- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
oo çok kötü olmuş hakkatenevet canım eşim sağolsun yapar ütüyü, sever böyle yavaş yavaş buhar püskürte püskürte ütüler yapsın da ses etmem o yüzden:))
sağolun kızlar, ben de eşime sürprizler yaparım ama.. mesela bir keresinde aramızda ufak bi gerginlik olmuştu nişanlıyken.. hata bendeydi.. eşim jelibonları çok sever.. hava nsıl yağmurlu, ama gönlünü almam lazım dedim.. iş yerlerimiz o zaman ayrı ama yakındı.. işyerinden yarım saat izin aldım, koşarak gidip bi pastaneden kadife kırmızılı kalpli kutulardan aldım, bi de kırmızılı ayıcıklar ve çileklerden jelibon aldım marketten, kutuyu doldurdum bi de güzel not yazdım içine.. eşimle aynı işyerinde çalışan arkadaşımı aradım (zaten o bizi tanıştırmıştı) geldi kurumun kapısından alıp o yokken masasına bıraktı... aradan bi yarım saat geçti eşim aradı beni, çok duygulanmış, çok hoşuna gitmişti.. bence sürprizin bayanı erkeği yok, hiç gurur yapmayın siz de sürprizler yapın...
oo çok kötü olmuş hakkatenevet canım eşim sağolsun yapar ütüyü, sever böyle yavaş yavaş buhar püskürte püskürte ütüler yapsın da ses etmem o yüzden:))
sağolun kızlar, ben de eşime sürprizler yaparım ama.. mesela bir keresinde aramızda ufak bi gerginlik olmuştu nişanlıyken.. hata bendeydi.. eşim jelibonları çok sever.. hava nsıl yağmurlu, ama gönlünü almam lazım dedim.. iş yerlerimiz o zaman ayrı ama yakındı.. işyerinden yarım saat izin aldım, koşarak gidip bi pastaneden kadife kırmızılı kalpli kutulardan aldım, bi de kırmızılı ayıcıklar ve çileklerden jelibon aldım marketten, kutuyu doldurdum bi de güzel not yazdım içine.. eşimle aynı işyerinde çalışan arkadaşımı aradım (zaten o bizi tanıştırmıştı) geldi kurumun kapısından alıp o yokken masasına bıraktı... aradan bi yarım saat geçti eşim aradı beni, çok duygulanmış, çok hoşuna gitmişti.. bence sürprizin bayanı erkeği yok, hiç gurur yapmayın siz de sürprizler yapın...
Sen böyle diyince sanırım bende odunum biraz. Peki madem fikir verir misin bana erkek arkadaşı cumartesi günü gelecek inş. 1,5 aydır görüşemiyoruz. Süpriz ne yapsam ?
Masallah 1.6 verdin ha. Bence senin erkenci olman cooook ise yaradi spor falan
valla canım bilemiyorum ne seni arkadaşını tanımıyorum ki:) neyden hoşlanır ne sever, mesela düşkün olduğu sevdiği bi hobisi varsa onunla ilgili bişey alabilirsin..
ben eşime sevdiğim şeyleri söylerim ve derim bana sürpriz yapmak istediğinde şunu yap hediye almak istediğinde şunu alabilirsin diye
düşüneyim aklıma gelirse yazayım:))
selam kızlarrr kurstan geldimm yorgunum daha yemek yapıcam uff bu hafta hiç giremedim kusura bakmayın akşam gelinde muhabbet edelim kırmızı kart almamı istemezsiniz sanıyorum
Çağlacım menülerin çok güzel olmuş Karnabahar iyidir aslında. Sebze+yoğurt denk gelsen bir hafta yiğcem öyle
Bence bu hafta güzel sonuç alırsın bu menülerle.
