Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tadını cıkar edacıgım sevgılıyken buldumcuk oluyor bu erkekler evlenınce 40 yıllık kankaya dunusuverıyorlar

Kızlar buldugum fikre ne dersiniz
Saat alcam hediyem belli de
Süprizz olarak resimlerden müzikli slayt degılde hıkaye tarzında bir film gibi bişi olacak
Bizm sewgılıykn olan fotolarımıxı sözlüykn nişanlıyken eşya almaya giderken ilk denedigim gelinlik ve onun denedigi damatlık falan bunların resmi war
Sonra kına gecemin dügünümün fıtoları
Ewdeki ilk fotomuzu sonra kızımn daha 3. Haftalık ultrasonundan taki 40 haftalıga kadar olan ultrasonları war 4 5 tane yerleştrsem sonra bebişmiz ilk dogdugu zamandan bu zamana kadar olan resimlerimizi böle en güzel ve can alıcı olanlardan bir film haline getrsen böle baya duygusal olcak anlatrkn bile gözlerim doldu
Sonra bi pasta yaptırırım resimli 3 ümxn resmi olacak en sewdigi yemkleri yaparım iştee ole olurr
Kızımı teyzesine baktıracaktım wazgeçtim en güzel günümüzde hayatımızın tek anlamı yasama gayemızı yanımızda görmekten mutluluk duyarım
Hem bn dayanamam

super bacım evlılık yıdonumumuzde fıkrını calabırmıyım patentını almazsan eger

Bencede güzel fikir mervisim..
ben bile heyecanlandim,bana ne oluyorsa

valla bacım ben gecen hafta kılo veren 3 kısı arasında olunca bıraz arsızlıgım ondan saka saka:) ben bugun tartıldım 400 gr vermıstım lakın regl etkısı tartıda ne cıkar bılemem
Duymamis olayim

Insallah fazla cikmaz canim

kızlarrr yarın son günümüz dağıtan varsa toparlasın.en azından artı çıkan olmasın.gecen haftayı telafi etmemiz lazım.
Kesinlikle haklisin cnm..lütfen bu hafta notamizi sildirelim
saat gec olmus hepinize huzurlu bir gece diliyorum.kabustan uzakk yüz güldürecek rüyalr görmek dileğiyle..aman yine neydi o sanatcının adını onu felan görme mervecim..
sanada canim..iyi geceler
Canim misafir oldumu kaciyor ister istemez..tarti öncesi aman kacirayim deme
hanımlar yarın eve bakmaya gelıyorlar satmayı dusunuyoruz neolur dua edın bacılarım hayırlı bır musterı olsunda satılsın
Hayirlisiyla satilir insallah canim..
neden satiyorsunuzki,merak ettim
Bahane canim ..kuru meyve yeseydin keske..neyse cazan altta
Tartıya yakın böyle yapmayalım grubu etkilemeyelim lütfen :)
Şaka bir yana 1 kuru kayısı yeterdi bence
Bencede kacamak yapacaksak cuma,cumartesi yapalim
Leslie mi yaptım mekiğimi çektim squat yaptım su içtim 2 bardak
Şimdi yeşil çay eşliğinde dizi seyredeceğim oğlum uyudu çokşükür daha iyi
süpersin canim benim..enerjin daim olsun,kaybin yaglar olsun
menum sahur 1tabak corba 50 gr peynır
ıftar salata, corba,pateteslı sulu kofte ,yogurt
ara cay bir tane cikolatalı gofret
ara neskafe beyaz leblebı 10 fındık
su 2,5 lt 2bardak yesıl cay
canim 1 cikolu gofret 192 kalori..
10 findik 90 kalori..

