Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bencede canim ben cok yaparim dogum gununude evlilik yildinumunde kusunce ama benimki hep kardesimi arayip ondan fikir alir biliyorum ds caktirmiyorum cunku o ugradiyor beceremesede belli etmemeyi sonucta dusunuyor yardim sliyor ben en son digum gununde yatak odasini kapli renkli balonlarla doldurdum sabahin erken vaktinde kalkrip isten benden once geliyor idyerinde kendi pastasini yapti haberi olmadi arayip siparis verdim kendine yaptigindan haberi yoktu jnuttugumu disunuyordu surat yapiyordu vs vs ben sadece esime degil etrafimdakilerede supriz yapmayi seviyorum o mutlulugu gormek paha bicikmez

Bencede canim ben cok yaparim dogum gununude evlilik yildinumunde kusunce ama benimki hep kardesimi arayip ondan fikir alir biliyorum ds caktirmiyorum cunku o ugradiyor beceremesede belli etmemeyi sonucta dusunuyor yardim sliyor ben en son digum gununde yatak odasini kapli renkli balonlarla doldurdum sabahin erken vaktinde kalkrip isten benden once geliyor idyerinde kendi pastasini yapti haberi olmadi arayip siparis verdim kendine yaptigindan haberi yoktu jnuttugumu disunuyordu surat yapiyordu vs vs ben sadece esime degil etrafimdakilerede supriz yapmayi seviyorum o mutlulugu gormek paha bicikmez

Sen böyle diyince sanırım bende odunum biraz. Peki madem fikir verir misin bana erkek arkadaşı cumartesi günü gelecek inş. 1,5 aydır görüşemiyoruz. Süpriz ne yapsam ?

Canim illa gelmrsine gerek yok uzaktaykende yapabilirsin misal ben ayni yerde calisirken su nestlenin uzerinde seni seviyorum srndiz olsmam vs yazan cikolatalsri vardi yil 2009 aldim bundan cokta sinirli bi gundu gida muh arkafasim ona dedim adansoru durdur asansor kapisini ac yarim kalir ya üst kattan asagiya o cikolstayi salladim :)
Srvdigi seylerden yola cikmalisin mesela Paintball dan hic hoslanmam ama onun icin Paintball ayarlamistim xamanda guzel geciyor

Masallah 1.6 verdin ha. Bence senin erkenci olman cooook ise yaradi spor falan

Canim ben hep erken başlıyorum ama kahvalti icin dokuzu bekliyordum oglene acikmayim diye simdi o saglam kahvaltiyla saat yediden onikiye kadar rahatlikla durabiliyorum bide hic kacamak cok aman kendime nazar etmeyim kucucuk bir kacamak butun ugrasi alip gidiyor gecen hafta gorduk 4 kadeh sarap basima bela oldu daha yaklasirsam iki olsun

selam kızlarrr kurstan geldimm yorgunum daha yemek yapıcam uff bu hafta hiç giremedim kusura bakmayın akşam gelinde muhabbet edelim kırmızı kart almamı istemezsiniz sanıyorum

Hım oyun oynamayı sever. Karikatür ben en iyisi düşüneyim. Sağol

Kizlar iyi aksamlar b ugun ugraymadim gece kiz uyutmadi kalktim sabah onbirbucuk kosturkostur kahvalti hazirladim esime evleri toplayip sohbete kostum aksama geldim bi bskiyim gecmise

selam kızlarrr kurstan geldimm yorgunum daha yemek yapıcam uff bu hafta hiç giremedim kusura bakmayın akşam gelinde muhabbet edelim kırmızı kart almamı istemezsiniz sanıyorum

Bekliyorum bacim gelbkonusalim

Basima gelen bugun niyetliydim aksam lavoboya girdim iftara 20 dakka kala ayy regl olmusum dedim bi kurtari yokmudur diye hocami aradim gorudugu anda orucun bozulur dedi ama acma bekle rabbim kabul etsin yerine oruc tutarsin dediii

Ewett kızlarr geçmişi okudumdaa sölee bi bnm neden normalbi ewlenme teklifi olmadiki dedim
Bnmki güzeldi ama herzamnkş gibi komikti
...................talep olursa anlattım
Asıl konu şu süprizler
Şimdi size birsey danısacagım
Bu ayın 30 u ewlilk yıl dönümü aslında nikah günümüz 27 si ama düğün 30 ya bn öle sayıyorum
Şimdi bnm kinin saate ihtiyacı wardı
Ama unuttu saat alacagını şimdi bnm aklımda bn alsammı diyorum
Ama ayrıyetende gusel bi süprz yapayım diyorum
Nasıl birsey yapsam
Subatın 17 side dogum günü
14 malum sewgılıler gunu 2 sene boyunca kutladık yani o bna hedıye aldı bn güsel yemk hazırladım
:))pastafalan yapmıştım 14 subatta
3 tarıh var birbirne yakın ne yapsam dıyorum bluemcum sendende gusel fıkırler istemiyorum degilll yani

