Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlarrrrrr siz ne yaptınız yaaa 20 sayfadan fazla okudum sanırım çoğunu hızlı geçtim sanırım atladığım varsa lütfen kusuruma bakmasın.
İnsaallah canim 2014 takimizin yili olacak Allahin izniyle
Âmin inşallah :)
Kaçamazsın ne güzel bir menü ama sanki az olmamış mı canımcım ?

eda listende makarna var demekbazen kendimi sorguluyorum canım birşey istiyor mu diye ama cok şükür hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum böyle devam edebilirim.Allahım 6lı rakamları görebilecekmiyim
Görürsün tabi niye göremeyesin hep birlikte görcem hatta!
Eşine geçmiş olsun tatlımmm canım sen zayıflamaya karar vrediğin gün izin olayın bitti üzgünüm izin veremiyoruz
Ilk defa izin verilmeyen birşeye Çok sevindim :))

Kuzum seninkide şahgüll den bile az olmuş dikkat et kendine...
Ben kaçıyorum Dilekcim sadece sen varsın görebildiğim kadarıyla az daha uzanayım bitanemmm iyi geceler tatlı rüyalarrr
Iyi geceler .. Bende gelmiştim ama yakalayamadım kimseyi..

Anlaşıldı kaptan! Kaçamak yok , izin yok 69 a kadardurmak yok yola devam ..

Son düzenleme:
Gunaydin takimin güzelleri gecmisi okudumda telden giriyorum kizlar menulerde sikinti yok az bile

Ahsen sende benim gibi tirtiklamadan vazgecmedikce olmuyor canim

Bu arada

1 kullanici erigim
7 misafir üye

Saka mi bu sabah gozunu acan bizim takimi gozluyo kizlar kim cikti en son sulecim kiz perdeleri cekmeyi unutmussun

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım eğer sana iyi geleceğini düşünüyorsan gidebiliyorsan git. Kuzenin yeni başladıysa ilk menüler biraz rahat oluyor sonradan alıştırdıkça menüler daha sınırlı oluyor belki ondandır.

Allah kabul etsin.Menün güzelmiş.
Nescafe hazır değil öyle değil mi?
Hazır nescafe içmemelisin. yapacaksan yağsız sütle içmelisin bence...

Kahvaltıyı biraz daha güçlü yapabilirsin.menün çok güzel.

Kuzucum menün güzel. Benim listeyi uyguluyorsan 1 tatlı kaşığı reçel ve balını da yemeyi ihmal etme.

Tırtıklama olmamış. Çünkü akşam menün zaten yeterliymiş. Geri güzel...

eda listende makarna var demekbazen kendimi sorguluyorum canım birşey istiyor mu diye ama cok şükür hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum böyle devam edebilirim.Allahım 6lı rakamları görebilecekmiyim

Sadece 3 güncük. Zaten bir kase kadar yağsız tuzsuz salatayla karıştırıp yedim. 0 yağ var. Muhtelemen salata dışında başka bir şey yemediğimden zararlı olmayacak. Bugün son kez.
Bu arada kendini arada sorgulaman diyet psikolojisinde benimde uyguladığım bir şey. Düşünüyorum canım onu çekiyor mu bunu çekiyormu cevap hayır olunca diyete bağımlılık artıyor. Doktorcum sen bu işi kaptın 6 lı rakamları görmen yakındır.

Allah kolaylık versin. Dert etme diyeti patlatmadığın sürece tam uyamadığın için verememezlik olmaz.

Geçmiş olsun. Yediklerinçoook az olmuş. Yemek için kendini zorlamalısın.

bunun biilinciyle kaçamak yapmamalısın işte. biz bu durumlar için varız

Dünkü menüm;

Maydanoz suyu

1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates- salatalık
3 zeytin

Ara: Elma

Öğle
8 yk taze fasulye (midemden fasulye sırığı çıkacak yakında )
salata

Ara: elma

akşam:
9 yk makarnalı salata (yağsız tuzsuz)

Ara: elma

su: 2,5 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor: yok

günaydınnn.aklım evde kaldı işe geldim biraz hastaları toparlayıp gideceğim.öğleden sonra çalışırım die düşünüyorum ama belli olmaz.

menu super tatlım bende yakında ıcımden prasa cıkıcak dedım dun aksam esıme gülüyo:))

kalkınca 2 bardak su

domates salatalık
5 zeytın
2dılı tb ekmek
sekerszı cay

öğle
etlı patates yemegı vardı sadece etınden aldım bır kac catal
1 dılım tb ekmek

1 incir
1 tam ceviz
1 kuru kayısı

aksam
2 dılım tb ekemek
zeytın yaglı pırasa (böyk geldı artıkın)

2 küçük mandalına

bol mıktarda sekersız cay
3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…