Aksam yemegin yetrliydi bence..hadi 5 findik 45 kalori hesapliyorum,diger 5ini saymiyorum..
toplam240 kalorilik cezan var...
artik nasil yaparsin sana kalmis..yarinki spora ekle bunu

bu gün yediklerimide yazip uyuyayim

sabah
2 yumurta,
1 parca peynir,
2 zeytin,1 c.b.
findik

aksam
1 but derisiz(200-250 gr kdar)
1 kase yogurt
salata

su
3 e yakin
3 kupa besibiryerde

spor
40 dk yürüyüs,
10 dk tifanny

iyi geceler,tatli rüyalar

Kaptancigim ev dubleks kaynimla kayivaldemle yasiyorum yaza kadar satip 2 ev almak istiyoruz hayirlisi
Simdi haci kacirmissin diyon ama bi pazarlik yapalim sahurda yedigim kahvalti diyelim 10 findigi ara ogun ,bir gofretide ogle yemegi yerine sayarsak yani kalori hesabina gore kalori hakkimi asmamisimdir ayrica ben 6 ogun beslenme sistemime gore bir ara ogunu yememisim bile cancagiz yarin 4 km yuruyusumu ve kacirmayacama soz verip anlasalim:)

İyigeceler kaptanim insaallahhh yarin 500 gr eksik gorursun tartida

Günaydın hanimlar

Dilekkkkkk o nasil aksam bi ta gormeyim zopalarim seni o kadar guzel spor yap sinra aksam patlat

Yasemincim umarim telafi edersin bu hafta dedigin gibi arti cikmak yok

Blue super spor

Sahgull alemsin doldu mu msj sayin

Mervecim super fikir film fikri

Kaptancim menun guzel yavastan karataya mi basladin ne

Kizlar banu nerelerde haberi olan var mi hasta filan mi :26:

çaylaaaaaarrrrrrrrrr geldiii eyyyy ahaliiii gelinnnnnnnn

herkessssee kocamaaann günnayyyydııınnnnn uleyyyynnnnnnn

Dilekcim evin icin dilerim hayirli taliptir hayırlısı olsun canim

Dun ki menum
Sabah (7:00)
1 yumurta
1 bardak sut
Az peynir
Domates
1 cay bardagi kuruyemis

Ogle (12:00)
1 kepce corba sehriyr
10 adet sulu koftenin koftesi

Ara (17:00)
1 bardak sut

Aksam (19:30)
1 kase corba
1 porsiyon et sote (5 yk kadar)
1 adet keciboynuzu (bu bebek icin karatayda diyabetlere yasak ama bize yasak mi bilmiyorum :26:)
Su: 2 lt
Spor: bugunun yemegibi yaptim filan isim bittiginde saat gec olmustu spor yok o saaatte isler spor sayilir mi fikrim yok
2 fincan karisik cay

BEN ERİKLİ TARCINLI CAY ICTIM CANIM:d
olsun canım süpersin bayılırım bende tarcınlı çaya
Leslie mi yaptım mekiğimi çektim squat yaptım su içtim 2 bardak
Şimdi yeşil çay eşliğinde dizi seyredeceğim oğlum uyudu çokşükür daha iyi
wuwww harikasın maşallah
bende biberiye içtim .gündüz yeşil çayı fazla kaçırdım.akşamda küçük bir kaçamağım oldu onu enerji harcayarak telafi etmeye çalıştım.kimseyok sanıyordum kusura bakma sahgüllcüm
aslında kocişte söylenip duruyodu ama su mesaj sayımı doldurayım diye geldim ama kimsecikler yoktu bende attım mesajlarımı çıktım
hanımlar yarın eve bakmaya gelıyorlar satmayı dusunuyoruz neolur dua edın bacılarım hayırlı bır musterı olsunda satılsın

hayırlısı olsun inşallah canım

Yok canim ben simdi girdim..:26:
kesin casuslardir

sıkı pazarlıkçısın evin biran önce satılır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın canım nerdeeeeeeeee dolduramadım daha var

çaylaaaaaarrrrrrrrrr geldiii eyyyy ahaliiii gelinnnnnnnn

herkessssee kocamaaann günnayyyydııınnnnn uleyyyynnnnnnn
günaydın canımmm benimki açık ve şekersiz olsun

kzlarrr şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapıp kursa kaçıcam akşama kayınvalide bende inşallahh gelebilirim yoksa sarı kart uff napıyım bu hafta bol misafirli oldu hastane falanda girince araya gelemedim

kzlarrr şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapıp kursa kaçıcam akşama kayınvalide bende inşallahh gelebilirim yoksa sarı kart uff napıyım bu hafta bol misafirli oldu hastane falanda girince araya gelemedim

Su 27 yi tek tek alintilasaydin keşke almayin sari yaa bak benim yuzu gevmistir kaptan gormeden birazini sana ve gamzeye vrriyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…