Âmin inşallah :)İnsaallah canim 2014 takimizin yili olacak Allahin izniyle
Kaçamazsın ne güzel bir menü ama sanki az olmamış mı canımcım ?bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim),salata, az yoğurt
su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım
şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim
Görürsün tabi niye göremeyesin hep birlikte görcem hatta!eda listende makarna var demekbazen kendimi sorguluyorum canım birşey istiyor mu diye ama cok şükür hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum böyle devam edebilirim.Allahım 6lı rakamları görebilecekmiyim
Ilk defa izin verilmeyen birşeye Çok sevindim :))Eşine geçmiş olsun tatlımmm canım sen zayıflamaya karar vrediğin gün izin olayın bitti üzgünüm izin veremiyoruz
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kuşburnu çayı
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
SPOR
yok malesef
SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan kuşburnu
takviye olarak omega 3
bugünlük böyle oldu ama canım hiç yemek istemiyor ben hastayken
Iyi geceler .. Bende gelmiştim ama yakalayamadım kimseyi..Ben kaçıyorum Dilekcim sadece sen varsın görebildiğim kadarıyla az daha uzanayım bitanemmm iyi geceler tatlı rüyalarrr
Oy mervecigim sen cok yasa emi...
senin gibi komsum olsa keske,insanin hic morali bozulmaz,cani sikilmaz valla
Cok gecmisolsun banucugum..Canim sen iyiles önce,yaparsin sporunuda..Birkac günde vücut dinlenmis olur
Canim az olmus ama hastaliktan oldugu icin bisey demiyorum..kendine dikkat et,takimin sana ihtiyaci var..hemencik iyilesmeye bak
Yarin icin simdiden kolay gelsin canim
Harikasin caglacigim..bayildim valla..ekmek az,kacamak yok,sporda var...ee o zaman gitsin kilolar,gelsin kücük bedenler
Sevilaycigim tirtiklama hic olmamis..aksam hem makarna,hem pasta tirtiklanirmi
Canim keske salata yiyebilseydin..ac kalmazdin en azindan:26:
Canim salgin var heryerde..uyu dinlen sen,biz idare ederiz
Sulecigim serbestlik konusunda bende kizlar gibi düsünüyorum..
Hani hep yapiyorduk ya,yarin diyete baslicam nasilsa..sundanda yiyeyim,ötekindende azcik..
Biz bu yüzden veremiyorduk kilolarimizi..Lütfen diyetisyene gitmeden serbest takilayim deme,niye diyesinki..seni diyetisyen degil,kendi iraden zayiflatacak..
Bu arada kilonu korumak istiyorsan koruma topigi yan tarafta,önce verelim,sonra hep birlikte orda koruyalim
Dilekcigim lahana diyeti bana cok sagliksiz geliyor..sen bu diyetle 1-2 kg verebilirsin belki..ama öteki hafta geri alip,takimi etkilersen bozusuruz cnm
Canim su yeni yila bir girelim,ben kizilcik sopamla gelecegim..kim ne yapmis,nokta virgülüne kadar bakacagim..bir basimi bulayim önce
Canim kusura bakma güldüm ama cokgecmisolsun...
benimkide tirnagi kirilsa doktora giden cinsten..
bizdede ben doktora gitmeyi sevmem:18:
Sahgülüm az olmus canim yediklerin..sonra zayiflicam diye metoyu zayiflatma canim dikkat et
Spor olmasi güzel olmus,suda yeterli:13:
hmm tamam canım kuzenime gittimde bugun herseferinde kısırlarla tatlılarla karsılayıp zor durumda bırakırdı benı 80 kılo oda diyetisyene gitmiş bu hafta elma ıkram ettı yemekte yogurt kıyma wardı ben yemedımde merak ettım canımm belki ende gidicem haftaya esimle daha konusmadıkta hiç olmazsa yagımı falan goreyımm ya menusu fena eda simdilik ekmekler corbalar yemek aynı ogunde..
menum
sahur bir tabak lahana yemegı 30 gr kadar b.peynır 1 yumurta uc zeytın dereotumaydonoz 1.t.b.ekmegı
ıftar 1kepce corba bır tabak lahana yemeği, salata ,yogurt,1.t.k tahın pekmez
ara bir avuc kuruyemıs cay bebenın cıpsınden ıkı uc tane
spor 4 km yurumeyı dusunuyorum su 3 ,5 lt,2 bardak bıtkı cayı
bırde neskafe ıcıcegımm
bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim),salata, az yoğurt
su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım
şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim
menumu yazayım bnde kızlaar
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
domates
sekersız cay
ara
yarım elma
oğle
karnıbahar
salata
yarım kase tarhana
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
pırasa
turp
1 dılım ekmek
su 2lt
spor yarım saat tempolu yuruyus
yesılcay
bıberıye cayı
lıpton 10lu cay
sekersız kahve
Bugunku menum 3 gunkurusu 1 cy brd sirkeli ilik su
Kahvlti 1 hslnms ymrt.domts sltlk.2 cvdr ekmgi.sekrsz cy.peynr.3 zeytin.
Ara 1 kuck fincn turk khvsi.1 kupa besibyrd
OGle 1 tabk. Salata
İkindi 1 besibyrd.1 form cy. 2 yesilcy 1 cevz.1 kuruhurma
AKSam yarm saat once yogrt kuru
1. Kase tarhana crbsi.salata 3 pilic kofte.2 ymk kasigi esimin makarnasindn tirtkladm.
20 de esime biskuvili pudingli pasta yapmstm.az bisey ondan da tirtkladm hafifti dayanamdm. 1 besi biyrde ictim
3 lt s. 40+ 20 tane mekik 30 dk da kuzmla evde dort dinduk hoplyp ziplayp yerlerde yuvrlndk
eda listende makarna var demekbazen kendimi sorguluyorum canım birşey istiyor mu diye ama cok şükür hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum böyle devam edebilirim.Allahım 6lı rakamları görebilecekmiyim
evde sürekli birleri olunca onlar ne kadar çocuklarla ilgilensede benim işim hiç bitmiyor.eşimde rahatsız olunca yogunluk tavan yaptı.menümü uygulayamıyorum.meyvemi çorbamı yiyemedim.sebze yemeğimide.fırsatım olmadı.6-7den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum şuan canım cok meyve istedi ama yemiycem.
Diyetisyenin verdiğine göre mutlaka vereceksin canım karataya uysa bende uygulardım senin listeyi ama makarna cısss
Geçmiş olsun. Yediklerinçoook az olmuş. Yemek için kendini zorlamalısın.MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kuşburnu çayı
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
SPOR
yok malesef
SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan kuşburnu
takviye olarak omega 3
bugünlük böyle oldu ama canım hiç yemek istemiyor ben hastayken
bunun biilinciyle kaçamak yapmamalısın işte. biz bu durumlar için varızÖncelikle bana taviz vermediğiniz için teşekkürler kızlar çünkü ben coştum mu coşarım. Şimdi hesap vericim korkusuyla dikkat ederim. Ama ne kadar sinir bozucu dimi 1 gün kaçamak yapıyorsun ve tüm hafta onu telafi için uğraşıyorsun
günaydınnn
bugunde erkenciyim bi ayarım yok işte
Dünkü menüm;
Maydanoz suyu
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates- salatalık
3 zeytin
Ara: Elma
Öğle
8 yk taze fasulye (midemden fasulye sırığı çıkacak yakında)
salata
Ara: elma
akşam:
9 yk makarnalı salata (yağsız tuzsuz)
Ara: elma
su: 2,5 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?