Canim yarim mi bu erkeklerde once citlatiyor sonra evri vaki yapiyor iste benimkide hayal ettigini yapamadi hop diye isrenince dort yil sevgiliydik kimse hop diye olmasina bursey demedi . Istedik yuzuk taktik ertesi gun yemege cikardi evlenme teklif rdiyor planlarim bunu inceden yapmakti ama olmadi dedi lazsin ondandir dedimkaradenizli olan varsa alinmasin bende boluluyum karadenizliyim sonucta var biyle tuhaf islerimiz oluyor edacim seninde en guzel sekilde olur inşallah
1 ay biraz erken değil mi gamzecim. Şöyle 2,3 ay geçseydi?
Bende buradayım kuzucan. Ama benim müdür beni arada kesiyor çok yazamıyorum.
Malum beni diğer şirkete adapte etmeye çalıştığı için boş anımı gözlüyor.
Bende buradayım kuzucan. Ama benim müdür beni arada kesiyor çok yazamıyorum.
Malum beni diğer şirkete adapte etmeye çalıştığı için boş anımı gözlüyor.
canım karatayda az çok yokmuş, doyana kadar yiyeceksin..benim yemek 6 çeyrekte bitmişti gece 1de yattım.. arada spor da yaptım, açlık hissetmek daha kötü, bu sefer leptin salgılanmıyor..Güzel menüBana akşam birazcık ama birazcık fazla gibi geldi. Sanırım bolluktan öyle geldi.
Bende insulin direnci yok, şeker yok hiç bişi yok maşallah.
Diyet bitince 3+3 e devam edemem. Lakin açıktığımda sağlıklı aralar yapmayı düşünüyorum. Haftada bir günde protein ağırlık beslenip az çok kalori hesabı yapacağım.
hiç bir şey yapmazsam biliyorum ki sabah ve öğlen protein yersem mutlaka tok olacağım. Tatlı yediğim gün hafif geçireceğim daha ne olsun. Yeteri ineyim 53 kiloya yemem valla.
Kızlar sabah 7 de kalktım eşii ugurladım
Ewii temizledim sildim süoürdüm 3 gömlek vardı ütüledim
Bi abla geldi dün aksam bnm calışmak istedigimi biliyo elbise ykasına boncuk diKilecek miş
Tanesi 3.75
Hmn kabuş ettim tabiki
Aksam 2 tane yaptım
Şimdi 3. Ye basladım
Sanırsam günde 5 tane yaparım erken kalkıp işmi yemegimi yaparsam tabi :)))
Sizce iyi yapmışmıyım kafam dagılıyo hö stres atıyorum
Dedim boş durmaktan iyidir
Bana boş durmak hiç iyi gelmiyo
Malesef burcumun özelliklerini cok iyi tasıyorum
Boş durmıcamm muhakkak bişi yapcam
Geçen gün ewi bastan asagı temizledim duwarları sildim yha kirli degildi ama olsun
Gece kalktım mis odası koltuklarını sildim hep can sıkıntısı kızlar bunlar
Çalısanlar cok sanslı bnce
Bizimki de beni 1 ay sonra ailesiyle tanıştırmak istiyorheyecanlandım ama çok yanaşmıyorum biz geçen yıldan tanışıyoruz ama daha çok erken hiçbirşey net değil o böyle diyince tırstm azıcıkk
Kı ne güzel günaydın demişsin
Sanada günaydın canm bnm
Yo edacım ne kırılması herkesin bi derdi var canm bnde ole düşündm zaten dedim görmemiştir denk gelmemîştri diye :))) öpüyorumm
Kızlar sabah 7 de kalktım eşii ugurladım
Ewii temizledim sildim süoürdüm 3 gömlek vardı ütüledim
Bi abla geldi dün aksam bnm calışmak istedigimi biliyo elbise ykasına boncuk diKilecek miş
Tanesi 3.75
Hmn kabuş ettim tabiki
Aksam 2 tane yaptım
Şimdi 3. Ye basladım
Sanırsam günde 5 tane yaparım erken kalkıp işmi yemegimi yaparsam tabi :)))
Sizce iyi yapmışmıyım kafam dagılıyo hö stres atıyorum
Dedim boş durmaktan iyidir
Bana boş durmak hiç iyi gelmiyo
Malesef burcumun özelliklerini cok iyi tasıyorum
Boş durmıcamm muhakkak bişi yapcam
Geçen gün ewi bastan asagı temizledim duwarları sildim yha kirli degildi ama olsun
Gece kalktım mis odası koltuklarını sildim hep can sıkıntısı kızlar bunlar
Çalısanlar cok sanslı bnce
büyük ihtimal viral yani antibiyotik gerekmez.viraller genelde yüksek ateşle seyreder tam iyileşme en az 1 hafta sürer.bugünde dikkat et.ateşi 38i gecerse duşa sok ilaçtan evvel, böylece mikrobu kırılır.yarın sabaha hala devam ediyorsa ozaman kontrole git.sağol doktorcuumm sana da çok güzel bir gün dilerim hastaların iyileşsin, kimse hasta olmasıınn
oğlum çok fena hasta ya, doktor antibiyotik vermedi, bugün gece ateşi vardı peditus verdim sabaha yine vardı ve bugün iştahı da hiç yok yine bi ölçek daha verdim, sence tekrar doktora götürmek için bekleyeyim mi? yavrum bugün çok nazlıydı benden ayrılmak istemedi çok üzüldüm çok zor işe geldim...
