Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayfercim ben 28de evlendim.hiçte geç kalmadın.ay o karadenizliler bana kalp krizi geçirtiyordu.güya istemeye geldiler trabzondan ankaraya gece 12 oldu tıkyok.erkek kardeşim mutfaga geldi bunlar seni beğenmedi istemeyecek evden cıkıp gitsinler.eşimi çağırdım siz istemeye gelmedinizmi.evet dedi.eee dedim.meğer onların ilk gelin kaçmış.prosedüre yabancılar.eşimle biz önceden görüştükya bu iş olmus istemeye ne gerek varmıs.babam küplere bindi.ben sizi trabzona geri yollarım ya kızıma dua edin dedi.12den sonra istediler.ayy ben onlardan cok cektim cok.

gecmisin birazini cevaplayayim,kalan yarisina geceyim

Canim bende martta 29 olacagim

3 tane yaramazim var simdi..erken anne olmak cok güzel ama erken evlenmek hayir
simdiki aklim olsaydi 30 a kadar evlenmezdim,ama gecti artik
Günaydın kızlar
Günaydin sevgi pitircigim
Canim sin bende farkindayim burdan ayri kaldigimdan oluyor..dün eltim geldi tr den..babasi vefat etmisti hatirlarsaniz..bende yanina gittim,..aksam k.vdede yedik yemegi,ne varsa az az yemeye ugrastim artik...
gecede gelemedim..daha fazla zaman ayirmaya agyret edecegeim canim
5474. sayfayı göremiyorum site uçtu
benim 1 mesaj 3 defa gelmis
Sporuna bayildim tatlim onceden beslenme diye birsey vardi dogaldi hersey ne yesek saglikki dite dusunmezdi kimse simdi saglikli beenme diye birsey var acaba ne yesem zararsiz diye düşünüyoruz ilerde bizim cocuklar ne yiycek :18:
haklisin canim..cocuklara zararsiz seyler vermek icin ugrassakta,hormonlu hersey artik..dogal yazanlara bile inanmiyorum ben artik..

suuuuuuuuuuuuuuuu

Bugün işlerim çok yoğun değil buralardayımmm
ne güzel,özledik seni yahu
ilk hedef 70 o zaman
insallah canim..seni 53 olarak ugurlayacagiz burdan
günaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum
harikasin canim benim..sen böyle devam edersen hedefine cabucak ulasirsin
süper enerjik mervecigim..harikasin..
evde calismanda cok güzel..bende calismak istiyorum,kücügüde krese versem belki calisirm
Haklisin edacigim olmadi..k.validem salata bile yapmamisti,e bende artik az az yemeye calistimsuc benim degil yani

burdan ayri kaldikca salasim gelyior kendimi..siz iyiki varsiniz canim benim
Bende malatyali
Canim dünde okudum yazini..bencede hakkini yedirme..konus hakkini iste..bence onlarda seni kaybetmek istemezler
cok erken gamzecigim..
canim bence iyi tani,sonra evlenemye karar ver..e odun cikma ihtimalinide düsünmek lazim
Bende buradayım kuzucan. Ama benim müdür beni arada kesiyor çok yazamıyorum.
Malum beni diğer şirkete adapte etmeye çalıştığı için boş anımı gözlüyor.
Canim göze batma o zaman..tamda zam isteyecekken
aynen edacımm yaa yıne patlatmazsaam.. bazen abur cubur ıstegı gelıoo onu tam ayarlayamadımm..

dun kapım calındı bı baktım sutcu:))) artık gelcekmıs kapıma hemen yogurt yaptım cokta guzel olduu:))
süper canim..bak ne güzel taze sütünde gelecek

Canimsin bence lisansini bitirde evlen,evlendikten sonra coluktu,cocuktu..aileydi derken kendini unutabiliyorsun..sekil 1 A ben
kaptancım hoşgeldinn

deminki uzun mesaj diğer sayfalarda vardı zaten ama yine gelmiş, sanki sorun var sitede 1 mesajı 2 kez gönderiyor.
Hos buldum canim..
evet hatta 2 defa gelmis,site cok sevmis heralde yazdiklarimi,arka arkaya göndermis