Basima gelen bugun niyetliydim aksam lavoboya girdim iftara 20 dakka kala ayy regl olmusumdedim bi kurtari yokmudur diye hocami aradim gorudugu anda orucun bozulur dedi ama acma bekle rabbim kabul etsin yerine oruc tutarsin dediii
Bluecum cok guzelmis bende oyle bir teklif aldim ama eski srvgilimdrndibozimki garipti cunku ben syrilmayi o evlenmeyi planlamis cok kotu olmustu hayir deyince
Utu mu kocan mi yapiyo yas benjm kocam herseyi yapar utu yapmaz dedigin gibi buhar kazanli utuler varda allahtan iki dk yapiyorum zaten asla kumas filan beceremem onlardan temizlemeye gidiyorne beceriksiz hatunum yaa
hos geldin canimYine ben geldimmm ceeeee deyipp kaçmıcamm bu kezz
kesinlikle haklisin canimBen de ailesiyle tanışmadan ciddi birşeyler olmadan önce güzel bir evlenme teklifi istiyorum öyle kuru kuru benimle evlenir misin istemiyorumm :2:
Simdi anladim canimAslında yanlış söyledim hani böyle ellerinin buruşmasını diyorum. Suyun altına çok kalınca buruşur ya o zamandan bahsediyorum dediklerini yapamayacak kadar olsa oo yandım ben
Afiyet olsun caglacigim,bence güzelMENULERIMI yazayım
ptesi
sabah
1 dilim kızarmıs ekmek
1 yumurta
5 zeytın
salatalık
ogle
karnıbahar yemegi
salata
ara
salatalık havuc
aksam
karnıbahar yemegi
yogurt
1 dilim ekmek
spor 3 mile leslie 50 mekık
su:2lt
yesılcay
bıberıye cayı
dün
sabah
yarım sımıt
ayran
oğle
karnıbahar yemegı
salata
ara
1muz
aksam
fırında ıspanak mucver
yogurt corbası
salata
spor 1 saat yuruyus 60 mekık
su:2lt
10lu bıtkı cayı
bıberıye cayı
karnıbaharı esım sewmıo bende oğlumla bana az yaglı az tuzlu yaptım oğlumda yemedı bende dahada karnıbahar yemembu sene yeter
Bir kocta bende var..1 nu7mara 3 nisan dogumluÇok duygusal bir koçum canım benn
Ne güzel canim ya..allah hep böyle mutlu etsin sizioo çok kötü olmuş hakkatenevet canım eşim sağolsun yapar ütüyü, sever böyle yavaş yavaş buhar püskürte püskürte ütüler yapsın da ses etmem o yüzden:))
Darisi basina sevilaycigimMasallah 1.6 verdin ha. Bence senin erkenci olman cooook ise yaradi spor falan
bilmiyorum,bakmak lazim netten:44:Kizlar gercktn 1 kepekli galeta yarim ekmk degrnde mi ben bazen yogurdun yanina ogle yemklernde bi galeta yiyodum ama boyle old bilmiyodum ya
Canim niye amcan var diye bagirmadinki..gizli bisey yapmiyorsunki,evettt dicen alt tarafi..niye sorun olsun:26:ahh ahh negusel evlenme teklıfı ben evlenme eklıfı almadan evlendımama cok suprızler hazırladı bana cıkarken onlara sayıyım barı hala devam edıyo suprız yapmaya gercı hakkını yemıyeyım:) bizim nşsanlanmamız soyle oldu 10 agstos benım dogum gunum denızkenarında kutladık bizim evinaltında bütün iş arkasadlarımı davet ettım aynı yerde calışıyorduk bu arada o aksam yurt dısından kuzenlerım ve AMCAM vardı.ki bana cok deger verır. dans ederken anladı cakal 15gun sonrada fransaya gerı donuceklerdı.neyse esım sooyledı o akşam falan ben gıtmeden nısan olucak dedı .biz 19 agustos isteme 22 agustostada nısanımızı yaptık 2007 de apar topar bı anda nısanlandık hep amcamın yzuunden eveeet dıye bagıramadım ya hala kafasına vururum ben onu
Yilbasini hatirlatma canimsin,icim bir hos oluyorCanim ben hep erken başlıyorum ama kahvalti icin dokuzu bekliyordum oglene acikmayim diye simdi o saglam kahvaltiyla saat yediden onikiye kadar rahatlikla durabiliyorumbide hic kacamak cok aman kendime nazar etmeyim kucucuk bir kacamak butun ugrasi alip gidiyor gecen hafta gorduk 4 kadeh sarap basima bela oldu daha yaklasirsam iki olsun
