Ya bu yazdiklarim nereye gidiyor
Galiba dunki ogle menusu herseyi degistirdi malum hafif kahvslti gibi oldu nryse haftaya sali tavuklu salata yapip getirecegimbide spor yapamadim icim aciyor sporu es gecince sizdede oluyor mu kizlar :26:
Edacim evet sadece corba olunca piskolijik doyma hissi gelniyor ama sabret az kaldi
3+3 simdiye kadar hep oyleydi benimde ama dr hep acikmadiysan ara yapma yazıyorum diye yapmak zorunda degilsin demisti buda ayri bir gercek.
Yasemincim 34 ve uc cocuk bravo maşallah nazar degmesin. Ben bu ay sonu 28 okuyorum ve 0 cocuk ahh ahh cok gec kaldim hayata 26 da anca evlendim napalim halada kocam der seni kandirmasam evlenecegin yoktu diye bi aksam tel kinusurken askim annemler gdi rizeden yarin kiz istemeye geliyoruz dedi heee oyle dedim ne biliyim ciddi oldugunu oglen onu kuafor icin beni almaya geldiginde anladım hrrkesi bi telas sardi dabah kahvaltida gule gule anlatip dalga gectigim sey gercekmis bu karadenizliler gercekten deli
canım sende insulin direnci olabilir mi? hiç baktırdın mı? bende de o çıldırma durumu vardı.. kalmadı çokşükür karataydan sonra..
ellerim titrerdi sinirlenirdim, bi an önce yemek isterdim ve öyle meyve hatta yemek değil, ekmek arası bişiler, aburcubur vs..karatayda öğünleri çok güzel yaptığın için uzun saatler sonraki acıkman bile dengeli oluyor..
olsun bugün yaparsın canını sıkma..
yanında ev yoğurdu götür yoğurt çok güzel tok tutuyor, yanına bir havuç vs yiyebilirsin mesela salata götürmek zor olursa..
Belkide psikolojik bilmiyorum ama sapıtmaktan korkuyorum. Kendime ciddi bir hedef koydum. Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeliyim. Bu hafta güzel sonuç alırsam regl olana kadar devam ederim. 70 olmayı çok istiyorum.
Benim diyetisyen dedi ki menünde öğünleri yer değiştirme atlamak yok dedi. araları yiyeceksin aç olmazsan bile az bile olsa ye dediAçıkcası bu tempoda spor yapmadan kilo verebilmemi sadece 3+3 olmasına bağlıyorum.
Senin istemen ne güzel olmuş öyle ben napıcam bilmiyorum. :18::18: 2 gün önce yarım bir evlenme teklifi aldım
Kı ne güzel günaydın demişsingünaydın kızlar.mutluluktan açlık nedir bilmeyeceğiniz enerjiden yerinizde duramayacagınız bir gün olsun
Teşekkürler canım inş halledicem. Ya bu deveyi güdersin hesabı olacak yoksa...
Ayrıca ben seninle neden konuşmamazlık yapayım.Kızdım şuan. Kasıt Yok küsme/ konuşmama yok
Kırdıysam üzgünüm canım...
Günaydinnn
dün yediklerim
sabah
2 dl ekmekle peynirli tost
cay
öglen
1 kase yogurt,2 kasik makarna
aksam
2 kasik türlü
3 kasik bulgur pilavi
2 lahana sarma
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs
10 dk tifanny
kizlar benim tartida tik yok yanliz,gecen ne güzel veriyorum diyordum,simdi takildim kaldim...
cumaya kadar ne verirsem artik..
banucugum böyle 1 iler 1 geri olmaktan biktim o yüzden yediden karataya sans vermek istiyorum..en azindan saglikli diye..
bu gün yine karatay deneyecegim..
14 subat benim 2 numaranin dogum günü var,o zamana kadar karatay deneyip,sonuca göre hareket edeyim diyorum..14 subat hedefim 65..
insallah tuttururum kizlar..yoksa motivasyonum cök düstü su aralar,bir daha toparlayamam diye korkuyorum
Kahvalti yapayim,herüfü paketler gelirim..kusura bakmayin,aksam 3 numara uyaninca gecmiste yapamadim..
blue canim tarifleri aldim,bende deneyecegim..
mervisim rüyana koptum zaten..benim adama böyle ruyayi anlatsam kiyamet koparir,rüyadan bile kiskanir beni
sevilay sana katiliyorum canim..gamzecigim suuuu diye bagirsa yeter
edacigim yediklerim azdi,bende farkindayim canim..öyle denk geldi diyeyim
kizlar unuttuklarimada kocaman öpücük vereyim,bu defalik affedin
birazdan geliyorum..
