Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Belkide psikolojik bilmiyorum ama sapıtmaktan korkuyorum. Kendime ciddi bir hedef koydum. Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeliyim. Bu hafta güzel sonuç alırsam regl olana kadar devam ederim. 70 olmayı çok istiyorum.

Benim diyetisyen dedi ki menünde öğünleri yer değiştirme atlamak yok dedi. araları yiyeceksin aç olmazsan bile az bile olsa ye dedi Açıkcası bu tempoda spor yapmadan kilo verebilmemi sadece 3+3 olmasına bağlıyorum.
Senin istemen ne güzel olmuş öyle ben napıcam bilmiyorum. :18::18: 2 gün önce yarım bir evlenme teklifi aldım

Bende insulin direnci yok, şeker yok hiç bişi yok maşallah.

Diyet bitince 3+3 e devam edemem. Lakin açıktığımda sağlıklı aralar yapmayı düşünüyorum. Haftada bir günde protein ağırlık beslenip az çok kalori hesabı yapacağım.

hiç bir şey yapmazsam biliyorum ki sabah ve öğlen protein yersem mutlaka tok olacağım. Tatlı yediğim gün hafif geçireceğim daha ne olsun. Yeteri ineyim 53 kiloya yemem valla.

günaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum

Canim yarim mi bu erkeklerde once citlatiyor sonra evri vaki yapiyor iste benimkide hayal ettigini yapamadi hop diye isrenince dort yil sevgiliydik kimse hop diye olmasina bursey demedi . Istedik yuzuk taktik ertesi gun yemege cikardi evlenme teklif rdiyor planlarim bunu inceden yapmakti ama olmadi dedi lazsin ondandir dedim karadenizli olan varsa alinmasin bende boluluyum karadenizliyim sonucta var biyle tuhaf islerimiz oluyor edacim seninde en guzel sekilde olur inşallah

günaydın kızlar.mutluluktan açlık nedir bilmeyeceğiniz enerjiden yerinizde duramayacagınız bir gün olsun
Kı ne güzel günaydın demişsin
Sanada günaydın canm bnm

Yo edacım ne kırılması herkesin bi derdi var canm bnde ole düşündm zaten dedim görmemiştir denk gelmemîştri diye :))) öpüyorumm

Kızlar sabah 7 de kalktım eşii ugurladım
Ewii temizledim sildim süoürdüm 3 gömlek vardı ütüledim
Bi abla geldi dün aksam bnm calışmak istedigimi biliyo elbise ykasına boncuk diKilecek miş
Tanesi 3.75
Hmn kabuş ettim tabiki
Aksam 2 tane yaptım
Şimdi 3. Ye basladım
Sanırsam günde 5 tane yaparım erken kalkıp işmi yemegimi yaparsam tabi :)))
Sizce iyi yapmışmıyım kafam dagılıyo hö stres atıyorum
Dedim boş durmaktan iyidir
Bana boş durmak hiç iyi gelmiyo
Malesef burcumun özelliklerini cok iyi tasıyorum
Boş durmıcamm muhakkak bişi yapcam
Geçen gün ewi bastan asagı temizledim duwarları sildim yha kirli degildi ama olsun
Gece kalktım mis odası koltuklarını sildim hep can sıkıntısı kızlar bunlar
Çalısanlar cok sanslı bnce

Kaptancım menün az ama olmamış. Akşam hem sarma hem pilav miktarı az daha olmamış.
Takımdan uzak kaldın bu ara bence motivasyon düşüklüğün bundan.
Gel bize kaptan biz seni yaşatırız motivasyonunu tavan yaparız.
Çünkü biz 3 . takımız
Çünkü biz sevgi pıtırcıklarıyız
Çünkü biz biziz

Bebegim bayagı sesli güldüm
Lazsın demek hee
Kızz bnde lazım eşimde samsunlu ama hiç laza benzemıyo
Bnce lazlar trabzon rize artvin gümüşhane cook bnzemesede giresunlular( giresunluyum)
Ama bnmki havza samsunlu bn onu ılk gordugumde adıyamanlı malatyalı falan sandıydm
Bn ewlenme teklifi hiç hayal etmemiştim niye diye sorma bnde bilmiyorum
İşten güçten kafanıkaldıramıyodum
Ama eşim evlenme teklifi yaptı
Tektaş almamıştı ama yinede güseldi
:)))

