- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ayfercim ben 28de evlendimYasemincim 34 ve uc cocuk bravo maşallah nazar degmesin. Ben bu ay sonu 28 okuyorum ve 0 cocuk ahh ahh cok gec kaldim hayata 26 da anca evlendim napalim halada kocam der seni kandirmasam evlenecegin yoktu diye bi aksam tel kinusurken askim annemler gdi rizeden yarin kiz istemeye geliyoruz dedi heee oyle dedim ne biliyim ciddi oldugunu oglen onu kuafor icin beni almaya geldiginde anladım hrrkesi bi telas sardi dabah kahvaltida gule gule anlatip dalga gectigim sey gercekmis bu karadenizliler gercekten deli
Canim bende martta 29 olacagimYa bu yazdiklarim nereye gidiyor
Galiba dunki ogle menusu herseyi degistirdi malum hafif kahvslti gibi oldu nryse haftaya sali tavuklu salata yapip getirecegimbide spor yapamadim icim aciyor sporu es gecince sizdede oluyor mu kizlar :26:
Edacim evet sadece corba olunca piskolijik doyma hissi gelniyor ama sabret az kaldi
3+3 simdiye kadar hep oyleydi benimde ama dr hep acikmadiysan ara yapma yazıyorum diye yapmak zorunda degilsin demisti buda ayri bir gercek.
Yasemincim 34 ve uc cocuk bravo maşallah nazar degmesin. Ben bu ay sonu 28 okuyorum ve 0 cocuk ahh ahh cok gec kaldim hayata 26 da anca evlendim napalim halada kocam der seni kandirmasam evlenecegin yoktu diye bi aksam tel kinusurken askim annemler gdi rizeden yarin kiz istemeye geliyoruz dedi heee oyle dedim ne biliyim ciddi oldugunu oglen onu kuafor icin beni almaya geldiginde anladım hrrkesi bi telas sardi dabah kahvaltida gule gule anlatip dalga gectigim sey gercekmis bu karadenizliler gercekten deli
Günaydin sevgi pitircigimGünaydın kızlar
Canim sin bende farkindayim burdan ayri kaldigimdan oluyor..dün eltim geldi tr den..babasi vefat etmisti hatirlarsaniz..bende yanina gittim,..aksam k.vdede yedik yemegi,ne varsa az az yemeye ugrastim artik...Kaptancim gunaydin motiven dustu cunku su atalar bizden uzak kaldin burdan uzak kalinca o motivasyon denen sey pirt sönüyor bunu kendim ivibde diyorum her hafta sonu uzak kalir ufakta olsa kacamak yapar ve pazartedi tartidan nefret ederken ilk defa bu hafta pazartesi tarti bana super seyler soyledi suan cumadan bu yana 1, 6 vermisim demek ki ugrasinca oluyor yogunsun kaptancim biliyorum cocuklar filan ama bizi ihmal etme ki tartida seni ihmal etmesin nadilda olayi bize bagladimilgi istiyoruz biz bana ne bizi de sev
Gamzecim gunaydin kiz su sifreni verde arada senin yerine yaxiyim bari yoksa kirmizi kart kapida dedi patron
benim 1 mesaj 3 defa gelmis5474. sayfayı göremiyorum site uçtu
haklisin canim..cocuklara zararsiz seyler vermek icin ugrassakta,hormonlu hersey artik..dogal yazanlara bile inanmiyorum ben artik..Sporuna bayildim tatlim onceden beslenme diye birsey vardi dogaldi hersey ne yesek saglikki dite dusunmezdi kimse simdi saglikli beenme diye birsey var acaba ne yesem zararsiz diye düşünüyoruz ilerde bizim cocuklar ne yiycek :18:
suuuuuuuuuuuuuuuu
ne güzel,özledik seni yahuBugün işlerim çok yoğun değil buralardayımmm
ilk hedef 70 o zamanBelkide psikolojik bilmiyorum ama sapıtmaktan korkuyorum. Kendime ciddi bir hedef koydum. Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeliyim. Bu hafta güzel sonuç alırsam regl olana kadar devam ederim. 70 olmayı çok istiyorum.
Benim diyetisyen dedi ki menünde öğünleri yer değiştirme atlamak yok dedi. araları yiyeceksin aç olmazsan bile az bile olsa ye dediAçıkcası bu tempoda spor yapmadan kilo verebilmemi sadece 3+3 olmasına bağlıyorum.
