokunmadan ama az az kaçamaklarla yemeği yedim malesef.. bugün karbonhidrat hiç tüketmeden dünkileri telafi edeceğim kısmetse...

bir aile daha gelmişti yemeğe, yine tabi konu bi şekilde diyete geldi, diyet yapmıyorum ben dedim sadece ekmek şeker yemiyorum kalan herşeyi yiyorum dedim dikkat çekmemek için..evsahibi tuttu, "yaa geçen bana geldiler (baya bi zaman önce komşularla bi çaya gitmiştik akşam), blue da gelmişti, pastalar vs varken ben diyet yapıyorum dedi, diyetini anlattı kimse de pastaları yemedi, bluenun yüzünden kimse bişey yiyemedi" demez mi... haydaaa dedim ben, ya yiyecek adam her durumda yer.. ben yemeyince sormuşlardı diyet mi diye, evet dikkat ediyorum demiştim, napıyorsun falan deyince de karatayı anlatmıştım.. ne kabahatim var ya:))) ya dedim bu kadınlarla bırak dikkatli konuşmayı hakkaten hiç görüşmemeliyim.. zaten uzun zamandır görüşmüyorum kafam kulağım rahat.. ama işte görün diyet yapıyorum diye nelere sebep olmuşum

bir an o kalabalığı ve günü duyunca herhalde çok kaçırdı diye düşünmüştüm ama yoğunluğa rağmen gayet başarılı bir menü olmuş. Bugün bol bol dinlen

Son düzenleme:
ip atlamak bence dünyanın en zor işi .. çanta mı dedin ciddi olamazsın 100 tl ye harikaaa... güle güle kullan canım
evet canım ya, basit sanıyordum.. mağazada %70 indirimi ve kalabalığı görünce aha noluyor orada diye daldım:)) uzakdoğulular üşüşmüştü çantalara:))) zorla bi tane kaptım

canım öğlen ve akşam yemeklerinin yeri farklı olsaydı keşke, ama yine de güzel, tarhanada da un var makarna k.hidrat, öğlen ve akşam da ekmek var.. biraz çok olmuş gibi ekmekler..et ya da sebze yemeği olaydı iyiydi akşama :))

tebrikler canım.ya bana hergün ip atlama verdi bi gün sadece 5dk atlayabildim resmen bacaklarım tutuldu.keşke yapabilsem.en büyük eksiğim spor.
aynen benim de öyle.. karatayda da spor şart.. olmadan olmuyor

çok şükür dinleniyorum.çalıkuşunuda seyredebilsem tadından yenmeyecek ama kumanda bana ugramaz bu evde.çocuklar uyudu ders çalışmam lazım ama hiççç içimden gelmiyor.yatmadan nette takılıyorum.

canım o kadar yorgunluktan sonra ders çalışmak çok zor, sen de haklısın, haftasonları vs daha dinçken belki çalışabilirsin.. işle çocukla beraber ders çalışmak çok zor iş.. geçen sene eşimle yurtdışı master için çalıştık, kazandık da, ama kurum göndermedi..

Su karataya baslasam olay cozulecek galiba sorma bluecum esim makarna salatasi istedi malum bende makarnayi haslarken icinden aldim soslamadan tek avantajim saat 16:00 da yedim ogleden sonra izin almistim salebide yedide ictim

dogrudur tatlım oh ne gusel gıdıyor yagcıklar ınsallah ılk randevumda ıyı bı sonuc alırımda bu gazım sonmez:)

tatlım sorudm dıyetısyene aksıne cok etkılı olabılecegını soyledı aksam yapılan sporun

canım 2 ayda bir kaçamağın da olsun yani.. afiyet olsun, bence çoktan eriyip gitmiştir:) ben bi 2 hafta bile kaçamaksız gitsem süper dicem kendime

bu arada kıslar aksama gunum var dun akşsma hazırlık yaptım ama hıcbırınden yemıycem menum soyle:
patates salatası
brownı kurabıye
cupcake bol kremalı
patateslı kıymalı pide
sadece pohca
ve ben bır tane bıle bunlardan yemıyecegım sadece cay ıcecegım kendıme pırsa yapıcam gıdınce ıkıdak:)

Hiç sanmıyorum aksine rahat uyursun ve vücudun çalışmaya devam eder hatta
ama ben ama be nn gelmeye çalışıyorum m
Toplanıp gidelim şekerim dağıtalım orayı

dün evde değildik bu akşam inşallah yapıcam spor canım.. boşver ya baktım ben sonra toparlamış yok kızmadım öyle mi anlaşılmış vs diye.. yazı dili yanlış anlaşılıyor bazen:)
banu ve merve çok sık geliyorlardı o nedenle onları söyledim özellikle canım:) seni görüyorum evet maşallah katılımın iyi:)

Günaydın kızlarr

Ofise geldiğimden beri geçmişi okuyorumm

Dün yoktum buralarda dışarı işlerim vardı sonrada alışverişe gittim kendime S beden bordo kaban aldımm :) hayatımda ilk kez mağazadaki görevliye bu büyük en küçüğünü alabilir miyim dedimmm nasıl bir mutluluktur anlatılmaz yaşanır gerçekten sürekli herkese anlatıyorum delı olucam yakında kilo verdikçe ama şöyle de bir durum var en çok belden veriyorum S beden aldığım kabanın bıle belınde boşluk var artık sadece baldır ve basen calısmam lazım..

dogrudur tatlım oh ne gusel gıdıyor yagcıklar ınsallah ılk randevumda ıyı bı sonuc alırımda bu gazım sonmez:)

Hiç kaçamak yapmazsan canım en az 1-2,5 kilo arasında pay biçiyorum. Diyette ilk hafta çok kilo gider ama sen zaten diyette ve dikkat ettiğindne az gidebilir. Öte yandan yeni bir yeme düzeni oluşacağından yine fazla verebilirsin. Ben 3+3 hatta 3+4 lük menüyü ekmekleri görünce ben bunları yiyip nasıl kilo vereceğim diye şüphe ile yaklaşmıştım.Ama harfiyen uymalısın.

Biyle marifetle kg aldin sen dimi bende boyle marifwtlilerin yaptiklarini yiyerek kg aldim cok iyi yaparsin canim pirsayla karnini sisir bulasma p yaptiklarina ciss onlar

Sakın kaçamak yapma bu hafta verdiğin kiloyu görünce daha çok hırslanırsın

Harika menü ama diyete göre harika değil tabii cıss onlarr kendini şartla canım yememek için yermıyım acaba dıye bıle dusunurken 1-0 yenılmıs oluyoruz zaten.

canım aslında kuru dutu bi süre yemesen yerine kuru erik yesen sanki daha iyi olur kurudutta çok kalori var, ben de dün kuru üzümü diyet boyunca yememem gerektiğini öğrendim karatay başlığında.. yani zayıflayana kadar.. sonrasında yiyebilirmişim..
öğlen çorba ya da pilavdan biri olmasaydı daha iyi olurdu bence de..
ama spor çok güzel, keşke ben de yapabilsem ya..

Cok mutlu oldum canim xs lere insallah kisa zamanda alt bedenin kac bilmiyorum ama 34-36 lara mi desem daha mi az desem ne desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…