Canim yarim mi bu erkeklerde once citlatiyor sonra evri vaki yapiyor iste benimkide hayal ettigini yapamadi hop diye isrenince dort yil sevgiliydik kimse hop diye olmasina bursey demedi . Istedik yuzuk taktik ertesi gun yemege cikardi evlenme teklif rdiyor planlarim bunu inceden yapmakti ama olmadi dedi lazsin ondandir dedimkaradenizli olan varsa alinmasin bende boluluyum karadenizliyim sonucta var biyle tuhaf islerimiz oluyor edacim seninde en guzel sekilde olur inşallah
Canım dün gece düşündüm.Eda dünkü konu ile ilgili kararını verdin mi, ne yapmayı düşünüyorsun?
günaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum
Bugün işlerim çok yoğun değil buralardayımmm
Sporuna bayildim tatlim onceden beslenme diye birsey vardi dogaldi hersey ne yesek saglikki dite dusunmezdi kimse simdi saglikli beenme diye birsey var acaba ne yesem zararsiz diye düşünüyoruz ilerde bizim cocuklar ne yiycek :18:
Bizimki de beni 1 ay sonra ailesiyle tanıştırmak istiyorheyecanlandım ama çok yanaşmıyorum biz geçen yıldan tanışıyoruz ama daha çok erken hiçbirşey net değil o böyle diyince tırstm azıcıkk
NE güzel merveciim bende ewde coksıkılıorum işte bulamadımKı ne güzel günaydın demişsin
Sanada günaydın canm bnm
Yo edacım ne kırılması herkesin bi derdi var canm bnde ole düşündm zaten dedim görmemiştir denk gelmemîştri diye :))) öpüyorumm
Kızlar sabah 7 de kalktım eşii ugurladım
Ewii temizledim sildim süoürdüm 3 gömlek vardı ütüledim
Bi abla geldi dün aksam bnm calışmak istedigimi biliyo elbise ykasına boncuk diKilecek miş
Tanesi 3.75
Hmn kabuş ettim tabiki
Aksam 2 tane yaptım
Şimdi 3. Ye basladım
Sanırsam günde 5 tane yaparım erken kalkıp işmi yemegimi yaparsam tabi :)))
Sizce iyi yapmışmıyım kafam dagılıyo hö stres atıyorum
Dedim boş durmaktan iyidir
Bana boş durmak hiç iyi gelmiyo
Malesef burcumun özelliklerini cok iyi tasıyorum
Boş durmıcamm muhakkak bişi yapcam
Geçen gün ewi bastan asagı temizledim duwarları sildim yha kirli degildi ama olsun
Gece kalktım mis odası koltuklarını sildim hep can sıkıntısı kızlar bunlar
Çalısanlar cok sanslı bnce
Masallah masallah seni çook kıskandım gercekten ne güsel baslamıssın güne bnce 2 ay sabret bn inanıyorum vereceksın kıloları
günaydın kızlaaar
5 mile leslie yaptım kahvaltımı yaptım geldim.. cok salmıstım kendimi ya walla mart 1 de 60 olmak ıstıorum
Canım dün gece düşündüm.
Mali işler koordinatörüyle konuşmaya karar verdim. Çünkü kendisi müdür gibi pasif değil. En azından evet yada hayır bir şey der diye düşüyorum.
Açık açık 2 senedir çalışıyorum zam almadım. İşimi şöyle yapıyorum böyle yapıyorum artık bunuda yapacağım söylendi bana ama mutsuzum motivasyonum çok düştü geçtiğimiz zaman diliminde. Maaşım bugünkü şartlarda yetersiz geliyor. Paraya ihtiyacım var. diyeceğim.
Eğer zam yapma niyeti olursa mutlaka sorar ne kadar istiyorsun diye. Direkt rakam vermekten kaçınacağım. Piyasada benim bilgi beceri ve tecrübeme göre poziyonlar işte şu rakamlar 1700 seviyesinde (ki bizim işyerinde benimle aynı pozisyondaki insanlar bu maaşı alıyor bu sana ek bilgi bunu ona söylemeyeceğim elbette) Takdir sizin diyeceğim. Sonrada oturup bekleyeceğim.
Şimdi mali işler koordinatörünün yanlış yakalamak için kesiyorum uzaktan uzaktan
Günaydın çağlacım.
Ne güzel başlamışsın. Aksatmazsan marta kadar çok rahat 60 olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?