neeeyyy1 galeta sadece yarım ekmeğe denk.. 1 dolma kaç dilim ekmeğe acaba
maşallah bende şu 2 gün yapabilsem.ya spor insana dinçlikte veriyor.günaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum
ben 63 olsamda yeter.Bende insulin direnci yok, şeker yok hiç bişi yok maşallah.
Diyet bitince 3+3 e devam edemem. Lakin açıktığımda sağlıklı aralar yapmayı düşünüyorum. Haftada bir günde protein ağırlık beslenip az çok kalori hesabı yapacağım.
hiç bir şey yapmazsam biliyorum ki sabah ve öğlen protein yersem mutlaka tok olacağım. Tatlı yediğim gün hafif geçireceğim daha ne olsun. Yeteri ineyim 53 kiloya yemem valla.
ayy benimmkide trabzonlu.tuna nehrinin kenarında yürürken evlenme teklif etti.ben ona bir kere hayır dedim bana seni kaçırırım dedi.Canim yarim mi bu erkeklerde once citlatiyor sonra evri vaki yapiyor iste benimkide hayal ettigini yapamadi hop diye isrenince dort yil sevgiliydik kimse hop diye olmasina bursey demedi . Istedik yuzuk taktik ertesi gun yemege cikardi evlenme teklif rdiyor planlarim bunu inceden yapmakti ama olmadi dedi lazsin ondandir dedimkaradenizli olan varsa alinmasin bende boluluyum karadenizliyim sonucta var biyle tuhaf islerimiz oluyor edacim seninde en guzel sekilde olur inşallah
Canımcımm ben o kadar çok insanla karşılaşıyorum ki işini baştan savma yapıp çok iyi maaşla çalışan, 1-2 ay kadar önce güzellık merkezinde bir kızla tanışmıştım kız 19-20 yaşlarında tecrübesiz işe girmiş kızın maaşını çok merak ediyordumoraya giden yakın bir arkadaşım öğrenmiş 2000 tl ile başlamış işe bunu duyunca dedim ben bedavaya çalışıyorum sonra iyice gaza geldimd e zam istedim :) millet bizim gibi de özenli davranmıyor işinde aslında yaptığımız yanlış birşey değil hakkımız olanı istiyoruz sonucta sen de şöyle bir uygun zamanı yakala git konuş içinde tutup kendi kendini yiyeceğine konuşursun herşey net olur kafanda en azından, cevaplarının olumsuz olacağını sanmıyorum ama olumsuz olsa bile sende planını ona göre yaparsın.
Canım ben de istemıyorum dedim açık açık böyle acele etmen beni korkutuyor dedim aileleri şuan işin içine sokmayalım dedim ama o çok hevesli(
Benim de patron burdayken sürekli birşeyler istiyor :) ama şuan misafirleri var kendi halıme bıraktı beni
günaydın kızlar.
işe gelir gelmez ekranı açıyorum ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum :2:
hatta bu yazıyada başlayalı bayağı oldu anca devam edebiliyorum.