Canim firsatin varsa yap sporunu..spor dahada kolaylastiriyor isimizi biliyorsun
bulmus senin gibi hatunu tabi kacirir

Anladım ben seni aynı ben. O zaman evlenincede böyle olacağım. En nefret ettiğim iş bulaşık. allahtan makine denilen bir olay var yoksa halim ne olurdu

Onlarda öylemi isliyormus isler..yani görümcen biriyle önceden konussa karsi taraf istemesede olurmuymus

Baban en iyisini yapmis,tavrini koymus..yoksa seni rüyalarinda göreceklermis doktorcugum

An ıtıbarıyle 6 bardak suyum bıtmış bulunmaktadır haydı kısceler suuuuu
benim 0,5 oldu ancak
Cok haklisin canim...hakkini istemekten sakin korkma
Syy site kafayi yedi yazdiklarim ucuyor

Ogle yemeginde misket kofteli patates yemegi sehriye çorbası ve pirinc pilavi var ayy bu asciya bu menuyu veren gida muhendisinin diplomasina tukuruyum ne yiycem ben simdi
Bencede yedi
canim corbayi ic,köfteleri ye birde..salata vardir insallah yaninda:26:
düzenli kadinlari cok seviyorum..söyle azcik sürtünsem banada bulasirmi acaba

bu erkeklerin hepsi böyle anacigim..sanki dünyada bir tek kendi karilari var..

Anladım ben seni aynı ben. O zaman evlenincede böyle olacağım. En nefret ettiğim iş bulaşık. allahtan makine denilen bir olay var yoksa halim ne olurdu
Canim makineden bulasiklari cikartmakta ayri sikinti

Kaptancım hemşerim canım benim bak daha çok sevdim seni dermişim Bende malayalıyım. Pötürgeliyim(hiç gitmedim. sadece merkeze gittim oraları bilirim). Sen neresindensin?

Benim ilk hedef14. takımda sanırım 75-70 diye bildirmiştim hatırlamıyorum. Yani yakında hedefimi düşüreceğim.

Canimsin..cok sevindim valla,hemserim varmista haberim yokmus
bende pek sik gitmem canim..tatillerde 1-2 hafta kaliriz ancak..merkezde gezeriz....babam malatyali,annem antepli

Akcadagliyiz canim bizde

Canim ne zaman istersen bildiririz yeni hedefini

Hiç güleceğim yoktu.

Canim makineden bulasiklari cikartmakta ayri sikinti

Yıkamaktan daha iyidir. Sanırım benden kaynaklanıyor. Böyle elimi yıkadıktan sonra kuruyor ya hani nemlenene kadar kağıda böyle süet tarzı hiç birşeye değdiremem.tüylerim ürperiyor resmen.

Canim bolu bati karadeniz ama yeminle iki senede boluyu unutturdu bu rizeliler hakiki lazsin diyorum yok lazlar lazca kinusur bizde yok diyor vardir ya kafalards karadenizliyse lazdir kavrami ama cok neseli insanlar hayat onlara guzel ya senin enerjinde lazliktan geliyor demek . Samsundan gelin alcaz carsambali ama canimizi ojudular kiz isyemeye gittik kahve bile vermediler kadin erkek ayri oturdular kizi vermisler haberimiz olmamıştır. Her yorebin bir seyi var iste
Yasemincim cok guldum canim demek istemeyecekler.is ayy yarabbim iste boyle garip isleride oluyor misal dugun bitti salondan cikan sokakta horona devam ediyor gelinlikle kisin ortadinda yerlerde kar gece vakti horon oynadik