Senin istemen ne güzel olmuş öyle ben napıcam bilmiyorum. :18::18: 2 gün önce yarım bir evlenme teklifi aldım
insallah canim..seni 53 olarak ugurlayacagiz burdanBende insulin direnci yok, şeker yok hiç bişi yok maşallah.
Diyet bitince 3+3 e devam edemem. Lakin açıktığımda sağlıklı aralar yapmayı düşünüyorum. Haftada bir günde protein ağırlık beslenip az çok kalori hesabı yapacağım.
hiç bir şey yapmazsam biliyorum ki sabah ve öğlen protein yersem mutlaka tok olacağım. Tatlı yediğim gün hafif geçireceğim daha ne olsun. Yeteri ineyim 53 kiloya yemem valla.
harikasin canim benim..sen böyle devam edersen hedefine cabucak ulasirsingünaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum
süper enerjik mervecigim..harikasin..Kı ne güzel günaydın demişsin
Sanada günaydın canm bnm
Yo edacım ne kırılması herkesin bi derdi var canm bnde ole düşündm zaten dedim görmemiştir denk gelmemîştri diye :))) öpüyorumm
Kızlar sabah 7 de kalktım eşii ugurladım
Ewii temizledim sildim süoürdüm 3 gömlek vardı ütüledim
Bi abla geldi dün aksam bnm calışmak istedigimi biliyo elbise ykasına boncuk diKilecek miş
Tanesi 3.75
Hmn kabuş ettim tabiki
Aksam 2 tane yaptım
Şimdi 3. Ye basladım
Sanırsam günde 5 tane yaparım erken kalkıp işmi yemegimi yaparsam tabi :)))
Sizce iyi yapmışmıyım kafam dagılıyo hö stres atıyorum
Dedim boş durmaktan iyidir
Bana boş durmak hiç iyi gelmiyo
Malesef burcumun özelliklerini cok iyi tasıyorum
Boş durmıcamm muhakkak bişi yapcam
Geçen gün ewi bastan asagı temizledim duwarları sildim yha kirli degildi ama olsun
Gece kalktım mis odası koltuklarını sildim hep can sıkıntısı kızlar bunlar
Çalısanlar cok sanslı bnce
Haklisin edacigim olmadi..k.validem salata bile yapmamisti,e bende artik az az yemeye calistimKaptancım menün az ama olmamış. Akşam hem sarma hem pilav miktarı az daha olmamış.
Takımdan uzak kaldın bu ara bence motivasyon düşüklüğün bundan.
Gel bize kaptan biz seni yaşatırız motivasyonunu tavan yaparız.
Çünkü biz 3 . takımız
Çünkü biz sevgi pıtırcıklarıyız
Çünkü biz biziz
Bende malatyaliBebegimbayagı sesli güldüm
Lazsın demek hee
Kızz bnde lazım eşimde samsunlu ama hiç laza benzemıyo
Bnce lazlar trabzon rize artvin gümüşhane cook bnzemesede giresunlular( giresunluyum)
Ama bnmki havza samsunlu bn onu ılk gordugumde adıyamanlı malatyalı falan sandıydm
Bn ewlenme teklifi hiç hayal etmemiştim niye diye sorma bnde bilmiyorum
İşten güçten kafanıkaldıramıyodum
Ama eşim evlenme teklifi yaptı
Tektaş almamıştı ama yinede güseldi
:)))
Canim dünde okudum yazini..bencede hakkini yedirme..konus hakkini iste..bence onlarda seni kaybetmek istemezlerCanım dün gece düşündüm.
Mali işler koordinatörüyle konuşmaya karar verdim. Çünkü kendisi müdür gibi pasif değil. En azından evet yada hayır bir şey der diye düşüyorum.
Açık açık 2 senedir çalışıyorum zam almadım. İşimi şöyle yapıyorum böyle yapıyorum artık bunuda yapacağım söylendi bana ama mutsuzum motivasyonum çok düştü geçtiğimiz zaman diliminde. Maaşım bugünkü şartlarda yetersiz geliyor. Paraya ihtiyacım var. diyeceğim.