öncelikle edajım işden ayrılırsan ne yapıcaksın? Başka bir iş varmı hazırda seni maddi sıkıntıya sokmayacak. Sen şu an geçiş dönemindesin okulun var ideallerin var fiziksel olarak değişim içerisindesin. Birde iş değişikliği seni nasıl etkileyecek, öncelikle Bunları düşün. Sonra bu iş yerinde ne yapmak seni mutlu edecek? KOnuşmanı ona göre yönlendir .. Eğer ki orda devam edip sadece maddi farklılık seni tatmin edecekse "ben burdan memnunun sizinle çalışmadan keyif alıyorum" diyerek cümleye başla. ama yok sen sadece işden çıkarılmak istiyorsan o zaman planladığın konuşmayı yap ve ne istediği net olarak söyle (tabii rakam hariç)
aynen edacımm yaa yıne patlatmazsaam.. bazen abur cubur ıstegı gelıoo onu tam ayarlayamadımm..
dun kapım calındı bı baktım sutcu:))) artık gelcekmıs kapıma hemen yogurt yaptım cokta guzel olduu:))
Syy site kafayi yedi yazdiklarim ucuyor
Ogle yemeginde misket kofteli patates yemegi sehriye çorbası ve pirinc pilavi var ayy bu asciya bu menuyu veren gida muhendisinin diplomasina tukuruyum ne yiycem ben simdi
Ewet canm bazen malesed basagım diyorum bazen cok yoruluyorumMaşallahın var. Ben ne nasıl olacağım bilmiyorum. Ben çalışmayı seviyorum. Evde oturursam senin gibi mi olur hepten mi salarım bilmiyorum. Belki 1 ay salarım sonra toparlarım sanırım.
Başaksın dimi sende?
Bence işi alarak hiç fena yapmamışsın.boş oturmaktan iyidir. Hem ek gelir olur. aya vursan 562,50 yapar az değil.
Ahh bluemcim doru dıyosunda şimdi ne war biliyomusun bugun mesela süpürdüm yha silmessem sanki eksik gibi geliyo mesela bnm misafir odam hiç kirlenmez ama sanki orayı temizlemessen odam bana kızıyomus gibi geliyo niye bn temizlemedincanım karatayda az çok yokmuş, doyana kadar yiyeceksin..benim yemek 6 çeyrekte bitmişti gece 1de yattım.. arada spor da yaptım, açlık hissetmek daha kötü, bu sefer leptin salgılanmıyor..
bu sabah baktım çokşükür kiloma dönüyorum adetin etkisi gidiyor ama cuma günü tartıya yansımayabilir gerçek kilom.. olsun ben elimden geleni yapıyorum doğru devam ediyorum ya önemli olan bu..
insulin direnci berbar hakkaten... 5in altında olması gerekiyormuş, ben burda bi kan tahlili yaptıramadım..
inşallah canım o günleri de göreceksin..
canım çok çok iyi yapmışsın boş oturup ne yapacaksın, eline harçlık olur ne güzel, hem de evdesin bebişinlesin..
hergün de ev temizleme 3 günde 1 temizlesen nolacak.. yıpratma kendini..
ooo çok heyecanlıııiyice tart biç.. evlenmeden önce gözlerini 4 aç, evlendikten sonra 3ünü kapat bu işler böyle gider..
Günaydinnn
dün yediklerim
sabah
2 dl ekmekle peynirli tost
cay
öglen
1 kase yogurt,2 kasik makarna
aksam
2 kasik türlü
3 kasik bulgur pilavi
2 lahana sarma
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs
10 dk tifanny
kizlar benim tartida tik yok yanliz,gecen ne güzel veriyorum diyordum,simdi takildim kaldim...
cumaya kadar ne verirsem artik..
banucugum böyle 1 iler 1 geri olmaktan biktim o yüzden yediden karataya sans vermek istiyorum..en azindan saglikli diye..
bu gün yine karatay deneyecegim..
14 subat benim 2 numaranin dogum günü var,o zamana kadar karatay deneyip,sonuca göre hareket edeyim diyorum..14 subat hedefim 65..
insallah tuttururum kizlar..yoksa motivasyonum cök düstü su aralar,bir daha toparlayamam diye korkuyorum
Kahvalti yapayim,herüfü paketler gelirim..kusura bakmayin,aksam 3 numara uyaninca gecmiste yapamadim..
blue canim tarifleri aldim,bende deneyecegim..
mervisim rüyana koptum zaten..benim adama böyle ruyayi anlatsam kiyamet koparir,rüyadan bile kiskanir beni
sevilay sana katiliyorum canim..gamzecigim suuuu diye bagirsa yeter
edacigim yediklerim azdi,bende farkindayim canim..öyle denk geldi diyeyim
kizlar unuttuklarimada kocaman öpücük vereyim,bu defalik affedin
birazdan geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?