Valla ben cok seviyorum bu lazlari

Yıkamaktan daha iyidir. Sanırım benden kaynaklanıyor. Böyle elimi yıkadıktan sonra kuruyor ya hani nemlenene kadar kağıda böyle süet tarzı hiç birşeye değdiremem.tüylerim ürperiyor resmen.
Edacigim yemek artiklarinida temizlerken ister istemez islanacak elin..sonra tezgahi silmekti derken bezide elliyorsun..
Yani kötü haber vermis gibi olmayayim ama makine buna care degil

saka tabiki canim..makine gercektende cok ise yariyor,10 dk sürmeden mutfak tertemiz oluyor valla..icad edenden allah razi olsun..evimin büyük kizi diyorum ben ona

bulaşıktan ben de nefret ediyorum hemen toplamaya çalışıyorum mutfak dağıldığında anında toplansın istiyorum:))
makineye ben koyuyorum eşim boşaltıyor.. ütüleri de burda ütücüler var iş kıyafetleri oraya gidiyor, evdekileri eşim...

canim benimde en sevmedigim istir ütü..önce biriktirridim,1 günüm ütüye giderdi..simdi kurudugu an firsatim varsa ütülüyorum..
bui ara esimin uyku problemi vardi,doktora gitmisti..doktorda uykun gelmezse ütü yap,gelir demis

Adam eve geldi,ütü yapacakmisim..adamin muayene yöntemi buymus diye söylenmeye basladi

benimki yerleri süpürmeyi iyi becerir,camasirda serer arada ama ütüye yaklasmaz

.................................................................

Son düzenleme:
eşim de çok güzel sürprizler hazırlardı, hala hazırlar ama heran dipdibe olduğumuz için artık pek imkanı olmuyor
ilk zamanlar daha karar vermemişken, yakın zamanda iş için parise gitmiştim, çok güzel vs dedim, bundan sonra beraber de gideriz dedi, ilk sinyal buydu:) sonra ben kesin kararımı verdim dedi, ailesiyle tanıştırmak istediğni söyledi.. çıkışta yanında gül varmış onu çıkarıp verdi, sonra ankarayı bilenler bilir, emek 4.caddenin başından türkocağının sonuna kdar yürümüştük:) çok romantik günlerdi..

evlilik teklifi de, bununla nişan alışverişine gittik yüzükleri seçtik, tektaşlara baktık ama ben açıkcası böyle şeylerde çok hevesli sayılmam, gerek yok ne gerek var dedim..hakkaten böyle düşünüyordum.. ertesi gün de yine çıkcaz alışverişe, sabah arkadaşımla bi işim var seni arıcam dedi, bekle bekle, saatlerce bekledim artık sinirlenmeye başladım... aradım "sen bize doğru gel" dedi, emekte arkadaşıyla oturuyordu eşim, gittim, aa cüzdanımı unutmuşum demez mi, ya sabır çekiyorum ben, gel gidip alalım dedi, apartmanalrının önüne bi geldik, camdan bi çanta sarkıyor, içinden rafet el romanın benimle evlenirmisin şarkısı çalıyor ufak mp3ten :)) çantayı ipten çıkardı, parmağıma doladı ve arkadaşı yukardan tek taşı iple aşağı attı, yüzük parmağıma geldi, karşıda da kızlar yurdu var, camlara döküldüler, allahım ne komik gündü:)) ama hala hoşuma gidiyor aklıma geldikçe:)) meğer bunların hazırlığını yapıyormuş evlilik teklifini de yüzük ölçümü almak için bekliyormuş

ben de biriktiriyorum sonra eşim hallediyor neyseki seviyor ya,buhar kazanlı ütülerden benim ütü, o yüzden de hoşuna gidiyor

Cok güzelmis canim
ben de biriktiriyorum sonra eşim hallediyor neyseki seviyor ya,buhar kazanlı ütülerden benim ütü, o yüzden de hoşuna gidiyor

Bluecum cok guzelmis bende oyle bir teklif aldim ama eski srvgilimdrndi bozimki garipti cunku ben syrilmayi o evlenmeyi planlamis cok kotu olmustu hayir deyince
Utu mu kocan mi yapiyo yas benjm kocam herseyi yapar utu yapmaz dedigin gibi buhar kazanli utuler varda allahtan iki dk yapiyorum zaten asla kumas filan beceremem onlardan temizlemeye gidiyor ne beceriksiz hatunum yaa

Ben de ailesiyle tanışmadan ciddi birşeyler olmadan önce güzel bir evlenme teklifi istiyorum öyle kuru kuru benimle evlenir misin istemiyorumm :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…