Eğer zam yapma niyeti olursa mutlaka sorar ne kadar istiyorsun diye. Direkt rakam vermekten kaçınacağım. Piyasada benim bilgi beceri ve tecrübeme göre poziyonlar işte şu rakamlar 1700 seviyesinde (ki bizim işyerinde benimle aynı pozisyondaki insanlar bu maaşı alıyor bu sana ek bilgi bunu ona söylemeyeceğim elbette) Takdir sizin diyeceğim. Sonrada oturup bekleyeceğim.
Şimdi mali işler koordinatörünün yanlış yakalamak için kesiyorum uzaktan uzaktan
Bizimki de beni 1 ay sonra ailesiyle tanıştırmak istiyorheyecanlandım ama çok yanaşmıyorum biz geçen yıldan tanışıyoruz ama daha çok erken hiçbirşey net değil o böyle diyince tırstm azıcıkk
Canim göze batma o zaman..tamda zam isteyecekkenBende buradayım kuzucan. Ama benim müdür beni arada kesiyor çok yazamıyorum.
Malum beni diğer şirkete adapte etmeye çalıştığı için boş anımı gözlüyor.
süper canim..bak ne güzel taze sütünde gelecekaynen edacımm yaa yıne patlatmazsaam.. bazen abur cubur ıstegı gelıoo onu tam ayarlayamadımm..
dun kapım calındı bı baktım sutcu:))) artık gelcekmıs kapıma hemen yogurt yaptım cokta guzel olduu:))
Yarım derken telefonda evlenelim dedi. Boşver yüksek lisansı evliykende yaparsın. Uzatmaya gerek yok. Benim mühendislik işi belli olsun. (Haziranda ) eğer olmazsa evlenelim diyor. Dedim evlenme teklifi böyle mi olur. Önce teklif et kabul edeyim öyle dedim.
Adam çıldırdı. 1 ay göremeyince yada her hafta istanbula gelmek zor oluyor.
Hos buldum canim..kaptancım hoşgeldinn
deminki uzun mesaj diğer sayfalarda vardı zaten ama yine gelmiş, sanki sorun var sitede 1 mesajı 2 kez gönderiyor.
Canim firsatin varsa yap sporunu..spor dahada kolaylastiriyor isimizi biliyorsunbüyük ihtimal viral yani antibiyotik gerekmez.viraller genelde yüksek ateşle seyreder tam iyileşme en az 1 hafta sürer.bugünde dikkat et.ateşi 38i gecerse duşa sok ilaçtan evvel, böylece mikrobu kırılır.yarın sabaha hala devam ediyorsa ozaman kontrole git.
maşallah bende şu 2 gün yapabilsem.ya spor insana dinçlikte veriyor.
ben 63 olsamda yeter.
ayy benimmkide trabzonlu.tuna nehrinin kenarında yürürken evlenme teklif etti.ben ona bir kere hayır dedim bana seni kaçırırım dedi.
Ewet canm bazen malesed basagım diyorum bazen cok yoruluyorum
Bak mesela bişi anlatayım calısırken bnden önceki halkla ilşkilerde calısan bayan bütün dosyaları biribrine katmıştı
Harf sırasına göre tarıh sırasına göre
Ödeme gününe göre yada ne bilim akla gelen ne warsa
Bili soruyoşat yatım saatte zor buluyodum
Pc desen nerde ne dosya war hep karısık yani arama yapacagım zaman bile yarım saatte bulabılıyodum
İşçi ismleri ki hastanede bilmem kac calısan var düşün
Ben pazar günü calısmama rahmn sabah gittim bütün hasta dosyalarını düzene soktum
Ödemeler ödeme tarıhleri çekler senetler nakitler ayrı
Harf sırasını yaptım
Pc yi bilgi işlemden i arkadasla bastan asagı yeniledik
Klasörlerimi düzenledim
Sürekli olarak takip ettiğim dosyalarımı e altına bi raf yaptırark düzenledim
Yani hersey dizi dizi
Olcak diye aksama kadar ugrastım
Kımseye yaptıranasdım cunku illa bn yapıcam bilcem nerde ne var
Cok yoruluyorum eda ama düEnsiLik
Tertıpsızlık yani karısık seyler bni daha cok yoruyo düşünmek istemiyorum offf yazarken bile bunaldım
Ahh bluemcim doru dıyosunda şimdi ne war biliyomusun bugun mesela süpürdüm yha silmessem sanki eksik gibi geliyo mesela bnm misafir odam hiç kirlenmez ama sanki orayı temizlemessen odam bana kızıyomus gibi geliyo niye bn temizlemedin
