Yarım derken telefonda evlenelim dedi. Boşver yüksek lisansı evliykende yaparsın. Uzatmaya gerek yok. Benim mühendislik işi belli olsun. (Haziranda ) eğer olmazsa evlenelim diyor. Dedim evlenme teklifi böyle mi olur. Önce teklif et kabul edeyim öyle dedim.
Adam çıldırdı. 1 ay göremeyince yada her hafta istanbula gelmek zor oluyor.
super bacım evlılık yıdonumumuzde fıkrını calabırmıyım patentını almazsan egerKızlar buldugum fikre ne dersiniz
Saat alcam hediyem belli de
Süprizz olarak resimlerden müzikli slayt degılde hıkaye tarzında bir film gibi bişi olacak
Bizm sewgılıykn olan fotolarımıxı sözlüykn nişanlıyken eşya almaya giderken ilk denedigim gelinlik ve onun denedigi damatlık falan bunların resmi war
Sonra kına gecemin dügünümün fıtoları
Ewdeki ilk fotomuzu sonra kızımn daha 3. Haftalık ultrasonundan taki 40 haftalıga kadar olan ultrasonları war 4 5 tane yerleştrsem sonra bebişmiz ilk dogdugu zamandan bu zamana kadar olan resimlerimizi böle en güzel ve can alıcı olanlardan bir film haline getrsen böle baya duygusal olcak anlatrkn bile gözlerim doldu
Sonra bi pasta yaptırırım resimli 3 ümxn resmi olacak en sewdigi yemkleri yaparım iştee ole olurr
Kızımı teyzesine baktıracaktım wazgeçtim en güzel günümüzde hayatımızın tek anlamı yasama gayemızı yanımızda görmekten mutluluk duyarım
Hem bn dayanamam
super bacım evlılık yıdonumumuzde fıkrını calabırmıyım patentını almazsan eger
Yok canim ben simdi girdim..:26:Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
sahgull, kelebekolacam
doktorcummmm hoşgeldin
gizli üyede kaptanımdır kesinnn
Bencede güzel fikir mervisim..Kızlar buldugum fikre ne dersiniz
Saat alcam hediyem belli de
Süprizz olarak resimlerden müzikli slayt degılde hıkaye tarzında bir film gibi bişi olacak
Bizm sewgılıykn olan fotolarımıxı sözlüykn nişanlıyken eşya almaya giderken ilk denedigim gelinlik ve onun denedigi damatlık falan bunların resmi war
Sonra kına gecemin dügünümün fıtoları
Ewdeki ilk fotomuzu sonra kızımn daha 3. Haftalık ultrasonundan taki 40 haftalıga kadar olan ultrasonları war 4 5 tane yerleştrsem sonra bebişmiz ilk dogdugu zamandan bu zamana kadar olan resimlerimizi böle en güzel ve can alıcı olanlardan bir film haline getrsen böle baya duygusal olcak anlatrkn bile gözlerim doldu
Sonra bi pasta yaptırırım resimli 3 ümxn resmi olacak en sewdigi yemkleri yaparım iştee ole olurr
Kızımı teyzesine baktıracaktım wazgeçtim en güzel günümüzde hayatımızın tek anlamı yasama gayemızı yanımızda görmekten mutluluk duyarım
Hem bn dayanamam
Duymamis olayimvalla bacım ben gecen hafta kılo veren 3 kısı arasında olunca bıraz arsızlıgım ondansaka saka:) ben bugun tartıldım 400 gr vermıstım lakın regl etkısı tartıda ne cıkar bılemem
Kesinlikle haklisin cnm..lütfen bu hafta notamizi sildirelimkızlarrr yarın son günümüz dağıtan varsa toparlasın.en azından artı çıkan olmasın.gecen haftayı telafi etmemiz lazım.
sanada canim..iyi gecelersaat gec olmus hepinize huzurlu bir gece diliyorum.kabustan uzakk yüz güldürecek rüyalr görmek dileğiyle..aman yine neydi o sanatcının adını onu felan görme mervecim..