Swetcemmmmmm nerdesssssinnn senn bugunn n yoksunnnnnn

Tarti once bu regl cok kotu oldu bir kilo veryim diye umut ederken simdi arti cikmiyim ywterr

Basima gelen bugun niyetliydim aksam lavoboya girdim iftara 20 dakka kala ayy regl olmusum dedim bi kurtari yokmudur diye hocami aradim gorudugu anda orucun bozulur dedi ama acma bekle rabbim kabul etsin yerine oruc tutarsin dediii

anaa ben niyet ettim diip dewam ediom yaaa

fena olmus ya..hayalleri basina yikilmis

Yine ben geldimmm ceeeee deyipp kaçmıcamm bu kezz
hos geldin canim
Ben de ailesiyle tanışmadan ciddi birşeyler olmadan önce güzel bir evlenme teklifi istiyorum öyle kuru kuru benimle evlenir misin istemiyorumm :2:
kesinlikle haklisin canim
Aslında yanlış söyledim hani böyle ellerinin buruşmasını diyorum. Suyun altına çok kalınca buruşur ya o zamandan bahsediyorum dediklerini yapamayacak kadar olsa oo yandım ben
Simdi anladim canim
ona care olur iste
Afiyet olsun caglacigim,bence güzel
Çok duygusal bir koçum canım benn
Bir kocta bende var..1 nu7mara 3 nisan dogumlu
Ne güzel canim ya..allah hep böyle mutlu etsin sizi
Masallah 1.6 verdin ha. Bence senin erkenci olman cooook ise yaradi spor falan
Darisi basina sevilaycigim
Kizlar gercktn 1 kepekli galeta yarim ekmk degrnde mi ben bazen yogurdun yanina ogle yemklernde bi galeta yiyodum ama boyle old bilmiyodum ya
bilmiyorum,bakmak lazim netten:44:

Canim niye amcan var diye bagirmadinki..gizli bisey yapmiyorsunki,evettt dicen alt tarafi..niye sorun olsun:26:
Yilbasini hatirlatma canimsin,icim bir hos oluyor
hos geldin canimBencede sen aksam suuu diye bagir kimse olmazsa..mesaj sayilarin dolar en azindan
Kizlar iyi aksamlar b ugun ugraymadim gece kiz uyutmadi kalktim sabah onbirbucuk kosturkostur kahvalti hazirladim esime evleri toplayip sohbete kostum aksama geldim bi bskiyim gecmise
Hemen bak o zaman,biriktikce birikiyor..cenesiz hatunlar burda toplanmis
Canim ücü birarada yap o zaman..
saat fikri iyi fikir ama dedigin gibi yaninda romantik biseyler yaparsan daha güzel olur
Tarti once bu regl cok kotu oldu bir kilo veryim diye umut ederken simdi arti cikmiyim ywterr
bencede sakin fazla cikma..gecen hafta doldurduk fazlalik kontenjanini

Kizlar gercktn 1 kepekli galeta yarim ekmk degrnde mi ben bazen yogurdun yanina ogle yemklernde bi galeta yiyodum ama boyle old bilmiyodum ya

Sevilay ben öyle biliyorum ama susamlı vs olmayacak kepekli olacak.

Mervecim bence saat çok güzel bi hediye olur, saatçilerin vitrinlerine bakarken zevkini gizlice öğrenebilirsin çok güzel olur..
Fotolardan müzik eşliğinde bir slayt hazırlayabilirsin kızını kvne bırakıp güzel bi akşam hazırlayabilirsin:)

Kızım zaten anneanseinde kalcak teyzeleri bakacak
Slaytı gecen sene yaptım yha :))
Begendigi saatide tespit ettim

1 galeta yerine 2 dolma mi bence kendilerini kandirmslar onlara uymadigin icin tebrikler arkadasim kaybedeck zaman yok dimi
yok canım

ben bir dilim diye biliyorum.bana gecenlerde diyetisyen 1 galeta verecekti sevmem dedim 1 dilim ekmek yazdı yerine.ama o bahsettiği dilim küçük.

alemsin canım.

Bekliyorum bacim gelbkonusalim
canımm benım ahanda geldim

canım daha önce söylemiştim bizimde 31 ocak sağolsun benimki hediyesini erken alınca bende aldığımı vermek zorunda kaldım erkenden kutladık çok uyanık benımkı istediğim seyleri özel günlere denk getiriyo:113: salı günü dışardaydım durmadan arıyo ne zaman eve gidiyosun artık bunaldım noldu be dedım durmadan arıyosun meğersem istediğim elektrik süpürgesini almış evlilik yıldönümü hediyesi diye eve bi geldim salonun ortasında bende saat almıştım onu verdim artık o günde hediyesiz kutlarız 31 ocakta

kaptancım iyi fikir valla

kızlarrr hadi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…