Ahh kuzum hiç sorma anlatcaktım ama tersini görmüş gibi anlattım eriğimden aldım taktigide
Sonra dedim bu gördüğm rüyanın tersi olsa nolurdu diye
Ben ce hiç öle bi rüya görme askım rüyana girer o adamı öldürüm dedi
Bnde dedim yuhh uleynn yapacagın seyleri söle rüyama girecekmiş yok artık dedim koptuk gülmekten
Onlarda öylemi isliyormus isler..yani görümcen biriyle önceden konussa karsi taraf istemesede olurmuymusayfercim ben 28de evlendim.hiçte geç kalmadın.ay o karadenizliler bana kalp krizi geçirtiyordu.güya istemeye geldiler trabzondan ankaraya gece 12 oldu tıkyok.erkek kardeşim mutfaga geldi bunlar seni beğenmedi istemeyecek evden cıkıp gitsinler.eşimi çağırdım siz istemeye gelmedinizmi.evet dedi.eee dedim.meğer onların ilk gelin kaçmış.prosedüre yabancılar.eşimle biz önceden görüştükya bu iş olmus istemeye ne gerek varmıs.babam küplere bindi.ben sizi trabzona geri yollarım ya kızıma dua edin dedi.12den sonra istediler.ayy ben onlardan cok cektim cok.
benim 0,5 oldu ancakAn ıtıbarıyle 6 bardak suyum bıtmış bulunmaktadır haydı kısceler suuuuu
Cok haklisin canim...hakkini istemekten sakin korkmaHaklısın. Benim sinir olduğum her işin piyasada bir ücreti var. Benim performansımı görüyorsun. Ben bunu anlamıyorum benden o kadar memnunsan neden benimle yüz göz olmadan hak ettiğimi vermiyorsun. Bence çok mantıksal düşünüyorum. Duygusal olmak lazımmış. Ağlamayana meme yok hesabı.
Ben gerek iş gereği gerek hissiyat olarak 4*4 lük olsun isterim. Özenirim elimden gelenin en iyisini yaparım. bugünün işine yarına bırakmam masam derli topludur. Arşivim yine aynı şekilde. Benden bir şey istendiğinde tak diye çıkarır önüne koyarım çünkü ben o daha istemeden onu yapmışımdır. Görev sorumluluk bilinciyle yapıyorum. İşimi güzel yapınca mutlu olan tatmin olan bir insanım. Ben böyle bir yapıdayken bana yapılan muamele dokunuyor işte. Bir senedir motivasyon eksikliğiyle devam ediyorum.
Bencede yediSyy site kafayi yedi yazdiklarim ucuyor
Ogle yemeginde misket kofteli patates yemegi sehriye çorbası ve pirinc pilavi var ayy bu asciya bu menuyu veren gida muhendisinin diplomasina tukuruyum ne yiycem ben simdi
düzenli kadinlari cok seviyorum..söyle azcik sürtünsem banada bulasirmi acabaEwet canm bazen malesed basagım diyorum bazen cok yoruluyorum
Bak mesela bişi anlatayım calısırken bnden önceki halkla ilşkilerde calısan bayan bütün dosyaları biribrine katmıştı
Harf sırasına göre tarıh sırasına göre
Ödeme gününe göre yada ne bilim akla gelen ne warsa
Bili soruyoşat yatım saatte zor buluyodum
Pc desen nerde ne dosya war hep karısık yani arama yapacagım zaman bile yarım saatte bulabılıyodum
İşçi ismleri ki hastanede bilmem kac calısan var düşün
Ben pazar günü calısmama rahmn sabah gittim bütün hasta dosyalarını düzene soktum
Ödemeler ödeme tarıhleri çekler senetler nakitler ayrı
Harf sırasını yaptım
Pc yi bilgi işlemden i arkadasla bastan asagı yeniledik
Klasörlerimi düzenledim
Sürekli olarak takip ettiğim dosyalarımı e altına bi raf yaptırark düzenledim
Yani hersey dizi dizi
Olcak diye aksama kadar ugrastım
Kımseye yaptıranasdım cunku illa bn yapıcam bilcem nerde ne var
Cok yoruluyorum eda ama düEnsiLik
Tertıpsızlık yani karısık seyler bni daha cok yoruyo düşünmek istemiyorum offf yazarken bile bunaldım