Canim misafir oldumu kaciyor ister istemez..tarti öncesi aman kacirayim demeyarın annemlerde gelecek yemege sabah sporla baslamayı oglenı gecıstırmeyı aksamda hızmet edıcem dıye az yemeyı dusunuyorm bakalım gecen dıyetısyen aksam karnıbahar yogurtla gecırın ertesı gun tartıda eksı cıkarsınız dedı deneyın derım
Hayirlisiyla satilir insallah canim..hanımlar yarın eve bakmaya gelıyorlar satmayı dusunuyoruz neolur dua edın bacılarım hayırlı bır musterı olsunda satılsın
Bahane canim ..kuru meyve yeseydin keske..neyse cazan alttayok bacı dıyetısyene gıtsem boyle menuyle kapıdan kovaroruc oldugum ıcın hepsı aksama deng geldı ekmek yemedım patetesı tercıh ettım. gofrette benım sucum degıl reglım ve oructan dusen kansekerımın sucu:)
Bencede kacamak yapacaksak cuma,cumartesi yapalimTartıya yakın böyle yapmayalım grubu etkilemeyelim lütfen :)
Şaka bir yana 1 kuru kayısı yeterdi bence
süpersin canim benim..enerjin daim olsun,kaybin yaglar olsunLeslie mi yaptım mekiğimi çektim squat yaptım su içtim 2 bardak
Şimdi yeşil çay eşliğinde dizi seyredeceğim oğlum uyudu çokşükür daha iyi
canim 1 cikolu gofret 192 kalori..menum sahur 1tabak corba 50 gr peynır
ıftar salata, corba,pateteslı sulu kofte ,yogurt
ara cay bir tane cikolatalı gofret
ara neskafe beyaz leblebı 10 fındık
su 2,5 lt 2bardak yesıl cay
Kaptancigim ev dubleks kaynimla kayivaldemle yasiyorum yaza kadar satip 2 ev almak istiyoruz hayirlisiKesinlikle haklisin cnm..lütfen bu ytamizi sildirelim
sanada canim..iyi geceler
Canim misafir oldumu kaciyor ister istemez..tarti öncesi aman kacirayim deme
Hayirlisiyla satilir insallah canim..
neden satiyorsunuzki,merak ettim
Bahane canim ..kuru meyve yeseydin keske..neyse cazan altta
Bencede kacamak yapacaksak cuma,cumartesi yapalim
süpersin canim benim..enerjin daim olsun,kaybin yaglar olsun
canim 1 cikolu gofret 192 kalori..
10 findik 90 kalori..
Aksam yemegin yetrliydi bence..hadi 5 findik 45 kalori hesapliyorum,diger 5ini saymiyorum..
toplam240 kalorilik cezan var...
artik nasil yaparsin sana kalmis..yarinki spora ekle bunu
İyigeceler kaptanim insaallahhh yarin 500 gr eksik gorursun tartidabu gün yediklerimide yazip uyuyayim
sabah
2 yumurta,
1 parca peynir,
2 zeytin,1 c.b.
findik
aksam
1 but derisiz(200-250 gr kdar)
1 kase yogurt
salata
su
3 e yakin
3 kupa besibiryerde
spor
40 dk yürüyüs,
10 dk tifanny
iyi geceler,tatli rüyalar
çaylaaaaaarrrrrrrrrr geldiii eyyyy ahaliiii gelinnnnnnnn
herkessssee kocamaaann günnayyyydııınnnnn uleyyyynnnnnnn
olsun canım süpersin bayılırım bende tarcınlı çayaBEN ERİKLİ TARCINLI CAY ICTIM CANIM:d
wuwww harikasın maşallahLeslie mi yaptım mekiğimi çektim squat yaptım su içtim 2 bardak
Şimdi yeşil çay eşliğinde dizi seyredeceğim oğlum uyudu çokşükür daha iyi
aslında kocişte söylenip duruyodu ama su mesaj sayımı doldurayım diye geldim ama kimsecikler yoktu bende attım mesajlarımı çıktımbende biberiye içtim .gündüz yeşil çayı fazla kaçırdım.akşamda küçük bir kaçamağım oldu onu enerji harcayarak telafi etmeye çalıştım.kimseyok sanıyordum kusura bakma sahgüllcüm
hanımlar yarın eve bakmaya gelıyorlar satmayı dusunuyoruz neolur dua edın bacılarım hayırlı bır musterı olsunda satılsın
Yok canim ben simdi girdim..:26:
kesin casuslardir
sıkı pazarlıkçısınKaptancigim ev dubleks kaynimla kayivaldemle yasiyorum yaza kadar satip 2 ev almak istiyoruz hayirlisi
Simdi haci kacirmissin diyon ama bi pazarlik yapalim sahurda yedigim kahvalti diyelim 10 findigi ara ogun ,bir gofretide ogle yemegi yerine sayarsak yani kalori hesabina gore kalori hakkimi asmamisimdir ayrica ben 6 ogun beslenme sistemime gore bir ara ogunu yememisim bile cancagiz yarin 4 km yuruyusumu ve kacirmayacama soz verip anlasalim:)
günaydın canım nerdeeeeeeeee dolduramadım daha varGünaydın hanimlar
Dilekkkkkk o nasil aksambi ta gormeyim zopalarim seni o kadar guzel spor yap sinra aksam patlat
Yasemincim umarim telafi edersin bu hafta dedigin gibi arti cikmak yok
Blue super spor
Sahgull alemsindoldu mu msj sayin
Mervecim super fikir film fikri
Kaptancim menun guzel yavastan karataya mi basladin ne
Kizlar banu nerelerde haberi olan var mi hasta filan mi :26:
günaydın canımmm benimki açık ve şekersiz olsun
kzlarrr şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapıp kursa kaçıcamakşama kayınvalide bende inşallahh gelebilirim yoksa sarı kart uff napıyım bu hafta bol misafirli oldu hastane falanda girince araya gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?