Eda dünkü konu ile ilgili kararını verdin mi, ne yapmayı düşünüyorsun?
Canım dün gece düşündüm.
Mali işler koordinatörüyle konuşmaya karar verdim. Çünkü kendisi müdür gibi pasif değil. En azından evet yada hayır bir şey der diye düşüyorum.
Açık açık 2 senedir çalışıyorum zam almadım. İşimi şöyle yapıyorum böyle yapıyorum artık bunuda yapacağım söylendi bana ama mutsuzum motivasyonum çok düştü geçtiğimiz zaman diliminde. Maaşım bugünkü şartlarda yetersiz geliyor. Paraya ihtiyacım var. diyeceğim.
Eğer zam yapma niyeti olursa mutlaka sorar ne kadar istiyorsun diye. Direkt rakam vermekten kaçınacağım. Piyasada benim bilgi beceri ve tecrübeme göre poziyonlar işte şu rakamlar 1700 seviyesinde (ki bizim işyerinde benimle aynı pozisyondaki insanlar bu maaşı alıyor bu sana ek bilgi bunu ona söylemeyeceğim elbette ) Takdir sizin diyeceğim. Sonrada oturup bekleyeceğim.
Şimdi mali işler koordinatörünün yanlış yakalamak için kesiyorum uzaktan uzaktan

Bizimki de beni 1 ay sonra ailesiyle tanıştırmak istiyor heyecanlandım ama çok yanaşmıyorum biz geçen yıldan tanışıyoruz ama daha çok erken hiçbirşey net değil o böyle diyince tırstm azıcıkk

günaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum

Masallah masallah seni çook kıskandım gercekten ne güsel baslamıssın güne bnce 2 ay sabret bn inanıyorum vereceksın kıloları

Sporuna bayildim tatlim onceden beslenme diye birsey vardi dogaldi hersey ne yesek saglikki dite dusunmezdi kimse simdi saglikli beenme diye birsey var acaba ne yesem zararsiz diye düşünüyoruz ilerde bizim cocuklar ne yiycek :18:

sorma canım ya o her dakika her yemekte aklıma gelen bişey..
ama Allah bizi yarattıysa ve hala yaşıyorsak nasibimizi yaratmıştır diye düşünüyorum.. her yemğin başında Allahım sen bu yemeğin şifasını bana ver, zararlarından koru desek bence çok etkili olabilir:)

1 ay biraz erken değil mi gamzecim. Şöyle 2,3 ay geçseydi?

NE güzel merveciim bende ewde coksıkılıorum işte bulamadım cook sıkılıoruum cook
Masallah masallah seni çook kıskandım gercekten ne güsel baslamıssın güne bnce 2 ay sabret bn inanıyorum vereceksın kıloları

inşallah canım yaa baslayalı 6 ay oldu daha 8 kılo vermısım 1 aıp 1 werıorum sınırlerım bozuluoo

Canımcımm ben o kadar çok insanla karşılaşıyorum ki işini baştan savma yapıp çok iyi maaşla çalışan, 1-2 ay kadar önce güzellık merkezinde bir kızla tanışmıştım kız 19-20 yaşlarında tecrübesiz işe girmiş kızın maaşını çok merak ediyordum oraya giden yakın bir arkadaşım öğrenmiş 2000 tl ile başlamış işe bunu duyunca dedim ben bedavaya çalışıyorum sonra iyice gaza geldimd e zam istedim :) millet bizim gibi de özenli davranmıyor işinde aslında yaptığımız yanlış birşey değil hakkımız olanı istiyoruz sonucta sen de şöyle bir uygun zamanı yakala git konuş içinde tutup kendi kendini yiyeceğine konuşursun herşey net olur kafanda en azından, cevaplarının olumsuz olacağını sanmıyorum ama olumsuz olsa bile sende planını ona göre yaparsın.

Günaydın çağlacım.
Ne güzel başlamışsın. Aksatmazsan marta kadar çok rahat 60 olursun.

aynen edacımm yaa yıne patlatmazsaam.. bazen abur cubur ıstegı gelıoo onu tam ayarlayamadımm..

dun kapım calındı bı baktım sutcu:))) artık gelcekmıs kapıma hemen yogurt yaptım cokta guzel olduu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…