Ahh bluemcim doru dıyosunda şimdi ne war biliyomusun bugun mesela süpürdüm yha silmessem sanki eksik gibi geliyo mesela bnm misafir odam hiç kirlenmez ama sanki orayı temizlemessen odam bana kızıyomus gibi geliyo niye bn temizlemedin
Ahh kuzum hiç sorma anlatcaktım ama tersini görmüş gibi anlattım eriğimden aldım taktigide
Sonra dedim bu gördüğm rüyanın tersi olsa nolurdu diye
Ben ce hiç öle bi rüya görme askım rüyana girer o adamı öldürüm dedi
Bnde dedim yuhh uleynn yapacagın seyleri söle rüyama girecekmiş yok artık dedim koptuk gülmekten
Canim makineden bulasiklari cikartmakta ayri sikintiAnladım ben seni aynı ben. O zaman evlenincede böyle olacağım. En nefret ettiğim iş bulaşık. allahtan makine denilen bir olay var yoksa halim ne olurdu
gecmisin birazini cevaplayayim,kalan yarisina geceyim
Canim bende martta 29 olacagim
3 tane yaramazim var simdi..erken anne olmak cok güzel ama erken evlenmek hayir
simdiki aklim olsaydi 30 a kadar evlenmezdim,ama gecti artik
Günaydin sevgi pitircigim
Canim sin bende farkindayim burdan ayri kaldigimdan oluyor..dün eltim geldi tr den..babasi vefat etmisti hatirlarsaniz..bende yanina gittim,..aksam k.vdede yedik yemegi,ne varsa az az yemeye ugrastim artik...
gecede gelemedim..daha fazla zaman ayirmaya agyret edecegeim canim
benim 1 mesaj 3 defa gelmis
haklisin canim..cocuklara zararsiz seyler vermek icin ugrassakta,hormonlu hersey artik..dogal yazanlara bile inanmiyorum ben artik..
ne güzel,özledik seni yahu
ilk hedef 70 o zaman
insallah canim..seni 53 olarak ugurlayacagiz burdan
harikasin canim benim..sen böyle devam edersen hedefine cabucak ulasirsin
süper enerjik mervecigim..harikasin..
evde calismanda cok güzel..bende calismak istiyorum,kücügüde krese versem belki calisirm
Haklisin edacigim olmadi..k.validem salata bile yapmamisti,e bende artik az az yemeye calistimsuc benim degil yani
burdan ayri kaldikca salasim gelyior kendimi..siz iyiki varsiniz canim benim
Bende malatyali
Canim dünde okudum yazini..bencede hakkini yedirme..konus hakkini iste..bence onlarda seni kaybetmek istemezler
cok erken gamzecigim..
canim bence iyi tani,sonra evlenemye karar ver..e odun cikma ihtimalinide düsünmek lazim
Canim göze batma o zaman..tamda zam isteyecekken
süper canim..bak ne güzel taze sütünde gelecek
Canimsin bence lisansini bitirde evlen,evlendikten sonra coluktu,cocuktu..aileydi derken kendini unutabiliyorsun..sekil 1 A ben
Hos buldum canim..
evet hatta 2 defa gelmis,site cok sevmis heralde yazdiklarimi,arka arkaya göndermis
Canim firsatin varsa yap sporunu..spor dahada kolaylastiriyor isimizi biliyorsun
bulmus senin gibi hatunu tabi kacirir
Kaptancım hemşerim canım benim bak daha çok sevdim seni dermişimBende malayalıyım. Pötürgeliyim(hiç gitmedim. sadece merkeze gittim oraları bilirim). Sen neresindensin?
Benim ilk hedef14. takımda sanırım 75-70 diye bildirmiştim hatırlamıyorum. Yani yakında hedefimi düşüreceğim.
ayfercim ben 28de evlendim.hiçte geç kalmadın.ay o karadenizliler bana kalp krizi geçirtiyordu.güya istemeye geldiler trabzondan ankaraya gece 12 oldu tıkyok.erkek kardeşim mutfaga geldi bunlar seni beğenmedi istemeyecek evden cıkıp gitsinler.eşimi çağırdım siz istemeye gelmedinizmi.evet dedi.eee dedim.meğer onların ilk gelin kaçmış.prosedüre yabancılar.eşimle biz önceden görüştükya bu iş olmus istemeye ne gerek varmıs.babam küplere bindi.ben sizi trabzona geri yollarım ya kızıma dua edin dedi.12den sonra istediler.ayy ben onlardan cok cektim cok.
