Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cok mutlu oldum canim xs lere insallah kisa zamanda alt bedenin kac bilmiyorum ama 34-36 lara mi desem daha mi az desem ne desem bilemedim

İnşallah canımmm alt bedenim 38-40 arası üst beden 36 oldu dünn böyle de acaip bir bedenim var tam armut gibi oldumm

resmen ben yoruldum okurken:)) geçmiş olsun diyeyim önce:) ve onca misafir arasında bozmadığın için de tebrikler iradene kocaman bir maşallah:)

canım regl stresten çok etkileniyor, niye bu kadar dert ediyorsun ne zaman gelirse gelsin bırak :))) bu cuma yarışmaları bi yandan iyi ama biyandan da böyle stres yapıyor aslında..

maşallah ne güzel

oohh sefan olsun bacım ne gusel ıste:)

canım maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun? sıcak suda demliyor musun?
listene uyup uymadığını bilmiyorum ama gayet güzel duruyor:)

aynı dusunceye bende kapıldım tatlım ve ben bunlardan daha az yıyorum dedım kızdı bana az yedıgın ıcın dırek yaga donusuyor dedı

Su karataya baslasam olay cozulecek galiba sorma bluecum esim makarna salatasi istedi malum bende makarnayi haslarken icinden aldim soslamadan tek avantajim saat 16:00 da yedim ogleden sonra izin almistim salebide yedide ictim

neyseki erken yemişsin canım :)

tatlım sorudm dıyetısyene aksıne cok etkılı olabılecegını soyledı aksam yapılan sporun
canım çok sağol şimdi daha da içime sindi:))

H.geldin kuzucum. Senin adına çok sevindim. Bende bu maaş alınca kendime pantolon alıcam. 42 beden zorlarsam 40 beden En çok zayıflayıp asla giyemediğim kıyafetlere bir dünya para yatırmak istiyorum .

canım maydonoz suyunu nasıl yapıyorsun? sıcak suda demliyor musun?
listene uyup uymadığını bilmiyorum ama gayet güzel duruyor:)

Bir avuç maydanozu kaynar suya atıyorum 3-5 dk kaynatıp bekletiyorum. Sonra mideye midem çok bulanıyor ama yapcak bişi yok

Öğlen çorba yerine salata olmalıydı.
Akşamda tavuk yerine sebze olmalıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara menü metabolizmayı hızlandırıyormuş önemli olan zararsız ara öğün yapmak lazımmış.

Ben Canan Karatay'ı okuduktan sonra ara menü yapmamaya çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorumm :44: Tam açıklayamıyorum blue sweet yardımmınız rica açıklmasını çok güzel yapmıştı kafama da yatmıştı.

H.geldin kuzucum. Senin adına çok sevindim. Bende bu maaş alınca kendime pantolon alıcam. 42 beden zorlarsam 40 beden En çok zayıflayıp asla giyemediğim kıyafetlere bir dünya para yatırmak istiyorum .

Canımcım önceden bir büyüğü yok mu diyordukk, şimdi bir küçüğünü isticez artıkk ben mı abartıyorum bılmıyorum ama o duygu bambaşkaymışş

bence bir beden küçük al daha zayıflıcaz ne de olsa

bende ben de ılk once gıdıp kendıme uzun cızme alıcam bırde kot alıcam

2 sene once yaptigim diyete o kadar hizli kilo vermistim haftada 1,5 ,2 kilo bu sefer oyle olmadi metomm az calusmaya basladi acaba
yaşlanıyoruz

Ay ben seni böyle görünce çok mutlu oluyorum.
saolasın edacım senin payında cok

Edacigim hayir bence oyle abartilacak kadar degil toplasan bin kalori etmez yedikleri kaptanin iki saatte yurudum diyor
az ve kalorili yemek insanın dengesini bozuyor oyüzden helede diyet yaparken normalde yese etkilenmeyecegi şeylerden sanki orucunu bozmus gibi vucut etkileniyor.

tatllım bende aynı esıme bıle dıyorum sakın kımseye soyleme sende yorum yapma dıye cok sıkıldım cunku sozlerden
meraklı bakışlar eleştirici sözler.gebeliklerimden sonra hep ben diyet yapacam kilo verecem dediğimden eşim bu sözlere alışık hatta 2.den sonrada diyetisyene gittim ama hemen ardından hamile kalınca hüsranla sona erdi.bu seferde diyet kilo verme diyetisyen deyince eşim sanki ben bunları daha evvelde duymustum der gibi baktı o giderken sen gelene kadar kilo verecem demiştim bide ona.ama o yokken okadar bunaltıcı bir dönemde ne zaman nede irade vardı.ama baktıkı 3 haftadır bende baya gelişme var.tebrik etti beni.sakın dedim şevkimi kırma kimseye söyleme ama aynı evde kalınca öğrendiler.umarım başımağrımaz.
ay o davet trafiğini ablamdan biliyorum burda komşu muhabbeti yok orda güya ablam yanlızdı bi arıyor 30 kişi yemeğe geldi yok biz misafirlikteyiz abla ya dedim sen değil sanki ben gurbetteyim .
wawwwww.şkercim arkandayız yenilme sakın yemede

bende ben de ılk once gıdıp kendıme uzun cızme alıcam bırde kot alıcam

ben hala uzun cızme konusunda takıntılıyımm çizmenın ust kısmı baldırlarımı cok kalın gosterıyor :) sankı ıncede cızme kalın gosterıyor :) baldırlara calısayım sporda sonra upuzun bır cızme alıcamm

Bende armut modelim canim

Aslında düz olmaktan iyidir kıvrımlı vücudumuz ama benımkı artık anormalleşti belim çok inceldi annem dıyor yakında kırılır :) spordada dar kıyafet gıyınce benı kım gorse belıme bakıyor basende genıs olunca bel daha da ortaya cıkıyor

dogrudur tatlım bacaklarımın kalınlıgından hıc gıyemedım hep kısa aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…