- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Bir seferdemi yaptin ben en fazla yirmibes yapiyorum
Bir seferdemi yaptin ben en fazla yirmibes yapiyorum
ayyy canım benim.hepimizin enerjisi zaman zaman taban zaman zaman tavan yapıyor burdada olsa güzel bir msj gülümsetiyor içimizi açıyor.inşallah bir gün buluşur sarlırız sıkı sıkıYaseminim nasil guzel bir gunaydin mesajidir o iylesana da gunaydin canim yanimda olsan opesim geldi bilmiyorum niye ama ben sende ablami hayal ediyorum ablamda benden iki yas buyuk yasini bilmiyorum pot kirmayimda
Sen cok basarili bir anne bir dr biir essin bazen yetmedigimizi olmadigimizi dusunuruz ama aslinda karinca gibi surekli faydamiz vardir sen oylesin menune tam uyamamis olabilirsin yogunluktan ama sen kacamakta yapmadin ve tarti sana guzel sonuc verecek
Kızlar nasılsınız diyet pekde iyi gitmiyo malesef su aralr cok acıkıyorum
Zaten ruh gibiyim
Fazla kacırmamaya dikkat ediyorum ama şiştim çok sanki
Günaydın kizlar
Pek muhabbet olmamis aksam ilk defa bu kadar az gecmis yaptim
Sabah (07:00)
2 yumurta
1/2 avuc ici kadar peynir
1 çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş
Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir
Domates salatalik
4 zeytin
Ara (16:30)
2 gun kurusu
1 cay bardagi sutlu kahve
Aksam (18:45)
1 kase mercimek çorbası
1 adet kucucuk etli biber dolmasi
Bol salata
Caylada 4 findik 4 badem yedim saat sekizden sonra hicbirsey yemiyorum
Su:2, 5 lt
Spor: yok malesef
1 fincan karisik bitki
1 fincan organik kusburnu cayi
günaydın kızlar.mutluluktan açlık nedir bilmeyeceğiniz enerjiden yerinizde duramayacagınız bir gün olsun
asmde 4 kişi aynı diyetisyene gidiyoruz.dün öğle yemeğinde asmde yiyeyim dedim .baktım dolma var.kuru dolması kıymalı bol yağlı birde pırasa var.ben pırasa ve salata aldım.diğerleri baktım dolmaları götürüyor.bi tanesi almış 2 tane şöyle içi bol dolu dolma ee dedim senin öğle yemeğinde listede ne var.1 galeta yerine 2 dolma yiycekmiş.diyetisyene şikayet edeyimde görsün
Ya yaziyorum yaziyorum ucuyo so ra bakiyorum bi iki kez yazmis
Edacim menun guzel verilen listeye harfiyen uymak bu olsa gerek aclik hissediyorum diyordun ne oldu inşallah alismistir bunyenolaylarida cok takma kendine yapiyor kafa da dusundukce kurdukca juruyorsun bedeninde ruhunda yoruluyor
Yaseminim nasil guzel bir gunaydin mesajidir o iylesana da gunaydin canim yanimda olsan opesim geldi bilmiyorum niye ama ben sende ablami hayal ediyorum ablamda benden iki yas buyuk yasini bilmiyorum pot kirmayimda
Sen cok basarili bir anne bir dr biir essin bazen yetmedigimizi olmadigimizi dusunuruz ama aslinda karinca gibi surekli faydamiz vardir sen oylesin menune tam uyamamis olabilirsin yogunluktan ama sen kacamakta yapmadin ve tarti sana guzel sonuc verecek
canım hastalıktan tam çıkamadın sen, bir de antidepresan vs kd hapı ikisi de kilo yapan ilaçlar..
aslında bitkisel bi antidepresan alsan, "st johns wort" diye bi ilaç vardı rahatlatan, tabi doktora danışmak gerek..ama en azından olumsuz etkisi yok..
canım bir de karatayda en az 5 saat yemeyecek şekilde öğünleri yememiz gerekiyor..ara öğün çok önerilen bişey değil.. önce 3 öğün sonra 2,5 (arada yoğurt süt gibi) sonra da 2 ye düşürmek en ideali..
leptin 4 saat sonra çalışmaya başlıyor, 4 saatten sonra ne kadar acıkmadıysak o kadar kar yani.. o nedenle öğünlerde tok tutacak şeyler yiyoruz ve sağlam yiyoruz ki acıkmayalım ve leptin bolca salgılansın.. çerezi o nedenle akşama bırakma, ve dediğim gibi 1 çay bardağını geçme..
canım hastalıktan tam çıkamadın sen, bir de antidepresan vs kd hapı ikisi de kilo yapan ilaçlar..
aslında bitkisel bi antidepresan alsan, "st johns wort" diye bi ilaç vardı rahatlatan, tabi doktora danışmak gerek..ama en azından olumsuz etkisi yok..
canım bir de karatayda en az 5 saat yemeyecek şekilde öğünleri yememiz gerekiyor..ara öğün çok önerilen bişey değil.. önce 3 öğün sonra 2,5 (arada yoğurt süt gibi) sonra da 2 ye düşürmek en ideali..
leptin 4 saat sonra çalışmaya başlıyor, 4 saatten sonra ne kadar acıkmadıysak o kadar kar yani.. o nedenle öğünlerde tok tutacak şeyler yiyoruz ve sağlam yiyoruz ki acıkmayalım ve leptin bolca salgılansın.. çerezi o nedenle akşama bırakma, ve dediğim gibi 1 çay bardağını geçme..
İşte siz o açlık hissi gelene kadar yemiyorsunuz ya açlık hissi gelince yiyorsunuz. Bana o his gelince çıldırıyorum. O nedenle 3+3 çok güzel bana göre. Karatayı ben yapamam yahu
Biliyorum canim ama dedim ya dun duzenim sastii haftaya sali salata yapip gelcem biyle olmuyor dun aclik hissettim hatta annemde gozum doner diye
Cok korktum kahvaltiya kayisiyi ekleyip aksami hafif gecirecegim dun sporda yapamadim icim aciyo resmen
dünki menüm:
sabah: yağda 2 yumurta, bolca marul, peynir, 7-8 zeytin, 1 çay bardağı fındık badem kaju karışımı
arada: ( öğlen eve gidemedim) sütlü kahve +2 kuru kayısı
akşam: 1 kase buğdaylı çorba, 2 çatal alinazik, 2 dilim fırın mücver, koca kase roka salatası
gece açlık hissettim 10 gibi 1 bardaktan az süt içtim..(karataya uygun:) )
spor: leslie 3 mile + 80 mekik
su: 3 lt su + 2 yeşil çay
dünki menüm:
sabah: yağda 2 yumurta, bolca marul, peynir, 7-8 zeytin, 1 çay bardağı fındık badem kaju karışımı
arada: ( öğlen eve gidemedim) sütlü kahve +2 kuru kayısı
akşam: 1 kase buğdaylı çorba, 2 çatal alinazik, 2 dilim fırın mücver, koca kase roka salatası
gece açlık hissettim 10 gibi 1 bardaktan az süt içtim..(karataya uygun:) )
spor: leslie 3 mile + 80 mekik
su: 3 lt su + 2 yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?