bende dünkü menümü yazayım
sabah(11:30 ) : 2 yumurta(yumurtalarım çok küçük bi dahakine buyuk boy alıcam böyle çok göze batıyor), 2 dlm ekmek,4 zeytin, çok az tulum peyniri,1 kupa kayısılı form çay.
akşam (17:00) : 1 tabak çorba, yarım tabak pırasa yemeği,salata, 2 kaşık yoğurt
ara : 1 fincan çay, 2 tane mısır pirinç patlağı varya eti formun ondan yedim, 1 tane hurma
2 lt su
12 dk trombolin, 50 mekik
tünaydın ayuldzum
mervısım kız sen pek keyıflıydın nazarmı degdı tokadan baska seylerı nıye kafana takıyorsun kı:26:
Şekerim ole alllh rızası için diyosun bazı şeyler yapmak için fedakarlık yapıyosun ama yok valla kimseye fazla iyilik iyi gelmiyo
Nese artık inş iyileşicem doktorda bana bi ilaç vermiş antisepresan dün kullanmaya başladım uykumu yapıyo nedir cok uykusuz um dolasıyom ole
Su saat oldu hiç bi iş yapmadım bnm bu saate işim çoktan bitmişti ama elimi kaldırcak halim yok
Allahtan komsum gelck dedi beraber toplarız 2 dj ugrasma onu beklerken az yatayım dedim
Saah kalktım eşime kahvaltı hazırlayıp yattım valla zor duruyorum ayakta yasemincim yapamı depresan hapı bole halsizlik yha
İlaçın propktüsünüde attım kutusuyla deli gibi
Şekerim ole alllh rızası için diyosun bazı şeyler yapmak için fedakarlık yapıyosun ama yok valla kimseye fazla iyilik iyi gelmiyo
Nese artık inş iyileşicem doktorda bana bi ilaç vermiş antisepresan dün kullanmaya başladım uykumu yapıyo nedir cok uykusuz um dolasıyom ole
Su saat oldu hiç bi iş yapmadım bnm bu saate işim çoktan bitmişti ama elimi kaldırcak halim yok
Allahtan komsum gelck dedi beraber toplarız 2 dj ugrasma onu beklerken az yatayım dedim
Saah kalktım eşime kahvaltı hazırlayıp yattım valla zor duruyorum ayakta yasemincim yapamı depresan hapı bole halsizlik yha
İlaçın propktüsünüde attım kutusuyla deli gibi
Dunkumenum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy
AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde
3 lt dn fazla su
25 mekik
Ahsencim sen bunu dun aksam yazdin bizde yorum yaptik ya kiz
Yapar canim ablam kullanmisti uyku yapar boyle basinin ici su doluymus gobi tuhaf bi halde olursun bazi ilaclarda odemde yapiyor bunlarin yani sira ablam kalici kilolarini p donemde aldi. bencw kendine iyi gelecek hobilwr uret kursa filan git antideprasandan daha iyi olur tabi bu nacizane fikrim . Benim kayinvalidem kp cok severmis o olunce yataklara dusmus hala da cok uzulurse birseye hasta olup yatak dosek yatiyor dunyayo gormuyor yemiyor icmiyor dr ona ilk basina geldiginde birbucuk ay yataktan cikmamyinca etrafindakilere sormus neyi cok sever diye cocuklari demisler o zaman cocuk yapin demis kp me ve kocacim bu vesileyle olmushamile oldugunu ogrendigi gun yataktan cikmis yemek yemeye baslamis. Bu bi ornwk sende lafani bosaltmak istiyorsan sevdigin seyleri yap hapa bagli kalip daha da monotonlasma sen zaten bicir bicir komik bi bayansin eminim cabuk atlatirsin.
Hadi kizlar bemki 2 lt olmk uzere
tatlım bu zamana kadar yedıkte ne oldu oyle dusun bır anlık nefıs ıcın ıstedıgımız seylerı gıyemıyoruz en azından.14 subat ıcın bısey alıcam kendıme bu sefer kesın kararlıyım dıyetısyenle verıcem ve gercekten cok yıyorum acıkmaya fırsatım olmuyo gercektenDun kelebkolcm bimesajinda kaybedeck vaktim yok diye yazmisti beni cok etkiledi bu gun evdeyim ya elim bir iki defa cissslara gideck oldu hemn o soz aklima geldi
Erigim nasl geci hafta sonu cissss lr falan
Ahhh bişiler yapıcam ama biraz zamna ihtiyacım war
Kafamı toplamaya ihtiyacım var
İnş iyileşirim...iyileişicemde
Hiçbirsey umrumda degill.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?