Canim makineden bulasiklari cikartmakta ayri sikinti
Bebegimbayagı sesli güldüm
Lazsın demek hee
Kızz bnde lazım eşimde samsunlu ama hiç laza benzemıyo
Bnce lazlar trabzon rize artvin gümüşhane cook bnzemesede giresunlular( giresunluyum)
Ama bnmki havza samsunlu bn onu ılk gordugumde adıyamanlı malatyalı falan sandıydm
Bn ewlenme teklifi hiç hayal etmemiştim niye diye sorma bnde bilmiyorum
İşten güçten kafanıkaldıramıyodum
Ama eşim evlenme teklifi yaptı
Tektaş almamıştı ama yinede güseldi
:)))
Edacigim yemek artiklarinida temizlerken ister istemez islanacak elin..sonra tezgahi silmekti derken bezide elliyorsun..Yıkamaktan daha iyidir. Sanırım benden kaynaklanıyor. Böyle elimi yıkadıktan sonra kuruyor ya hani nemlenene kadar kağıda böyle süet tarzı hiç birşeye değdiremem.tüylerim ürperiyor resmen.
canim benimde en sevmedigim istir ütü..önce biriktirridim,1 günüm ütüye giderdi..simdi kurudugu an firsatim varsa ütülüyorum..bulaşıktan ben de nefret ediyorum hemen toplamaya çalışıyorum mutfak dağıldığında anında toplansın istiyorum:))
makineye ben koyuyorum eşim boşaltıyor.. ütüleri de burda ütücüler var iş kıyafetleri oraya gidiyor, evdekileri eşim...
canim benimde en sevmedigim istir ütü..önce biriktirridim,1 günüm ütüye giderdi..simdi kurudugu an firsatim varsa ütülüyorum..
bui ara esimin uyku problemi vardi,doktora gitmisti..doktorda uykun gelmezse ütü yap,gelir demis
Adam eve geldi,ütü yapacakmisim..adamin muayene yöntemi buymus diye söylenmeye basladi
benimki yerleri süpürmeyi iyi becerir,camasirda serer arada ama ütüye yaklasmaz
Cok güzelmis canimeşim de çok güzel sürprizler hazırlardı, hala hazırlar ama heran dipdibe olduğumuz için artık pek imkanı olmuyor
ilk zamanlar daha karar vermemişken, yakın zamanda iş için parise gitmiştim, çok güzel vs dedim, bundan sonra beraber de gideriz dedi, ilk sinyal buydu:) sonra ben kesin kararımı verdim dedi, ailesiyle tanıştırmak istediğni söyledi.. çıkışta yanında gül varmış onu çıkarıp verdi, sonra ankarayı bilenler bilir, emek 4.caddenin başından türkocağının sonuna kdar yürümüştük:) çok romantik günlerdi..
evlilik teklifi de, bununla nişan alışverişine gittik yüzükleri seçtik, tektaşlara baktık ama ben açıkcası böyle şeylerde çok hevesli sayılmam, gerek yok ne gerek var dedim..hakkaten böyle düşünüyordum.. ertesi gün de yine çıkcaz alışverişe, sabah arkadaşımla bi işim var seni arıcam dedi, bekle bekle, saatlerce bekledim artık sinirlenmeye başladım... aradım "sen bize doğru gel" dedi, emekte arkadaşıyla oturuyordu eşim, gittim, aa cüzdanımı unutmuşum demez mi, ya sabır çekiyorum ben, gel gidip alalım dedi, apartmanalrının önüne bi geldik, camdan bi çanta sarkıyor, içinden rafet el romanın benimle evlenirmisin şarkısı çalıyor ufak mp3ten :)) çantayı ipten çıkardı, parmağıma doladı ve arkadaşı yukardan tek taşı iple aşağı attı, yüzük parmağıma geldi, karşıda da kızlar yurdu var, camlara döküldüler, allahım ne komik gündü:)) ama hala hoşuma gidiyor aklıma geldikçe:)) meğer bunların hazırlığını yapıyormuş evlilik teklifini de yüzük ölçümü almak için bekliyormuş
ben de biriktiriyorum sonra eşim hallediyor neyseki seviyor ya,buhar kazanlı ütülerden benim ütü, o yüzden de hoşuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?