hos geldin canimselam kızlarrr kurstan geldimm yorgunum daha yemek yapıcam uff bu hafta hiç giremedim kusura bakmayın akşam gelinde muhabbet edelim kırmızı kart almamı istemezsiniz sanıyorum
Hemen bak o zaman,biriktikce birikiyor..cenesiz hatunlar burda toplanmisKizlar iyi aksamlar b ugun ugraymadim gece kiz uyutmadi kalktim sabah onbirbucuk kosturkostur kahvalti hazirladim esime evleri toplayip sohbete kostum aksama geldim bi bskiyim gecmise
Canim ücü birarada yap o zaman..Ewett kızlarr geçmişi okudumdaa sölee bi bnm neden normalbi ewlenme teklifi olmadiki dedim
Bnmki güzeldi ama herzamnkş gibi komikti
...................talep olursa anlattım
Asıl konu şu süprizler
Şimdi size birsey danısacagım
Bu ayın 30 u ewlilk yıl dönümü aslında nikah günümüz 27 si ama düğün 30 ya bn öle sayıyorum
Şimdi bnm kinin saate ihtiyacı wardı
Ama unuttu saat alacagını şimdi bnm aklımdabn alsammı diyorum
Ama ayrıyetende gusel bi süprz yapayım diyorum
Nasıl birsey yapsam
Subatın 17 side dogum günü
14 malum sewgılıler gunu 2 sene boyunca kutladık yani o bna hedıye aldı bn güsel yemk hazırladım
:))pastafalan yapmıştım 14 subatta
3 tarıh var birbirne yakın ne yapsam dıyorum bluemcum sendende gusel fıkırler istemiyorum degilll yani
Swetcemmmmmm nerdesssssinnn senn bugunn n yoksunnnnnn
bencede sakin fazla cikma..gecen hafta doldurduk fazlalik kontenjaniniTarti once bu regl cok kotu oldu bir kilo veryim diye umut ederken simdi arti cikmiyim ywterr
Kizlar gercktn 1 kepekli galeta yarim ekmk degrnde mi ben bazen yogurdun yanina ogle yemklernde bi galeta yiyodum ama boyle old bilmiyodum ya
Sevilay ben öyle biliyorum ama susamlı vs olmayacak kepekli olacak.
Mervecim bence saat çok güzel bi hediye olur, saatçilerin vitrinlerine bakarken zevkini gizlice öğrenebilirsin çok güzel olur..
Fotolardan müzik eşliğinde bir slayt hazırlayabilirsin kızını kvne bırakıp güzel bi akşam hazırlayabilirsin:)
yok canım1 galeta yerine 2 dolma mi bence kendilerini kandirmslar onlara uymadigin icin tebrikler arkadasim kaybedeck zaman yok dimi
ben bir dilim diye biliyorum.bana gecenlerde diyetisyen 1 galeta verecekti sevmem dedim 1 dilim ekmek yazdı yerine.ama o bahsettiği dilim küçük.Kizlar gercktn 1 kepekli galeta yarim ekmk degrnde mi ben bazen yogurdun yanina ogle yemklernde bi galeta yiyodum ama boyle old bilmiyodum ya
alemsin canım.valla canım bilemiyorum ne seni arkadaşını tanımıyorum ki:) neyden hoşlanır ne sever, mesela düşkün olduğu sevdiği bi hobisi varsa onunla ilgili bişey alabilirsin..
ben eşime sevdiğim şeyleri söylerim ve derim bana sürpriz yapmak istediğinde şunu yap hediye almak istediğinde şunu alabilirsin diye
düşüneyim aklıma gelirse yazayım:))
canımm benım ahanda geldimBekliyorum bacim gelbkonusalim
Ewett kızlarr geçmişi okudumdaa sölee bi bnm neden normalbi ewlenme teklifi olmadiki dedim
Bnmki güzeldi ama herzamnkş gibi komikti
...................talep olursa anlattım
Asıl konu şu süprizler
Şimdi size birsey danısacagım
Bu ayın 30 u ewlilk yıl dönümü aslında nikah günümüz 27 si ama düğün 30 ya bn öle sayıyorum
Şimdi bnm kinin saate ihtiyacı wardı
Ama unuttu saat alacagını şimdi bnm aklımdabn alsammı diyorum
Ama ayrıyetende gusel bi süprz yapayım diyorum
Nasıl birsey yapsam
Subatın 17 side dogum günü
14 malum sewgılıler gunu 2 sene boyunca kutladık yani o bna hedıye aldı bn güsel yemk hazırladım
:))pastafalan yapmıştım 14 subatta
3 tarıh var birbirne yakın ne yapsam dıyorum bluemcum sendende gusel fıkırler istemiyorum degilll yani
Swetcemmmmmm nerdesssssinnn senn bugunn n yoksunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?